Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 557K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
932
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
  Καλησπέρα σε όλους,

Διάβασα λίγο το νήμα και έχω να παρατηρήσω προς αυτούς που λένε λόγια του στυλ: καλά να πάθει όποιος φοβάται γιατί σημαίνει ότι πήγαινε "ακάλυπτος" άρα πήγαινε γυρεύοντας κτλ. ότι ΔΕΝ είναι πάντα έτσι.
Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα ατύχημα!
Τον Μάρτιο πήγα με την Αλεξάνδρα στο Φ22 κάτω και κατά την διάρκεια της πράξης έσπασε η καπότα! Σήμερα που διάβασα το άρθρο το χεσίδι έδωσε και πήρε μέχρι να δω ότι κάνει λόγο για άλλη κοπέλα.
Παρ’ότι δεν πήγαινα προφανώς γυρεύοντας, εκτέθηκα σε κίνδυνο – χωρίς να φταίω!

Και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος!.

φίλε επειδή στην ανακοίνωση λέει όσοι πήγαν εκεί και όχι όσοι πήγαν με μια συγκεκριμένη κοπέλα, να πάνε για εξετάσεις καλύτερα να πας. στο κάτω κάτω ότι είναι η Νατάσσα μεταξύ  μας το λέμε, δεν ξέρουμε αν ισχύει. φιλικά και σκέψου τους γύρω σου γνωστούς και αγνώστους.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Kαι όσοι/όσες πήγαν με αυτούς, και μετά με εκείνους κοκ
Μια κοπέλα στην Φυλής μπορεί να μολύνει όλη την αγορά του αγοραίου στην Αθήνα στο τέλος-τέλος
σωστό
αλλά είναι πολύ σημαντικό το χρονικό περιθώριο που δίνουν (μακάρι να το λένε υπεύθυνα και σοβαρά)
αλλιώς θα πρέπει να εξετασθούν τα 5 εκ. αντρές έχουν περάσει απο κει...
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λοιπόν και τα τρία είναι ανοιχτά τώρα σου μιλάμε. Το μόνο κλειστό είναι το πάνω δεξιά στο 22 αλλά δεν είναι σφράγισμενο.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
σωστό
αλλά είναι πολύ σημαντικό το χρονικό περιθώριο που δίνουν (μακάρι να το λένε υπεύθυνα και σοβαρά)

Προφανώς το χρονικό περιθώριο έχει να κάνει με τον χρόνο που η κοπέλα εκδιδόταν. Αλλή λογική δεν βρίσκω σε αυτό.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Προφανώς το χρονικό περιθώριο έχει να κάνει με τον χρόνο που η κοπέλα εκδιδόταν. Αλλή λογική δεν βρίσκω σε αυτό.
ή μπορεί πριν 6 μήνες να είχε καθαρές εξετάσεις  ;)

αλλά ξαναλέω μακάρι οι λοιμωξιολόγοι εκεί να λένε υπεύθυνα τα χρονικά όρια
για να μην τρέχουμε για εξετάσεις και όσοι έχουμε να πατήσουμε πιο πολύ χρόνο στο "υποπτο" σπιτάκι
 

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Μηνύματα
1.393
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Προφανώς το χρονικό περιθώριο έχει να κάνει με τον χρόνο που η κοπέλα εκδιδόταν. Αλλή λογική δεν βρίσκω σε αυτό.
το εξάμηνο έχει να κάνει με τον ανώτερο χρόνο που θέλει ο οργανισμός να εμφανίσει αντισώματα και συνεπώς να είναι ο γιατρός 100% ότι τον τσίμπησε ο ασθενής
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Ρε παιδια, η Νατασσα που λετε, σε ποιο δουλευει??
Εξηγηστε μας λιγο και σε μας που δεν εχουμε σχεδιαγραμματικα ολη την περιοχη στο μυαλο μας!
Το οτι ειναι γωνια με Αχαρνων πώς προκυπτει για το 22???
Αφου υπαρχει ο λαβυρινθος διπλα

Αν ξερει καποιος, ας απαντησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ γιατι σας ειπα οτι εχω προσωπικο ενδιαφερον
 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Μηνύματα
17.086
Like
7
Πόντοι
166
Καλο ειναι παντος οταν  :knockinb: ακομα και τη γκομενα σας χωρις καποτα να μην την χυνετε μεσα.Το Aids κολαει αρκετα δυσκολα.Ευκολοτερα απο ολα κολανε τα Χλαμυδια και οι Τριχομοναδες.Που θα πρεπει να παρετε αντιβιοτικα δοσης ελεφαντα για να τα θεραπευσετε! :rockon:Ειχα γραψει παλια σχετικα με αυτα αφου τα εχω κολισει 5-6 φορες.Το πιο απλο απο τα αφροδησια ειναι τα Κοντιλοματα μια φορα τα ειχα κολλησει απο  :zfuck: ! :2funny:Ειναι και τα πιο ευκολα στη θεραπεια παιρνεις ξυρο παγο και τα καυτηριαζεις.

τύπε, αν δεν ξέρεις να διαβάζεις βάλ'το στο γκουγκλ τρανσάτορ έχει την τύπισσα που στα λέει

" Πως μεταδίδεται η HIV λοίμωξη;
Ο ιός HIV έχει απομονωθεί από το αίμα, το σπέρμα, τα κολπικά υγρά, το εγκεφαλονωτιαίο υγρό και το μητρικό γάλα. Έχει απομονωθεί επίσης από το σάλιο, τα δάκρυα, τα ούρα, τον ιδρώτα και τα βρογχικά εκκρίματα, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα περίπτωση μετάδοσης μέσω επαφής με τα συγκεκριμένα βιολογικά υγρά. Προς την κατεύθυνση αυτή συμβάλλει, αφενός η περιεχόμενη σ’ αυτά ποσότητα του ιού που είναι τόσο μικρή, ώστε καθίσταται αδύνατη η μετάδοσή του σε άλλους ανθρώπους, που ζουν μαζί με τους φορείς στο ίδιο σπίτι ή έχουν απλή κοινωνική ή εργασιακή σχέση και αφετέρου η μεγάλη ευπάθεια του HIV στο εξωτερικό περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό και παρά το γεγονός ότι είναι δυνατή η επιβίωση ελάχιστων ιικών σωματίων στο εξωτερικό περιβάλλον για διάστημα πολλών ωρών, δεν είναι εφικτή η έμμεση μετάδοση του HIV από επαφή με μολυσμένα αντικείμενα.
Οι τρόποι μετάδοσης του HIV είναι οι εξής:
Α. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί τόσο κατά την ανδρική ομοφυλοφιλική σεξουαλική επαφή, όσο και κατά την ετεροφυλοφιλική. Πρέπει μάλιστα να επισημανθεί, ότι ενώ αρχικά η λοίμωξη ήταν ιδιαίτερα συχνή, κατά κύριο λόγο, ανάμεσα στους ομοφυλόφιλους, η ετεροφυλοφιλική οδός αποτελεί πλέον σημαντικό τρόπο μετάδοσης, αφού τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης της επίπτωσης της λοίμωξης αφορούν σε γυναίκες.
Η σεξουαλική πρακτική, που εγκυμονεί τον υψηλότερο κίνδυνο μετάδοσης του HIV, είναι η επαφή από το ορθό. Η αυξημένη διασπορά του ιού στους ομοφυλόφιλους βρίσκεται σε συνάρτηση με τη συχνή εναλλαγή των ερωτικών συντρόφων, τις παθητικές σεξουαλικές επαφές και τις ευκαιρίες τραυματισμού, που υποβοηθούν τον ενοφθαλμισμό του ιού. Επιπλέον, οι συνεχείς επαναλοιμώξεις με νέους αντιγονικά τύπους του ιού, οι δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης και πιθανώς άλλοι άγνωστοι παράγοντες του περιβάλλοντός τους, συμβάλλουν στην εκδήλωση του AIDS. Αντίθετα, η μετάδοση του ιού HIV με γυναικεία ομοφυλοφιλική επαφή φαίνεται ότι είναι σπάνια, όπως επίσης σπάνια είναι και η μετάδοση με το στοματικό έρωτα.
Η μετάδοση του ιού κατά την ετεροφυλοφιλική επαφή είναι ευκολότερη από τον άνδρα στη γυναίκα παρά αντιστρόφως. Ο κίνδυνος μάλιστα είναι μεγαλύτερος κατά το 4
5
αρχικό στάδιο της λοίμωξης και κατά τα τελευταία στάδια της νόσου, όταν υπάρχουν φλεγμονές ή τραυματισμοί των βλεννογόνων των γεννητικών οργάνων της γυναίκας και ιδιαίτερα του κόλπου και επιπρόσθετα, όταν συνυπάρχουν άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που προκαλούν εξελκώσεις, όπως είναι ο έρπης, το μαλακό έλκος και η σύφιλη, καθώς και όταν υπάρχει συχνή πρωκτική επαφή. Αντίστοιχα, η μετάδοση από τη γυναίκα στον άνδρα είναι πιθανότερη, όταν η γυναίκα βρίσκεται στο αρχικό ή στο τελικό στάδιο της νόσου και όταν υπάρχει σεξουαλική επαφή κατά την έμμηνο ρύση.
Στη γυναίκα ο ιός δεν ανευρίσκεται στις ωοθήκες, αλλά σε όλη τη διαδρομή του υπόλοιπου γεννητικού συστήματος, σε αυξημένη μάλιστα συχνότητα στην εξωτερική επιφάνεια του τραχήλου της μήτρας και πολύ συχνότερα στο βλεννογόνο του κόλπου. Αντίστοιχα στον άνδρα, ο ιός δεν ανιχνεύεται στους όρχεις αλλά σε όλη τη λοιπή διαδρομή του σπέρματος.
Β. ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ
Ο τρόπος αυτός αφορά στους χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών, που μοιράζονται μολυσμένες σύριγγες και βελόνες, στους μεταγγιζόμενους με μολυσμένο αίμα ή παράγωγά του και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε περίπτωση εκτεταμένης επαφής με μολυσμένο αίμα ή τραυματισμό με μολυσμένες βελόνες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, που αφορούν κυρίως σε νυστέρια και βελόνες συρραφής τραυμάτων.
Στους τοξικομανείς η μετάδοση του ιού οφείλεται στη μεταφορά μικρών ποσοτήτων αίματος κατά την κοινή χρήση βελονών και συριγγών, ενώ η πιθανότητα μετάδοσης του HIV με μεταγγίσεις αίματος έχει πλέον σχεδόν εκμηδενιστεί, γιατί το μεταγγιζόμενο αίμα ελέγχεται σχολαστικά και για HIV αντισώματα.
Η πιθανότητα, τέλος, μετάδοσης του HIV στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μετά από τρύπημα με μολυσμένη βελόνα είναι της τάξης του 0,001-0,01, ενώ η αντίστοιχη πιθανότητα για την ηπατίτιδα Β κυμαίνεται από 0,2-0,3. Γενικά, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό εκτίθεται σχετικά συχνά κατά την άσκηση των καθηκόντων του στον HIV. Έχει διαπιστωθεί όμως, ότι η συχνότητα μετάδοσης είναι ιδιαίτερα χαμηλή και εξαρτάται από τον τύπο της έκθεσης και από τον κίνδυνο μετάδοσης με τη συγκεκριμένη έκθεση. Συχνότερα αναφέρεται η άμεση επαφή αίματος ασθενών με ανοικτή πληγή ή βλεννογόνους των εκτεθέντων και η παρεντερική έκθεση.
Γ. ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Είναι δυνατό να συμβεί μέσω του πλακούντα ενδομητρίως, κατά τη διάρκεια του τοκετού από το αίμα και τα κολπικά υγρά ή μετά τον τοκετό κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Το 15-30% των νεογνών, που γεννιούνται από HIV θετικές μητέρες, μολύνονται από τον ιό, ενώ πρέπει να επισημανθεί, ότι οι μητέρες φορείς HIV που μεταδίδουν στο κύημα ή στο νεογνό τους τον ιό, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών ή είχαν ερωτικό σύντροφο φορέα.
Η πιθανότητα κάθετης μετάδοσης του HIV εξαρτάται από το ύψος της ιαιμίας και αυξάνει όταν η μόλυνση της εγκύου γίνει κατά τους πρώτους μήνες της κύησης και όταν η έγκυος δεν είναι απλά ασυμπτωματικός φορέας, αλλά νοσεί. Η μετάδοση μπορεί να γίνει, όταν υπάρχει εμβρυοπλακουντική διαρροή αίματος, ιδίως σε περιπτώσεις ύπαρξης εμφραγμάτων και άλλων παθολογικών καταστάσεων του πλακούντα, ενώ εκτός της ενδομητρίου, συχνή θεωρείται η μετάδοση του HIV κατά τον τοκετό από κατάποση αίματος.
Δυσμενείς προγνωστικοί παράγοντες θεωρούνται οι τραυματισμοί και οι επιπλοκές κατά τον τοκετό, καθώς και η δίδυμη κύηση. Η λοίμωξη είναι συχνότερη σε πρόωρα και ελλιποβαρή νεογνά και επίσης όταν αναφέρεται ιστορικό ενδομητρίου λοιμώξεως κατά την εγκυμοσύνη.
Με ποιους τρόπους ΔΕΝ μεταδίδεται ο HIV;
• Από τις κοινωνικές επαφές όπως είναι η χειραψία, το φιλί στο μάγουλο, το άγγιγμα ή το αγκάλιασμα.
• Από τη θάλασσα ή την πισίνα.
• Από τον ιδρώτα και το σάλιο.
• Από τις τουαλέτες.
• Από ρούχα, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, συσκευές τηλεφώνου.
• Από κουνούπια ή άλλα έντομα. "

....και για τους "Θωμάδες"
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
το εξάμηνο έχει να κάνει με τον ανώτερο χρόνο που θέλει ο οργανισμός να εμφανίσει αντισώματα και συνεπώς να είναι ο γιατρός 100% ότι τον τσίμπησε ο ασθενής

Τότε θα έγραφε πρό 6μηνου, γιατί αν πήγαν 3 μήνες πριν δεν ανιχνευεται ο ιος σήμερα.
 

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Μηνύματα
42
Like
0
Πόντοι
0
φωκαιας 22β ειπε λιγο πιο πριν ο χιος δεν ξερω αν το εγραψε και καποιος αλλος
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ρε παιδια, η Νατασσα που λετε, σε ποιο δουλευει??
Εξηγηστε μας λιγο και σε μας που δεν εχουμε σχεδιαγραμματικα ολη την περιοχη στο μυαλο μας!
Το οτι ειναι γωνια με Αχαρνων πώς προκυπτει για το 22???
Αφου υπαρχει ο λαβυρινθος διπλα

Αν ξερει καποιος, ας απαντησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ γιατι σας ειπα οτι εχω προσωπικο ενδιαφερον
Νατασσα απο Φυλης 74 υπογειο που πηγε στα Φωκαιας 22.
Δεν ξερω ολες τις λεπτομερειες. Κανεις αλλος να βοηθησει?
 

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Μηνύματα
1.393
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τότε θα έγραφε πρό 6μηνου, γιατί αν πήγαν 3 μήνες πριν δεν ανιχνευεται ο ιος σήμερα.
από εξάμηνο και πριν ανιχνεύεται κατά 100% σίγουρα. Από εκεί και προς σήμερα απλά θα έχεις δώσει το ονοματάκι σου και θα ξέρουν να σε καλέσουν ή να πας μόνος να τσεκαριστείς μετά τους 6 μήνες. οκ;
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μπήκα μέσα στο νήμα και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το μέγεθος που πήρε σε τόσο χρονικό διάστημα είναι απίστευτο. Αυτά που θα γράψω έχουν ως σκοπό να καθησυχάσουν τα άτομα που έχουν πάει τον τελευταίο καιρό εκεί. Το post αυτό απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Επίσης δε σκοπεύω να κάνω διάλογο/απαντήσω/τρολάρω με οποιονδήποτε (μου την είπα και ο Παπαζόλ , τέλος πάντων).  Επίσης διάφοροι γράφουν ότι να'ναι. Άλλος γράφει ότι κολλάει με τα υγρά (!!) , μάλλον  μπερδεύεται με την ηπατίτιδα Β ή είναι άσχετος.
Κάθομαι και τα γράφω αυτά γιατί πριν μερικά χρόνια είχα περάσει τον τρόμο του HIV και ήταν κάτι πολύ οδυνηρό. Βέβαια εγώ είχα και σοβαρούς λόγους να ανησυχώ (Πατάγια , μπαρόβιες , μη χρήση προφυλακτικού σε κολπικό σεξ , πολλές γυναίκες , είχε μεσολαβήσει αίμα , είχα πολλαπλά συμπτώματα μετά). Τέλος καλό , όλα καλά , εκτός από το άγχος.
Λοιπόν , πρώτα να πω ότι με χρήση προφυλακτικού δεν κολάει κάποιος. Επίσης δεν κολάει από στοματικό χωρίς προφυλακτικό (ναι , θα πέσουν πολλοί να με φάνε αλλά το γράφω). Θεωρητικά , εάν έχεις ανοιχή πληγή και έχει ΚΑΙ αυτή στο στόμα τότε μπορεί να γίνει το κακό. Ανοιχτή πληγή δε σημαίνει κάποιο σπυράκι αλλά ενεργό αφροδίσιο δερματικό (έρπητα ή σύφιλη , θα πρέπει να υπάρχει ορατή κοκκινίλα ή μάλλον κοκκινίλες) ή να υπάρχει κάποιο βαθύ κάψιμο. Δε νομίζω ότι κάποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία διότι όσο και να μην του κόβει θα το δει (άλλωστε και οι κοπέλες το βλέπουν και δε σου κάνουν ακάποτο). Η μόνη περίπτωση δηλαδή να κολλήσει κάποιος είναι πρωκτικό ή και κολπικό σεξ χωρίς προφυλακτικό  (με μία φορά ή πιθανότητα είναι μικρή εκτός και αν υπάρχει και πάλι ανοιχτή πληγή και από τους δύο κλπ οπότε οι πιθανότητες ασχημαίνουν) ή εάν το προφυλακτικό σπάσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά δεν τα γράφω για να αρχίσετε τα ακάποτα. Χίλιες δυο άλλες αρρώστιες μεταδίδονται πολύ εύκολα και είναι και ενοχλητικές. Ο HIV έχει και τα καλά του , από τότε που εμφανίστηκε μειώθηκαν τα αφροδίσια και όποιος κατάλαβε κατάλαβε (ο φόβος φυλάει τα έρμα).   
Τώρα , δημιουργήθηκε ένα θέμα ποιο σπιτάκι είναι. Κατά τη γνώμη μου είναι το 22Β. Το “με Αχαρνών” δεν καθορίζει ακριβώς τη γωνία αλλά είναι προσδιοριστικό της περιοχής. Θα δώσω ορισμένα “προγνωστικά” για τα κορίτσια , τα οποία είναι βέβαια παρακινδυνευμένα.  Η Γιάννα είναι 23 χρονών Ουκρανίδα. Έχω μιλήσει μαζί της παλιότερα (πριν μερικούς μήνες) στα Ρωσσικά. Βέβαια για την καταγωγή της μπορεί να λέει ψέμματα. Αλλά για την ηλικία της γιατί να πει ; (προς τα πάνω εννοώ) . Όσον αφορά την Ειρήνη , από το πρόσωπο την κάνω για 26+ (σίγουρα είναι μεγαλύτερη από τη Γιάννα). Για την Έρικα τώρα και τη Βικτώρια δεν μπορώ να πω. Πάντως η Βικτώρια για να είναι μόνο 21 δύσκολα.Η Έρικα είναι σίγουρα Ρωσσίδα και νομίζω ότι είναι 21 ή 22. Αλλά δεν κάνει ακάποτα ( στο Ιάσωος 1Γ πάντως δεν έκανε ποτέ). Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι φορέας , διότι αντίθετα με ότι πιστεύεται οι πόρνες κολλάνε HIV κατά συντρηπτική πλειοψηφία από σύριγγες διότι πολλές πέρνουν ναρκωτικά. Μία άλλη που ταιριάζει στην περιγραφή είναι η Αλίνα το πιπίνι. Όντως 21 μου είχε πει , και ήταν όμορφη ( εμένα μου άρεσε πολύ , την έχω πάρει και δυο φορές). Βέβαια είχε δηλώσει Ρουμάνα αλλά οι κοπέλες λένε ψέμματα. Πριν λίγες μέρες με τον BMWpower στην Κολωνού κοπέλα παραδέχτηκε ότι δεν είναι από Ρουμανία αλλά απλά λέει έτσι μαζί με τη φίλης της (μία “Ταϋλανδέζα” που δεν είναι). Τις καταλαβαίνω , θέλου να καλύψουν την ταυτότητά τους. Ξαναγυριζόντας στην Αλίνα , είναι όντως Ρουμάνα. Θα πω μια λεπτομέρα από την πρώτη μας συνάντηση. Ήμουνα πολύ προσεκτικός μαζί της και η κοπέλα χαλάρωσε. Της ζήτησα να μη βάλει κρέμα (η συννενόηση ήταν στα Αγγλικά , τα μιλούσε πολύ καλά) και αυτή δέχτηκε με τον όρο να κάνω σιγά-σιγά. Η κρέμα μπαίνει για να μη σπάσει το προφυλακτικό και όχι για άλλους λόγους που κάποιοι πιστεύουν. Σε αυτή τη στιγμή λοιπόν της κουνάω το κεφάλι και της σκάω ένα “λεντ”. Αυτό στα Ρουμανικά σημαίνει “αργά”. Αμέσως κατάλαβε , μου σκάω γελάκι και μου λέει “τζετ”. Απ' ότι κατάλαβα “τζετ” είναι αργκό που χρησιμοποιούν για το σιγά-σιγά. Τέλος πάντων , το συμπέρασμα είναι ότι η Αλίνα ξέρει Ρουμάνικα.  Άλλωστε , η Αλίνα είχε φύγει για Κρήτη και δε νομίζω ότι ξαναγύρισε. Τώρα για το Φωκαίας 24 που λένε ορισμένοι , καμιά κοπέλα που δούλευε/ει εκεί δεν ταιριάζει στην περιγραφή. Όποια και να' ναι πάντως πρέπει να είναι από κάποιο κράτος εκτός Σέγκεν (μάλλον Ρωσσία για να λένε έτσι) , αφού μιλάνε για παράνομη αλλοδαπή.
Να πω κάτι και για το εξάμηνο , γιατί αναφέρθηκε και αυτό. Για να μιλάνε για εξάμηνο σημαίνει ότι η κοπέλα είχε ελεγχθεί πριν 3 μήνες και ήταν καθαρή. Το επίσημο “παράθυρο” είναι τρεις μήνες. Οπότε τρεις μήνες μη ελέγχου συν τρεις του παραθύρου δίνουν έξι μήνες.
Ίσως κούρασα αλλά ελπίζω ότι βοήθησα κάποιους. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εκτός και αν κάποιος έκανε κολπικό-πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό (πολύ αμφιβάλλω) ή του έσπασε το πλαστικό. Θα απαντήσω σε pm γι' αυτό το θέμα μόνο σε όσους έχουν πανικοβληθεί και έχουν κάποιο λόγο.
Κλείνοντας , να πω ότι η αρχική μου εκτίμηση για το κλείσιμο ενός σπιτιού ήταν υπεραισιόδοξη. Το θέμα θα πάρει διαστάσεις πολιτικές και λόγω και των εκλογών μπορεί να αρχίσει κυνηγητό για το κλείσιμο των σπιτιών που δεν έχουν άδεια (δηλαδή όλων). Άλλωστε με αυτή τη δυσφήμιση θα κόψει ακόμα περισσότερο ο κόσμος και θα σπάσει ακόμα περισσότερο η κίνηση , κάνοντας τις καλές να φύγουν. Ελπίζω να κάνω λάθος. Γι' αυτό ξεκινήστε την επίθεση όσο προλαβαίνετε :)  Με προφυλακτικό πάντα , έτσι ;
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
από εξάμηνο και πριν ανιχνεύεται κατά 100% σίγουρα. Από εκεί και προς σήμερα απλά θα έχεις δώσει το ονοματάκι σου και θα ξέρουν να σε καλέσουν ή να πας μόνος να τσεκαριστείς μετά τους 6 μήνες. οκ;

Τεσπά οκ δεν διαφωνώ σε αυτό που λες το ουσιαστικό για το 6μηνο, απλά οι άνθρωποι του Λοιμώξεων προφανώς δεν έχουν ιδέα από επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος.
Ανάθεμα αν υπάρχουν πρόσωπα που θυμούνται με ημερολογιακή ακρίβεια την κάθε τάνα που πήραν στην Φυλής.
Αντε μερικοί Συναγωνιστές μόνο
 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Μηνύματα
17.086
Like
7
Πόντοι
166

έτσι. +1. :thumbsup:

ps1. τελικά τα συμπτώματα από τι προκλήθηκαν;
ps2. πληγή θεωρείται οποιοδήποτε σημείο επί του βλεννογόνου ή του δέρματος στο οποίο υπάρχει λύση, κόψιμο, αμυχή. Είτε μπορείς να το δεις είτε όχι, αφήνει το περιθώριο στον ιό να προσβάλει τον οργανισμό σου.
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
αν ειναι αυτη που λετε καποιοι να αρχισουν να ψαχνονται..









''''Μεγαλη καταδρομικη με Λαστ Προεδρο και Πιτσιλιστη, και καταληξαμε Φυλης 3η βαρδια...Αφου εξερευνησαμε ολη την περιοχη, ηρθε η ωρα να καταθεσω..Η Μιραντα που εψαχνα δυστυχως δεν δουλευε...Πρωτη μου επιλογη η Μικη αλλα οταν την ξαναειδα κατι μ λεγε να μην μπω, δευτερη επιλογη η Νικολετα αλλα η τσατσα με εδιωξε γιατι ειχα 19 ευρω μαζι μου(πηρα τσιχλες ο μαλακας και δεν ειχα αλλα ψιλα χαχα), και τελικα πηγα Νατασα....Μπαινω στο μαγαζι και τους λεω οτι θελω να περασω...Η Νατασα ειχε γουρλωσει τα ματια της δεν το πιστευε καθως εδω και τοσο καιρο μας βλεπει καθε μερα, καθομαστε και μιλαμε και αρχιζουν τα Ρωσικα με τον Πιτσιλιστη με τις ωρες αλλα ποτε δεν μπαινουμε...Τους ειπα οτι μου λειπει 1 ευρω και τελικα με αφησαν...Δινω λοιπον τα 19 και μπαινω...

Το δωματιο καλουτσικο, με το κρεβατι να εχει 2 καθρευτες στα πλαγια, το σεντονι φαινοταν καθαρο, υπηρχε σαπουνι και χαρτι και το κρεβατι ΔΕΝ ετριζε...Στα μειον οτι δεν ειχε τραπεζακι να αφησεις τα πραγματα...Αραζω και μπαινει η Νατασα...

Η Νατασα ειναι απο Ρωσια, μου ειπε οτι ειναι 21 χρονων(εγω την κανω για παραπανω βεβαια...), ξανθια, σχετικα ψηλη, βυζακι 1,5αρι λιγο πεσμενο, κανονικο βαρος και γενικα μετριο σωματακι, σε καμια περιπτωση κακο ομως...

Μπαινει μεσα, μιλησαμε λιγο ακομα, της ζητησα συγνωμη για τα χρηματα, και καθομαστε στο κρεβατι..Της βγαζω τα εσωρουχα και αρχιζουμε χαμουρεμα...Εκεινη ηταν ξαπλωμενη και εγω την περιποιηθηκα σε ολο το σωμα απο πανω μεχρι κατω....Της ετριβα το μουνακι τη φιλουσα στο λαιμο και εκανα κατι που δεν το πολυσυνηθηζω σε μπουρδελα, αρχισα το γλυφομουνι...Εδειχνε να της αρεσει αλλα δαχτυλο δεν με αφηνε να βαλω....Μετα ξαπλωσα εγω, επεσε πανω μου και αρχισε να με φιλαει σε ολο το σωμα κατεβαινωντας προς τα κατω...Πηρε το μαντιλι, με καθαρισε και αρχισε το τσιμπουκι....

Τη πιπα της θα την χαρακτηριζα ΠΟΛΥ καλη, με πολυ σαλιο ελαχιστο χερι και καθολου δοντι....Επισης ξερει να περιποιηται ΠΟΛΥ καλα τα μπαλακια...Γενικα ισως απ τα καλιτερα γλυψαρχιδιασματα που εχω βιωσει ποτε...Στην πιπα της βαζω 9/10...Μετα της ειπα να γυρισει για 69 οπου μειναμε ετσι για κανα 5 λεπτο....

Περασμα καποτας, και ξαπλωνει για ιεραποστολικο...Η αισθηση του μουνιου της ειναι αρκετα καλη...Τη γαμουσα εναλαξ μια αργα και αισθησιακα και μια δυνατα και δεν δυσανασχετουσε καθολου...Συμμετηχε και αυτη με παθιασμενα φιλια και καυλωτικους ψιθυρους στο αυτι μου....Επειδη την ειχα καταβρει επελεξα να τελιωσω σαυτη τη σταση μετα απο αρκετη ωρα....

Γενικα πολυ καλη καταθεση, απ τα πιο τιμια 20ρικα που εχω δωσει στη Φυλης...Η κοπελα ηταν καθαρη ευγενικη συμμετηχε ενεργα και δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ σημαδια βιασυνης..Δυστυχως οπως ειπα την πηρα μονο ιεραποστολικο, οποτε δεν γνωριζω τις επιδοσεις της σε αλλες στασεις...Αν θελετε παντως καλο γαμησι,σε πιο gfe φαση με μια τιμια και ευγενικη κοπελα, προτεινεται 100% ...

Στο παρκινγκ 6 γιατι υπηρχαν θεσεις αλλα ειναι δυσκολο το παρκαρισμα...

Η τσατσα 10 γιατι ηταν ευγενεστατη και δεν χτυπησε την πορτα παροτι ειχα ξεπερασει αρκετα το οριο και περιμεναν και μερικοι πελατες (...εδω να πω οτι ενδεχεται να εκαναν ισως μια εξαιρεση και να ηταν τοσο εξυπερετικες και οι 2 καθως μας γνωριζουν καθως καθε φορα που η τσαρκα μας παει στο συγκεκριμενο μαγαζι ο Πιτσι καθεται με τις ωρες και μιλαει ρωσικα με την τσατσα και την κοπελα...δεν γνωριζουν βεβαια οτι ειμαστε αξιολογητες...)

Χρονος παραμονης πανω απο 15 λεπτα, ελευθερο στοματικο, τιμη 20 ευρω..
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β ο οίκος ανοχής μτ Ρωσίδα με AIDS! Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους το επισκέφθηκαν για επείγουσα εξέταση


:jerking:

Ρε παιδια, ας οργανωθουμε λιγο
Εδω το ερωτημα ειναι συγκεκριμενο: Προκειται για τη Νατασσα?? Ή για καποια αλλη?
Παρεμπιπτοντως, γωνια με Αχαρνων ειναι το 27, κι εγω ειμαι σχεδον σιγουρο οτι αυτο εννοουν...
Αλλα, οπως και να 'χει... Εγω δεν εχω καταλαβει κατι: H Nατασσα που λετε, δουλευε στο 22 πανω δεξια?
Ας πει καποιος επιτελους
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom