Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και κάτι τελευταίο. Επειδή διαβάζω κριτικές, μιας και δεν την έχω τιμήσει και δεν μου έρχεται και στο μυαλό ποια μπορεί να είναι, πέραν του ότι την έχουν τιμήσει αρκετά αξιόλογα μέλη, περιγράφεται πάντα σαν κοπέλα νορμάλ σωματότυπου αν όχι με πιασίματα.

Λοιπόν, όταν κάποιος φορέας μεταβεί στην φάση του συνδρόμου, περνάει από μια περίοδο που λέγεται γουέιστινγκ, δηλαδή καίγεται τελείως το σώμα του. Συνήθως καταλήγει αδύνατος σαν χτικιάρης, χώρια την αδυναμία που προκαλεί η ασθένεια. Οι περιγραφές της Νατάσας δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.
φιλε ναι ετσι ειναι σαν χτικιαρης..αλλα δεν πιστευω να ναναι η νατασσα...η για να μην βρηκαν αλλες φορεις στα μπουρδελα καπιος την εκανε καρφωτη...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο τίτλος δεν κάνει λόγο για φορέα. Ρωσίδα με aids λέει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε παιδια, η Νατασσα πώς ειναι?
Καντε μας μια περιγραφη...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εγω και με τριπλη καποτα να χα παει με την εν λογω θα με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας τωρα. εννοειται ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
οποιου κανει ακα σε μπουρδελο.επισης για την κοπελα 99% το παρασημο το κολησε στη δουλεια.οπως εστρωσε θα κοιμηθει φιλε
ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου γι αυτη που διαλεξε το ευκολο κερδος στη ζωη της..και το ξαναλεω σιγουρα δεν ειναι η μονη.
Οκ, τότε κι αυτοί που πήγαν μαζί της άνευ, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν λοιπόν.Το παράσημο ξέρεις μπορεί να μην το κόλλησε μέσα στον οίκο.Μπορεί εκτός, μπορεί από σύριγγα, μπορεί από πολλά.Και των 2 πλευρών είναι μεγάλη "απροσεξία" πάντως κι επικίνδυνο να κάνουν κάτι χωρίς προφύλαξη.Δηλαδή όποιες διάλεξαν το "εύκολο κέρδος" δεν έχει σημασία η ζωή τους? Γιατί και ο πελάτης τότε, το εύκολο γαμήσι διάλεξε...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τη διαφορα εχει ο οροθετικος με τον φορεα?ιδιο δεν ειναι?

Ο οροθετικός/φορέας είναι αυτός που στο αίμα του ανιχνεύεται ο ιός. Όταν ο αριθμός των Τ4 πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο νούμερο, τότε το ανοσοποιητικό εξασθενεί τόσο πολύ, που ξεκινά η κλινική εικόνα του συνδρόμου.

tassos7

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Οκ, τότε κι αυτοί που πήγαν μαζί της άνευ, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν λοιπόν.Το παράσημο ξέρεις μπορεί να μην το κόλλησε μέσα στον οίκο.Μπορεί εκτός, μπορεί από σύριγγα, μπορεί από πολλά.Και των 2 πλευρών είναι μεγάλη "απροσεξία" πάντως κι επικίνδυνο να κάνουν κάτι χωρίς προφύλαξη.Δηλαδή όποιες διάλεξαν το "εύκολο κέρδος" δεν έχει σημασία η ζωή τους? Γιατί και ο πελάτης τότε, το εύκολο γαμήσι διάλεξε...

μαζι σου φιλε, μαλακια και των 2 πλευρων δεν αντιλεγω. οπως επισης δεν αποκλειω το ενδεχομενο
το ολο σκηνικο να γινοταν εν γνωσην της...ειπαμε οπως εστρωσες θα κοιμηθεις και ισχυει και
για τις 2 πλευρες. απλα τελειως προσωπικα εγω νοιαζομαι πιο πολυ τα παιδια που πηγαν στο ντελο
παρα αυτη...προσωπικη αποψη

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Ρε μαγκες ,το πιθανοτερο είναι να το κόλλησε απο

συριγγα .

Οι ιερόδουλες που δεν παιρνουν ναρκωτικά ,

και είναι οροθετικες ,αποτελουν ποσοστό

το πολύ 1% με βάση το ΚΕΕΛΠΝΟ .

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
1) Οποιος λεει "καλα να παθει" και τετοιες μαλακειες, του ευχομαι απο καρδιας να παθει αυριο ενα βαρβατο αυτοκινητικο ατυχημα, και να μεινει σεκος (αυτος ο υγειεστατος κατα τα αλλα ανθρωπος, που προσεχε πού εβαζε το πουλι του)
2) Στην κοπελα ευχομαι ολα να πανε καλα. Το αποκλειω να δουλευε ενω ηξερε πως ειναι φορεας. Αν παλι το ηξερε, εχει μεγαλες ευθυνες, αλλα και παλι της ευχομαι να πανε ολα καλα
3) Ας κανει καποιος μια περιγραφη της Νατασσας

Επισκέπτης
1) Οποιος λεει "καλα να παθει" και τετοιες μαλακειες, του ευχομαι απο καρδιας να παθει αυριο ενα βαρβατο αυτοκινητικο ατυχημα, και να μεινει σεκος (αυτος ο υγειεστατος κατα τα αλλα ανθρωπος, που προσεχε πού εβαζε το πουλι του)
2) Στην κοπελα ευχομαι ολα να πανε καλα. Το αποκλειω να δουλευε ενω ηξερε πως ειναι φορεας. Αν παλι το ηξερε, εχει μεγαλες ευθυνες, αλλα και παλι της ευχομαι να πανε ολα καλα
3) Ας κανει καποιος μια περιγραφη της Νατασσας
εισαι απολυτα σωστος ειδικα για το πρωτο:)  :rockon:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ο φορέας (οροθετικός) απλά "κουβαλάει" τον ιό. Μπορεί να τον μεταδώσει φυσικά. Αν και όταν εκδηλωθούν συμπτώματα, νοσήσει και "χτυπηθεί" το ανοσοποιητικό, τότε μιλάμε για AIDS.

Επισκέπτης
η κοπελα δηλαδη τον κουβαλαει πανω της τον ιο ..μπορει και να φυγει κιολας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
γιατι μας στελνεις κινεζικα?/???ελληνες ειμαστε..

Κινέζικα ?

Απ'ολο το κόσμο είναι .

Είναι σάϊτ για τους επαγγελματίες της υγείας .

Με 4000 ιατρικά περιοδικά .

Πάνω από 15 εκ άρθρα .

Απλά πρεπει να ψαξεις αρκετή ώρα και να ξερεις ορολογία .

Υπάρχει και άλλο σαϊτ του Center of Disease Control των ΗΠΑ .

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
η κοπελα δηλαδη τον κουβαλαει πανω της τον ιο ..μπορει και να φυγει κιολας
Δεν ξέρω αν φεύγει...Δεν είναι γρίπη! Μπορεί να παραμείνει όμως για πολλά χρόνια ασυμπτωματική.Μπορεί για πάντα.Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός! Αν ο οργανισμός της/του είναι γερός, αν προσέχει τα κρυολογήματα κλπ και παίρνει τα κατάλληλα αντιρετροϊκά φάρμακα, νομίζω όλα "καλά". Πάντα όμως προσοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom