bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Το όλο σκηνικό μου θύμισε sirina που έλεγαν ότι Ελληνίδες και Έλληνες κάνουν ουρές έξω απο τα γραφεία τους για να παίξουν στις τσόντες τους και από τότε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι παίζουν και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι καν Έλληνες
Όχι φίλε δεν έχω δει την ταινία..
Την εκαναν την τυχη τους παλι οι φουρναρηδες χαχα αλλα προσέξτε παιδια το μυστικο ειναι στο φυλλο αλλιως η γκομενα δεν καθεται
αγγλοι θαρθουνε μαζικα αν γινει ειδησηΣυνωστισμός παρατηρείται στα πρακτορεία ταξιδιών της Αγγλίας....
Μαζικές ακυρώσεις για Ταϋλάνδη και έκδοση εισιτηρίων για Ελλάδα..Easyjet και Ryanair έχουν ξεπουλήσει...
Επίσης οι ΄Αγγλοι ψάχνουν μανιωδώς στο google maps που είναι οι πανεπιστημιακές σχολές...
Ο ίδιος από ότι έιδα δημοσιευμένο αλλου, αρνείται ότι ανέφερε στην έρευνα του το θέμα με την τυρρόπιτα, και ότι δεν έτυχε και να το διαπισ΄τωσει κατα την διάρκεια της.....Η μία ώρα πενηντάρικο γράφει και ''σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ''
για άλλη μια φορά απλά άσχετος ο Λάζος απο τιμές πιάτσας, εκτός αν ψάχνει σε τίποτα σάπια μουνάκια πέριξ της πλατείας Ομονοίας και από εκεί ρουφιάνεψε παπαριές στους times.
Το οτι αυξηθηκε το ποσοστό των γυναικών που "βγηκε" στο κλαρί λεει,γενικώς,που την ειδες την εθνικοτητα;Όχι, εδώ είναι:
Τώρα πως ο κύριος καθηγητής έφθασε στο συμπέρασμα ότι:
Υπάρχει ξεκάθαρα μια αύξηση των ποσοστών της εκπόρνευσης στη χώρα μας δηλώνει ο κ. Λάζος στο «Βήμα» και το ποσοστό αυτό κυμαίνεται γύρω στο 12 με 12,5% συνολικά ενώ συνδέεται εμφανώς με την κρίση.
Το 12 με 12,5% μου άρεσε. Δηλαδή 12,25% κατά μέσο όρο. Ή είμαστε ακριβείς ή δεν είμαστε.
Και δηλαδή θέλει να πει ότι το 12,5% των Ελλεεινίδων εκπορνεύεται; Είμαστε με τα καλά μας;