G_1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 250
- Πόντοι
- 21
δεν νομίζω να γράφει η ίδια...
καλα, οταν λεμε "ιδια" δεν ξερουμε και ποια εννοουμε στη συγκεκριμενη περιπτωση
δεν νομίζω να γράφει η ίδια...
κοίτα σε άλλα νήματα η πραγματική ανεξάρτητη την κυνηγά την δουλειά και {δεν αφήνουν υπονοούμενα μην τυχόν και δεν τα πει καλά}...καλα, οταν λεμε "ιδια" δεν ξερουμε και ποια εννοουμε στη συγκεκριμενη περιπτωση
κοίτα σε άλλα νήματα η πραγματική ανεξάρτητη την κυνηγά την δουλειά και {δεν αφήνουν υπονοούμενα μην τυχόν και δεν τα πει καλά}...
καλή η ξαδέρφη...?Εγω το δηλωσα.. θα πω και στην ξαδερφη μου να ανοιξει ενα νημα.... ευκολακι καταντησε
Να ένα κλασικό παράδειγμα ο άλλος δεν έχει 10 ευρώ να πάρει κάρτα και θέλει να κλείσει ραντεβού για πρόγραμμα Λοιπόν σε τέτοια μηνύματα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να απαντήσω ευχαριστώ
παίχτη έχει συμβούλιο τώρα ...Ειστε για τον :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: καποιες εδω μεσα!!
σοφία σου έστειλα πμ
μην χάσει τα ποσοστά η τηλεφωνήτρια...Χανεις τον χρονο σου φιλε! Το πιθανοτερο να μην σου απαντησει! Δεν γουσταρει τα pm!! Κοιτα αλλου! :-( :thubsdown: :thubsdown:
Χανεις τον χρονο σου φιλε! Το πιθανοτερο να μην σου απαντησει! Δεν γουσταρει τα pm!! Κοιτα αλλου! :-( :thubsdown: :thubsdown:
ναι λες και απαντάει στα τηλ.Απαντάει στα pm και σου λέει να την πάρεις τηλέφωνο
ναι λες και απαντάει στα τηλ.
Νταξ μωρέ...Πόσα έχει?ανάλογα σε ποιο καλείς...
όνομα και τηλέφωνο...Νταξ μωρέ...Πόσα έχει?
Ποσο χρόνο δινεις στο νήμα μέχρι να χαθεί σαν της ελισαβετ;δεν συμφέρει...
Ποσο χρόνο δινεις στο νήμα μέχρι να χαθεί σαν της ελισαβετ;