Η είδηση είναι πραγματικά σοκαριστική, αλλά ρε παιδιά τι συζητάμε?
Όλοι οι Συναγωνιστές γνωρίζουμε ότι είναι επικίνδυνο το άθλημα & προφανώς για να συνεχίζουμε το έχουμε αποδεχθεί.
Φυσικά, όσοι προβαίνουν σε ελεύθερες επαφές (δεν αναφέρομαι μόνο σε πίπες & μη μου πειτε ότι δεν γίνονται αυτά) παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα. Επιπλέον είναι επικίνδυνοι και για τους υπόλοιπους.
Η είδηση καθ' εαυτή όμως, δεν νομίζω ότι έχει επί της ουσίας αλλάξει κάτι, ούτε καν μου φαίνεται ότι το ακριβές νούμερο του ιδρύματος παίζει ρόλο (παρότι φυσικά και πρέπει να δωθεί στη δημοσιότητα).
Δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω από την Αχαρνών, αλλά δε νομίζω ότι κινδυνεύω σημαντικά λιγότερο!
Ούτε η ανάρτηση άλλαξε κάτι: είτε είναι γνωστό είτε όχι, η κοπέλα αυτή (και πόσες άλλες που δεν ξέρουμε) εν δυνάμει σκορπάνε το θάνατο σαν χαρτοπετσέτες.
Τα λέω όλα αυτά για να καταλήξω, πως όλοι στο άθλημα (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη) καλό είναι να κάνουμε εξετάσεις σε τακτική βάση. Όχι μόνο με αφορμή αυτή την είδηση και όχι μόνο όσοι συχνάζουν περιξ της Αχαρνών.
Προφυλακτικό δε, σε επαφή με επαγγελματία πιστεύω ότι είναι η ελάχιστη ένδειξη σοβαρότητας.
Τέλος πάνων, ελπίζω περα από το κυνήγι του χαμένου αριθμού και τον χαβαλέ που κάνουμε εδωμέσα, η ιστορία αυτή να τρομάξει αρκετά όσους δεν έχουν συνειδιτοποιήσει τι κάνουν ώστε να συμπεριφερθούν ανάλογα.