petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
Τυπογραφικο λαθος ειναι η ηλικια και τα κιλα φιλε μην φοβασαι
δε φοβαμαι. σκιαζομαι
Τυπογραφικο λαθος ειναι η ηλικια και τα κιλα φιλε μην φοβασαι
παρε με τηλ παρακαλωΕμενα μου αρέσει αυτό που βλέπω, στα νούμερα ηλικίας και κιλών δεν δίνω σημασια,αλλά κάτι ο φόβος για τη συμπεριφορά που πιθανών να αντιμετωπίσω, κατι που δεν ξερω τι θα πληρώσω με κανουν να διστάζω να προχωρήσω..
ευχαριστω....γιατι θα επρεπε να κλεισει?...
εσύ απαντάς στο τηλέφωνο μωράκι;;;;παρε με τηλ παρακαλω
καλησπερα.ναι εγω απανταω.εσύ απαντάς στο τηλέφωνο μωράκι;;;;
θαναση μου ξερω εγω που απανταω.Εγω πάντως που ρώτησα συγκεκριμένα πήρα απάντηση
εγω εφυγα ηδη φιλε.
τιμες ακουσα απο 80-120€ αρα οπου σε πιασει,φωτο ειδα τωρα που εβαλε και δεν ειναι του γουστου μου,ουτε 55 κιλα που λεει στο προφιλ της,μαλλον +20 κιλα ακομα ειναι,22 ετων που λεει παλι δε φαινεται να ειναι.
αντε γειααααααααααααα
Λοιπόν, μετά από 24 σελ. δικό μου συμπέρασμα, ίσως και αυθαίρετο, θα δείξει από τις κριτικές:
Η κοπέλα φαίνεται γερό πιστόλι στο κρεβάτι. Το λέω καθαρά από διαίσθηση, κρίνοντας από τις φωτό της και το στήσιμό της.
Η κοπέλα, τώρα που απαντάει ήρεμα και ευγενικά και για όσο το συνεχίζει, δικαιούται να της απευθυνόμαστε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο.
Η κοπέλα προφανώς ΔΕΝ θέλει να γράψει δημόσια τις χρεώσεις της σε συνδυαασμό με τις υπηρεσίες και τον χρόνο που αυτές καλύπτουν.
Προσωπικά αυτό το βρίσκω λάθος, γιατί και η ίδια θα γλύτωνε από πολλούς από εμάς, που δεν θα θελήσουν ή δεν θα δύνανται να την ικανοποιήσουν οικονομικά, αλλά και εμείς από την βάσανο να την ρωτάμε μέσω μνμ για να μάθουμε τα αυτονόητα.
Αλλά αφού έτσι θέλει, ας το πάρουμε απόφαση, κι όποιοι από εμάς παρόλα αυτά έχουν την όρεξη, ας την προσεγγίσουν έτσι όπως αυτή θέλει. Οι υπόλοιποι προχωρούν παρακάτω. Όπως το ίδιο θα συμβεί κι αν η κοπέλα δεν έχει σταθερό τιμοκατάλογο προς όλους τους πελάτες της και λογικές για την εποχή χρεώσεις.
καλη σας μερα.παρακαλω παρτε τηλ ευχαριστώμουναρα ειναι η γυναικα.Μακαρι στις υπηρεσιες της να ειναι πολυ καλη αλλά ομως να μην ζηταει τιποτα εξωφρενικα ποσά ωστε απο ενα γαμισι να εξασφαλισει ολο το μηνα της αν ειναι μονη της.Αν δεν ειναι εκει αλλαζει.Παντως αν εισαι μεσα θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις το προγραμμα σου και τις τιμες τους.
μιλαμε για τρελη μεταλαξηκαλη σας μερα.παρακαλω παρτε τηλ ευχαριστώ
1) τελειως υποκειμενικο αυτό κ μη κατηγορητεο η εμφανηση για τον καθενα ειναι είναι αναλογη για τα γουστα του δε καμια περιπτωση δεν είναι ασχημο σαν εικονα αυτό που βλεπω αλλα ο καθενας βλεπει αναλογα τα ματια τουΛοιπόν, μετά από 24 σελ. δικό μου συμπέρασμα, ίσως και αυθαίρετο, θα δείξει από τις κριτικές:
1)Η κοπέλα φαίνεται γερό πιστόλι στο κρεβάτι. Το λέω καθαρά από διαίσθηση, κρίνοντας από τις φωτό της και το στήσιμό της.
2)Η κοπέλα, τώρα που απαντάει ήρεμα και ευγενικά και για όσο το συνεχίζει, δικαιούται να της απευθυνόμαστε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο.
3)Η κοπέλα προφανώς ΔΕΝ θέλει να γράψει δημόσια τις χρεώσεις της σε συνδυαασμό με τις υπηρεσίες και τον χρόνο που αυτές καλύπτουν.
Προσωπικά αυτό το βρίσκω λάθος, γιατί και η ίδια θα γλύτωνε από πολλούς από εμάς, που δεν θα θελήσουν ή δεν θα δύνανται να την ικανοποιήσουν οικονομικά, αλλά και εμείς από την βάσανο να την ρωτάμε μέσω μνμ για να μάθουμε τα αυτονόητα.
4)Αλλά αφού έτσι θέλει, ας το πάρουμε απόφαση, κι όποιοι από εμάς παρόλα αυτά έχουν την όρεξη, ας την προσεγγίσουν έτσι όπως αυτή θέλει. Οι υπόλοιποι προχωρούν παρακάτω. Όπως το ίδιο θα συμβεί κι αν η κοπέλα δεν έχει σταθερό τιμοκατάλογο προς όλους τους πελάτες της και λογικές για την εποχή χρεώσεις.
φιλε με την δουλεια που κανει κάθε μερα θα ακουει ότι δεν χωραει το μυαλο σου... ως ένα σημειο την δικαιοπλογω... αλλα ως ένα σημειο... όπως ειπε κ ο από πανω ολοι αξιζουν δευτερη ευκαιρια... θα διξει... ελπιζω μην την πεταξει...μιλαμε για τρελη μεταλαξη
ταλιμπαν όχι...τζιχαντιστης ισως... αλλα κ να μαθεις ρε παιδακι μου... τοσες σε βριζουν... θες κ άλλη στην λιστα...?Έχει κάνει τεστ κάνεις ταλιμπαν, να μάθουμε τίποτα
σοφακι,δεν μου απαντησες στο π.μ που σου εστειλα.εμενα παντως οπως σε βλεπω στις φωτο μου αρεσεις.για να προχωρισω θελω και την απαντηση στο π.μ.για να μην την ζαλιζω με τηλεφωνο τετοια ωρα,της εστειλα π.μ.,για το τι θελω απο το ραντεβου.δεν εχει απαντησει.αν δεν μου απαντησει ,κοκο δεν εχει.και δευτερον αν δεν ειναι αυτη στις φωτογραφιες θα φαει πουλο.και ουτε ταληρο για ταξι.α ,και το αλλο.αν αυθαδιασει ξανα ,μαυρο στον μαυρογιαλουρο.