καλμερα αγορια...
Άμα γράφω ότι η διαίσθησή μου μου λέει ότι το μωρό φαίνεται δυνατό, κάτι καταλαβαίνω μάλλον.
καλμερα αγορια...
μολογατα
Ωπα...
δεν πήγε εκεί το μυαλό μας αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιοΜε άλλη κοπέλα κι έναν φίλο, όχι με το μωρό, αν πήγε εκεί το μυαλό σας.
τι θελεις να πεις....δεν πήγε εκεί το μυαλό μας αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο
Μολογατα
τα κάλαντα,τη Δευτέρα!!!!τι θελεις να πεις....
a ok τοτε....καληνυχτατα κάλαντα,τη Δευτέρα!!!!
να μας πει τι δουλεια ειχε στο ξενοδοχειο κ μας το κρυβει τι φιλος είναι? ολο στην λουφατι θελεις να πεις....
άλλος ενας ευχαριστημένος πελατης ... του πριβε! γεια σου φιλε!!Άσχετο, αλλά στη 4η φωτό σου είναι το μπάνιο με τα ψηφιδωτά που μπανιαριζόμουν σήμερα το απόγευμα όλως τυχαίως.
κατι ηξερες εσυ που αγορασες μετοχες εκειάλλος ενας ευχαριστημένος πελατης ... του πριβε! γεια σου φιλε!!
την επομενη φορα αντι για φωτο του δωματιου... θα σου κανω βιντεοκληση!κατι ηξερες εσυ που αγορασες μετοχες εκει
στην δουλεια να μην πηγενω γιατι με βλεπω να συνεχιζω ευθειατην επομενη φορα αντι για φωτο του δωματιου... θα σου κανω βιντεοκληση!
Παιδιά Καλησπέρα να συμπληρώσω κάτι Συγνώμη κιόλας εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω αυτή τη γλώσσα που εσείς μιλάτε εδώ μέσα..... Υπονοείτε κάτι
να μας πει τι δουλεια ειχε στο ξενοδοχειο κ μας το κρυβει τι φιλος είναι? ολο στην λουφα
άλλος ενας ευχαριστημένος πελατης ... του πριβε! γεια σου φιλε!!
Παιδιά Καλησπέρα να συμπληρώσω κάτι Συγνώμη κιόλας εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω αυτή τη γλώσσα που εσείς μιλάτε εδώ μέσα..... Υπονοείτε κάτι
απλά κάνουμε καλαμπουρι κ χαβαλεδιαζαμε πειράζοντας ο ένας τον άλλον τίποτα που να αφορά εσένα επίσης εάν πρόσεξες ότι έχουμε να πούμε τουλάχιστον εδώ η παλιοπαρεα. τα παλιόπαιδα πού σε μπερδεύουν εννοω ότι έχουμε να πούμε το λέμε χύμα δεν υπονοούμεΠαιδιά Καλησπέρα να συμπληρώσω κάτι Συγνώμη κιόλας εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω αυτή τη γλώσσα που εσείς μιλάτε εδώ μέσα..... Υπονοείτε κάτι
παιδια η σοφια 69 ειναι γραφειο ?