Νέα

Σοκ μεγατόνων για Πολωνό σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.468
Πόντοι
9.931
Σοκ μεγατόνων βίωσε ένας Πολωνός, ο οποίος μετά τη δουλειά αποφάσισε να πάει μία… βόλτα με τους συναδέλφους του σε έναν οίκο ανοχής, σε συνοικία της Βαρσοβίας.

Μεταξύ των εργαζομένων γυναικών… είδε μπροστά του τη σύζυγο του, μένοντας άναυδος, ίσως και πολλά ακόμα, για τα οποία μόνον ο Φρόιντ ή κάποιος άλλος πεφωτισμένος της ψυχανάλυσης θα μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η πολωνική εφημερίδα Super Express με εκτενές ρεπορτάζ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η σύζυγος είχε επιλέξει να ασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων για να αυξήσει το εισόδημα της, ενώ στον άντρα της έλεγε ότι δουλεύει σε κατάστημα σε γειτονική πόλη.

Ο… άτυχος σύζυγος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα για το πώς ένιωσε όταν είδε τη γυναίκα του στον οίκο ανοχής είπε: «Ήμουν εμβρόντητος, νόμιζα ότι ονειρεύομαι…».

Όπως γίνεται αντιληπτό το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου ξεκίνησε τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου…

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μα ακριβως για αυτο ΔΕΝ πρεπει οι παντρεμενοι να πηγαινουν στα μπουρδελλα  :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σιγά.. κι άμα δεν την έβρισκε στον οίκο ανοχής απλά εκείνη θα τον κεράτωνε.
Και στις δύο περιπτώσεις η μανδάμ θα είχε ρίξει το κέρατο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πολυ κακια εισαι οχια....παντως πολυ μανικι φαση!!!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
φαντασου αρχηγε να εμπαινε στα τυφλα τι θα παθαινε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θυμίζει την ταινία με το Μουστάκα και τη Βίνα Ασίκη, που το 'παιζε αυτή παρθένα και θεούσα και δεν τον άφηνε ούτε να την αγγίξει και μετά την είδε σε τσόντα! :headbang:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Ενω ο μαγκας παρολο που ειναι παντρεμενος τοσα χρονια δεν τρεχει τιποτα που τρεχει στα μπουρδελα ε??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τουλαχιστον γαμιεται που γαμιεται φερνει και λεφτα στο σπιτι.ενω αμα ειχε γκομενοθα γαμιοτανε τσαμπα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω τη γυναικα μου πολλες φορες τη γαμαω ετσι:ειμαι ξαπλωμενος στο δωματιο μπαινει μεσα με τακουνια και καπνιζει μου κανει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα και οταν χυσω φευγει.νιωθω οτι ειμαι στη Φυλης και γλητωνω και το 20αρικο.δεν εχει δε καταλαβει ακομα τιποτα!με ρωταει:τι σ'αρεσει ετσι?τι βρισκεις στα γρηγορα?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Ενω ο μαγκας παρολο που ειναι παντρεμενος τοσα χρονια δεν τρεχει τιποτα που τρεχει στα μπουρδελα ε??

Θα πηγε στα μπουρδελα επειδη θα ειχε κανα εξαμηνο (και βαλε) να πηδήξει την γυναικα του!!!!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εγω τη γυναικα μου πολλες φορες τη γαμαω ετσι:ειμαι ξαπλωμενος στο δωματιο μπαινει μεσα με τακουνια και καπνιζει μου κανει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα και οταν χυσω φευγει.νιωθω οτι ειμαι στη Φυλης και γλητωνω και το 20αρικο.δεν εχει δε καταλαβει ακομα τιποτα!με ρωταει:τι σ'αρεσει ετσι?τι βρισκεις στα γρηγορα?
Αρχηγός  :dancing: :rockon: :thumbsup:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
  Θα πηγε στα μπουρδελα επειδη θα ειχε κανα εξαμηνο (και βαλε) να πηδήξει την γυναικα του!!!!!
Δεν αντιλεγω..Απλα λεω πως πρεπει να κοιταμε και τις δυο πλευρες του νομισματος..Χωρισ βεβαια να δικαιολογω την γυναικα..Φανταστειτε να μην πηγαινε και να μην το επαιρνε χαμπαρι.. Ποσο καιρο ακομα θα τρωγε το παραμυθι..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σκεψου να μην του καθοταν κωλο και καθως εμπαινε να ελεγε τσιμπουκακι πισοκωλητο δινει και κωλαρακι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχεις σκεφτει καθε φορα που το κανεις να βαζεις ενα 20ρικο στον κουμπαρα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom