Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 455K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gksecret

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν αν και δεν είμαι νέος στο site, μάλλον από τους ποιο παλιούς αναγνώστες, δεν γράφω συχνά μια και δεν έχω και τίποτα να πω που δεν έχει υποθεί.

Αφορμή για να φράψω ένα μάλλον μεγάλο ποστ, αν και ξέρω ότι θα χαθεί μέσα στα δεκάδες που είδη υπάρχουν και δεν θα βοηθείσει γενικά τον κόσμο που περιστασιακά μπαίνει να πάρει πληροφορίες, είναι το παρακάτω μωρό

Αφού κάνω λογαρισμό για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της την ρωτάω εάν οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν γνωρίζει αγγλικά. Μου απαντάει ναι και στα δύο. Τις λέω ότι εάν ειναι ψέυτικες θα φύγει όπως ήρθε, μου λέει αληθινές είναι... Οκ λέω έλα...

Το ότι με έστεισε μίαμιση ώρα το προσπερνάω... Με πέρνει να κατέβω να την παραλάβω, την βλέπω σε ένα τζιπάκι στιβαγμένη μαζί με άλλη μία. Κατεβαίνει, τι μπάζω είναι αυτό παναγία μου, οικοδομή σηκώνεις και πετάς και την μισή... Αφού ο οδηγός που την έφερε, που σίγουρα δεν καταλάβαινε αγγλικά, όταν της είπα ότι δεν είσαι σαν την φωτογραφία, μου κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σου λέει τι μπάζω του έφερα του ανθρώπου...

Εδώ είναι ένα από τα συμαντικά σημεία για να μην χαλάμε την πιάτσα, της λέω δεν είσαι αυτή που διάλεξα, δεν μπαίνει καν στον κόπο να πεί εγώ είμαι, μου λέει οκ δώσε μου 20 λέβα για ταξί. Εδώ πρέπει να έχετε τα αρχίδια να πείτε NO. Με ξαναρωτάει άλλη μία φορά της λέω i am sorry και την στέλνω...

Από αυτά που έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια με τις βίζιτες στην Βουλγαρία συνοψίζονται στα παρακάτω

Τα περισσότερα site είναι ψέυτικα, ανοίκουν σε λίγους και πονηρούς βούλγαρους, και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν καμία πουτάνα, όταν πάρεις εσύ τηλέφωνο, βουτάνε ένα αμάξι, πέρνουν σβάρνα τα μπουρδέλα και σου φέρνουν το πρώτο μπάζο που θα βρουν

Όσο λειγότερα αγγλικά μιλάς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις καλό μωρό, ακόμα και από αυτά τα site. Εξηγώ, αγγλικά μιλάνε, ή οι high class поυ δεν είναι στα μπουρδέλα που μπορεί να φορτώσει ο κάθε siteας ή κάποιες παλιές πουτάνες που τα έχουν μάθει ανάμεσα από τα τσιμπούκια... Ενώ εάν δεν ζητήσεις αγγλικά, ο βουλγαρόγυφτος θα προσπαθήσει να σου διαλέξει το καλυτερο, του δρόμου μέν, αλλά το καλύτερο... Με τα αγγλικά τον περιορίζεις...

Και τέλος, ο μόνος σίγουρος τρόπος να γαμίσεις καλά στην Σόφια είναι ή από γνωστό, ή από πληροφορία μέσα από site σαν αυτό ή πληρόνοντας ακριβά σε site όπως το laidy travel...

Γιατί το αμέσως χειρότερο από ένα κακό γαμήσι είναι το καθόλου γαμήσι... Ειδικά εάν περίμενες μιάμιση ώρα με την ελπίδα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λοιπόν αν και δεν είμαι νέος στο site, μάλλον από τους ποιο παλιούς αναγνώστες, δεν γράφω συχνά μια και δεν έχω και τίποτα να πω που δεν έχει υποθεί.

Αφορμή για να φράψω ένα μάλλον μεγάλο ποστ, αν και ξέρω ότι θα χαθεί μέσα στα δεκάδες που είδη υπάρχουν και δεν θα βοηθείσει γενικά τον κόσμο που περιστασιακά μπαίνει να πάρει πληροφορίες, είναι το παρακάτω μωρό

Αφού κάνω λογαρισμό για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της την ρωτάω εάν οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν γνωρίζει αγγλικά. Μου απαντάει ναι και στα δύο. Τις λέω ότι εάν ειναι ψέυτικες θα φύγει όπως ήρθε, μου λέει αληθινές είναι... Οκ λέω έλα...

Το ότι με έστεισε μίαμιση ώρα το προσπερνάω... Με πέρνει να κατέβω να την παραλάβω, την βλέπω σε ένα τζιπάκι στιβαγμένη μαζί με άλλη μία. Κατεβαίνει, τι μπάζω είναι αυτό παναγία μου, οικοδομή σηκώνεις και πετάς και την μισή... Αφού ο οδηγός που την έφερε, που σίγουρα δεν καταλάβαινε αγγλικά, όταν της είπα ότι δεν είσαι σαν την φωτογραφία, μου κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σου λέει τι μπάζω του έφερα του ανθρώπου...

Εδώ είναι ένα από τα συμαντικά σημεία για να μην χαλάμε την πιάτσα, της λέω δεν είσαι αυτή που διάλεξα, δεν μπαίνει καν στον κόπο να πεί εγώ είμαι, μου λέει οκ δώσε μου 20 λέβα για ταξί. Εδώ πρέπει να έχετε τα αρχίδια να πείτε NO. Με ξαναρωτάει άλλη μία φορά της λέω i am sorry και την στέλνω...

Από αυτά που έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια με τις βίζιτες στην Βουλγαρία συνοψίζονται στα παρακάτω

Τα περισσότερα site είναι ψέυτικα, ανοίκουν σε λίγους και πονηρούς βούλγαρους, και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν καμία πουτάνα, όταν πάρεις εσύ τηλέφωνο, βουτάνε ένα αμάξι, πέρνουν σβάρνα τα μπουρδέλα και σου φέρνουν το πρώτο μπάζο που θα βρουν

Όσο λειγότερα αγγλικά μιλάς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις καλό μωρό, ακόμα και από αυτά τα site. Εξηγώ, αγγλικά μιλάνε, ή οι high class поυ δεν είναι στα μπουρδέλα που μπορεί να φορτώσει ο κάθε siteας ή κάποιες παλιές πουτάνες που τα έχουν μάθει ανάμεσα από τα τσιμπούκια... Ενώ εάν δεν ζητήσεις αγγλικά, ο βουλγαρόγυφτος θα προσπαθήσει να σου διαλέξει το καλυτερο, του δρόμου μέν, αλλά το καλύτερο... Με τα αγγλικά τον περιορίζεις...

Και τέλος, ο μόνος σίγουρος τρόπος να γαμίσεις καλά στην Σόφια είναι ή από γνωστό, ή από πληροφορία μέσα από site σαν αυτό ή πληρόνοντας ακριβά σε site όπως το laidy travel...

Γιατί το αμέσως χειρότερο από ένα κακό γαμήσι είναι το καθόλου γαμήσι... Ειδικά εάν περίμενες μιάμιση ώρα με την ελπίδα...
Φιλε αυτη που δειχνεις στο link παρουσιαζεται ως ελληνιδα ανεξαρτητη.. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
παιρνεις το πρωτο ταξι που θα βρεις και του λες να σε παει στα στουντιο που ειναι ομοια με τα δικα μας διαλεγεις οποια θες απο μεσα και με 100 ευρω την παιρνεις ολη νυχτα. Τα στουντιο εκει δουλευουν και μεσα και εξω

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες ,τι λέτε, αξίζει να ανέβω Σόφια απο Θεσσαλονίκη για 2-3 μερούλες μόνος;

Όχι μόνο για σεξοτουρισμό αλλά και για βόλτα.

Να δώ την πόλη,την κουλτούρα,κόστος ζωής κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
Δεν εχει και πολλα να δεις παντος.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μιλάω μόνο για αξιοθέατα τύπε...

Λέω να πάω για να δω το κόστος ζωής,της κουλτούρα τους,νυχτερινή ζωή κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
Εχει νυχτερινα κλαμπ αρκετα και καλο κοσμο,σε τιμες πιο κατο απο τις δικες μας

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παίδες ,τι λέτε, αξίζει να ανέβω Σόφια απο Θεσσαλονίκη για 2-3 μερούλες μόνος;

Όχι μόνο για σεξοτουρισμό αλλά και για βόλτα.

Να δώ την πόλη,την κουλτούρα,κόστος ζωής κλπ
μεινε εκει που εισαι

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
388
Πόντοι
26
Καλύτερα ανέβα την πρώτη φορά αυθημερόν, και αν δεις οτι έχει ενδιαφέροντα πράγματα να δεις, τότε ξαναπάς για 3μερο κλπ. Καλό θα είναι να πας με παρέα, ενώ ακόμα καλύτερα θα είναι αν έχεις κάποιον γνωστό που να μένει εκεί και να ξέρει την γλώσσα (πχ φοιτητή), ώστε να μην πας  ψάχνοντας, και το κυριώτερο, να μην σε "δαγκώσουν" στα μαγαζιά της νύχτας. 

Την 2η φορά μπορείς να επισκεφτείς και πιό ενδιαφέροντα μέρη (πχ Plovdiv = Φιλιππούπολη), ενώ αργότερα, κατά τον Αύγουστο, να πας προς Μαύρη Θάλασσα μεριά... :tits2:

Το κόστος ζωής είναι πιό χαμηλό από την Ελλάδα. Σε γενικές γραμμές πάντως, η Σόφια δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Καλύτερα ανέβα την πρώτη φορά αυθημερόν, και αν δεις οτι έχει ενδιαφέροντα πράγματα να δεις, τότε ξαναπάς για 3μερο κλπ. Καλό θα είναι να πας με παρέα, ενώ ακόμα καλύτερα θα είναι αν έχεις κάποιον γνωστό που να μένει εκεί και να ξέρει την γλώσσα (πχ φοιτητή), ώστε να μην πας  ψάχνοντας, και το κυριώτερο, να μην σε "δαγκώσουν" στα μαγαζιά της νύχτας. 

Την 2η φορά μπορείς να επισκεφτείς και πιό ενδιαφέροντα μέρη (πχ Plovdiv = Φιλιππούπολη), ενώ αργότερα, κατά τον Αύγουστο, να πας προς Μαύρη Θάλασσα μεριά... :tits2:

Το κόστος ζωής είναι πιό χαμηλό από την Ελλάδα. Σε γενικές γραμμές πάντως, η Σόφια δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό.
Στην πρωτη παραγραφο συμφωνω και επαυξανω σωστα τα λες.
Οσον αφορα το κοστος ζωης και την Σοφια φιλε εισαι ασχετος συγνωμη...

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
388
Πόντοι
26
Οσον αφορα το κοστος ζωης και την Σοφια φιλε εισαι ασχετος συγνωμη...

Δεν είπα οτι είμαι σχετικός, ούτε οτι ξέρω την Βουλγαρία καλύτερα από την Ελλάδα. Αν κάνω λάθος, μπορείς πιό εύκολα και απλά να μας πεις που είναι το λάθος.

billyp

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κύριοι,
ετοιμάζω με φιλαράκι 5ήμερο στη Βουλγαρία χωρίς συγκεκριμένο προορισμό σε κανά 2 μήνες. Αυτά που διαβάζω με μπερδεύουν και δεν με εμπνέουν να ξεκινήσω... Το ταξίδι θα είναι χαλαρό και χωρίς οικονομικές ακρότητες..Πάμε απλά για να περάσουμε καλά χωρίς εξάρσεις.
δεν μπόρεσα να καταλήξω ποιά είναι η προτιμητέα πόλη για αθλοπαιδιές......
η λύση είναι οι ταρίφες στις πιάτσες ?
δεν θέλω να μπλέξουμε με τηλέφωνα/internet κτλ κτλ, είμαστε rookies στα εκτός Ελλάδος και δεν υπάρχει λόγος για χαμένο χρόνο και χρήμα.....
ποιό ξενοδοχείο, πχ στη Σόφια, είναι και αξιοπρεπές από παροχές αλλά και από προτάσεις στη reception ?
κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη όπως και η παρουσίας σας...εκεί αν προκύψει να ταιριάξουν τα ταξιδιωτικά μας προγράμματα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά τους ...συμπολεμιστές εξωτερικού....

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Δεν είπα οτι είμαι σχετικός, ούτε οτι ξέρω την Βουλγαρία καλύτερα από την Ελλάδα. Αν κάνω λάθος, μπορείς πιό εύκολα και απλά να μας πεις που είναι το λάθος.
Η Σοφια ειναι πανεμορφη πολη εχει πολλα πραγματα να δεις η να κανεις αρκει να ξερεις.Οσον αφορα το κοστος αν ξησεις Σοφια θα καταλαβεις οτι αν εξαιρεσεις υπηρεσιες το κοστος αγορας ειναι το ιδιο και ποιο ακριβο μερικες φορες απλα συγκρινετε ανομοια πραγματα. πχ.Ερχονται Σοφια και αγοραζουν κινεζικα και λενε τι φθηνα που ειναι ε αν τα παρεις και στην Ελλαδα το ιδιο φθηνα ειναι.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
388
Πόντοι
26
Διαφορετικά πράγματα & υπηρεσίες ψάχνει και αγοράζει ο τουρίστας σε μιά επίσκεψη 3-7 ημερών σε ένα μέρος, διαφορετικά πράγματα κοιτάει και αγοράζει αυτός που μένει μόνιμα στο ίδιο μέρος.

Εχω πάει στην Σόφια 2 φορές, (από 3 μέρες την κάθε φορά) αν εξαιρέσεις τα τεράστια bullevard, το πράσινο  που είναι άφθονο παντού και τα κτήρια εποχής προ κομμουνισμού, η υπόλοιπη πόλη (από φυσικά αξιοθέατα ή κτήρια-μνημεία) δεν έχει (κατά την γνώμη μου πάντα) κάτι το εξαιρετικό να προσφέρει, που θα την κάνει αγαπημένο προορισμό για κάποιον τουρίστα (όπως πχ την Βουδαπέστη, το Παρίσι ή την Μαδρίτη). Αυτό κυρίως λόγω της πληθώρας των μπλοκ, πολλά από τα οποία (ιδιαίτερα τα παλαιότερα) είναι σε τραγική κατάσταση.
Κατά τ άλλα οι ρυθμοί της πόλης είναι πολύ ήρεμοι (πολύ πιό ήρεμη πόλη από το καφριλίκι της Αθήνας που μένω) και οι άνθρωποι είναι αρκετά φιλικοί με τους ξένους, ενώ το κόστος ζωής (με τουριστικά δεδομένα και όχι δεδομένα μόνιμου κατοίκου) μου φάνηκε λίγο πιό χαμηλό από της Αθήνας.

Το κόστος ζωής σαφώς και δεν περιλαμβάνει τα ψώνια που κάνει κάποιος σαν τουρίστας, αλλά πχ τις καθημερινές μετακινήσεις (ταξί, λεοφωρεία, τραμ, το υποτυπώδες μετρό κλπ), φαγητό σε τυπικό εστιατόριο, διασκέδαση (πχ ενα ποτό σε κάποιο μπαρ), έξοδα για ένδυση-υπόδηση, τις υπηρεσίες που σωστά ανέφερες (ρεύμα, τηλέφωνο,κλπ) 

Υπάρχει βέβαια και το κόστος διαμονής (είτε σαν μόνιμος κάτοικος είτε σαν τουρίστας), το οποίο σε όλες τις μεγάλες πόλεις είναι σχετικά υψηλό, ενώ κατά κανόνα όσο απομακρύνεσαι από την πρωτεύουσα, το κόστος διαμονής μειώνεται αισθητά.

Επισκέπτης
Ανεβαίνω αύριο Σόφια για 2 μέρες για μια δουλίτσα 2 ωρών.
Όλος ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.

Οτιδήποτε αξιόλογο έχετε να προτείνετε οι γνώστες (από αξιοθέατα και εμπορικά κέντρα μέχρι αξιο :knockinb: και  :fuck1: κέντρα  :grin: ) θα ήταν ευπρόσδεκτο

Επισκέπτης
Εντυπώσεις από 2 βραδιές στη Σόφια:

Πρώτη βραδιά πήγα Kama Sutra και άραξα να πιω ένα ποτάκι και να κόψω κίνηση.
Πολλά και ωραία μουνιά τριγύρω και πελάτες λιγοστοί (ζήτημα να είμασταν 5-6 συνολικά)
Οι τιμές για να κεράσεις κοπέλα υπερβολικές γι αυτό και το απέφυγα.
Δίπλα ακριβώς ήταν 2 αλάνια Βούλγαροι και πιάσαμε κατευθείαν συζήτηση. Φάνηκαν πολύ φιλικοί.
Μου είπαν ότι γενικά τα ποτά των κοριτσιών καθώς και το σεξ μαζί τους (μπορείς να πάρεις την κοπέλα έξω για σεξ αν θες) είναι πανάκριβα, γι αυτό και αυτοί πάνε μόνο για να πιουν το ποτό τους και μετά πάνε σε κάτι που το είπαν: public house για να τον χώσουν.
Ρώτησα που είναι και μου είπαν άμα θέλω να περιμένω να πάμε μαζί. Εκεί λίγο δίστασα γιατί άρχισα να φαντάζομαι σκοτεινά στενά, μαχαίρια κλπ.
Λέω πάω να τσιμπήσω κάτι και θα πάω να τους βρω με ταξί.

Φεύγω, μπαίνω σ ένα ταξί και του λέω public house.
Με πάει σε 2 από αυτά όπου δε μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες ούτε οι τιμές και του λέω πάνε με σ ένα στριπτιτζάδικο.
παρένθεση: Τα public houses είναι σπίτια κανονικά όπου βλέπεις κανα δυο νταβαδομπράβους και 5-6 κορίτσια στους καναπέδες. Διαλέγεις και πας είτε επάνω σε δωμάτια, είτε την παίρνεις έξω σε χοτελ, σπίτι, κλπ

Με πάει στο fetich. Μπαίνω μέσα και διαπιστώνω ότι είμαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ανάμεσα σε 15 κοπέλες. Όλη την ώρα που ήμουν στο μαγαζί τα βλέμματα ήταν όλα στραμμένα πάνω μου κάτι που γενικά δεν πολυγουστάρω σε τέτοια μαγαζιά. Έρχεται η γκαρσόνα παραγγέλνω για μένα και ρωτάω τι παίζει με τα ποτά των κοριτσιών. Μου λέει στην αρχή η σαμπάνια των κοριτσιών πάει 200!!! λέβα. Όλα αυτά ενώ είχε έρθει ένα θηλυκό και τριβόταν δίπλα μου. Με βλέπει κρύο μου λέει υπάρχει και η επιλογή σαμπάνιας των 100 λέβα. Μετά από λίγο και αφού δεν είδε φως μου λέει υπάρχει η τελική επιλογή, σαμπάνια των 49 λέβα.
Τέλος πάντων λέω δε γαμιέται, την κερνάω μία λέμε τις μαλακίες μας, και αφού μετά από κανά 20λεπτο άρχισε τις παπαριές για χορό-δεύτερο ποτό κλπ λέω να την κάνω λούης γιατί πολύ σφαγείο μου μύρισε η υπόθεση. Ζητάω λογαριασμό και μου φέρνει 15 ευρώ παραπάνω. Λέω τι πληρώνω εδώ; Μου λέει τι (είσοδο+ποτό μου+ποτό κοπέλας) και τα κουκιά δε βγαίναν. Λέω τόσο δεν κάνουν τα ποτά; Μου λέει υπάρχει extra χρέωση για το.....σέρβις!!!!

Καλά λέω από μέσα μου, γι αυτό είστε άδειοι τέτοια ώρα, πληρώνω το λογαριασμό (σύνολο 42 ευρώ-μου κράτησε κι ένα λέβα με τσαμπουκά απ τα ρέστα :S :S :S)  
και την κάνω λούυυυυυυυυης....

Πάω τσιμπάω κάτι και βουρ για χοτέλι από όπου παραγγέλνω ένα κοπέλι από το ιντερνετ. Έρχεται, κάθεται 2 ώρες περνάμε καλά, πληρώνω 220 λέβα (100+100 η ώρα +20 ταξί) και την κάνει.
Πέφτω σέκος από κούραση αφού ήμουν κι από 12,5 ώρες ταξίδι και την άλλη μέρα είχα δουλειές.

2η μέρα: Μετά από τις δουλειές πήγα στο mall της Τσαριγκαρδο Τσοζε όπου χάζεψα για αρκετές ώρες. Το βράδυ βγαίνω στην πιάτσα με τον κανονικό κόσμο και ο δρόμος μ έφερε σε μια υπόγεια ντίσκο-κλαμπ όπου γινόταν χαμός από πιπίνια που χόρευαν σε ρυθμούς hiphop όλο το βράδυ. Τίναξα μερικά μπυρόνια, πέρασα κι από ένα επίσης υπόγειο ροκάδικο και μετά από την περιπλάνηση βρέθηκα στο στριπ Kleopatra.
Και πάλι μόνος στο μαγαζί με 15 κοπέλες, αναρωτώμενος από που ζουν όλες αυτές (μάλλον έφταιγε το ότι η Σόφια ήταν άδεια λόγω γιορτών). Απίστευτο όρμηγμα η μια πίσω απ την άλλη
ώσπου βαρέθηκα κι έφυγα.

Αυτά εν ολίγοις από μία αναγνωριστική άνοδο δύο διανυκτερεύσεων στη Σόφια.
Κάποια πράγματα είδα καλά, κάποια άλλα δε μπόρεσα να καταλάβω τι παίζει.
Αυτό που μού μείνε είναι η περιγραφή μιας κορασίδας για τους Βούλγαρους, ότι είναι όλοι τρελοί και κάνουν σαν μικρά παιδιά όλη την ώρα. Αυτό το καταλαβαίνεις κι απ το χορό, το ντύσιμο τους τρόπους τους. Μου κανε εντύπωση το ντύσιμό τους: σε βραδυνη έξοδο, το 95 % των ανδρών φορούσε βερμούδα και σπορτεξ, δλδ ντύσιμο για μπάσκετ.
Οι γυναίκες ντύνονται σε στυλ δεκαετίας 80'ς Σοφία Αλιμπέρτη κι έτσι...

Γενικά η ζωή είναι συμπαθητική και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την Αθήνα.
Στα συν η ρυμοτομία και οι δρόμοι της πόλης...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εντυπώσεις από 2 βραδιές στη Σόφια:

Πρώτη βραδιά πήγα Kama Sutra και άραξα να πιω ένα ποτάκι και να κόψω κίνηση.
Πολλά και ωραία μουνιά τριγύρω και πελάτες λιγοστοί (ζήτημα να είμασταν 5-6 συνολικά)
Οι τιμές για να κεράσεις κοπέλα υπερβολικές γι αυτό και το απέφυγα.
Δίπλα ακριβώς ήταν 2 αλάνια Βούλγαροι και πιάσαμε κατευθείαν συζήτηση. Φάνηκαν πολύ φιλικοί.
Μου είπαν ότι γενικά τα ποτά των κοριτσιών καθώς και το σεξ μαζί τους (μπορείς να πάρεις την κοπέλα έξω για σεξ αν θες) είναι πανάκριβα, γι αυτό και αυτοί πάνε μόνο για να πιουν το ποτό τους και μετά πάνε σε κάτι που το είπαν: public house για να τον χώσουν.
Ρώτησα που είναι και μου είπαν άμα θέλω να περιμένω να πάμε μαζί. Εκεί λίγο δίστασα γιατί άρχισα να φαντάζομαι σκοτεινά στενά, μαχαίρια κλπ.
Λέω πάω να τσιμπήσω κάτι και θα πάω να τους βρω με ταξί.

Φεύγω, μπαίνω σ ένα ταξί και του λέω public house.
Με πάει σε 2 από αυτά όπου δε μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες ούτε οι τιμές και του λέω πάνε με σ ένα στριπτιτζάδικο.
παρένθεση: Τα public houses είναι σπίτια κανονικά όπου βλέπεις κανα δυο νταβαδομπράβους και 5-6 κορίτσια στους καναπέδες. Διαλέγεις και πας είτε επάνω σε δωμάτια, είτε την παίρνεις έξω σε χοτελ, σπίτι, κλπ

Με πάει στο fetich. Μπαίνω μέσα και διαπιστώνω ότι είμαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ανάμεσα σε 15 κοπέλες. Όλη την ώρα που ήμουν στο μαγαζί τα βλέμματα ήταν όλα στραμμένα πάνω μου κάτι που γενικά δεν πολυγουστάρω σε τέτοια μαγαζιά. Έρχεται η γκαρσόνα παραγγέλνω για μένα και ρωτάω τι παίζει με τα ποτά των κοριτσιών. Μου λέει στην αρχή η σαμπάνια των κοριτσιών πάει 200!!! λέβα. Όλα αυτά ενώ είχε έρθει ένα θηλυκό και τριβόταν δίπλα μου. Με βλέπει κρύο μου λέει υπάρχει και η επιλογή σαμπάνιας των 100 λέβα. Μετά από λίγο και αφού δεν είδε φως μου λέει υπάρχει η τελική επιλογή, σαμπάνια των 49 λέβα.
Τέλος πάντων λέω δε γαμιέται, την κερνάω μία λέμε τις μαλακίες μας, και αφού μετά από κανά 20λεπτο άρχισε τις παπαριές για χορό-δεύτερο ποτό κλπ λέω να την κάνω λούης γιατί πολύ σφαγείο μου μύρισε η υπόθεση. Ζητάω λογαριασμό και μου φέρνει 15 ευρώ παραπάνω. Λέω τι πληρώνω εδώ; Μου λέει τι (είσοδο+ποτό μου+ποτό κοπέλας) και τα κουκιά δε βγαίναν. Λέω τόσο δεν κάνουν τα ποτά; Μου λέει υπάρχει extra χρέωση για το.....σέρβις!!!!

Καλά λέω από μέσα μου, γι αυτό είστε άδειοι τέτοια ώρα, πληρώνω το λογαριασμό (σύνολο 42 ευρώ-μου κράτησε κι ένα λέβα με τσαμπουκά απ τα ρέστα :S :S :S)  
και την κάνω λούυυυυυυυυης....

Πάω τσιμπάω κάτι και βουρ για χοτέλι από όπου παραγγέλνω ένα κοπέλι από το ιντερνετ. Έρχεται, κάθεται 2 ώρες περνάμε καλά, πληρώνω 220 λέβα (100+100 η ώρα +20 ταξί) και την κάνει.
Πέφτω σέκος από κούραση αφού ήμουν κι από 12,5 ώρες ταξίδι και την άλλη μέρα είχα δουλειές.

2η μέρα: Μετά από τις δουλειές πήγα στο mall της Τσαριγκαρδο Τσοζε όπου χάζεψα για αρκετές ώρες. Το βράδυ βγαίνω στην πιάτσα με τον κανονικό κόσμο και ο δρόμος μ έφερε σε μια υπόγεια ντίσκο-κλαμπ όπου γινόταν χαμός από πιπίνια που χόρευαν σε ρυθμούς hiphop όλο το βράδυ. Τίναξα μερικά μπυρόνια, πέρασα κι από ένα επίσης υπόγειο ροκάδικο και μετά από την περιπλάνηση βρέθηκα στο στριπ Kleopatra.
Και πάλι μόνος στο μαγαζί με 15 κοπέλες, αναρωτώμενος από που ζουν όλες αυτές (μάλλον έφταιγε το ότι η Σόφια ήταν άδεια λόγω γιορτών). Απίστευτο όρμηγμα η μια πίσω απ την άλλη
ώσπου βαρέθηκα κι έφυγα.

Αυτά εν ολίγοις από μία αναγνωριστική άνοδο δύο διανυκτερεύσεων στη Σόφια.
Κάποια πράγματα είδα καλά, κάποια άλλα δε μπόρεσα να καταλάβω τι παίζει.
Αυτό που μού μείνε είναι η περιγραφή μιας κορασίδας για τους Βούλγαρους, ότι είναι όλοι τρελοί και κάνουν σαν μικρά παιδιά όλη την ώρα. Αυτό το καταλαβαίνεις κι απ το χορό, το ντύσιμο τους τρόπους τους. Μου κανε εντύπωση το ντύσιμό τους: σε βραδυνη έξοδο, το 95 % των ανδρών φορούσε βερμούδα και σπορτεξ, δλδ ντύσιμο για μπάσκετ.
Οι γυναίκες ντύνονται σε στυλ δεκαετίας 80'ς Σοφία Αλιμπέρτη κι έτσι...

Γενικά η ζωή είναι συμπαθητική και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την Αθήνα.
Στα συν η ρυμοτομία και οι δρόμοι της πόλης...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
go on man
περιμενουμε κι αλλα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Aν το εψαχνες θα εβλεπες οτι

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:boobies: :tickedoff:Ά Σόφια είναι κι εγώ απλά ήθελα και κατάλαβα Σοφία :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom