Νέα

Ουρακοτάγκοι σκλάβες του σεξ σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
για τα πτωματα δεν ειναι μυστικο!!!ολοι οι λουλουδαδες και οι νεκροθαφτες αν βρουν καμια νεα κοπελα πριν την κηδεια την ξεσκιζουν.αλλα αυτοκηνιτα???πως γινεται να τα γαμισεις???τι γαμανε την εξατμιση????

περισσοτερο σα φημη μου ακουγεται παρα για ΑΛΗΘΙΝΟ

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
........μαλλον θα εχουν αποθημενα με τις πεθερες τους ... :jerking: :headbang: :jerking:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ναι αλλα ποτε δεν θα παω Ινδονησια στου διαολου τη μανα να γαμισω μα'ι'μουδες.οσο για της κατσικες ημουνα με το θειο μου το βοσκο 3 μερες στο βουνο με τα προβατα.τι να εκανα?οποιος και να τανε 3 μερες χωρις γυναικες στο βουνο το ιδιο θα κανε!!!!
Δεν αντεξες εννοεις 3 ημερες χωρις σεξ και εκει που καθοσουν ειπες να ριξεις και ενα πουτσο στην κατσικα δηλαδη????
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Μια η εισαγγελεας με τα χεσιματα,μια η αλλη που σε κατουραγε  :blahblah1: :blahblah1:,εχεις γινει το πιο cult ατομο εδω μεσα.

Ουτε τελειωμενο πορνοβιο junkie δεν τα κανει αυτα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth:

Τσιμπουκακι,γαμησακι,πισοκολλητο η κατσικα δηλαδη?

Στο κλαρι την εβγαλες

Ε Λ Ε Ο Σ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
για τα πτωματα δεν ειναι μυστικο!!!ολοι οι λουλουδαδες και οι νεκροθαφτες αν βρουν καμια νεα κοπελα πριν την κηδεια την ξεσκιζουν.αλλα αυτοκηνιτα???πως γινεται να τα γαμισεις???τι γαμανε την εξατμιση????
το οτι ''γαμανε΄΄το αυτοκινητο σε πειραξε ή η περιυβριση νεκρου?
Οσο για τις κατσικες σου τα λεω πιο πανω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα κι εγω αυτο ελεγα και ειδα φωτο να γλυφει το φλας ενας :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εμενα τ'αμαξι μου δεν μου το χουνε γαμισει ακομα.μονο καμια φορα κανας σκυλος μου κατουραει τα λαστιχα!!!!παντος αν κανεις θελει με ενα συμβολικο ποσο ας το γαμισει!!!οχι το σαλονι ομως!!!!μονο απ'εξω!!εξατμιση φιλτρο αερα.αν θελει ας γλυψει και τα φλας....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις καποιες εμπειρες πηγες Δημητρακη και το λες αυτο?  :o
ειχα ενα φιλο τον Κωστα που του ειχαμε δωσει το παρατσουκλι Εγγυος!ηταν χοντρος και κοντος!καλο παιδι αλλα πεθανε απο χαπια!ο πατερας του ειχε μαγαζι λουλουδαδικο και ειχε ενα βοηθο τον Μπομπο που αν ειχε καμια ωραια κοπελα να στολισει την ξεσκιζε.ο πατερας μου οταν τη δεκαετια του '80 δουλευε σε νοσοκομειο(μετα με το ΕΣΥ απολυθικε γιατι δεν μπορουσε να εχει δικο του γιατρειο και να δουλευει και νοσοκομειο).ελεγε οτι οι νεκροθαφτες γαμαγανε αν βρισκανε κανα πτωμα ομορφης κοπελας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom