Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 455K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους

επικειμενη επισκεψη προσεχως στο μπανσκο..
εκανα ερευνα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα ανθρακες ο θυσαυρος..
υπαρχει κανεις που μπορει να δωσει χρησιμες πληροφοριες-οδηγιες , πχ αλλαν που διαβαζω οτι γνωριζεις προφανως περισσοτερα απο εμενα.
αλλα καθε βοηθεια φυσικα δεκτη :)
θα με ενδιεφερε αν υπαρχει κατι σε στυλ μασαζ παρλορ. μιας και εχω αδυναμια στο μασαζ.. γεροπς αθρωπος πια στα -αντα..
σκεφτομουν για κεμπινσκι σπα.. παιζει κατι..η αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω,..
ειδαλλως καποιο CG η Independent..
ευχαριστω

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
υπαρχει καποια ιστοσελιδα που θα μπορουσα να μαθω περισσοτερα η να διαλεξω κατι μιας και απο τηνα ναζητηση μου μονο 2-3 σελιδες βρηκα που δεν βοηθουυν και πολυ callgirlsbg.com

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

ανεβαίνω Σόφια στις 10 Νοεμβρίου για δουλειά. Κ φυσικά λέω να συνδυάσω τερπνόν μετά ωφελίμου..

Καμία καλή πρόταση για κάποιον που ανεβαίνω πρώτη φορά?

Χρόνος δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος ( μόνο 1 βράδυ ) οπότε πρέπει να γίνει καλή κατάσταση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Κ φυσικά θα ανέβει περιγραφή μετά το τέλος του διημέρου... :cum: :tits2: :pipa3: :fuck2:

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Εκτός κι αν οι καλοί συνάδελφοι έχουν κανένα στανταράκι να προτείνουν, πήγαινε μια βόλτα απ'τα Κλεοπάτρα, Ταμπού και Κάμα Σούτρα, να δεις και να διαλέξεις ό,τι σου αρέσει καλύτερα (αχ πόσο μου'χουν λείψει αυτά τα ευαγή ιδρύματα!!)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
22
Like
2.062
Πόντοι
6.415
Καλησπέρα συναγωνιστές,

ανεβαίνω Σόφια στις 10 Νοεμβρίου για δουλειά. Κ φυσικά λέω να συνδυάσω τερπνόν μετά ωφελίμου..

Καμία καλή πρόταση για κάποιον που ανεβαίνω πρώτη φορά?

Χρόνος δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος ( μόνο 1 βράδυ ) οπότε πρέπει να γίνει καλή κατάσταση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Κ φυσικά θα ανέβει περιγραφή μετά το τέλος του διημέρου... :cum: :tits2: :pipa3: :fuck2:

Πήγαινε στο Τhread με τισ προτάσεις. Στείλε email στο travel girls (κάπου θα το βρεις εκει μέσα) θα σου στείλει τις διαθέσιμες. Διάλεξε μιά και όρμα. Για όλες έχουν γραφτεί κριτικές. Επίσης πρόσφατα έγραψα για μια δεν θυμάμαι το όνομα και ο Αλλαν έγραψε για μια άλλη που αξίζει
¨Αντε όλα έτοιμα τα θελετε

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πήγαινε στο Τhread με τισ προτάσεις. Στείλε email στο travel girls (κάπου θα το βρεις εκει μέσα) θα σου στείλει τις διαθέσιμες. Διάλεξε μιά και όρμα. Για όλες έχουν γραφτεί κριτικές. Επίσης πρόσφατα έγραψα για μια δεν θυμάμαι το όνομα και ο Αλλαν έγραψε για μια άλλη που αξίζει
¨Αντε όλα έτοιμα τα θελετε

Ωρα για μελέτη λοιπόν..

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους

επικειμενη επισκεψη προσεχως στο μπανσκο..
εκανα ερευνα στο ιντερνετ και στο φορουμ αλλα ανθρακες ο θυσαυρος..
υπαρχει κανεις που μπορει να δωσει χρησιμες πληροφοριες-οδηγιες , πχ αλλαν που διαβαζω οτι γνωριζεις προφανως περισσοτερα απο εμενα.
αλλα καθε βοηθεια φυσικα δεκτη :)
θα με ενδιεφερε αν υπαρχει κατι σε στυλ μασαζ παρλορ. μιας και εχω αδυναμια στο μασαζ.. γεροπς αθρωπος πια στα -αντα..
σκεφτομουν για κεμπινσκι σπα.. παιζει κατι..η αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω,..
ειδαλλως καποιο CG η Independent..
ευχαριστω
εκει ο κοσμος παει για αλλη δουλεια φιλε,εχει οικογενειες-ζευγαρια-ηλικιωμενους-κολλημενους με το σκι,και δεν ειναι οτι καλυτερο για βιζιτες,ειναι τουριστικο καθαρα το μερος.παντως εχω την εντυπωση,οτι αν βρεις βιζιτα εκει και θα την χρυσοπληρωσεις,και θα ειναι μαπα.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν παρακαλαω να μου πληρωσουν τα γαμισιατικα ουτε πληρωνω στην σοφια να γαμησω  :birdman:!! και πιστεψε με τα μουνια που εχω γαμισει εκει ουτε σε 10 ζωες δεν θα τα δεις εστω και με χρημα!! довишдане!!

довиждане προς διόρθωση!

pidaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον τελευταια επισκεψη Σοφια κοστολογιο............. 4 ημ΄. - 3 βραδυα

1) βενζινες Θεσσαλονικη _ Σοφια _ Θεσσαλονικη κλπ =     100 ευρω.
2) Ηοτελ  3 χ 105 λεβα =315 λεβα                   ...    =     160 ευρω.
3) Συτιση 4 χ 20 ευρα............................  ..    .=      80 ευρω.
4) Ποτα -διασκεδαση -μπαρακια κλπ  3Χ40 ευρα......=     120 ευρω.
                                                  -------------------------
                  Συνολον............................   460,00  ευρω

Τα παραπανω ειναι χωρις εξοδα εσκορτσ μασσαζ κλπ αξιοπρεπη επισκεψη και διαμονη ....
για να δω λοιπον ποιος μπορει να κανει και τι εκει χωρις χρηματα;;;;;;;
ή να το θεσω καλύτερα  Οικονομικοτερη λυση ποιος εχει;;;;;;;
βενζινη απο θεσσαλονικη μεχρι συνορα 10 εβρω 5 εβρω βινετα(διοδεια)βαζεις με τη μια βενζινη 30 εβρω και συμπληρομα επιστροφη απο σοφια 10 10+30+10=50 χοτελ πλανα πολι καλο πανο στον δρομο κεντρο σοφια 18 εβρω.. γυρο γυρο εστιατορεια και σουπερ μαρκετ δηλαδη να πουμε περιπου 20 εβρω την ημερα?αστερι βιζιτα επισκεψη  στο  χενοδοχειο  50 1 ωρα 70 2 ωρες το εχω κανει το δρομολογειο πανω απο 10 φορες και περασα τελεια..τωρα αν εσυ θελεις και αλα γουστα αλαζει το πραμα..εκει πεζουμε σε αλο ταμπλω δηλαδη μαιαμι κυανη ακτη και τετοια..εσυ αποφασιζεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.630
Πόντοι
26.141
δυο δεκαετιες ζω στη βουλγαρια και πηγαινοερχομαι ελλαδα καθε εβδομαδα και οταν ειμαι βουλγ ταξιδευω σε ολες της πολεις σοφια σταρα ζαγορα φιλιππουπολη μπουργκας χασκοβο απο εσκορτσ γκερλ οπως εχω προαναφερει σε αλλα θρενετακαι εχουν πεσει οι τιμες και περισσοτερο στην επαρχια ακομη και με 25 ευρω βρηκα τις τρεις τελευταιες φορες αξιομαχα κοριτσακια η αξιομαχες μιλφες και με ακαποτο αλλα στην επαρχια +5 ευρω ξενοδοχειο αλλα θελει απο την αρχη παζαρι και ξεκαθαρισμα με τον νταβα η την κοπολε αν ειναι ανεξαρτητη οτι αν δεν εισαι ωραια 3 ευρω σου δινω και πισω στο ταξι!!αν ειναι νταβας και του ο πεις ετσι χυμα(καλο να ξερεις βουλγαικα)σιγουρα αν του διωξεις την πωτη κοπελα η δευτερη που θα σου φερει θα ειναι πολυ καλη
 οσο για τις υπηρεσιες ξεκαθαριζεις και την πιανεις στην κουβεντα την κοπελα λεγοντας αερολογιες οτι αν με περιποιηθεις σπεσιαλ καθε φορα που ερχομαι εσενα θα παιρνω και οτι θα ερχομαι συχνα για δουλεις νρεμεκ βουλγαρια οποτε θελω μια μονιμη κολ γκερλ ετσι υπαρχοτν πιθανοτητες να σε περιποιηθει ιδιαιτερως        στην πουτανα θελει πουτανια!!ποσο μαλλον σε αυτες που το κανουν απο πιν οι περισσοτερες
 αυτα το ολιγα και οτι αλλο θελετε στην διαθεση σας

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βενζινη απο θεσσαλονικη μεχρι συνορα 10 εβρω 5 εβρω βινετα(διοδεια)βαζεις με τη μια βενζινη 30 εβρω και συμπληρομα επιστροφη απο σοφια 10 10+30+10=50 χοτελ πλανα πολι καλο πανο στον δρομο κεντρο σοφια 18 εβρω.. γυρο γυρο εστιατορεια και σουπερ μαρκετ δηλαδη να πουμε περιπου 20 εβρω την ημερα?αστερι βιζιτα επισκεψη  στο  χενοδοχειο  50 1 ωρα 70 2 ωρες το εχω κανει το δρομολογειο πανω απο 10 φορες και περασα τελεια..τωρα αν εσυ θελεις και αλα γουστα αλαζει το πραμα..εκει πεζουμε σε αλο ταμπλω δηλαδη μαιαμι κυανη ακτη και τετοια..εσυ αποφασιζεις

Με 50 ευρω βαζεις 30 λιτρα ε λοιπον με 30 λιτρα το δικο μου αυτοκινητο δεν βγαζει πανω απο 300-330 χικιομετρα (θελω 600 χιλιομετρα +εσωτερικες μετακινησεις).και εγω κυκλοφορω με το αυτοκινητο και μεσα στην πολι οποτε αστο δεν λεει εκτος κι αν εχεις κανενα σμαρτακι,
Ξενοδοχειο εγω δεν παω σε μπουρδελοξενοδοχεια  θελω τα γουστα μου τα σερβις μου τα μασσαζ μου και τα σπα.

Φαγητο απο Σουπερμαρκετ και οχι σε εστιατωριο;;;;;;;  ασε ρε φιλε αυτα ειναι για κακομοιριδες οχι για μενα...........τοσα ξοδευω παντος την ημερα χωρις να παω σουπερ μαρκετ.
Εχεις δικιο μονο στο οτι ειναι θεμα γουστου και διαθεσης και ναι εγω μαλον παιζω σε ΄΄αλλο ταμπλο.

Τουλαχιστον δωσε σωστα τις προτασεις σου για το ξενδοχεδιο  Ποιο ειναι αυτο το ξενοδοχειο που θα χρεωση 18 ευρω το  δικλινο;;;;;
Ποιο ειναι το call girl  αστερατο που θα ερθει με 70 ευρω το διωρο;;;  οχι οτι δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες το αστερατο με ξυνιζει λιγο .
Ναι υπαρχουν ανθρωποι ποθ δεν μπορουν να διαθεσουν αυτα που διαθετω εγω οποτε βοηθα την κατασταση με τις  οικονομικες γνωσεις σου

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δυο δεκαετιες ζω στη βουλγαρια και πηγαινοερχομαι ελλαδα καθε εβδομαδα και οταν ειμαι βουλγ ταξιδευω σε ολες της πολεις σοφια σταρα ζαγορα φιλιππουπολη μπουργκας χασκοβο απο εσκορτσ γκερλ οπως εχω προαναφερει σε αλλα θρενετακαι εχουν πεσει οι τιμες και περισσοτερο στην επαρχια ακομη και με 25 ευρω βρηκα τις τρεις τελευταιες φορες αξιομαχα κοριτσακια η αξιομαχες μιλφες και με ακαποτο αλλα στην επαρχια +5 ευρω ξενοδοχειο αλλα θελει απο την αρχη παζαρι και ξεκαθαρισμα με τον νταβα η την κοπολε αν ειναι ανεξαρτητη οτι αν δεν εισαι ωραια 3 ευρω σου δινω και πισω στο ταξι!!αν ειναι νταβας και του ο πεις ετσι χυμα(καλο να ξερεις βουλγαικα)σιγουρα αν του διωξεις την πωτη κοπελα η δευτερη που θα σου φερει θα ειναι πολυ καλη
 οσο για τις υπηρεσιες ξεκαθαριζεις και την πιανεις στην κουβεντα την κοπελα λεγοντας αερολογιες οτι αν με περιποιηθεις σπεσιαλ καθε φορα που ερχομαι εσενα θα παιρνω και οτι θα ερχομαι συχνα για δουλεις νρεμεκ βουλγαρια οποτε θελω μια μονιμη κολ γκερλ ετσι υπαρχοτν πιθανοτητες να σε περιποιηθει ιδιαιτερως        στην πουτανα θελει πουτανια!!ποσο μαλλον σε αυτες που το κανουν απο πιν οι περισσοτερες
 αυτα το ολιγα και οτι αλλο θελετε στην διαθεση σας

Φιλε μου μην μπερδευης Επαρχια με πρωτευουσα αλλα και την δικη σου δυνατοτητα επικοινωνιας (Βουλγαρικα ενοω) με τον καθε εναν σεξοτουριστα επισκεπτη στην Σοφια ΄΄η ακομα και στην επαρχια  εδω μοιραζωμαστε τις εμπειριες μας και την δυνατοτητα να περασουμε καλα και οικονομικα.
Λοιπον  Σοφια δωσε μας προτασεις ονομαστικα που και πως αξιαγαμητες κοπελλες οικονομικα μεγεθη και οσο για το θεμα περιποιησης ξερεις οτι παιζουν πολλα στο να δεση η διαθεση και η χημεια στην πουτανα οχι μονο αν θα την ξαναπαρης ( Για Σοφια μιλαω οχι επαρχια).

pidaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Με 50 ευρω βαζεις 30 λιτρα ε λοιπον με 30 λιτρα το δικο μου αυτοκινητο δεν βγαζει πανω απο 300-330 χικιομετρα (θελω 600 χιλιομετρα +εσωτερικες μετακινησεις).και εγω κυκλοφορω με το αυτοκινητο και μεσα στην πολι οποτε αστο δεν λεει εκτος κι αν εχεις κανενα σμαρτακι,
Ξενοδοχειο εγω δεν παω σε μπουρδελοξενοδοχεια  θελω τα γουστα μου τα σερβις μου τα μασσαζ μου και τα σπα.

Φαγητο απο Σουπερμαρκετ και οχι σε εστιατωριο;;;;;;;   ασε ρε φιλε αυτα ειναι για κακομοιριδες οχι για μενα...........τοσα ξοδευω παντος την ημερα χωρις να παω σουπερ μαρκετ.
Εχεις δικιο μονο στο οτι ειναι θεμα γουστου και διαθεσης και ναι εγω μαλον παιζω σε ΄΄αλλο ταμπλο.

Τουλαχιστον δωσε σωστα τις προτασεις σου για το ξενδοχεδιο  Ποιο ειναι αυτο το ξενοδοχειο που θα χρεωση 18 ευρω το  δικλινο;;;;;
Ποιο ειναι το call girl  αστερατο που θα ερθει με 70 ευρω το διωρο;;;  οχι οτι δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες το αστερατο με ξυνιζει λιγο .
Ναι υπαρχουν ανθρωποι ποθ δεν μπορουν να διαθεσουν αυτα που διαθετω εγω οποτε βοηθα την κατασταση με τις  οικονομικες γνωσεις σου
opel astra εχω 1400..καποια στιγμη κρατουσα και αποδειξεις..ναι αμα πας βουλγαρια  για να το παιχεις ωραιος ξοδευεις και 1000 και 2000 και 3000 (κοκες μοκες και τα συναφη καταλαβες νομιζω)   εγω γραφω για καποιον που θελει να περασει καλα και φθηνα οκ? και περναω καλα και γαμαω μωρα αστερια ..παω μονο για αυτο τον λογο.HOTEL PLANA ψαξε ιντερνετ ..θελεις να σου στειλω και τηλ απο γραφεια?γιατι εγω φιλε δεν παω σε strip show παραγελνω πιτσα(ΒΙΖΙΤΑ) και ερχετε στο ξενοδοχειο..καπως ετσι περναω ΣΟΦΙΑ..τελος παντον γουστα ειναι αυτα..σε ολη τη φαση ειναι οτι περνας καλα και με πολλα και με λιγα..για μενα δεν υπαρχει λογος να ξοδευω πολλα ..δεν υπαρχει λογος να κουραζω τον εγκεφαλο μου σε club και se cabaret ..αραχτος στο ξενοδοχειο αγοραζω τα κρασια μου τις μπυρες μου και γενικα ..διαφορα. και βγαζω βραδυ σουπερ.παντως οι τιμες ειναι αυτες..αν χρειαζεσε κατι αλο στειλε πμ

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Αν έχεις καλό γραφείο στείλε τηλέφωνο.

εγώ ανεβαίνω συχνά.

τελευταία βολεύομαι με lady's travel αλλά θα ήθελα να δω και εναλλακτικες.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
opel astra εχω 1400..καποια στιγμη κρατουσα και αποδειξεις..ναι αμα πας βουλγαρια  για να το παιχεις ωραιος ξοδευεις και 1000 και 2000 και 3000 (κοκες μοκες και τα συναφη καταλαβες νομιζω)  εγω γραφω για καποιον που θελει να περασει καλα και φθηνα οκ? και περναω καλα και γαμαω μωρα αστερια ..παω μονο για αυτο τον λογο.HOTEL PLANA ψαξε ιντερνετ ..θελεις να σου στειλω και τηλ απο γραφεια?γιατι εγω φιλε δεν παω σε strip show παραγελνω πιτσα(ΒΙΖΙΤΑ) και ερχετε στο ξενοδοχειο..καπως ετσι περναω ΣΟΦΙΑ..τελος παντον γουστα ειναι αυτα..σε ολη τη φαση ειναι οτι περνας καλα και με πολλα και με λιγα..για μενα δεν υπαρχει λογος να ξοδευω πολλα ..δεν υπαρχει λογος να κουραζω τον εγκεφαλο μου σε club και se cabaret ..αραχτος στο ξενοδοχειο αγοραζω τα κρασια μου τις μπυρες μου και γενικα ..διαφορα. και βγαζω βραδυ σουπερ.παντως οι τιμες ειναι αυτες..αν χρειαζεσε κατι αλο στειλε πμ

σορρυ αδερφε τωρα ειδα την απαντηση σου ,
Συμφωνω σε ολλα μαζί σου απλα τα εξοδα τα δικα μου ειναι αυτα και δεν μπορω να τα αλάξω ως προς τα εξοδα αυτοκινητου
ολα τα άλλα ομως μπορω να το δοκιμάσω οποτε στειλε μου  με πμ οτι μπορεις τηλ. απο τις Βιζιτες και τιμες αν εχεις καθως και τα στοιχεια απο το Ηοτελ
μια δοκιμη θα μας πειση και οτι άλλο τιπ εχεις καλοδεχούμενο.

Θα ενημερωσω σχετικα ως συνήθως οσο ποιο αντικειμενικα μπορώ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
opel astra εχω 1400..καποια στιγμη κρατουσα και αποδειξεις..ναι αμα πας βουλγαρια  για να το παιχεις ωραιος ξοδευεις και 1000 και 2000 και 3000 (κοκες μοκες και τα συναφη καταλαβες νομιζω)  εγω γραφω για καποιον που θελει να περασει καλα και φθηνα οκ? και περναω καλα και γαμαω μωρα αστερια ..παω μονο για αυτο τον λογο.HOTEL PLANA ψαξε ιντερνετ ..θελεις να σου στειλω και τηλ απο γραφεια?γιατι εγω φιλε δεν παω σε strip show παραγελνω πιτσα(ΒΙΖΙΤΑ) και ερχετε στο ξενοδοχειο..καπως ετσι περναω ΣΟΦΙΑ..τελος παντον γουστα ειναι αυτα..σε ολη τη φαση ειναι οτι περνας καλα και με πολλα και με λιγα..για μενα δεν υπαρχει λογος να ξοδευω πολλα ..δεν υπαρχει λογος να κουραζω τον εγκεφαλο μου σε club και se cabaret ..αραχτος στο ξενοδοχειο αγοραζω τα κρασια μου τις μπυρες μου και γενικα ..διαφορα. και βγαζω βραδυ σουπερ.παντως οι τιμες ειναι αυτες..αν χρειαζεσε κατι αλο στειλε πμ
καλα τι αστρα ειναι αυτο θεσνικη βουλγαρια 10 ευρω
ουτε με παπι δεν φτανει με τις τιμες που εχουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom