Τωρα εχασε τα ωραια ιδιαιτερα του.Οντως, ο τυπος παιρνει το αργυρο μεταλλιο της μαλακιας.
Το χρυσο το παιρνει ο 16χρονος που κατηγγειλε τη δασκαλα του οτι τον βιασε.
Τωρα θα αρχιζανε τα ενδιαφεροντα μαθηματα...προφεσορα θα τον εκανε...
Τωρα εχασε τα ωραια ιδιαιτερα του.Οντως, ο τυπος παιρνει το αργυρο μεταλλιο της μαλακιας.
Το χρυσο το παιρνει ο 16χρονος που κατηγγειλε τη δασκαλα του οτι τον βιασε.
Το οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".Πήγε σε οίκο ανοχής να διασκεδάσει και ανακάλυψε πως η γυναίκα του δούλευε εκεί ήδη αρκετούς μήνες
Την αρχική έκπληξη που αισθάνθηκε ο πολωνός άνδρας ακολούθησε...
ισχυρό σοκ.
Τόσον καιρό η σύζυγός του, του έλεγε πως εργάζονταν σε πολυκατάστημα γειτονικής πόλης, αλλά εκείνη ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», το διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου ήταν πλέον μονόδρομος.
Read more:
Ναι η καημενη η απατημενη ...Το οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".
ομως τυπε μου τα νεφελιμ συμφωνα με τη μυθολογια δεν ειναι εξωγηινοι, ειναι θεοι
Ολο τον Βοσπορο !!!μια σου και μια μου που λενε..
πηγε να κερατώσει και τον ηπιε
σιγα το πραγμα...
εδω καποιοι πανε στο μπουρδελο για να βρουνε τη μελλοντικη γυναικα τους (ονοματα δε λεμε, νεφελιμ αγαπουληδες δε θιγουμε)
Έλα ρε συ ασε τον Σταμάτη ήσυχο ....σε πηρανε χαμπαρι και εδω αγαπουλη
Ποιον Βόσπορο ; Για Ωκεανό ολόκληρο λέμεΟλο τον Βοσπορο !!!
γαματη δικαιολογία αυτη....Το οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".
Kαι βαλε ...................!!!!!Ποιον Βόσπορο ; Για Ωκεανό ολόκληρο λέμε
Εφιαλτικό σενάριο πάντως ολο αυτο....Kαι βαλε ...................!!!!!
Αυτό δεν είναι τίποτα,ο 'αλλος Πατέρας πήγε Πάτρα και ζήτησε βίζιτα,ξέρετε ποιάν του έστειλαν;
Την κόρη του :S
Προσωπικά δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα....
Πως θ'αντιδρούσες μωρέ παπάρα?
Θα πέταγες εκεί καμα συμφωνώ, κανα +1 και κανα υποκλίνομαι όπως συνηθίζεις και θα καθάριζες..