Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
παρακληση:
----------

Μην δημοσιευετε αλλα links απο διαφορες σελιδες στο ιντερνετ με την ιδια ακριβως ανακοινωση.
Το ειδαμε ολοι, αρκετα.

Οποιος εχει περισσοτερες πληροφοριες επι του πρακτεου (ακριβης οικος + κοπελλα), καλως να ορισει.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
άντε πες του τώρα ότι αυτά που καυτηρίασε δεν φύγανε, απλά δεν τα βλέπει.
θα γαμήσει καμιά ακάποτα και θα την κάνει υποστράτηγο.
τα λέω αλλά δε με ακούνε.

images

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν αυτό το περιστατικό να γίνει αφορμή να μπει ένα μόνιμο banner που θα βγάζει μάτι στην αρχική ή στο forum που θα ενημερώνει τους επισκέπτες του site για τους κανόνες ασφαλούς sex, την αυστηρή χρήση προφυλακτικού για οποιαδήποτε επαφή με πόρνη και το διαχωρισμό της θέσης του site από κριτικές που αναφέρουν ακάποτα, γλειφομουνια κλπ. Εκτός από τους μερακληδες μπουρδελιαρηδες εδώ μπαίνουν και πολλά 18χρονα ή και ανήλικοι που ψάχνονται για την πρώτη φορά και μπορεί διαβάζοντας διάφορα αχαρακτήριστα να κάνουν το λάθος που θα πληρώνουν μια ζωή. Και δεν είναι μόνο το Aids, και μια ηπατίτιδα Β αρκεί να σου γαμησει την υγεία, πόσο μάλλον αν την ψωνίσεις ανήλικος.

ας υποθεσουμε οτι  η ηλικια ξεπαρθενιασματος στους ανδρες κυμαινεται μεταξυ 13-18 ετη.
ο πιτσιρικος,
μεχρι τα 13, ξερει τι ειναι η καποτα, την δοκιμαζει στη χουφτα του και εχει ακουσει, δει κ διαβασει εκατονταδες ενημερωτικες καμπανιες για το aids και τη μεταδοση του.εξαιρειται το υπ.παιδειας

λες να πεσει διαφημιστικη χορηγηση απο τη durex? :2funny:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
OK, λοιπόν επιβεβαίωσα το όνομα της κοπέλας. Είναι η Νατάσσα που έπαιζε στο Φυλής 74 υπόγειο και μετά πήγε στο φωκαία δεν ξέρω και εγώ που.

Το όνομα το επιβεβαίωσε και τσατσά που δούλευε στο 74 και η κοπέλα που δούλευε εκεί.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
OK, λοιπόν επιβεβαίωσα το όνομα της κοπέλας. Είναι η Νατάσσα που έπαιζε στο Φυλής 74 υπόγειο και μετά πήγε στο φωκαία δεν ξέρω και εγώ που.

Το όνομα το επιβεβαίωσε και τσατσά που δούλευε στο 74 και η κοπέλα που δούλευε εκεί.

Μακαρι...
Ας ρωτησει και κανας αλλος περιφερειακα για να ειμαστε σιγουροι!

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις περάσαμε από την οδό Φωκαίας , έχουμε να δηλώσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ οικος ανοχής δεν είναι σφραγισμένος και ΟΛΟΙ λειτουργούν κανονικά.

Αριθμός πρωτοκόλλου 28042012/3.15

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μόλις περάσαμε από την οδό Φωκαίας , έχουμε να δηλώσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ οικος ανοχής δεν είναι σφραγισμένος και ΟΛΟΙ λειτουργούν κανονικά.

Αριθμός πρωτοκόλλου 28042012/3.15

μακαρι να ηταν το μοναδικο καταστημα με την εν λογω κυρια,και να μην υπαρχουν και αλλα

Επισκέπτης
μαγκες ξενερωσα!!!
την νατασα δεν την πηγαινα καθολου αλλα με χαλασε που την γαμησε τοσο πολυ. μεσα σε μια μερα χαθηκαν ολα και ειναι πολυ μικρη..
κριμα, ειλικρινα...

Επισκέπτης
και κατι ακομα, δεν πιστευω η συγκεκριμενη να εκανε ακαποτα γαμησια... δεν ηταν του εξτρα αυτη οποτε μαλλον το κολλησε εκτος μπουρδελου....
μακαρι να γινει οτι καλυτερο μπορει για αυτη...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Μιλάς για την Ρωξάνη την οδοντογλυφίδα και την μεσήλικη τσατσά με το ξανθό μαλλί;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν όντως η κοπέλα είναι η Νατάσα, τότε το ΚΕΕΛΠΝΟ πρέπει να βγάλει και άλλη ανακοίνωση για Φυλής 74.
Επίσης, απ' ότι βλέπω, έχει κριτικές από τον 5/2011 στην Φωκαίας, αν μιλάμε για την ίδια. Άρα τι 6 μήνες;

Επισκέπτης
ρε παιδια αμα το σκεφτειτε ειναι/ηταν η μονη ρωσσιδα εκει ολες οι αλλες ηταν απο ρουμανια/αλβανια/ουκρανια και οι μαυρες...
οποτε μαλλον ηταν η νατασα

Επισκέπτης
ρε παιδια αμα το σκεφτειτε ειναι/ηταν η μονη ρωσσιδα εκει ολες οι αλλες ηταν απο ρουμανια/αλβανια/ουκρανια και οι μαυρες...
οποτε μαλλον ηταν η νατασα
φιλε πολυ μεγαλο κριμα ειναι και νεα..αλλα οπως λενε πιο πανω δουλευουνε κανονικα ολα τα σπιτακια στην φυλης!! γιατι δεν την πηγαινες?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
φιλε πολυ μεγαλο κριμα ειναι και νεα..αλλα οπως λενε πιο πανω δουλευουνε κανονικα ολα τα σπιτακια στην φυλης!! γιατι δεν την πηγαινες?
Παιδιά οκ, δεν πέθανε η κοπέλα, ψυχραιμία! Σήμερα, με τα φάρμακα που υπάρχουν νομίζω δύσκολα πεθαίνεις από το aids.Μπορούν να σε συντηρήσουν σε πολύ καλό επίπεδο ζωής για πάρα πολλά χρόνια.Ψυχραιμία και προσοχή!

Επισκέπτης
Παιδιά οκ, δεν πέθανε η κοπέλα, ψυχραιμία! Σήμερα, με τα φάρμακα που υπάρχουν νομίζω δύσκολα πεθαίνεις από το aids.Μπορούν να σε συντηρήσουν σε πολύ καλό επίπεδο ζωής για πάρα πολλά χρόνια.Ψυχραιμία και προσοχή!
οσο ναναι δεν θα ζησει κανονικα ..και θα φανουνε τα σχηματα του aids στο δερμα και δεν θα πηγαινει με καμοια..τελειωσε η ζωη της παει αυτη..γαμω το aids ..ολα τα μπουρδελα ειναι αδηλωτα η μαλλον ειναι δηλωμενα στο bourdela.com η κοπελες ειναι παρανομες .ουτε οι τσατσαδες δεν της ξερουνε

tassos7

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
:pipa2:oποιος πηδαει πολλα παλουκια καποιο του μπαινει στον κωλο μαγκες...
καλα ξεμπερδεματα σε οσους την εχουν παρει την γκομενα.καποιες
φορες λεω καλυτερα μια καλη μαλακια παρα να ζω το αγχος που
σιγουρα δεκαδες απο αυτους που διαβαζουν το θεμα εχουν τη στιγμη αυτη...
και φυσικα να ειστε σιγουροι οτι αυτη απλα βρεθηκε.δεν ειναι η μονη..που ειναι αρρωστη
ειναι πολλες.γι αυτο κοφτε το αθλημα γιατι και τα προφυλακτικα σπανε 'η βγαινουν δεν αξιζει
να ρισκαρει κανεις τη ζωη του για καποια πολυ λιγα λεπτα ηδονης...

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom