G_1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 250
- Πόντοι
- 21
Η προσφορα μεσω efoodτο μενού είναι αυτό...?
Η προσφορα μεσω efoodτο μενού είναι αυτό...?
Ο τσαμπας πεθανε...το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλιαΕγω που πηρα τηελφωνο μου ειπε τι θα θελεις και οταν της ειπα 1 ωρα μου ειπε θελεις 2 φορες θελεις προκτικο θελεις φιλια θελεις γλυψιμο και βεβαια της απαντησα ασε μας κοπελα μου θα κρατας μπλοκακι και θα σημειωνεις και στο τελος θα μου βγαλεις τον λογαριασμο ? τι παω σε κανενα μαγαζι να φαω και να δω στο τελος τον λογαριασμο ,αντε τον πουλο κι εσυ υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν ξεκαθαρο τιμοκαταλογο
πεσταΟ τσαμπας πεθανε...το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλια
ζήτησες ολόκληρες μερίδες η ολίγη...?Εγω που πηρα τηελφωνο μου ειπε τι θα θελεις και οταν της ειπα 1 ωρα μου ειπε θελεις 2 φορες θελεις προκτικο θελεις φιλια θελεις γλυψιμο και βεβαια της απαντησα ασε μας κοπελα μου θα κρατας μπλοκακι και θα σημειωνεις και στο τελος θα μου βγαλεις τον λογαριασμο ? τι παω σε κανενα μαγαζι να φαω και να δω στο τελος τον λογαριασμο ,αντε τον πουλο κι εσυ υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν ξεκαθαρο τιμοκαταλογο
δεν εχω ξαναγραψει στο θρεντ σου...Ο τσαμπας πεθανε...το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλια
Ο τσαμπας πεθανε...το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλια
έτσι όπως το πάει ... σύντομα...!!!Ποσο χρόνο δινεις στο νήμα μέχρι να χαθεί σαν της ελισαβετ;
Και βεβαια να προσθεσω οτι ησουν αγενεστατη ενω εγω απλα σε ρωτησα κοστος με αρκετη ευγενεια αλλα ειπα να μην το γραψω αυτο εδω μην σου κοψω πελατεια ,ισως κανεις για καλτεριμιντζου αλλα σιγουρα οχι για εδω που ο ενας βοηθαει τον αλλον με τα γραφομενα μας να μην πεφτουμε σε παγιδεςΟ τσαμπας πεθανε...το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλια
το πρωτο που επρεπε να πεις μεγαλεΚαι βεβαια να προσθεσω οτι ησουν αγενεστατη ενω εγω απλα σε ρωτησα κοστος με αρκετη ευγενεια αλλα ειπα να μην το γραψω αυτο εδω μην σου κοψω πελατεια ,ισως κανεις για καλτεριμιντζου αλλα σιγουρα οχι για εδω που ο ενας βοηθαει τον αλλον με τα γραφομενα μας να μην πεφτουμε σε παγιδες
ειναι 22 μολις χρονων δεν ξερει απο τροπους ακομα οσο για τις φωτο που φαινεται 40 ειναι γιατι δεν εχει φωτογενειατο πρωτο που επρεπε να πεις μεγαλε
από γυναικες που κανουν την δουλεια εχει γεμισει ο τοπος
κ μαλιστα με σωστους τροπους
όπως θα δεις σε ολο το σαιτ κορίτσια με καλους κ σωστους τροπους...
και χερεσε να μιλας μαζι τους
πουτανες που νομιζουν ότι επειδη εχουν τρυπα θα μιλανε σαν να μιλανε σε σκυλια δεν εχουμε αναγκη
στομα εχει η κουμπαρα τυπε?Μα να μη ξερει το κοριτσι πόσα γλωσσοφιλα θα δωσει; Ειναι σοβαρη επιχειρηση
Βροχερές καλησπερες
παντως από παρακαλακιδες καλα παμε...
όπως στον αλλον στην πισω σελιδαΚαλά κάνει, λίγα λόγια και με ευγένεια, για να υποχρεωθεί να του απαντήσει κι εκείνη ανάλογα, κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα.
όπως στον αλλον στην πισω σελιδα
από εμενα σχηματιστηκε ηδη από αυτό που εγραψε σε πελατη που απλα την ρωτησε πρόγραμμα κ τιμες...Ναι, αλλά μετά αυτή θα εκτεθεί γιατί θα επιβεβαιώσει την εντύπωση που πάει να σχηματισθεί για κείνην. Κι αυτό δεν νομίζω ότι την συμφέρει επαγγελματικά.