Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν προς το παρον για θεσσαλονικη.
αργοτερα για χαλκιδικη.
και σοφια μονο μαζι σου.
αυτα στην θεσσαλονικη ειναι επιπλωμενα ρε μαλακα?

Nai  επιπλωμενα εως 4 ατομα =  50 ευρω / ανα βραδυα  υποχρεωτικά 2 βραδυα

Τα ιδια και για Χαλκιδικη εως 15/06/2012
αντε εχουμε και εξοδα για τα ταξειδια μας.

Σημ.¨Παρε και κανενα τηλεφωνο δεν θα φτωχεψης περισσότερο..

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Nai  επιπλωμενα εως 4 ατομα =   50 ευρω / ανα βραδυα  υποχρεωτικά 2 βραδυα

Τα ιδια και για Χαλκιδικη εως 15/06/2012
αντε εχουμε και εξοδα για τα ταξειδια μας.

Σημ.¨Παρε και κανενα τηλεφωνο δεν θα φτωχεψης περισσότερο..
ανεβασες τιμες βλεπω.
μαλλον εγινε μελος τις ενωσης μεγαλοξενοδοχων και εσυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε παρω τηλ ρε μαλακα να τα πουμε.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ψ Ο Φ Ι Μ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΕΛΟΣ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ........... ΠΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΚΤΟΣ

Συνημμένα

• gl84.jpg
    gl84.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 000zAnimation6bc.gif
    000zAnimation6bc.gif
    149,1 KB · Εμφανίσεις: 45
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Yπαρχει κανεις διαθεσιμος να συνταξειδεψουμε για Σοφια αυτο το ΠΣΚ να μοιρασουμε τα εξοδα;;;;
κοστος βενζινες 50 ευρω - διαμονή σε διαμερισμα 35 ευρω Χ 2 νυχτες = 70 ευρω.

σε Ξενοδοχειο (τσαρσκο σελο ) 55 ευρω Χ 2 = 110 ευρω.
στειλτε πμ ή οποιος εχει το τηλεφωνο μου ας επικοινωνηση.......

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Yπαρχει κανεις διαθεσιμος να συνταξειδεψουμε για Σοφια αυτο το ΠΣΚ να μοιρασουμε τα εξοδα;;;;
κοστος βενζινες 50 ευρω - διαμονή σε διαμερισμα 35 ευρω Χ 2 νυχτες = 70 ευρω.

σε Ξενοδοχειο (τσαρσκο σελο ) 55 ευρω Χ 2 = 110 ευρω.
στειλτε πμ ή οποιος εχει το τηλεφωνο μου ας επικοινωνηση.......
δελτια κοινωνικου τουρισμου γινοντε δεκτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ισχυρη δονηση 5.8 R. σημερα τα ξημερωματα στις 3.00  η ωρα στην Σοφια
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=579839&q=95[/img[/URL]]

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 26 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, Σόφια και 8 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης Πέρνικ, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ..κάτοικοι στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας βγήκαν ανάστατοι έξω στους δρόμους.

Σύμφωνα με τον Νικολάι Νικόλοφ, αξιωματούχο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας , ο οποίος μίλησε τα ξημερώματα στο κρατικό ραδιόφωνο, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ τίποτα κάτι τέτοιο. Ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός και ήταν τρομακτικό», δήλωσε η Ιβάνκα Γκεοργκίεβα, που ζει στον 8ο όροφο μιας εκ των πολυκατοικιών που κουνήθηκαν.

Η σεσμική δόνηση σημειώθηκε δύο ημέρες μετά το φονικό σεισμό της Κυριακής στην Ιταλία, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και χιλιάδες άλλοι έμειναν άστεγοι στην περιοχή Εμίλια Ρομάνια.

[b]Μικρές ζημιές[/b]

Παρά την καταστροφική, όπως θεωρείται, ισχύ του σεισμού, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις της εθνικής υπηρεσίας της Βουλγαρίας αναφέρθηκε μόνο η κατάρρευση ενός σπιτιού, στο χωριό Ρουντάρτσι στα δυτικά περίχωρα της Σόφιας. Σημειώνεται πως υπήρξε απομάκρυνση των κατοίκων από μια μονοκατοικία στην Πέρνικ, όπως και σε μια πολυκατοικία σε νότια περιοχή της Σόφιας, εξαιτίας των μεγάλων ρωγμών, που σχηματίστηκαν στους τοίχους.

Ωστόσο, «επί ποδός πολέμου» τέθηκαν η κλινική της Σόφιας «Πιρογκόφ» αλλά και ιατρικά συνεργεία στην πρωτεύουσα, στην Πέρνικ και σε άλλες κοντινές, και μη, περιοχές από το επίκεντρο του σεισμού. Παράλληλα, οι Βούλγαροι ιατροί δεν προλάβαιναν να φροντίσουν τα πολυάριθμα κρούσματα πανικού, τα συμπτώματα ταχυκαρδίας και τους νευρικούς κλονισμούς κατοίκων της Σόφιας.

Ενδεικτικό είναι ότι αρκετοί πολίτες έχασαν τις αισθήσεις τους από τον πανικό τους.

Την ίδια εκτίμηση έδωσε και το Σεισμολογικό Ινστιτούτο της βαλκανικής χώρας. Ο σεισμός έγινε περισσότερο αισθητός σε δύο άξονες: Δύση-Ανατολή (Πέρνικ-Σόφια-Στάρα Ζαγορά) και Βορράς-Νότος (Πέρνικ-Μπλαγκόεφγραντ-Βόρεια Ελλάδα), όπως ανακοινώθηκε.

«Η δόνηση έγινε αισθητή σε σχεδόν ολόκληρο το νοτιοδυτικό τμήμα της Βουλγαρίας, ενώ ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί, εκ των οποίων ο ισχυρότερος ήταν 4,7 R», επεσήμανε εκπρόσωπος του Ινστιτούτου.

[b]Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας[/b]

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδες ερημια βλεπω δεν γραφει κανεις τιποτα δεν πειραζει να περνατε καλα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ξερω για τους αλλους, εγώ πάντως έρχομαι αύριο και μένω για 2 νύχτες. αλλά θα έχω μπόλικη δουλειά και αρκετά χιλιόμετρα να κάνω...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
δεν ξερω για τους αλλους, εγώ πάντως έρχομαι αύριο και μένω για 2 νύχτες. αλλά θα έχω μπόλικη δουλειά και αρκετά χιλιόμετρα να κάνω...

Εγω πετάω για Σοφια σημερα το απογευμα και γυριζω αυριο αυριο μαλλον, θα εξαρτηθεί απο τη δουλεια που σημαινει οτι θα πηξω παλι
Να περασεις καλα

foobarovios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
paidia sorry gia ta greeklish,
apo arwsties, HIV/AIDS ti lene ta koritsia (oi eppagelmaties) stin Sofia?
poia einai genika i koultoura tous se themata ygeias?

Stin Oukrania p.x. ginetai tis popis apo AIDS. Stin Voulgaria?

mporei na paw syntoma.

euxaristw!

foobarovios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
οκ. το ξαναγράφω σωστά :
από αρρώστιες, HIV/AIDS τι λένε τα κορίτσια (οι επαγγελματίες) στην Σόφια?
Ποιά είναι γενικά η κουλτούρα τους σε θέματα υγείας?

Στην Ουκρανία π.χ. γίνεται της πόπης απο AIDS. Στην Βουλγαρία?
Μπορεί να πάω σύντομα.
Ευχαριστώ!

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
οκ. το ξαναγράφω σωστά :

Μπορεί να πάω σύντομα.
Ευχαριστώ!
μια απο τα ιδια..προσεχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ. το ξαναγράφω σωστά :

Μπορεί να πάω σύντομα.
Ευχαριστώ!
πρόσεχε ΠΟΛΥ
τίποτα χωρίς λάστιχο

αν και κατεμέ... οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι συνήθως κρέατος απλωμένου στο κρεβάτι

αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πρόσεχε ΠΟΛΥ
τίποτα χωρίς λάστιχο

αν και κατεμέ... οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι συνήθως κρέατος απλωμένου στο κρεβάτι

αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ρε βουλγαροκτονοι πολυ ερημια εχει πεσει κανεις δεν postarei τιποτα.
Ελπιζω ολοι να είστε καλα

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Παιδιά κατα τον Σεπτέμβριο θα ανέβω πάνω Βουλγάρια στην Σοφια για 4 μέρες τουλαχιστον έιχα ξαναπάει για 3 μέρες τον Μάρτιο του 2011 αν και είμαι Ρουμανοκτόνος . Μιας και δεν βλέπω κίνηση είπα να γράψω τίποτα . Πως είναι τώρα  τα πράγματα εκεί ; Βασικά λεώ να πάω με budget γύρω στα 200 με 250 ευρω μαζί μου δηλαδή γύρω στα 450 με 500 leva πόσα θα χρειαστώ για να φορτώσω απο κάνενα στριπτιτζάδικο και σε πιο απο τα kama sutra cleopatra velvet έχει το κάλητερο κρέας για φόρτωμα ; Eπίσης με τις μασατζουδές του ξενοδοχείου υπάρχει ελπίδα η με καμιά κανονικη κοπελα στην Σόφια είχα δει φοβερά μωρά την προηγουμενη φορά ειδικά ενα στο Ιλιεντσι το παντρευομουνα δουλευε στο παζάρι περιμένω απαντησεις . Ευχαριστώ !

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιδιά κατα τον Σεπτέμβριο θα ανέβω πάνω Βουλγάρια στην Σοφια για 4 μέρες τουλαχιστον έιχα ξαναπάει για 3 μέρες τον Μάρτιο του 2011 αν και είμαι Ρουμανοκτόνος . Μιας και δεν βλέπω κίνηση είπα να γράψω τίποτα . Πως είναι τώρα  τα πράγματα εκεί ; Βασικά λεώ να πάω με budget γύρω στα 200 με 250 ευρω μαζί μου δηλαδή γύρω στα 450 με 500 leva πόσα θα χρειαστώ για να φορτώσω απο κάνενα στριπτιτζάδικο και σε πιο απο τα kama sutra cleopatra velvet έχει το κάλητερο κρέας για φόρτωμα ; Eπίσης με τις μασατζουδές του ξενοδοχείου υπάρχει ελπίδα η με καμιά κανονικη κοπελα στην Σόφια είχα δει φοβερά μωρά την προηγουμενη φορά ειδικά ενα στο Ιλιεντσι το παντρευομουνα δουλευε στο παζάρι περιμένω απαντησεις . Ευχαριστώ !

200-250 ΕΥΡΩ Για 4 μερρες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αδικα γραφαμε  εισαι αδιαβαστος δεν φτανουν ουτε για 2 μερρες.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Ενταξει μορε ας γαμησουμε μια φορα ρε Αλλαν αντε να παω στα 300 ευρω ενταξει αμα ειναι να μηνω Αθηνα μην με απογοητευεις πες μου ποσα θα χρειαστω για φορτωμα θυμαμε ηταν γυρω στα 140 LEVA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom