Νέα

Σοκ: Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν εννοείς ότι μπορεί το άρθρο να είναι ψεύτικο, πήγαινε στη επίσημη σελίδα της εφημερίδας στο internet και διάβασε το. τώρα αν είναι Αλβανίδες και δηλώνουν Ελληνίδες στην Ιταλία δεν το ξέρουμε. δεν μας αφορά.

Δεν ξερω ιταλικα τυπε αλλα με δεδομενο την "ποιοτητα" και το αναγνωστικο κοινο της εφημεριδας του Αναστασιαδη ειμαι σιγουρος οτι στον μεγαλυτερο βαθμο γραφει παπατζιλικια...

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω ιταλικα τυπε αλλα με δεδομενο την "ποιοτητα" και το αναγνωστικο κοινο της εφημεριδας του Αναστασιαδη ειμαι σιγουρος οτι στον μεγαλυτερο βαθμο γραφει παπατζιλικια...

εννοώ τη σελίδα της ιταλικής εφημερίδας. υπάρχει κανονικά το άρθρο στο σημερινό φύλλο. τέσπα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εννοώ τη σελίδα της ιταλικής εφημερίδας. υπάρχει κανονικά το άρθρο στο σημερινό φύλλο. τέσπα.

οπως ειπαν αλλοι συναγωνιστες μαλλον προκειται για "ελληνιδες" αλβανικης καταγωγης η για ελληνιδες που κανανε την ιδια δουλεια και εδω και απλα πηγανε στην Ιταλια για πιο πολλα η γιατι εχει πεσει η πελατεια στην Ελλαδα...

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
οπως ειπαν αλλοι συναγωνιστες μαλλον προκειται για "ελληνιδες" αλβανικης καταγωγης η για ελληνιδες που κανανε την ιδια δουλεια και εδω και απλα πηγανε στην Ιταλια για πιο πολλα η γιατι εχει πεσει η πελατεια στην Ελλαδα...

προφανώς.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Γιατί αυτοκτόνησε τελευταία πόντια πουτάνα?
Έμαθε ότι οι άλλες πουτάνες πληρώνονται...
Οι Ελεεινήδες άργησαν αλλά το κατάλαβαν....
Γλιτώνουμε και πόσες αυτοκτονίες... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εχω ακουσει οτι πολλες αλβανιδες που κανουν βιζιτες στην ιταλια δηλωνουν ελληνιδες στους πελατες τους και υπαρχουν πολλες τετοιες.ετσι ακουσα τουλαχιστον.τωρα τι ισχυει στα αληθεια δεν ξερω.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά, αυτές Αλβανίδες είναι όταν ακούς Κέρκυρα, Χαλκιδική κτλ.
Αποκλείεται να είναι Ελληνίδα, αυτές είναι όσο Ελληνίδες στις τσόντες της Sirina.

σωστα,αλλωστε οι ελλεηνιδες ασκουν ενα αλλο ειδος πουτανιας που λεγεται "πλουσιος γαμος",πολυ πιο πολλα λεφτα ειδικα εαν κανουν παιδι και παρουν διαζυγιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχω ακουσει οτι πολλες αλβανιδες που κανουν βιζιτες στην ιταλια δηλωνουν ελληνιδες στους πελατες τους και υπαρχουν πολλες τετοιες.ετσι ακουσα τουλαχιστον.τωρα τι ισχυει στα αληθεια δεν ξερω.

Εκει το παιζουν ελληνιδες και εδω ιταλιδες. Μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι  :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
σωστα,αλλωστε οι ελλεηνιδες ασκουν ενα αλλο ειδος πουτανιας που λεγεται "πλουσιος γαμος",πολυ πιο πολλα λεφτα ειδικα εαν κανουν παιδι και παρουν διαζυγιο
Αδερφέ, το τελευταίο με το διαζύγιο είναι το πλέον σωστό το οποίο έχω ακούσει να λέει άνθρωπος τελευταία.... Δε φθάνει που μαλακίζονται οι ελλεεινίδες, και πολλοί καταλήγουν στο διαζύγιο, υπάρχουν και τύποι που συνθλίβονται οικονομικά.... Ευτυχώς που χώρισα χωρίς να έχω παιδιά, φτύνω τον κόρφο μου.....

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν οι ιταλοι καταντησουν να πληρωνουν ελλεινιδες,τοτε τα πραγματ δεν πανε καθολου καλα :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:s&m_1:
Εκει το παιζο :kissass:υν ελληνιδες και εδω ιταλιδες. Μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι  :2funny:
ισχυει και αυτο.τυπε μην πας μακρια.πολλοι αλβανοι το καλοκαιρι στις τουριστριες ειδικα τις μεθυσμενες το παιζουν ιταλοι.μιλανε λιγα ιταλικα και αμα ειναι τυχεροι την βγαζουν καλα.

ariadnos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
μην ακουτε μαλακιες οι ελληνιδες πρωτον δεν κανουν για πορνες και δευτερον ειναι αρκετα περηφανες για να γλυφουν τα αρχιδια του καθ ενα δεν αλλαζει ο ανθρωπος μετα τα 20

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μην ακουτε μαλακιες οι ελληνιδες πρωτον δεν κανουν για πορνες και δευτερον ειναι αρκετα περηφανες για να γλυφουν τα αρχιδια του καθ ενα δεν αλλαζει ο ανθρωπος μετα τα 20

εδω γλειφουν τον κωλο του καθενα,κυριολεκτικα ομως,στα αρχιδια θα κολλησουν; :kissass: :kissass2:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συναγωνιστης φιλος μου που μενει ιταλια με ενημερωσε οτι οντως εχει γεμισει η ιταλια με ελληνιδες πουτανες και αλβανιδες που το παιζουν ελληνιδες...τα χαρακτηριστικα τους ειναι καθαρα ελληνικα και αυτο το καταλαβαινεις και απο τη κυταριτιδα που εχουν σχεδον ολες...το προβλημα τους ειναι οτι ειναι πολυ ακριβοτερες και λιγοτερο ομορφες απο τις αλλες πορνες και τα εσοδα τους μαλλον δεν ειναι τοσο καλα οσο περιμενανε και πολλες απο αυτες γυριζουν πισω...οι ιταλοι δεν ειναι μπαζοκιλερ και πληρωνουν μονο τις ομορφες

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
σωστα,αλλωστε οι ελλεηνιδες ασκουν ενα αλλο ειδος πουτανιας που λεγεται "πλουσιος γαμος"....

και με ένα πήδημα το μήνα όχι σαν κάτι άλλες πόρνες που πρέπει να πάρουν 20 - 30 κάθε βράδυ

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά, αυτές Αλβανίδες είναι όταν ακούς Κέρκυρα, Χαλκιδική κτλ.
Αποκλείεται να είναι Ελληνίδα, αυτές είναι όσο Ελληνίδες στις τσόντες της Sirina.

" Λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή ομοία " έλεγε ό αρχαίος σοφός !

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συναγωνιστης φιλος μου που μενει ιταλια με ενημερωσε οτι οντως εχει γεμισει η ιταλια με ελληνιδες πουτανες και αλβανιδες που το παιζουν ελληνιδες...τα χαρακτηριστικα τους ειναι καθαρα ελληνικα και αυτο το καταλαβαινεις και απο τη κυταριτιδα που εχουν σχεδον ολες...το προβλημα τους ειναι οτι ειναι πολυ ακριβοτερες και λιγοτερο ομορφες απο τις αλλες πορνες και τα εσοδα τους μαλλον δεν ειναι τοσο καλα οσο περιμενανε και πολλες απο αυτες γυριζουν πισω...οι ιταλοι δεν ειναι μπαζοκιλερ και πληρωνουν μονο τις ομορφες

φαντασου ακομα και οι Ιταλοι  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συνηθως κρατανε μια ελληνικη σημαια οταν κανουν πιατσα για να δειχνουν την ανωτεροτητα τους απεναντι στα αλλα προιοντα....επισης αν εισαι ελληνας σου ζητανε παραπανω λεφτα σχεδον σιγουρες οτι θα τους τα δωσεις και γαυτο καλο ειναι να το παιζεις ιταλος

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αδερφέ, το τελευταίο με το διαζύγιο είναι το πλέον σωστό το οποίο έχω ακούσει να λέει άνθρωπος τελευταία.... Δε φθάνει που μαλακίζονται οι ελλεεινίδες, και πολλοί καταλήγουν στο διαζύγιο, υπάρχουν και τύποι που συνθλίβονται οικονομικά.... Ευτυχώς που χώρισα χωρίς να έχω παιδιά, φτύνω τον κόρφο μου.....

+1  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom