Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ενταξει μορε ας γαμησουμε μια φορα ρε Αλλαν αντε να παω στα 300 ευρω ενταξει αμα ειναι να μηνω Αθηνα μην με απογοητευεις πες μου ποσα θα χρειαστω για φορτωμα θυμαμε ηταν γυρω στα 140 LEVA

απο τα στριπ κλάμπ ειναι 150 λέβα η ώρα + ταξι αν δεν εχεις αυτοκινητο για το πηγαινέλα της κοπέλας.
αν θελεις ριξε μια ματια στις προτσεις στις βιζιτες εχει κοπελες με 80 εως 200 λεβα την ωρα
απο εκει και περα αποφασιζεις μονος σου απλα ειναι λιγα.
εγω οταν παω 3ημερο ΠΣΚ χρειαζομαι σχεδον 500.
Νοειτε απο Θεσσαλονικη all in (βενζινες - xοτελ-ποτα -φαγητα - κερασματα - κοπελλες.)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Εγω απο Αθηνα φευγω με Βουλγαρικο λεωφορειο 109 Ευρω ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!! 3 μερες με πρωινο τζαμπα πισινα σε 4 αστερων ξενοδοχειο με spa και πισινα το DEDEMAN PRINCESS για οσους ξερουν

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω απο Αθηνα φευγω με Βουλγαρικο λεωφορειο 109 Ευρω ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!! 3 μερες με πρωινο τζαμπα πισινα σε 4 αστερων ξενοδοχειο με spa και πισινα το DEDEMAN PRINCESS για οσους ξερουν

Πολυ καλο Ξενοδοχειο και ισως το μεγαλυτερο Καζινο της πόλης.
Τιμη...........?????????? τζαμπα ειναι 109 ευρω τιποτα................
καλα να περάσεις.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Πολυ καλο Ξενοδοχειο και ισως το μεγαλυτερο Καζινο της πόλης.
Τιμη...........?????????? τζαμπα ειναι 109 ευρω τιποτα................
καλα να περάσεις.
αλλαν βγαλε μια τιμη ξεναγου,και να σε περνουν οι επισκεπτες τις σοφιας μαζι τους.
απο οτι βλεπω η περισσοτεροι πηγαινουν στα τυφλα εντελως.
δωσε τα φωτα σου στο λαο,αλλα με τιμες λογικες.

bele

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!
Μιας και θα ανεβω ξανα σοφια τον σεπτεμβριο που θα αρχισει η σχολη μου ελεγα να φερω καμια κοπελα στο διαμερισμα μου τι οποιο ειναι σχεδον στο κεντρο της πολης (περιοχη lagera αν ξερετε).Αφου διαβασα στο φορουμ ειδα οιτι αρκετα αξιοπιστο γραφειο ειναι το ladies travel οπου και εστειλα e-mail και μου εστειλαν φωτο με τα κοριτσια.Απο αυτες ξεχωρισα την ilona  .Tην δοκιμασε κανεις; Γενικα αμα την κλεισω για κανα 2ωρο θα μπορω να την  :fuck2: οσες φορες θελω ή απλα μια και μετα τελος;Εχετε αν μου προτεινετε κατι αλλο σε ναερη ηλικια και σχετικα φθηνο ισως και απο αλλο γραφειο;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα!
Μιας και θα ανεβω ξανα σοφια τον σεπτεμβριο που θα αρχισει η σχολη μου ελεγα να φερω καμια κοπελα στο διαμερισμα μου τι οποιο ειναι σχεδον στο κεντρο της πολης (περιοχη lagera αν ξερετε).Αφου διαβασα στο φορουμ ειδα οιτι αρκετα αξιοπιστο γραφειο ειναι το ladies travel οπου και εστειλα e-mail και μου εστειλαν φωτο με τα κοριτσια.Απο αυτες ξεχωρισα την ilona  .Tην δοκιμασε κανεις; Γενικα αμα την κλεισω για κανα 2ωρο θα μπορω να την  :fuck2: οσες φορες θελω ή απλα μια και μετα τελος;Εχετε αν μου προτεινετε κατι αλλο σε ναερη ηλικια και σχετικα φθηνο ισως και απο αλλο γραφειο;
ρε φιλε θα πας φοιτητης στην σοφια και ψαχνεις να γαμησεις πουτανα;; ημαρτον!!!!

bele

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
E ok... θελω να δοκιμασω πραγματα στη ζωη μου και αυτο ειναι ενα..καλως κακως μου εχει κολλησει η ιδεα

bele

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Oχι..εχω ηδη τελειωσει το πρωτο ετος της οδοντοιατρικης στο αγγλοφωνο τμημα...απλα δεν εχω ασχοληθει με το "αθλημα" και θελω εστω και μια φορα να κανω πραγματικοτητα την φαντασιωση μου :P

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Oχι..εχω ηδη τελειωσει το πρωτο ετος της οδοντοιατρικης στο αγγλοφωνο τμημα...απλα δεν εχω ασχοληθει με το "αθλημα" και θελω εστω και μια φορα να κανω πραγματικοτητα την φαντασιωση μου :P

George, επειδή και εγώ φοιτητής ήμουν πριν κάποια χρόνια ............ θα σου συνιστούσα, αν δεν βρήκες ακόμα, να βρεις μια κοπελίτσα να περνάς καλά  :fuck2: και άσε τις πουτάνες για τους μεγαλύτερους συνήθως, που λόγω ηλικίας, χρόνου και πολλών άλλων τις προτιμούν, και σε πιο νέους που έρχοντασι στην Σόφια σαν επισκέπτες.
Τώρα αν σώνει και καλά θες να δοκιμάσεις, δοκίμασε, αλλά από τα γραφόμενα σου επειδή είσαι άπειρος γενικά, δεν θα περάσεις καλά, η πουτάνα θα σε καταλάβει αμέσως και θα σε ξεπετάξει, αν είσαι τυχερός και πέσεις ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, μπράβο σου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Ε;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μωρε κέφια εχουμε, χρηματα διαθεσιμα για γουστα δεν εχουμε.
οπωσ σωστα παρατηρησες τα οικονομικα και η κριση μας εχει τσακιση,

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μωρε κέφια εχουμε, χρηματα διαθεσιμα για γουστα δεν εχουμε.
οπωσ σωστα παρατηρησες τα οικονομικα και η κριση μας εχει τσακιση,

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλαν εισαι ο μονος που δεν σε εχει επηρεασει η οικονομικη κριση.
δεν σε φοβαμε εσενα τα εχεις βρεις με την βουλγαρικη τροικα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
George, επειδή και εγώ φοιτητής ήμουν πριν κάποια χρόνια ............ θα σου συνιστούσα, αν δεν βρήκες ακόμα, να βρεις μια κοπελίτσα να περνάς καλά  :fuck2: και άσε τις πουτάνες για τους μεγαλύτερους συνήθως, που λόγω ηλικίας, χρόνου και πολλών άλλων τις προτιμούν, και σε πιο νέους που έρχοντασι στην Σόφια σαν επισκέπτες.
Τώρα αν σώνει και καλά θες να δοκιμάσεις, δοκίμασε, αλλά από τα γραφόμενα σου επειδή είσαι άπειρος γενικά, δεν θα περάσεις καλά, η πουτάνα θα σε καταλάβει αμέσως και θα σε ξεπετάξει, αν είσαι τυχερός και πέσεις ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, μπράβο σου. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Ε;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν εισαι ο μονος που δεν σε εχει επηρεασει η οικονομικη κριση.
δεν σε φοβαμε εσενα τα εχεις βρεις με την βουλγαρικη τροικα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

eeeeeeeeeeeee???????????????
Δεν μιλώ ειδικα για μένα δοξα τον Θεο καλά ειμαι εγω .............ακόμα.
γενικα μιλησα η κριση και τα οικονομικα εγιναν αιτία  αρνητική για  πολύ κοσμο,
τοσο για εκδρομές-διακοπές αλλά και σεξοτουρισμό.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Άλλαν δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά, που ζούμε στην Σόφια εννοώ  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι εγινε κοπηκαν οι σπονσορες;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλλαν δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά, που ζούμε στην Σόφια εννοώ  :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

κρυβε λογια εσυ.............. εχει πολλους αγαμητους σαν τον ως ανω που απο την ζηλια τους και την αφραγκία τους μας πριζουν με παπαριες.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.979
Πόντοι
6.415
Μετά από πολύ καιρό μπήκα να στείλω ένα θερμο χαιρετισμό σε όλους απο το thread...

Όπως είναι προφανές η κρίση μας έχει γαμήσει κι δεν μπορώ να ανέβω Σόφια για να ρεφάρω λίγο...
εύχομαι να περνάτε καλά όσοι είστε πάνω αλλά και όσοι έχουν κολλήσει στην γ@@Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom