Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ναι κατι πηρα χαμπαρι,οτι μεγαλωσε λιγο η μυτη σου... :S
αγάπη μου γλυκιά γιατί κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες έχεις τις φωτογραφίες βλέπεις αν σου αρέσει καλώς αν όχι προχωράς παρακάτω κολλάς αν έχω 23 κιλά παραπάνω οι φωτογραφίες είναι αληθινές Ρίξε μία ματιά και κρίνε εσύ αν κάποιος θέλει να κλείσει ραντεβού θα κάτσει να ασχοληθεί με την τις βλακείες βλέπει και κρίνει Αναρωτιέμαι γιατί το κάνεις αυτό δεν έχεις τι να κάνεις Ναι και τώρα που το λες όντως μεγάλωσε λίγο η μύτη μουναι κατι πηρα χαμπαρι,οτι μεγαλωσε λιγο η μυτη σου... :S
αγάπη μου γλυκιά γιατί κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες έχεις τις φωτογραφίες βλέπεις αν σου αρέσει καλώς αν όχι προχωράς παρακάτω κολλάς αν έχω 2 -3κιλά παραπάνω οι φωτογραφίες είναι αληθινές Ρίξε μία ματιά και κρίνε εσύ αν κάποιος θέλει να κλείσει ραντεβού θα κάτσει να ασχοληθεί με την τις βλακείες βλέπει και κρίνει Αναρωτιέμαι γιατί το κάνεις αυτό δεν έχεις τι να κάνεις Ναι και τώρα που το λες όντως μεγάλωσε λίγο η μύτη μου
καλησπερα μωρακια
καλησπερα μωρακια
sofia
κανε μας και τις συστασεις βρε Σοφια να ξερουμε ποια ειναι ποια...
Νομιζω εννοεί συστασεις στην φωτογραφια, ποια είναι ποια
κανε μας και τις συστασεις βρε Σοφια να ξερουμε ποια ειναι ποια...
Μωράκι μου γλυκό να πας στον οφθαλμίατρο σου να το κοιτάξεις αυτό σε παρακαλώ είναι κακό σημάδιΔύο είναι στην φώτο; Σαν 3 μοιάζουν!!!
σαν τη φραση που λεει θα κανει τα τρια,δυοΔύο είναι στην φώτο; Σαν 3 μοιάζουν!!!
Αύριο κιόλας!!! Θα περάσω και από τον Κωτσοβολο να πάρω και μια ψηφιακή ζυγαριά γιατί η παληα που έχω, με δείχνει 23 κιλά ελαφρύτερο...Μωράκι μου γλυκό να πας στον οφθαλμίατρο σου να το κοιτάξεις αυτό σε παρακαλώ είναι κακό σημάδι
μονο με βρεγμένη σανίδα πες του ....Μου γράφει κάποιος προσωπικό μήνυμα.... Δέχεσαι ξυλιές στον κώλο βοηθήστε με να το απαντήσω παρακαλώ
Ναι αγάπη μου δίκιο έχεις αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι Το σωστό αυτό που λες εσύ είναι... Απλά ήθελα να δείξω ότι βαρέθηκα να διαβάζω τέτοια μηνύματα τραγικό.δεν είναι σωστο να δημοσιοποιείς προσωπικα μηνυματα είναι θεμα ευχεμυθειας