Μου γράφει κάποιος προσωπικό μήνυμα.... Δέχεσαι ξυλιές στον κώλο βοηθήστε με να το απαντήσω παρακαλώ
"Ναι, άμα καβλώσω δέχομαι". Τι, όχι;
Μου γράφει κάποιος προσωπικό μήνυμα.... Δέχεσαι ξυλιές στον κώλο βοηθήστε με να το απαντήσω παρακαλώ
Πρόσεχε το ποτό,sanim. Όταν αρχίζεις και βλέπεις είδωλα η διπλά το σταματάς!!!Δύο είναι στην φώτο; Σαν 3 μοιάζουν!!!
Δεν είσαι η μόνη πάντως που συμβαίνει αυτό. Απλά αδιαφόρησε, μη χαλιέσαι, και κάνε τη δουλειά σου. Ούτε εγώ έχω κάνει τη κίνηση να σε συναντήσω, για έναν απλό λόγο, εκτός κι αν μου έχει διαφύγει κάτι: δεν έχω διαβάσει έστω μια κριτική για συνάντηση μαζί σου, γραμμένη από παίκτη που θεωρώ έγκυρο. Αν υπήρχαν μερικές τέτοιες, τότε τα πράγματα θα γίνονταν πολύ πιο απλά για όλους μας. Μέχρι τότε όμως...
Δεν εγραψα ονομα. Καλησπερα σε ολουςδεν είναι σωστο να δημοσιοποιείς προσωπικα μηνυματα είναι θεμα ευχεμυθειας
η κλαρα ειναι με το πιο κοντο μαλλι μωρο μου.ποια ειναι η Σοφια και ποια ειναι η Κλαρα εννοω βρε μωρακι..
και η σοφια ειναι η πιο μπουμπου.η κλαρα ειναι με το πιο κοντο μαλλι μωρο μου.
klara kai sofia......
μωρακια μου ......πολυ βαρετα σημερα....εσεις τι μου κανετε τωρα..
ευχαριστώΌμορφη ...
χιονι.......Χιόνι και ψοφοκρυο...
γλύτωσες το δωμάτιο τουλάχιστον; ελπίζω να είχες πάρει τα μέτρα σου...Προχτές πήρα την Sofia96 για συνάντηση κανονίσαμε για 80 με ελεύθερο στοματικό αφού με άργησε 45 λεπτά μου ήρθε ένα κοντό μπάζο με 20 κιλά συν που το έλεγαν Νικολέττα και ζητούσε 100 με ελεύθερο +20 +20 +20 την έπερνα πίσω και δεν μου απαντούσε .... φυσικά την έδιωξα