Ναι. Και αμα σε ρωτησει να της πεις οτι το ειδες στην τηλεορασηρε μηπως να το καναμε και εμεις αυτο μπας και βρισκαμε κανα γιουρο στην τσεπη μας ????εγω δηλαδη που ειμαι cgακιας να την επερνα τηλεφωνο απο το διπλα δωματιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ μεγατόνων για Πολωνό σύζυγο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βρε δικαιολογιες υπαρχουν . μου κινησε την περιεργεια τωρα.Ναι. Και αμα σε ρωτησει να της πεις οτι το ειδες στην τηλεοραση
Για πες καμια καλη αν εχεις προχειρη ;)βρε δικαιολογιες υπαρχουν . μου κινησε την περιεργεια τωρα.
Για πες καμια καλη αν εχεις προχειρη ;)
μιλαμε με το δεδομενο παντα οτι εκτος απο σενα ειναι και η τυπισσα αρωστημενη. μπορεις και καλα να της πεις οτι ετσι ειναι σαν να γνωριζομαστε πρωτη φορα ξανα . ασε εσυ τι θελεις να κανεις
Ναι ρε συ, περα απο το ποιος ειναι ο δικος μας σκοπος, το ποιημα που θα πουμε στις γκομενες ;)μας νοιαζει .μιλαμε με το δεδομενο παντα οτι εκτος απο σενα ειναι και η τυπισσα αρωστημενη. μπορεις και καλα να της πεις οτι ετσι ειναι σαν να γνωριζομαστε πρωτη φορα ξανα . ασε εσυ τι θελεις να κανεις
Να της πεις ας πουμε, "φερε και φιλες σου να στηθουν στο σαλονι και καλα πουτανες σε σαλουν ( χωρις να το ξερουν)και εγω θα κανω τον πελατη
και θα διαλεξω εσενα. Και οταν σου κανω νοημα θα τις αφησουμε στο σαλονι να πινουν αμερημνες καφε και εμεις θα παμε να ξεσκιστουμε στο μπανιο".
Υπαρχηγόςεχεις σκεφτει καθε φορα που το κανεις να βαζεις ενα 20ρικο στον κουμπαρα????
κοιτα αυτο μπορει να ειναι σχετικο με το ποσο ανοιχτη ειναι η γκομενα. ας πουμε μπορει να της πεις οτι και καλα εισαι μια που γνωριστικαμε μεσω τσατ και σε πηρα τηλεφωνο να βρεθουμε. αλλα τι μαλακιες λεμε ρε αδερφακι μου. εγω προσωπικα αν προγραματισω να πω κατι τετοιο απο πριν σκατα θα τα κανω . η ουσια ειναι να σου ερθει εκεινη την ωραΝαι ρε συ, περα απο το ποιος ειναι ο δικος μας σκοπος, το ποιημα που θα πουμε στις γκομενες ;)μας νοιαζει .
και αρχηγος?????Υπαρχηγός
Να της πεις ας πουμε, "φερε και φιλες σου να στηθουν στο σαλονι και καλα πουτανες σε σαλουν ( χωρις να το ξερουν)και εγω θα κανω τον πελατηκοιτα αυτο μπορει να ειναι σχετικο με το ποσο ανοιχτη ειναι η γκομενα. ας πουμε μπορει να της πεις οτι και καλα εισαι μια που γνωριστικαμε μεσω τσατ και σε πηρα τηλεφωνο να βρεθουμε. αλλα τι μαλακιες λεμε ρε αδερφακι μου. εγω προσωπικα αν προγραματισω να πω κατι τετοιο απο πριν σκατα θα τα κανω . η ουσια ειναι να σου ερθει εκεινη την ωρα
και θα διαλεξω εσενα. Και οταν σου κανω νοημα θα τις αφησουμε στο σαλονι να πινουν αμερημνες καφε και εμεις θα παμε να ξεσκιστουμε στο μπανιο".
Να της πεις ας πουμε, "φερε και φιλες σου να στηθουν στο σαλονι και καλα πουτανες σε σαλουν ( χωρις να το ξερουν)και εγω θα κανω τον πελατη
σωστοστ ειδες λιγο υπομονη και οι σκεψεις κατεβαινουν μωρε. και λενε οτι οι γυναικες εχουν το ατου να μας κοροιδευουν. και να το λεει στις φιλες της οτι και καλα ο δικος μου εχει αυτο το βιτσιο που να ηξερε οτι την προσομοιωνε με ποτανακι διαλογης
Βουουουουρσωστοστ ειδες λιγο υπομονη και οι σκεψεις κατεβαινουν μωρε. και λενε οτι οι γυναικες εχουν το ατου να μας κοροιδευουν. και να το λεει στις φιλες της οτι και καλα ο δικος μου εχει αυτο το βιτσιο που να ηξερε οτι την προσομοιωνε με ποτανακι διαλογης
αντε και αυριο εντυπωσεις αν τα καταφερες η επεσε σαγιοναραΒουουουουρ
Και αν δεν ειναι αυριο, σκεφτομαι να εχει ολοκληρωθει μεχρι την αλλη εβδομαδα. Σιγουρα θα πεσει ενημερωσηαντε και αυριο εντυπωσεις αν τα καταφερες η επεσε σαγιοναρα
περιμενουμε. εγω παντως επειδη δουλευω πολυ κανω το εξεις κολπο πολλες φορες. οταν ειμαι κουρασμενος και εχω καυλες αλλα βαριεμεμ να κουνηθω επειδη ακουγετε καπως να της πεις βαριεμε και καντα ολα μονη σου της λεω οτι και καλα μου εχεις ριξει υπνοτικο και με βιαζεις και μου κανεις οτι θες. οποτε τα κανει ολα μονη της. βεβαια ξυπναω την ωρα του τελειωματος για το σχετικο στοχοΚαι αν δεν ειναι αυριο, σκεφτομαι να εχει ολοκληρωθει μεχρι την αλλη εβδομαδα. Σιγουρα θα πεσει ενημερωση
Ακου τι ειχα κανει μια φορα. Πριν χρονια φοιτητης ειχα μια γκομενα και καναμε συμφωνια οτι θα ειμαι προσωπικος σκλαβος της για μια εβδομαδα.περιμενουμε. εγω παντως επειδη δουλευω πολυ κανω το εξεις κολπο πολλες φορες. οταν ειμαι κουρασμενος και εχω καυλες αλλα βαριεμεμ να κουνηθω επειδη ακουγετε καπως να της πεις βαριεμε και καντα ολα μονη σου της λεω οτι και καλα μου εχεις ριξει υπνοτικο και με βιαζεις και μου κανεις οτι θες. οποτε τα κανει ολα μονη της. βεβαια ξυπναω την ωρα του τελειωματος για το σχετικο στοχο
Της πρωτες δυο τρεις μερες εκανα ακριβως οτι μου ελεγε. Την τεταρτη το μεσημερι μου λεει να παω να της φερω νερο. Παω στην κουζινα, βαζω μουστακι αποκριατικο αφηνω τα μαλια κατω και βαζω και μια φουστα ασπρη ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗς που ειχε και εμφανιζομαι στο σαλονι. Μου λεει " Τι κανεις εκει σκλαβε? Της λεω ' Ηρθε η ωρα του ξεσηκωμου μωρη Τουρκαλα ξεκωλιαρα και σηκωνω τη φουστα και τον πεταω εξω. Το σεξ ηταν σαν βιασμος. Μετα καναμε και αλλα παρομοια
Ακου τι ειχα κανει μια φορα. Πριν χρονια φοιτητης ειχα μια γκομενα και καναμε συμφωνια οτι θα ειμαι προσωπικος σκλαβος της για μια εβδομαδα.
Της πρωτες δυο τρεις μερες εκανα ακριβως οτι μου ελεγε. Την τεταρτη το μεσημερι μου λεει να παω να της φερω νερο. Παω στην κουζινα, βαζω μουστακι αποκριατικο αφηνω τα μαλια κατω και βαζω και μια φουστα ασπρη ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗς που ειχε και εμφανιζομαι στο σαλονι. Μου λεει " Τι κανεις εκει σκλαβε? Της λεω ' Ηρθε η ωρα του ξεσηκωμου μωρη Τουρκαλα ξεκωλιαρα και σηκωνω τη φουστα και τον πεταω εξω. Το σεξ ηταν σαν βιασμος. Μετα καναμε και αλλα παρομοια
καλος ο παιχτηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και της εμαθες και ''ιστορια''
ετσι οπως ειναι η ταινια για γελια ειναι ουτως η αλλος.οΤΑΝ ημαστε με φιλους σε σπιτι και επαιζε Παπαφλεσα δεν κοιταζομαστε, γιατι θα γινομαστε ρομπα απο τα γελια
ειναι η μοναδικη πολεμου ελληνικη που δεν μου αρεσει καθολου.
Αφιερωμενο και ετσι γιατι μου ηρθαν ομορφες αναμνησεις. Ειχα περασει φοβερα με τη συγκεκριμενη κοπελαετσι οπως ειναι η ταινια για γελια ειναι ουτως η αλλος.
ειναι η μοναδικη πολεμου ελληνικη που δεν μου αρεσει καθολου.
Ε είπα παραπάνωκαι αρχηγος?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 54