Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
"οτιδηποτε νομιμοποιητε φιλε μου πεφτει η αξια του  Wink καταλαβαινουμε ολοι"

είναι έτσι αλλά και δεν είναι. Ίδιες υπηρεσίες έχεις το 104Φ και ίδιες στη ΒρωμοΚασσάνδρα με ηχομόνωση τσόφλι αυγού, παντόφλα εργάτη ξεχασμένη και πετσέτα από τον προηγούμενο.... ή μάλλον προηγούμενους; ουτε φαντάροι να είμασταν. Η ταριφα όμως πορτοκάλι! χαρτονόμισμα.
υπαρχουν και μερικοι που ουτε κοντοφθαλμοι ειναι και ειναι καλοι επαγγελματιες.Στην ελλαδα ανηκουν στην μειοψηφια

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
Εμενα γενικα δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση το γεγονος αυτο. Ειναι γνωστο εδω κ χρονια (κ εχει γραφτει κ απο συναδελφους εδω μεσα) οτι πολλες (οχι ολες) απο τις κοπελες που δουλευουν σε οικους ανοχης δεν εχουν χαρτια κ δεν περνανε απο γιατρους. Ειναι λογικο λοιπον καποιες να εχουν διαφορα αφροδισια νοσηματα που ισως να μην το γνωριζουν κ οι ιδιες. Απο την στιγμη που καποιος δεν κανει κουταμαρες πχ (γλειφομουνια,ακαποτα στοματικα,σεξ χωρις προφυλαξη) κ φοραει σωστα κ παντα το προφυλακτικο του σε ολη την διαρκεια της επισκεψης δεν πρεπει να αγχωνεται. Οι πιθανοτητες να εχει κολλησει κατι ειναι δραματικα μικρες. Υποθετικα θα μπορουσα να πω οτι εαν καποιος εχει παει πχ 200 φορες σε μπουρδελα πιθανοτατα να εχει κανει σεξ με καποιες που ειχαν νοσηματα κ φυσικα να μην καταλαβε απολυτως τιποτα. Εφοσον ομως ειμαστε προσεκτικοι δεν πρεπει να ανησυχουμε. Φιλικα σε ολους.
Maxitis

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δυστυχώς, πολύς κόσμος είχε ανήσυχο ύπνο χθες το βράδυ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επικοινωνησα με ΚΕΕΛΠΝΟ
Οι τυποι ειναι κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι
Στα παπαρια τους ολα!

Ητανε μια αργομισθη υπαλληλος
Της λεω... "μπορειτε να μου πειτε το μικρο ονομα της κοπελας;"
Μου λεει "Οχι"
Της λεω "Ειναι προσωπικο δεδομενο το ΜΙΚΡΟ (=ψευτικο) ονομα;;;"
Μου λεει "Ναι"
Της λεω "Δεδομενου οτι δεν υπαρχει και η διευθυνση που δωσατε, δεδομενου οτι δεν λετε και ονομα, αρα ωθειτε 1 εκατομμυριο ανδρων να παει να κανει εξετασεις για AIDS"
Δεν απανταει
Μετα πηγαινε να με ψαρεψει αν ειμαι εγω ο γαμιας της υποθεσης
Της εξηγησα οτι προκειται για εναν φιλο (οντως)
Δεν με πιστεψε- συνεχισε να με ψαρευει
Τελικα με κουρασε....
Λιγο πριν της το κλεισω στη μαπα, μου εκοψε να ρωτησω εθνικοτητα!
Και μου ειπε οτι ειναι Ρωσιδα...
Εκει φαινεται σταματανε τα προσωπικα δεδομενα

Σας μετεφερα τη μοναδικη επισημη πληροφορια... Ειναι Ρωσιδα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για να μην πανικοβάλλεστε ,διαβάστε άρθρα από το επιστημονικό περειοδικό

AIDS .Η πιθανότητα να κολλήσει ένας ΑΝΤΡΑΣ από μια γυναίκα οροθετική ,

που την πηδάει ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ,

είναι μικρότερη από μία στις 2500 ! (για μία επαφή )

Επίσης ,όσον αφορά την κοπέλα ,να ξέρετε οτι ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

θεραπευεται ΠΛΗΡΩΣ (βλ. Magic Johnson) και μερικοί θεραπεύονται ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

τεκμηριωμένα !
ο μαρης τοχει γραψει τυπε? :grin:

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Χτες το βράδυ πήρα και εγώ τηλέφωνο στη γραμμή του ΚΚΕΛΠΝΟ και μίλησα με μια υπάλληλο.

Είναι αλήθεια πως για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν μπορούσε να μου δώσει ούτε καν το ψευδώνυμο εργασίας.

Της είπα πως πολύς κόσμος έχει ανησυχήσει αδίκως από το γεγονός πως το Φωκαίας 22Β ΔΕΝ είναι γωνιακό μαγαζί, αλλά εμφανίζεται ως τέτοιο στην ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, και πως το μόνο γωνιακό μαγαζί είναι το Φωκαίας 27Β.

Τότε μου απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο πως το μαγαζί είναι το Φωκαίας 22Β, που ΔΕΝ είναι γωνιακό, αλλά έπρεπε να μπει ως τέτοιο γιατί έτσι εμφανίζεται στα έγγραφα της Πολεοδομίας. :huh:

Βέβαια μιλάμε πάντα για προφορική ενημέρωση...

Κατά τη γνώμη μου επειδή ήξεραν και βλέπουν τι μπάχαλο γίνεται θα έπρεπε να βάλουν ΚΑΙ φωτογραφία του οίκου ώστε να μην τρελαίνεται κόσμος άδικα.

Προσωπικά είχα επισκεφτεί το 27Β πριν έξι μήνες και είχα κάνει σεξ με προφύλαξη (στοματικό και κανονικό) με τη Βικτώρια (μάλλον) μια ξανθή ψωμωμένη. Μετά το πέρας της επαφής το προφυλακτικό είχε μαζέψει λίγο προς τα πάνω...

Φυσικά αν και οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες μια εξέταση σκέφτομαι να την κάνω.

Ας ελπίσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα, όσο το δυνατόν λιγότερη εξάπλωση (σε άλλες κοπέλες και από εκεί σε άλλους πελάτες) και κυρίως θα αφυπνίσει το πολιτικό σύστημα και την κοινωνία ώστε να μπουν επιτέλους ΚΑΝΟΝΕΣ που θα προστατεύουν και τη δημόσια υγεία (πελατών, ιερόδουλων και του προσωπικού περιβάλλοντος αμφότερων ήτοι γυναίκες, γκόμενοι, γκόμενες κλπ) και τα δικαιώματα των ιερόδουλων (καταναγκαστική πορνεία κλπ).

Είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η σημερινή κατάσταση, όπου όλοι οι άνοχης να είναι παράνομοι επειδή πρέπει να απέχουν 200 μέτρα από σχολεία, εκκλησίες κλπ (δηλαδή δεν μπορούν να είναι ΠΟΥΘΕΝΑ) κανείς να μην τους ελέγχει και κανείς να μην τους κλείνει (προκειμένου να μην γίνουν αυτοσχέδιοι οίκοι σε σπίτια κλπ, κλπ)

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εχω μια απορία , όλοι εσείς που ανησυχείτε κάνατε ακάποτο μαζί της? Ή κανονικά με προφύλαξη που νταξει στην ιδέα και μόνο ότι πήγατε με μια φορέα του AIDS οκ και μένα θα με'πιανε λαχτάρα.Αλλά ρε παίδες αν κάνατε ακάποτο σε παρακμιακό μπουρδέλο τι να σας πω δηλαδή.  :S

Κι επίσης επειδή οι περισσότερες κριτικές έχουν φράσεις του τύπου "της έγλειψα το νινάκι" (έλεος)  :jerking: δε μπορώ να καταλάβω  - εκτός του ότι δε συχαίνεστε να "γλείφετε νινάκια" σε πόρνες που πάνε με Πάκια και πηδιούνται σε καταβρώμικα δωμάτια που μυρίζουν ιδρωτίλα , κωλίλα κτλ - ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΕΙΦΕΤΕ [size=10pt][size=10pt][size=10pt]δημόσιο μουνί του πιο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ[/size][/size][/size]  :tickedoff:

...και δεν αναφέρομαι μόνο στο Aids. Άκου εκεί "κατέβηκα και της έγλειψα το νινάκι" .  :jerking: :think:

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η σημερινή κατάσταση, όπου όλοι οι άνοχης να είναι παράνομοι επειδή πρέπει να απέχουν 200 μέτρα από σχολεία, εκκλησίες κλπ (δηλαδή δεν μπορούν να είναι ΠΟΥΘΕΝΑ) κανείς να μην τους ελέγχει και κανείς να μην τους κλείνει (προκειμένου να μην γίνουν αυτοσχέδιοι οίκοι σε σπίτια κλπ, κλπ)
τυπε απο σχολειο το καταλαβαινω
αλλα απο εκκλησιες δημοσια κτηρια και λοιπα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι πανω απο 200 μ

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Δεν ξέρω αν ήδη έχει αναρτηθεί ως θέμα στο forum. Απλά ενημερώνω. Ρωσίδα ιερόδουλος που εργαζόταν Φωκαίας 22 και Αχαρνών, είναι φορέας του HIV. Όσοι έχουν περάσει βόλτα από εκεί και έχουν συνουσιασθεί με την εν λόγω ρωσίδα χωρίς προφυλακτικό, ας κρατήσουν όσο μπορούν την ψυχραιμία τους και ας επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Και μια φιλική συμβουλή προς όλους τους επίδοξους νεαρούς κομπρεσεράδες. Πολύ προσοχή με το πουλάκι σας από εδώ και πέρα. Η οικονομική κρίση εξαθλιώνει, εξαχρειώνει και στο τέλος σκοτώνει.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εχω μια απορία , όλοι εσείς που ανησυχείτε κάνατε ακάποτο μαζί της? Ή κανονικά με προφύλαξη που νταξει στην ιδέα και μόνο ότι πήγατε με μια φορέα του AIDS οκ και μένα θα με'πιανε λαχτάρα.Αλλά ρε παίδες αν κάνατε ακάποτο σε παρακμιακό μπουρδέλο τι να σας πω δηλαδή.  :S

Κι επίσης επειδή οι περισσότερες κριτικές έχουν φράσεις του τύπου "της έγλειψα το νινάκι" (έλεος)  :jerking: δε μπορώ να καταλάβω  - εκτός του ότι δε συχαίνεστε να "γλείφετε νινάκια" σε πόρνες που πάνε με Πάκια και πηδιούνται σε καταβρώμικα δωμάτια που μυρίζουν ιδρωτίλα , κωλίλα κτλ - ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΕΙΦΕΤΕ [size=10pt][size=10pt][size=10pt]δημόσιο μουνί του πιο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ[/size][/size][/size]  :tickedoff:

...και δεν αναφέρομαι μόνο στο Aids. Άκου εκεί "κατέβηκα και της έγλειψα το νινάκι" .  :jerking: :think:
Υπερβάλλεις...αφού λένε οι περιγραφές: μοσχομύριζε! Δεν ξέρεις ότι με το σαπούνι φεύγουν και τα ΣΜΝ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί τους επισκέπτες του "μολυσμένου" οίκου ανοχής!

Έκκληση να επικοινωνήσουν άμεσα κάνουν οι υγειονομικές αρχές σε όσους επισκέφθηκαν το τελευταίο εξάμηνο τον οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών όπου εντοπίσθηκε νεαρή ιερόδουλος Ρωσίδα να είναι φορέας του Aids. Τι οδηγίες δόθηκαν;

Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό όπου 27 Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων που διενεργούνται από τις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης από το Υ.Υ.Κ.Α.,  προέκυψε με επιβεβαιωμένο εργαστηριακό έλεγχο ότι σε οίκο ανοχής μία από τις εργαζόμενες ήταν HIV οροθετική: 

1.  Το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει ότι είναι απολύτως απαραίτητη η χρήση προφυλακτικού σε κάθε σεξουαλική επαφή των πολιτών που επισκέπτονται οίκους ανοχής. Η HIV λοίμωξη μπορεί να μεταδοθεί μέσω της χωρίς προφυλακτικό σεξουαλικής επαφής.

2.  Όσοι πολίτες είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή σε οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών & Φωκαίας 22 Β κατά τους τελευταίους 6 μήνες, καλούνται να επικοινωνήσουν για οδηγίες:

·  στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS :  210-72.22.222

·  στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης :

·  Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000-
·  Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr

·  ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139

·  Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222

·  Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων): 210-5212054

·  ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Πηγή:

Επισκέπτης
Δε μπορεσα να διαβασω ολες τις σελιδες γιατι πραγματικα αγανάκτησα με την ακατασχτη μπουρδολογιες μερικων εδωμεσα.

σταματηστε να γραφετε οτι θελετε και αν δε ξερετε πραγματικα τι ειναι το hiv και πως μεταδιδεται μη πανικοβαλλετε αλλους σαν εσας. Η ημιμαθηα ειναι χειροτερη της αμαθεια

επισης ειναι πολυ γνωστο που δουλευε η κοπελα απορώ πως μετα απο 100 σελιδες thread βγαινει καποιος γραφει οτι παιρνει τηλεφωνα και δεν τον ενημερωνουν σωστα. Τυπε η κοπελα δουλευε στα δυο μπουρδελακια:
1. Φωκαιας 22 (ο μικρος "κηποες" που που εχει 3 σπιτια μεσα μεσα) και στο
2. Φυλης 74 (το υπογειο που εχει 2 πορτες-σπιτακια μεσα)

Εκει δουλευε η κοπελα το ξερουμε παρα πολυ καλα γιατι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ αρα μη περιμενεις ουτε τις αρχες ουτε μια κοπελα που απανταει σε τηλεφωνα ουτε κανενα ασχετο που περασε μια φορα στη ζωη του απο εκει και νομιζει οτι ξερει τα παντα να σου ενημερωσει. Τελοσ με αυτο σταματηστε τη παραπληροφόρηση

υγ. κριμα για τη κοπελα... πραγματικα κριμα...

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
εχω κολησει 6 φορες  εητζ .!!  Δεν ειναι τιποτα μην φοβοσαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom