dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Σωστα. Τουλάχιστον αυτή έχει τηλέφωνο αλά δεν έχει τιμές. 1 βδομάδα το πολύ δίνω!
Σωστα. Τουλάχιστον αυτή έχει τηλέφωνο αλά δεν έχει τιμές. 1 βδομάδα το πολύ δίνω!
λες να πάει τόσο...?Σωστα. Τουλάχιστον αυτή έχει τηλέφωνο αλά δεν έχει τιμές. 1 βδομάδα το πολύ δίνω!
Ε ναι. Μετά απλά θα χαθεί στον σωρό. Παρακαλάμε να μάθουμε τηλ εδώ έχουμε τηλ δεν έχουμε τιμές.λες να πάει τόσο...?
μεγάλη αληθεία ....Ε ναι. Μετά απλά θα χαθεί στον σωρό. Παρακαλάμε να μάθουμε τηλ εδώ έχουμε τηλ δεν έχουμε τιμές.
το bourdela.com είναι μαγαζί γωνία...Ε ναι. Μετά απλά θα χαθεί στον σωρό. Παρακαλάμε να μάθουμε τηλ εδώ έχουμε τηλ δεν έχουμε τιμές.
η αλλη που ζηταγε 250αρες που βγηκε μαζι με τουτη εδω τι απεγινε? κατι εχασα
μας βρήκε φτηνιάριδες και την έκανε... :S :S :Sη αλλη που ζηταγε 250αρες που βγηκε μαζι με τουτη εδω τι απεγινε? κατι εχασα
η αλλη που ζηταγε 250αρες που βγηκε μαζι με τουτη εδω τι απεγινε? κατι εχασα
Εγω που πηρα τηελφωνο μου ειπε τι θα θελεις και οταν της ειπα 1 ωρα μου ειπε θελεις 2 φορες θελεις προκτικο θελεις φιλια θελεις γλυψιμο και βεβαια της απαντησα ασε μας κοπελα μου θα κρατας μπλοκακι και θα σημειωνεις και στο τελος θα μου βγαλεις τον λογαριασμο ? τι παω σε κανενα μαγαζι να φαω και να δω στο τελος τον λογαριασμο ,αντε τον πουλο κι εσυ υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν ξεκαθαρο τιμοκαταλογοΕ ναι. Μετά απλά θα χαθεί στον σωρό. Παρακαλάμε να μάθουμε τηλ εδώ έχουμε τηλ δεν έχουμε τιμές.
Εγω που πηρα τηελφωνο μου ειπε τι θα θελεις και οταν της ειπα 1 ωρα μου ειπε θελεις 2 φορες θελεις προκτικο θελεις φιλια θελεις γλυψιμο και βεβαια της απαντησα ασε μας κοπελα μου θα κρατας μπλοκακι και θα σημειωνεις και στο τελος θα μου βγαλεις τον λογαριασμο ? τι παω σε κανενα μαγαζι να φαω και να δω στο τελος τον λογαριασμο ,αντε τον πουλο κι εσυ υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν ξεκαθαρο τιμοκαταλογο
Κονομισε και εφυγε για Ελβετια!!!!η αλλη που ζηταγε 250αρες που βγηκε μαζι με τουτη εδω τι απεγινε? κατι εχασα
Ναι σιγα να μην κονομησε σιγουρα καπόια θυματα μπορει να βρηκε αλλα νομιζω θα ηταν 1 και καμμια αλλη γιατι 250 χωρις να προσφερεις τιποτα ειναι υπερβοληΚονομισε και εφυγε για Ελβετια!!!!
Εχει γεμισει η Αθηνα πουτανες σε λιγο θα χτυπανε τις πορτες μας!! Και η αλλη θελει 5 πενηνταρικα να παει στο Ντουμπαι εδω 100 ευρω ειναι καλα!!Ναι σιγα να μην κονομησε σιγουρα καπόια θυματα μπορει να βρηκε αλλα νομιζω θα ηταν 1 και καμμια αλλη γιατι 250 χωρις να προσφερεις τιποτα ειναι υπερβολη
εκπτωτικα κουπονια θα υπαρξουν λογω εορτων??1 πιπα χωρις
1 γυρος ολες οι στασεις (προσφορα του καταστηματος)
Φιλιά. 5 το συνολον
Πρωκτικόν. Κατοπιν μετρησεως
Πακετο προσφορας. Ρωτηστε μας.
Καθε αλλη υπηρεσία χρεωνεται ξεχωριστα.
Ανοιξαμε και σας περιμένουμε
100 νομιζω πρεπει να ειναι η κορυφη για να παρουν και ειδικα αν ειναι ανεξαρτητες που ειναι ολα δικα τους και δεν μεσολαβει γραφειοΕχει γεμισει η Αθηνα πουτανες σε λιγο θα χτυπανε τις πορτες μας!! Και η αλλη θελει 5 πενηνταρικα να παει στο Ντουμπαι εδω 100 ευρω ειναι καλα!!
το μενού είναι αυτό...?1 πιπα χωρις
1 γυρος ολες οι στασεις (προσφορα του καταστηματος)
Φιλιά. 5 το συνολον
Πρωκτικόν. Κατοπιν μετρησεως
Πακετο προσφορας. Ρωτηστε μας.
Καθε αλλη υπηρεσία χρεωνεται ξεχωριστα.
Ανοιξαμε και σας περιμένουμε