Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ δικε μου καποια μαλακια εχεις κανει κει γυρω :grin:
τυπε 21 χρονων και ομορφη δεν ειναι του γουστου μου αφου το ξερεις :grin:
αλλα συμμεριζομαι την αγωνια των συναγωνιστων
και επιπλεον εχω περιεργεια να μαθω :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
οποιος πεθανει να μας το πει..  :2funny:  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακριβώς!!!υπάρχει περίπτωση να ξαναπάει κανείς εκεί?
Ακομη και ''στημενο'' να ειναι σαν φαση, που θεωρω οτι δεν ειναι, καθως φαινεται παρατραβηγμενο σεναριο ολο αυτο, οφειλουν να δωσουν ονομα της εργαζομενης (τα γνωστα παρατσουκλια η ψευδονυμα που χρησιμοποιουν) και να ελεγχουν σωστα την αριθμιση στα οικηματα αυτα πριν ανακοινωσουν οτιδηποτε.....

Το αν ξαναπαει κανεις εκει περα τριγυρω, ειναι αλλο θεμα.... σε μια, δυο εβδομαδες θα ξεχαστει το θεμα παλι..... και θα ξαναγεμισουν τα εν λογω οικηματα....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κατα πασα πιθανοτητα Νατασσα απο φυλης 74 υπογειο!!Ενταξη ακαποτο τσιμπουκι εκανε!!Μετα απο το υπογειο πηγε φωκαιας 22 επανω αριστερα!Δεν βρισκετε στο ποστο της οπως ενημερωθηκα απο την πιατσα!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτη μου ηρθε στο μυαλο και μενα τυπε
Μου το ειπαν τα παιδια πριν απο λιγο ηταν φυλης δυστηχως ηταν καλη και ομορφη κοπελλα αλλα ουκρανεζα,αν δεν το ξερε θα τις ηρθε κεραυνος!!Αν το ξερε αλλαζη το πραγμα!!

Επισκέπτης
Η Βικτώρια δεν είναι σίγουρα ρε παιδιά? Έχει και καιρό να εμφανιστεί έτσι δεν είναι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου το ειπαν τα παιδια πριν απο λιγο ηταν φυλης δυστηχως ηταν καλη και ομορφη κοπελλα αλλα ουκρανεζα,αν δεν το ξερε θα τις ηρθε κεραυνος!!Αν το ξερε αλλαζη το πραγμα!!
τυπε νομιζω η τσατσα την διαφημιζε σαν ρωσιδα
αν δεν κανω λαθος
μια ξανθια ψηλη δεν λεμε?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Από τους ελέγχους που διενήργησαν οι αρμόδιοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης του υπουργείου Υγείας, προέκυψε επίσης ότι ο οίκος ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22Β λειτουργούσε χωρίς άδεια. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι δε διέθεταν την απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος και τα ειδικά βιβλιάρια υγείας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στον οίκο ανοχής, ο οποίος είχε σφραγιστεί από τις Δημοτικές Αρχές, συνελήφθη μια 49χρονη αλλοδαπή που κατηγορείται «για παραβίαση της σφράγισης, καθώς και για διευκόλυνση ακολασίας άλλων». Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής έχει σφραγισθεί επτά φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
[size=36pt]Φωκαιας 22Β[/size]

Τους πολίτες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα και πιθανόν να συνευρέθηκαν με την οροθετική Ρωσίδα ιερόδουλη «καλεί» με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ζητώντας τους να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
ειναι ευκολο για καποιον εκει κοντα να βγαλει καμια φωτο την σφραγισμενη πορτα για να καταλαβουμε ποιο ειναι?!

πρωτα πρεπει να καθορισουμε οριστικα το μαγαζι κ μετα να δουμε ποια κοπελλα ειναι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Το θεμα πλεον θα ονομαστει το κυνηγι της χαμενης πουτανας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τυπε νομιζω η τσατσα την διαφημιζε σαν ρωσιδα
αν δεν κανω λαθος
μια ξανθια ψηλη δεν λεμε?
Ναι αλλα τα παιδια μιλαγαν ρωσσικα μαζι της και ειπε οτι ειναι ουκρανεζα αν δεν κανω λαθος!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι ευκολο για καποιον εκει κοντα να βγαλει καμια φωτο την σφραγισμενη πορτα για να καταλαβουμε ποιο ειναι?!

πρωτα πρεπει να καθορισουμε οριστικα το μαγαζι κ μετα να δουμε ποια κοπελλα ειναι.
Το θεμα πλεον θα ονομαστει το κυνηγι της χαμενης πουτανας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι που ειπε ο σοτιροφ
αλλα και παλι ειναι μαλακες στο ΚΕΕΛΠΝΟ γιατι δεν ειπαν οτι δουλευε φυλης πιο πολυ καιρο αποτι φωκαιας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
αν ειναι η νατασσα σιγουρα ειναι ρωσσιδα , την εχω δει και ειναι κλασσικη ρωσσιδοφατσα δεν παιζει ρουμανα η κατι αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom