Χτες το βράδυ πήρα και εγώ τηλέφωνο στη γραμμή του ΚΚΕΛΠΝΟ και μίλησα με μια υπάλληλο.
Είναι αλήθεια πως για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν μπορούσε να μου δώσει ούτε καν το ψευδώνυμο εργασίας.
Της είπα πως πολύς κόσμος έχει ανησυχήσει αδίκως από το γεγονός πως το
Φωκαίας 22Β ΔΕΝ είναι γωνιακό μαγαζί, αλλά εμφανίζεται ως τέτοιο στην ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, και πως το μόνο γωνιακό μαγαζί είναι το
Φωκαίας 27Β.
Τότε μου απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο πως το μαγαζί είναι το
Φωκαίας 22Β, που ΔΕΝ είναι γωνιακό, αλλά έπρεπε να μπει ως τέτοιο γιατί έτσι εμφανίζεται στα έγγραφα της Πολεοδομίας.
Βέβαια μιλάμε πάντα για προφορική ενημέρωση...
Κατά τη γνώμη μου επειδή ήξεραν και βλέπουν τι μπάχαλο γίνεται θα έπρεπε να βάλουν ΚΑΙ φωτογραφία του οίκου ώστε να μην τρελαίνεται κόσμος άδικα.
Προσωπικά είχα επισκεφτεί το 27Β πριν έξι μήνες και είχα κάνει σεξ με προφύλαξη (στοματικό και κανονικό) με τη Βικτώρια (μάλλον) μια ξανθή ψωμωμένη. Μετά το πέρας της επαφής το προφυλακτικό είχε μαζέψει λίγο προς τα πάνω...
Φυσικά αν και οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες μια εξέταση σκέφτομαι να την κάνω.
Ας ελπίσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα, όσο το δυνατόν λιγότερη εξάπλωση (σε άλλες κοπέλες και από εκεί σε άλλους πελάτες) και κυρίως θα αφυπνίσει το πολιτικό σύστημα και την κοινωνία ώστε να μπουν επιτέλους ΚΑΝΟΝΕΣ που θα προστατεύουν και τη δημόσια υγεία (πελατών, ιερόδουλων και του προσωπικού περιβάλλοντος αμφότερων ήτοι γυναίκες, γκόμενοι, γκόμενες κλπ) και τα δικαιώματα των ιερόδουλων (καταναγκαστική πορνεία κλπ).
Είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η σημερινή κατάσταση, όπου όλοι οι άνοχης να είναι παράνομοι επειδή πρέπει να απέχουν 200 μέτρα από σχολεία, εκκλησίες κλπ (δηλαδή δεν μπορούν να είναι ΠΟΥΘΕΝΑ) κανείς να μην τους ελέγχει και κανείς να μην τους κλείνει (προκειμένου να μην γίνουν αυτοσχέδιοι οίκοι σε σπίτια κλπ, κλπ)