Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ς ενα μυνημα απο τωρα αν ειναι να ανεβεις επανω
πιθανον να σου απαντηση .... κατι ξερει ο παλιος.
αναλογα με τα οικονομικά της θα σου απαντηση οσο για τον ερωτα ναι μεγάλος πολυ μεγάλος αλλα και οι οικονομικες αντοχες ανάλογες
οτι καταλαβες καταλαβες .......
αδερφέ δεν καταλάβαμε
δουλεύει το κορίτσι ή όχι; ακόμα και περιστασιακά
γιατί αν δουλεύει το κορίτσι...τότε έχεις το τηλέφωνό της; εγώ το έβρισκα στο σάιτ που τώρα είναι κλειστό

κατά τα λοιπά είσαι καλά Άλλαν;

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
Καλά βρε αθεόφοβε...Σειρά τώρα στις Βουλγάρες; :o

Καλά ρε ΤYRAEL γιατί έβγαλες τα κορίτσια φάτσα κάρτα στο site? Αν το ήθελαν δεν θα το είχαν κάνει αυτές μόνες τους; Τα κορίτσια είναι ερασιτέχνες και σου στέλνουν τις φωτό με εμαιλ για να διαλέξεις όχι για να τις ξεφωνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αν χρειαζόνταν είμαστε πολλοί πριν από ΄σενα που θα το κάναμε.

Εκτός κι αν ζήτησες την άδεια από την manager τους οπότε πάω πάσο (που το αποκλείω).

:jerking: τι να πω

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Καλά ρε ΤYRAEL γιατί έβγαλες τα κορίτσια φάτσα κάρτα στο site?
ώπα ρε συ, δεν ήξερα ότι πρόκειται για αματούρια
πάντως το θέμα λύνεται...
στέλνω στον αντισθένη πμ και τα διαγράφει...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
ώπα ρε συ, δεν ήξερα ότι πρόκειται για αματούρια
πάντως το θέμα λύνεται...
στέλνω στον αντισθένη πμ και τα διαγράφει...

Ναι καλύτερα να του στείλεις να τα διαγράψει, είναι κρίμα τα κοριτσάκια

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αδερφέ δεν καταλάβαμε
δουλεύει το κορίτσι ή όχι; ακόμα και περιστασιακά
γιατί αν δουλεύει το κορίτσι...τότε έχεις το τηλέφωνό της; εγώ το έβρισκα στο σάιτ που τώρα είναι κλειστό

κατά τα λοιπά είσαι καλά Άλλαν;

Στραβαδι ρωτανε οι νεοι ρωτάς και εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
περιστασιακα ναι.
ειμαι Θεσσαλονικη ξερεις που θα με βρεις , μετερεψα τον χωρο που ηξερες σε 3 διαμερισματα και 2 στουντιο προς ενοικιαση για κατι πελατες σαν εσενα,και οποιον αδυνατει να πληρωση ξενοδοχειο,
κοψε τα ξενοδοχεια και ελα απο εδω να συνεισφερεις στον Αγωνα της επιβιωσης και του σεξοτουρισμού.
Ειμαι πολυ καλά οχι απλως καλά μα παρα πολυ καλά.
(και οικονομικα και ηθικά)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

δεν πειραζει ρε φιλε ,
πολοί θα τα δουν  λιγοι θα καταλάβουν και μια και το 95% ειναι τζαμπατζίδες δεν προκειτε να διαθεσουν αυτα τα ποσά οποτε αστο  σε λιγο θα παμε και κανα δυο σελιδες παρακατω και θα τα ξεχάσουν ολοι,
νομιζεις οτι οσοι μπαινουν εδω κανουν χρήση των εσκορτς ανω των 100 λεβα την ώρα:;;;;;;;;;;;;
Λιγοι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.........

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
δεν πειραζει ρε φιλε ,
πολοί θα τα δουν  λιγοι θα καταλάβουν και μια και το 95% ειναι τζαμπατζίδες δεν προκειτε να διαθεσουν αυτα τα ποσά οποτε αστο  σε λιγο θα παμε και κανα δυο σελιδες παρακατω και θα τα ξεχάσουν ολοι,
νομιζεις οτι οσοι μπαινουν εδω κανουν χρήση των εσκορτς ανω των 100 λεβα την ώρα:;;;;;;;;;;;;
Λιγοι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.........

εδώ που τα λεμε....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε άλλαν το παρακάτω Thread το έχεις μελετήσει φαντάζομαι

Απ: Νικολέτα Λοζάνοβα:το σέξι μοντέλο απο Βουλγαρία!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=142569.msg3622433#msg3622433]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=142569.msg3622433#msg3622433[/url]

Το θέμα είναι, σαν μέγας Βουλγαρομάχος το έχεις πάρει το μωρό?
nikoleta_lozanova_-_001_18def_15709400.bmp

Nikoleta+Lozanova11.jpg

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: πάντως τέτοια γυναίκα στην Βουλγαρία δεν έχω συναντήσει ποτέ και δεν έχω πάει και λίγες φορές

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εδώ που τα λεμε....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε άλλαν το παρακάτω Thread το έχεις μελετήσει φαντάζομαι

Απ: Νικολέτα Λοζάνοβα:το σέξι μοντέλο απο Βουλγαρία!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=142569.msg3622433#msg3622433]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=142569.msg3622433#msg3622433[/url]

Το θέμα είναι, σαν μέγας Βουλγαρομάχος το έχεις πάρει το μωρό?
nikoleta_lozanova_-_001_18def_15709400.bmp

Nikoleta+Lozanova11.jpg

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: πάντως τέτοια γυναίκα στην Βουλγαρία δεν έχω συναντήσει ποτέ και δεν έχω πάει και λίγες φορές

Πολλά τα λεφτά ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ρε αδερφε δεν συναντηθηκαν ποτε οι δρομοι μας αλλα και να ειχα την τυχη δεν θα μπορουσα να κανω παιχνιδι πανω απο μια βραδυα  ειδικα τον χειμώνα 2010-2011 τα οικονομικα δεν μου επιτρεπανε συναστροφες αυτων των τυπων - μοντέλων.
Με αυτη την κατηγορια γυναικων ξερεις οτι το παιχνιδι ειναι διαφορετικο και οχι τυπου εσκορτς.
εχει αρκετες σαν αυτην διαθεσιμες και ετοιμες για όλα - αλλα τα λεφτα ειναι πολά ΑΡΗ  ουτε εγω δεν μπορω πλεον
να κανω παιχνιδι γαμώ την οικονομική μας κρίση.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σημ. εχεις συνατηση τετοια γυναικα απλα δεν ηταν βαμενη μακιγιαρισμένη για     
    επαγγελματικη φωτογραφηση μην τρελαίνεσαι...........
    αν οχι σου εχω προταση - υποδειξη κατι σε ξανθό αν δεν σε πειράζει.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Σχετικα με την Αλεξ απο το LT. Η κοπελα ειναι ξανθια τωρα πια, φοιτητρια γυρω στα 24-25. Ομορφα ματια και χειλη, με λιγο μαρκουλο προσωπο. Μετριο υψος, σωμα οχι μοντελου, ομως χωρις ιχνος κυταριτιδας. Στα πρακτικα δεν λεει οχι σε τιποτα (εκτος anal) και για βουλγαρικα στανταρ εχει καλη συμμετοχη. Ενα μεγαλο συν οτι εχει απιστευτη υπομονη και δεν σου λεει τελειωνε ακομα και μετα απο πολυ ωρα. Για αυτους που θα την προτιμησουν για πολυ ωρα να ξερουν οτι, οπως ολες οι βουλγαρες, σε καποια φαση παει να λουφαρει, ομως με λιγο συμαζεμα στρωνει αμεσως. Τα αγγλικα της ειναι χαλια αλλα ειναι πολυ ευχαριστη σαν παρεα.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
Σχετικα με την Αλεξ απο το LT. Η κοπελα ειναι ξανθια τωρα πια, φοιτητρια γυρω στα 24-25. Ομορφα ματια και χειλη, με λιγο μαρκουλο προσωπο. Μετριο υψος, σωμα οχι μοντελου, ομως χωρις ιχνος κυταριτιδας. Στα πρακτικα δεν λεει οχι σε τιποτα (εκτος anal) και για βουλγαρικα στανταρ εχει καλη συμμετοχη. Ενα μεγαλο συν οτι εχει απιστευτη υπομονη και δεν σου λεει τελειωνε ακομα και μετα απο πολυ ωρα. Για αυτους που θα την προτιμησουν για πολυ ωρα να ξερουν οτι, οπως ολες οι βουλγαρες, σε καποια φαση παει να λουφαρει, ομως με λιγο συμαζεμα στρωνει αμεσως. Τα αγγλικα της ειναι χαλια αλλα ειναι πολυ ευχαριστη σαν παρεα.

Το κάνω copy και στις προτάσεις

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
Πολλά τα λεφτά ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ρε αδερφε δεν συναντηθηκαν ποτε οι δρομοι μας αλλα και να ειχα την τυχη δεν θα μπορουσα να κανω παιχνιδι πανω απο μια βραδυα  ειδικα τον χειμώνα 2010-2011 τα οικονομικα δεν μου επιτρεπανε συναστροφες αυτων των τυπων - μοντέλων.
Με αυτη την κατηγορια γυναικων ξερεις οτι το παιχνιδι ειναι διαφορετικο και οχι τυπου εσκορτς.
εχει αρκετες σαν αυτην διαθεσιμες και ετοιμες για όλα - αλλα τα λεφτα ειναι πολά ΑΡΗ  ουτε εγω δεν μπορω πλεον
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Άρη μου τα λεφτά μας τα έφαγε η περαίωση, ο ΦΠΑς, το ΙΚΑ κ.ο.κ. οπότε το ξανθό μπορεί να περιμένει...αν κατάλαβα για ποιό λες (το έχεις παραθέσει και στο παρελθόν) τότε λέει πααααααααααααρα πολλά.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Γεια σου ρε Άλλαν, τι λέει πως πάνε τα πράγματα;
Δεν λέω από ομορφιά καλή αλλά από σώμα υπάρχουν και καλύτερα........ε Άλλαν, χαχαχα!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Aρνουμαι να απαντησω...............................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλαν τι γινετε?
δεν βλεπω ενημερωση και δεν βλεπω το κοντερ να γραφει χιλιομετρα.
μαλλον γερασες και εσυ,και πλεον εγινες μονιμος κατοικος στο καφενειο του χωριου σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν τι γινετε?
δεν βλεπω ενημερωση και δεν βλεπω το κοντερ να γραφει χιλιομετρα.
μαλλον γερασες και εσυ,και πλεον εγινες μονιμος κατοικος στο καφενειο του χωριου σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω τιποτα νεωτερο -  ενδειαφερον τι να γραψω μια απο τα  ιδια;;;;;
Βαρεθηκα και που εισαι τοπο στα νειάτα ......... λεμε,
αλα δεν βλεπω φως......
αντε Καλημερααα :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:
:tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

Στροφη στην ποιότητα πλεον αδερφεεεεεε

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Στραβαδι ρωτανε οι νεοι ρωτάς και εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
περιστασιακα ναι.
ειμαι Θεσσαλονικη ξερεις που θα με βρεις , μετερεψα τον χωρο που ηξερες σε 3 διαμερισματα και 2 στουντιο προς ενοικιαση για κατι πελατες σαν εσενα,και οποιον αδυνατει να πληρωση ξενοδοχειο,
κοψε τα ξενοδοχεια και ελα απο εδω να συνεισφερεις στον Αγωνα της επιβιωσης και του σεξοτουρισμού.
Ειμαι πολυ καλά οχι απλως καλά μα παρα πολυ καλά.
(και οικονομικα και ηθικά)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλαν δωσε τιμη για μια διανυκτερευση στα διαμερισματα σου?
θα ερθω να μεινω.ειναι επιπλωμενα?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν δωσε τιμη για μια διανυκτερευση στα διαμερισματα σου?
θα ερθω να μεινω.ειναι επιπλωμενα?

Σε ποιο σημειο;;;
Θεσσαλονικη;;;; - Χαλκιδική;;;;;;;;; - Σοφια-Βουλγαρια;;;;;;;;
Παντα ολα επιπλωμένα σπεσιαλ καταστασεις.......

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Σε ποιο σημειο;;;
Θεσσαλονικη;;;; - Χαλκιδική;;;;;;;;; - Σοφια-Βουλγαρια;;;;;;;;
Παντα ολα επιπλωμένα σπεσιαλ καταστασεις.......
αλλαν προς το παρον για θεσσαλονικη.
αργοτερα για χαλκιδικη.
και σοφια μονο μαζι σου.
αυτα στην θεσσαλονικη ειναι επιπλωμενα ρε μαλακα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom