SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
υποθέτω πως είναι γυναίκα!!!παιδια η σοφια 69 ειναι γραφειο ?
υποθέτω πως είναι γυναίκα!!!παιδια η σοφια 69 ειναι γραφειο ?
παιδια η σοφια 69 ειναι γραφειο ?
χαχαχαχχαχαχα σωραιοςΗ 69 μπορεί, η 96 δεν δείχνει να είναι.
χαχαχαχχαχαχα σωραιος
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καλή συνέχειααπλά κάνουμε καλαμπουρι κ χαβαλεδιαζαμε πειράζοντας ο ένας τον άλλον τίποτα που να αφορά εσένα επίσης εάν πρόσεξες ότι έχουμε να πούμε τουλάχιστον εδώ η παλιοπαρεα. τα παλιόπαιδα πού σε μπερδεύουν εννοω ότι έχουμε να πούμε το λέμε χύμα δεν υπονοούμε
καλή συνέχειαευχαριστώ πολύ για την απάντηση καλή συνέχεια
καλή συνέχεια
που να την πάει?Την πήρε κάποιος από εδώ...?
Σεξοτσάρκα...που να την πάει?
ΣεξοΤΣΑΡΚΑ???? Ωχ αμάν αμάν!!!!Σεξοτσάρκα...
τι εννοείςΤην ψωνησε ή μου φανηκε???
ΩΧΧΧΧΧ μαλλον στις υπηρεσιες της θα εχει και ξυλο και μαστιγωμα.
Καλά ρε...δεν καταλαβαίνεις? Σάββατο σημερα,ψωνίζει η κοπέλλα για τα Χριστούγεννα... Μαναβική,κρεατα κλπ κλπτι εννοείς
Τι να έλεγα βαρκάδα...?ΣεξοΤΣΑΡΚΑ???? Ωχ αμάν αμάν!!!!
καλύτερα θα ήταν...στη κωπηλασία είμαι πολύ καλός!!!!Τι να έλεγα βαρκάδα...?
σου βγαίνει φτηνότερα γι'αυτό τσιγκουνηκαλύτερα θα ήταν...στη κωπηλασία είμαι πολύ καλός!!!!
σιγά μη βάλω εξωλέμβια!!!! Κάνω και μπράτσα έτσι!!!! Οικονομία και γυμναστική!!!!σου βγαίνει φτηνότερα γι'αυτό τσιγκουνη
Προγράμματα στο προφίλ σου έχεις.τιμες δεν είδα όπως δεν είδα και κάποια αναφορά απο συναγωνιστή.Δουλευω και με το ονομα Χρυσανθη η Αλεξανδρα. Η ουσια ειναι ερχομαι η ιδια
Καλησπέρα και σε σας αφού είδατε το προφίλ μου και το πρόγραμμά μου θα είδατε και το τηλέφωνό μου μπορείτε να με καλέσετε ευχαριστώ καλό βράδυΠρογράμματα στο προφίλ σου έχεις.τιμες δεν είδα όπως δεν είδα και κάποια αναφορά απο συναγωνιστή.