Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
εδω μεσα εσυ περιμενεις να ενημερωθεις σοβαρα και υπευθυνα?Χριστε μου και Παναγια μου,μετα λεμε γιατι φτασαμε σε αυτα τα χαλια σαν χωρα. :S

δεν περιμένω να ενημερωθώ υπεύθυνα και σοβαρά από τον καθένα αλλά όταν κάποιος μιλάει εκ μέρους ενός σάιτ που υποτίθεται ότι ξέρουν κάποια πράγματα παρά πάνω καλό είναι να ήμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

το λινκ που παράθεσε είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να τον ευχαριστήσουμε αντί να τον βρίζουμε ... :idiot: :idiot:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
τοτε προσπαθεις να τον δουλεψεις

δεν το κανεις σωστα

ρε φίλε είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν μπαίνει εδώ μέσα να κάνει χαβαλέ και να χάσει τον χρόνο του σε μαλακίες;;

δείξε λίγο σεβασμό ... :idiot: :idiot:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
το λινκ που παράθεσε είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να τον ευχαριστήσουμε αντί να τον βρίζουμε ... :idiot: :idiot:
Και συνιστώ σε όλους να το δούνε.
Θα σας λυθούν πάρα πολλές απορίες για το aids.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
me ta glosofila mporei kapoios na kolisei aids???
μονο αν φιλησεις καμια τετοια τυπε :grin:
MK+mileena.jpg

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ρε φίλε είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν μπαίνει εδώ μέσα να κάνει χαβαλέ και να χάσει τον χρόνο του σε μαλακίες;;

δείξε λίγο σεβασμό ... :idiot: :idiot:

ρε πας καλα?

του ειπα εγω καμια μαλακια?

απλα του επεσημανα πως ο αλλος τον δουλευει

και οσο για τον σεβασμο δεν το καταλαβα

ακου σεβασμο  :idiot:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε δεν μπορει

συνελθετε μερικοι τι ειναι αυτα που ρωτατε

diladi an kapoios exei sxesi me kopela pou exei aids mporei na dinei filia eleu8era?kai an exei kamia pligi sto stoma tote iparxei perptosi na simbei to kako?sori gia ta agglika alla den exei ellinika to pc

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σύμφωνα με την τελευταία ομιλία του καθηγητού κ. Χατζάκη (Διευθυντής στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΡΕΤΡΟΪΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) στους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η πιθανότητα μόλυνσης με HIV όταν μας παίρνουν πίπα είναι ΜΗΔΕΝ.

Δείτε το βίντεο εδώ:
ενδιαφέρουσα υπογραμμιση , ενός σημαντικού στοιχείου απο μια ομιλία 1ώρας που είναι πολύ δύσκολο να παρακαλουθήσει κανείς, χωρίς συμπτώματα υπνηλίας...

τελοσπάντων ήταν λίγο-πολύ γνωστό αυτό, για το aids και το είχαμε πεί και απο δώ πολλάκις

θέλω να κάνω όμως,2 επισημάνσεις:

1) υπάρχουν 1002 άλλα μικρόβια που μπορεί να κολλήσει κανείς απο ακάποτες πίπες εκτός απο τον hiv

2) ο φόβος είναι ένα υπέροχο εργαλείο για να κάνει ευπώλητες στο ευρύ κοινό των χάνων δίαφορες σεξουαλικές καθωσπέπει ηθικές και διάφορες πολιτικές γραμμές  

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
diladi an kapoios exei sxesi me kopela pou exei aids mporei na dinei filia eleu8era?kai an exei kamia pligi sto stoma tote iparxei perptosi na simbei to kako?sori gia ta agglika alla den exei ellinika to pc

ρε μαγκα θελει ροη αιματος για να κολλησεις τον ιο

αλλα και παλι για ποιον λογο να θες να γλωσσοφιλιασεις οροθετικη με πληγιασμενο στομα  :headbang:

πες μου τουλαχιστον πως εισαι ανηλικος να σε δικαιολογησω για τις μαλακιες που ρωτας

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ισχύει ότι έκανε και άλλες εξετάσεις η συγκεκριμένη και βγήκαν καθαρές ;
Παίζει δηλαδή να μην είχε τίποτα ;  :think: :S

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δεν ξερω αλλα θα πω κατιιιι.
χτεσ τη νυχτα βρεθηκα λαρισα κ πηρα ενα τηλ που μου εδωσε ενασ φιλοσ.
το ονομα τησ νατασσα ρωσιδα ξανθια φτιστη λεω καπου την ξερω την εφερε καπιοσ στο αναχωμα στα κτελ οπου την περιμενα με τη μπεμπα
την πηρα δεν καναμε κατι γιατι μου κολησε η ιδεα κ εγω δεν κανω ευκολα λαθοσ μαγκεσ Οτι εινε η ηδια γαλανο ματακι ξανθια αδυνατη κ ετσι την γυρισα πισω λεγωντασ τν οτι ξεχασα τα λεφτα κ κατι τετια.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΔΑΙΣ..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως αν αντί για Νατάσα σου έλεγε ότι τη λένε Ειρήνη το συνέχιζες?

Άτιμο πράμα οι συνειρμοί......................

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλα φιλε εδω μεσα εγω για μαλακιεσ κ ψευδη δεν φημηζωμαι.εγω ειπα κατι οπιοσ θελει ασ το δει σαν αστειο οκ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δεν ξερω αλλα θα πω κατιιιι.
χτεσ τη νυχτα βρεθηκα λαρισα κ πηρα ενα τηλ που μου εδωσε ενασ φιλοσ.
το ονομα τησ νατασσα ρωσιδα ξανθια φτιστη λεω καπου την ξερω την εφερε καπιοσ στο αναχωμα στα κτελ οπου την περιμενα με τη μπεμπα
την πηρα δεν καναμε κατι γιατι μου κολησε η ιδεα κ εγω δεν κανω ευκολα λαθοσ μαγκεσ Οτι εινε η ηδια γαλανο ματακι ξανθια αδυνατη κ ετσι την γυρισα πισω λεγωντασ τν οτι ξεχασα τα λεφτα κ κατι τετια.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΔΑΙΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom