Τωρα εχασε τα ωραια ιδιαιτερα του.Οντως, ο τυπος παιρνει το αργυρο μεταλλιο της μαλακιας.
Το χρυσο το παιρνει ο 16χρονος που κατηγγειλε τη δασκαλα του οτι τον βιασε.
Τωρα θα αρχιζανε τα ενδιαφεροντα μαθηματα...προφεσορα θα τον εκανε...
Τωρα εχασε τα ωραια ιδιαιτερα του.Οντως, ο τυπος παιρνει το αργυρο μεταλλιο της μαλακιας.
Το χρυσο το παιρνει ο 16χρονος που κατηγγειλε τη δασκαλα του οτι τον βιασε.
Το οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".Πήγε σε οίκο ανοχής να διασκεδάσει και ανακάλυψε πως η γυναίκα του δούλευε εκεί ήδη αρκετούς μήνες
Την αρχική έκπληξη που αισθάνθηκε ο πολωνός άνδρας ακολούθησε...
ισχυρό σοκ.
Τόσον καιρό η σύζυγός του, του έλεγε πως εργάζονταν σε πολυκατάστημα γειτονικής πόλης, αλλά εκείνη ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», το διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου ήταν πλέον μονόδρομος.
Read more:
Ναι η καημενη η απατημενηΤο οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".
ομως τυπε μου τα νεφελιμ συμφωνα με τη μυθολογια δεν ειναι εξωγηινοι, ειναι θεοι![]()
Ολο τον Βοσπορο !!!μια σου και μια μου που λενε..
πηγε να κερατώσει και τον ηπιε![]()
![]()
![]()
σιγα το πραγμα...
εδω καποιοι πανε στο μπουρδελο για να βρουνε τη μελλοντικη γυναικα τους(ονοματα δε λεμε, νεφελιμ αγαπουληδες δε θιγουμε)
![]()
Έλα ρε συ ασε τον Σταμάτη ήσυχο ....σε πηρανε χαμπαρι και εδω αγαπουλη![]()
Ποιον Βόσπορο ; Για Ωκεανό ολόκληρο λέμεΟλο τον Βοσπορο !!!![]()
![]()
![]()
γαματη δικαιολογία αυτη....Το οποιο προφανως ζητησε η γυναικα του, με την αιτιολογια οτι "ο αντρας της πηγαινει με πουτανες".
Kαι βαλε ...................!!!!!Ποιον Βόσπορο ; Για Ωκεανό ολόκληρο λέμε![]()
![]()
![]()
Εφιαλτικό σενάριο πάντως ολο αυτο....Kαι βαλε ...................!!!!!
Αυτό δεν είναι τίποτα,ο 'αλλος Πατέρας πήγε Πάτρα και ζήτησε βίζιτα,ξέρετε ποιάν του έστειλαν;
Την κόρη του :S
Προσωπικά δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα....![]()
Πως θ'αντιδρούσες μωρέ παπάρα?
Θα πέταγες εκεί καμα συμφωνώ, κανα +1 και κανα υποκλίνομαι όπως συνηθίζεις και θα καθάριζες..