Επισκέπτης
εισαι θεος...
μου λειψες...
Που'σαι ρε αλάνι?
Σε ρουφήξανε τα παλιογύναικα στις Χαλκιδικές??
εισαι θεος...
μου λειψες...
Οπως θα αντιδρουσες και εσυ οταν θα εβλεπες την δικη σου κορη μαλακα εκτος κι αν την πηδαγες σαν ζωαδι που εισαιΠως θ'αντιδρούσες μωρέ παπάρα?
Θα πέταγες εκεί καμα συμφωνώ, κανα +1 και κανα υποκλίνομαι όπως συνηθίζεις και θα καθάριζες..
εσυ δεν εχεις ιδεα τι γελιο προσφερεις σε σκεπτομενα ατομα που μπαινουν στο σαιτ .....
εισαι θεος...
μου λειψες...
Οπως θα αντιδρουσες και εσυ οταν θα εβλεπες την δικη σου κορη μαλακα εκτος κι αν την πηδαγες σαν ζωαδι που εισαι
ρε Μητσο δεν εχεις λεφτα για μπουρδελακι και εισαι ετσι στριτζω μανα μου?εσυ δεν εχεις ιδεα τι γελιο προσφερεις σε σκεπτομενα ατομα που μπαινουν στο σαιτ .....
Έτσι-έτσι..Οπως θα αντιδρουσες και εσυ οταν θα εβλεπες την δικη σου κορη μαλακα εκτος κι αν την πηδαγες σαν ζωαδι που εισαι
στην σκιαθο ημανεΠου'σαι ρε αλάνι?
Σε ρουφήξανε τα παλιογύναικα στις Χαλκιδικές??
Έτσι-έτσι..
Έμαθα σε πήρε η νόβα να περιγράφεις Μπαρτσελόνα φέτο, αληθεύει??
Τα μπουρδελακια τα εχω γυρισει ολα στα 14-30 μουρε Μητσο δεν εχεις λεφτα για μπουρδελακι και εισαι ετσι στριτζω μανα μου?
Γεια σου παιδι της Νυχτας
δηλαδη τι θα κανει;
στην σκιαθο ημανε
και ακομα πονανε τα κεφαλια μου...
δηλαδη τι θα κανει;
εισαστε απαιχτοι ρε σεις .....Γιατί ρε?
Πέφτανε τα κουκουνάρια? Και στα 2 κεφάλια??
Αστερι μου το βρηκες !!!!!!!!!Επειδή η Μπάρτσα παίζει γρήγορα έψαχναν κάποιον που να μπορεί να περιγράψει με την ανάλογη ταχύτητα.
Από την άλλη είναι και σκεπτόμενος
στραβωσε ο λαιμος μου απο το κοιτα κοιταΓιατί ρε?
Πέφτανε τα κουκουνάρια? Και στα 2 κεφάλια??
Επειδή η Μπάρτσα παίζει γρήγορα έψαχναν κάποιον που να μπορεί να περιγράψει με την ανάλογη ταχύτητα.
Από την άλλη είναι και σκεπτόμενος