maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
μισο να φωνάξω κ τους αλλουςΟκ... τροποποιω τις προσδοκιες για την 23 σελιδα
μισο να φωνάξω κ τους αλλουςΟκ... τροποποιω τις προσδοκιες για την 23 σελιδα
ρε μαζι σου το στανταρ πρόγραμμα με στανταρ τιμη να πει κ τι είναι εξτρα... εμενα άλλο με νευριασε με την παρτη της... κ σε εκεινο εχω σταθει... της ειπα 5 πραγματα με βαση αυτό που με ενοχλησε
μπορεί να φταίει ότι είναι 22 ετών...εμ αυτο λεω κι εγω.
δεν επιβεβαιωσε τιποτα και το αφησε να σερνεται.
δικιο εχεις σε αυτα που ειπες.
τι εγινε...? διαρροια την έπιασε...?Νομιζω θα ξαναπει...καλησπερα
ελα κοντευουμε για την 22 κ παμε τρεχοντας για την 23Νομιζω θα ξαναπει...καλησπερα
Mια χαρα τα ξερει. Αλλα νομιζει οτι μπορει να κανει οτι κανουν οι αλλες...!φιλε για μενα εχει φαει μαυρο αλλα επειδή είμαι καλο παιδι(λεμε τωρα) της ειπα 5 πραγματα κ οι πελατες να περασουν καλα αν πανε κ αυτή να μπορεσει να εχει πελατες από εκει κ περα όπως ειπε κ ο ανον
είναι εδώ να διαφημισει τις υπηρεσίες της κ να κριθει κανεις δεν θα την τρολαρε αν εξαρχής ηταν οκ... τωρα η θα συμορφωθει η θα συνεχισει το τρολαρισμα απλα τα πραγματα
Θα επρεπε να κλεισει γιατι προφανως η Κυρια δεν πληρει της προδιαγραφες για να εχει και νημα και αγγελια εδω μεσα. Μετα απο ατελειωτες ερωτησεις επιμενει να μην απανταει για το ποιο σοβαρο απο ολα. Το κοστος τιμης.γιατι θα επρεπε να κλεισει?...
μην είσαι κακός...Θα επρεπε να κλεισει γιατι προφανως η Κυρια δεν πληρει της προδιαγραφες για να εχει και νημα και αγγελια εδω μεσα. Μετα απο ατελειωτες ερωτησεις επιμενει να μην απανταει για το ποιο σοβαρο απο ολα. Το κοστος τιμης.
γιατι θα επρεπε να κλεισει?...
μαλλον μπερδευτηκαμε παληκαρια εχει αλλα νηματα μοδαςΕ καλα. Νομιζα ειναι της μοδας τελευταια να ανοιγοκλεινουν νηματα.
Ας μη κλεισει
ελευθερο στοματικό 2 φορές στην 1 ώρα με πρωκτικό στα 120€ενα προγραμμα υπαρχει παντως στο προφιλ της.
τιμη ειχε πει ο frank πριν καποιες σελιδες που ειπε οτι την πηρε τηλ.
δε το επιβεβαιωσε ομως η κοπελλα και βγηκαν και διαφοροι και λεγαν αλλα.
η συνεχεια θα δειξει.
Εμενα μου είπε 100 1-1;5 ώρα με όλα τα παραπάνω..!!ελευθερο στοματικό 2 φορές στην 1 ώρα με πρωκτικό στα 120€
οτι της καταιβει δηλαδή η όπου σε πιάσει.Εμενα μου είπε 100 1-1;5 ώρα με όλα τα παραπάνω..!!