Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μετά από πολύ καιρό μπήκα να στείλω ένα θερμο χαιρετισμό σε όλους απο το thread...

Όπως είναι προφανές η κρίση μας έχει γαμήσει κι δεν μπορώ να ανέβω Σόφια για να ρεφάρω λίγο...
εύχομαι να περνάτε καλά όσοι είστε πάνω αλλά και όσοι έχουν κολλήσει στην γ@@Ελλάδα

χαιρετίσματα στην εξουσια μεγάλε,
Δεν ειναι μονο η κρίση ρε φιλε εχει ακόμη καταπληκτικό καιρό και οι διακοπες συνεχίζονται εως τελος Σεπτέμβρη  και βλέπουμε.........................1ο πόδι...(πιστας)... Χαλκιδική οποτε βρεθεις  ελα για χαβαλέ + ποτο - καφε οτι θέλεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
ρε φιλε θα πας φοιτητης στην σοφια και ψαχνεις να γαμησεις πουτανα;; ημαρτον!!!!

φίλε αν έχεις καταλήξει ότι θέλεις να πάς με πουτάνα θεωρώ από την εμπειρία μου τα τελευταία 2 χρόνια - που ανεβαίνω πάνω από μια φορά το μήνα κατα μέσο όρο - ότι είναι το καλύτερο γραφείο με μεγάλη διαφορά από τα άλλα. 

εαν σου έχει κολλήσει να πας πήγαινε. από μικροκαμομένες η lily είναι για εμένα η καλύτερη. την ilona δεν την έχω πάρει αλλά την έχει πάρει φίλος και την έχω δει. πολύ κοντούλα με στήθος πάνω από το μέσο όρο και με μέτριο πρόσωπο.

εαν ψάχνεις ως νέος κάποια έμπειρη και σεξουαλική να σε "μυήσει" θα σου πρότεινα την Alex.

βέβαια η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.979
Πόντοι
6.415
φίλε αν έχεις καταλήξει ότι θέλεις να πάς με πουτάνα θεωρώ από την εμπειρία μου τα τελευταία 2 χρόνια - που ανεβαίνω πάνω από μια φορά το μήνα κατα μέσο όρο - ότι είναι το καλύτερο γραφείο με μεγάλη διαφορά από τα άλλα. 

εαν σου έχει κολλήσει να πας πήγαινε. από μικροκαμομένες η lily είναι για εμένα η καλύτερη. την ilona δεν την έχω πάρει αλλά την έχει πάρει φίλος και την έχω δει. πολύ κοντούλα με στήθος πάνω από το μέσο όρο και με μέτριο πρόσωπο.

εαν ψάχνεις ως νέος κάποια έμπειρη και σεξουαλική να σε "μυήσει" θα σου πρότεινα την Alex.

βέβαια η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και αν είσαι ψηλός έχει μια ξανθιά ντερέκι πολύ όμορφη (αδυνατη αρκετα) που τα κάνει όλα με χαμόγελο, μου διαφέυγει το όνομα αλλα θα την αναγνωρίσεις από τις φωτό.

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα φιλοι και συναγωνιστες... εγραφα live τις εμπειριες μου απο Σοφια στο αντιστοιχο thread το σαββατοκυριακο που μας περασε.
Ειχα καιρο να γραψω...η Σοφια καθε φορα που την επισκεπτομαι με αναζωογονει... χαχαχα
Λοιπον παιδια μου εκανε εντυπωση αν και ανεβαινω πολυ συχνα, οτι τα ντιλιβερι (ειχα να παρω πολυ καιρο λογω του οτι ειχα free)
ειναι λογω διαθεσημα οτι ωρα και να παρεις, δεν εχουν πολυ δουλεια και το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι περισοτερες δεν εχουμε
αληθινες φωτογραφιες...
αυτα απο εμενα...τωρα ετοιμαζομαι για Ρουμανια..ξεκινησα να διαβαζω το thread, αλλα αν καποιος εχει καποιο φρεσκο tip ας μου στηλει.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@ Αδερφε δεν ξερω αν εσενα σε αναζωογονει αλλα εμενα με ξενερωσε ειχα να ερθω απο το Μαιο λογο κσλοκαιρινης ασχολιας ειμαι τρεις μερρες τωρα εδω και τα εχω πάρει ασχημα  οχι με τα Ντελιβερι αλλα με την απαγορευση καπνισματος κλπ. θα αναφερθω αργοτερα εχουν αδειαση ολα τα μαγαζια του ενδειφεροντος μας οποτε ναι ειναι ευκαιρεια για καλυτερς τιμες - υπηρεσιες αλλα δεν γινεται κεφι καλο + παρεες για διασκεδαση......
ερε Ελλαδα που τους χρειάζετε.....................

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρθω απο το Μαιο λογο κσλοκαιρινης ασχολιας ειμαι τρεις μερρες τωρα εδω και τα εχω πάρει ασχημα  οχι με τα Ντελιβερι αλλα με την απαγορευση καπνισματος κλπ

μονο σε κλαμπακια(κ αυτο σε μερικα) εχω δει να το τηρουν κ αν δεν κανω λαθος κυριως στα μεγαλα(πχ biad)
σε παρα πολλα μαγαζια(πχ μπαρακια,καζινο) απλα οταν βραδιασει και περασει η ωρα βγαζουν ποτηρια πλαστικα/χαρτινα κλπ με νερο για να καπνιζουν ελευθερα
βεβαια δεν ειναι κ σαν ελλαδα που αγνοειται εντελως ο νομος , απλα δεν εφαρμοζεται και τοοοοοσο αυστηρα στην σοφια
εκτος αν εννοεις στριπτιτζαδικα κλπ εκει παω πασο

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και αν είσαι ψηλός έχει μια ξανθιά ντερέκι πολύ όμορφη (αδυνατη αρκετα) που τα κάνει όλα με χαμόγελο, μου διαφέυγει το όνομα αλλα θα την αναγνωρίσεις από τις φωτό.

Την Ντάρια εννοείς; έχω να τη δω πολύ καιρό. Είναι από Βάρνα και περνάει εκεί τα καλοκαίρια της. Πολύ καλή επιλογή. καλά που μου τη θύμισες να τη ζητήσω την επόμενη φορά.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.979
Πόντοι
6.415
Την Ντάρια εννοείς; έχω να τη δω πολύ καιρό. Είναι από Βάρνα και περνάει εκεί τα καλοκαίρια της. Πολύ καλή επιλογή. καλά που μου τη θύμισες να τη ζητήσω την επόμενη φορά.

Α γειά σου...πολύ ωραία είχα περάσει μαζί της

Μήπως έχεις πάρει την Μαρια μια μελαχρινή από το ladies?

megalos είσαι μόνιμα σόφια η απλά πας συχνα?

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Α γειά σου...πολύ ωραία είχα περάσει μαζί της

Μήπως έχεις πάρει την Μαρια μια μελαχρινή από το ladies?

megalos είσαι μόνιμα σόφια η απλά πας συχνα?
Όχι τη Μαρία δεν την έχω πάρει. μου την είχε στείλει η Ivelina σε φωτογραφία το Δεκέμβρη του 2011. από το γραφείο όμως εγώ πρωτοπήρα το Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2012. από τότε παίρνω 1-2 κοπέλες το μήνα. Έχω πάρει Daria (2), Lily(2), Alex(2), Alexandra(1), Leila(1) και νομίζω Marianna (1). Ικανοποιημένος σε κάθε περίπτωση. Ξεχωρίζω Daria, Alex και Alexandra που την έχω αποθημένο να την ξαναπάρω περισσότερο ξεκούραστος.

Τα τελευταία 2 χρόνια ανεβαίνω συχνά για δουλειά. ιδιαίτερα το τελευταίο χρόνο πάω κάθε μήνα από μια έως τρείς φορές. Απλά μη νομίζεις ότι προλαβαίνω να κάνω πολλά πράγματα πέρα από δουλειά, φαγητό και delivery στο δωμάτιο. Αυτοί που με πληρώνουν δυστυχώς δεν τα σκάνε για να περάσω μια χαλαρή ημέρα και να τα δώσω όλα το βράδυ...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Εχω πάρει Lily(2),φορες

Η Lily (ξανθειά) είναι οπως στις φωτογραφιες που μου εστειλε η Ivelina??? δυο φορες είχα κανονίσει να τη παρω και τασκισε δεν ηταν διαθέσιμη
Αν θες απαντας ευχαριστω

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Εχω πάρει Lily(2),φορες

Η Lily (ξανθειά) είναι οπως στις φωτογραφιες που μου εστειλε η Ivelina??? δυο φορες είχα κανονίσει να τη παρω και τασκισε δεν ηταν διαθέσιμη
Αν θες απαντας ευχαριστω

Ναι. Όπως στις φωτογραφίες. Είναι η πιο γλυκιά και η πιο μικρή ηλικιακά από όλες. Πέρασα πολύ καλά μαζί της. Την είχα κρατήσει τη δεύτερη φορά 2ωρο. Εαν σου αρέσει το στυλ μινιόν πιτσιρικι μην τη χάσεις.   

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ναι. Όπως στις φωτογραφίες. Είναι η πιο γλυκιά και η πιο μικρή ηλικιακά από όλες. Πέρασα πολύ καλά μαζί της. Την είχα κρατήσει τη δεύτερη φορά 2ωρο. Εαν σου αρέσει το στυλ μινιόν πιτσιρικι μην τη χάσεις.   

Σε ευχαριστώ ελπιζω αυτη τη φορα να είναι διαθεσιμη

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν την κοβω να ειναι αυτη στην σοφια παντως.
για μουφα μου φαινετε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπερδευτηκε με τι ς βιζιτες της Αθήνας και μάλλον την Σόφια βουλγαριας την περασε για βιζιτα ονοματι Σοφία,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σεξι πάρτυ αύριο δειτε εδω ...... οχι Σοφια αλλα.........
@@@@@  x-other  για σενα  το λέω.....

daniels--jack--1976

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας Συναγωνιστες.....την τεταρτη θα περασω απο βουλγαρια για να παω Γερμανια για δουλεια μονιμα.
Ξερει κανεις να μου πει αν απο Σαντασκι εχει τρενο για Σοφια και καθε ποσες ωρες??? -λεω να κατσω 2 μερες εκει πρωτα και μετα  αεροπλανακι για γερμανια- :knockinb: :knockinb: :knockinb:
(εχετε κανει πολυ καλη δουλεια εδω μεσα..μπραβο παιδια)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σας Συναγωνιστες.....την τεταρτη θα περασω απο βουλγαρια για να παω Γερμανια για δουλεια μονιμα.
Ξερει κανεις να μου πει αν απο Σαντασκι εχει τρενο για Σοφια και καθε ποσες ωρες??? -λεω να κατσω 2 μερες εκει πρωτα και μετα  αεροπλανακι για γερμανια- :knockinb: :knockinb: :knockinb:
(εχετε κανει πολυ καλη δουλεια εδω μεσα..μπραβο παιδια)

φιλε  στο ΜΠουρδελα εισαι αρα για βιζιτες μπορουμε να σου πουμε,
1) ξεχνα το Σαντανσκι για γκομενες εκτος κι αν γουσταρεις γυφτάκια βρωμιαρικα....
2) ξεχνα Σαντανσκι αν δεν εχεις γνωστο για να σε προμηθευση κατι καλό και αξιαγαμητο να 
  αξιζει την επενδυση σου.
3) Προτεινω την διαμονη σου για Σοφια οπου θα εχεις την δυνατοτητα πολλων επιλογων και...
4) Καλη σου τυχή αλλα οπου κι αν πας την πατριδα σου θα νοσταλγας-τις παρεες σου τα 
  γουστα σου και τον απιθανο καιρό και μερη.....
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
φιλε  στο ΜΠουρδελα εισαι αρα για βιζιτες μπορουμε να σου πουμε,
1) ξεχνα το Σαντανσκι για γκομενες εκτος κι αν γουσταρεις γυφτάκια βρωμιαρικα....
2) ξεχνα Σαντανσκι αν δεν εχεις γνωστο για να σε προμηθευση κατι καλό και αξιαγαμητο να 
   αξιζει την επενδυση σου.
3) Προτεινω την διαμονη σου για Σοφια οπου θα εχεις την δυνατοτητα πολλων επιλογων και...
4) Καλη σου τυχή αλλα οπου κι αν πας την πατριδα σου θα νοσταλγας-τις παρεες σου τα 
   γουστα σου και τον απιθανο καιρό και μερη.....
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Δάσκαλε, έχει γυφτάκια βρωμιάρικα στο Σαντάνσκι; Μ' έφτιαξες μεσημεριάτικα... :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε, έχει γυφτάκια βρωμιάρικα στο Σαντάνσκι; Μ' έφτιαξες μεσημεριάτικα... :rockon:
Aσε τις μαλακιες άλλος ειναι ο Δασκαλος  εγω ειμαι σεξοτουρίστας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εχω περάση 50 φορες απο Σαντανσκι κι οσες μου την πέσανε ηταν γυφτορατσα του κερατα.
Τωρα το οτι υπάρχουν αξιαγάμητα τεμάχια ναι.... αλλά θελει γνωστους γνωστών και παει λεγοντας,  δεν λεει  μωρε το Σαντανσκι οποιος πιστευη το αντιθετο να μας το αποδείξει με ντοκουμεντα και συστασεις οπως κανουμε για Σόφια αλοιώς αντε γειααααααααααααααα.

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
οταν περνας κανα περιφεριακο η γενηκα δρομο πιπακι 5 ευρο....με 10 και 20 ευρακια κανεις τσιρκο στο σεντανσυ με γυφτακια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom