Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σημερα ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ το γιου τιουμπ εχει την τιμητική του
χαχχχαχαχαχχααααααααααααααααααααααα
το παρακατω για τον κουμπάρο το ακουσες;;;;
πολυ ποιοτικο τραγούδι 500.000 δισκοι  σορρυ σι ντι ενοούσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

γελα γελα απο Δευτερα που θα επιστρεψεις στα πατρια εδαφη δεν σε βλεπω να αντεχεις για πολυ  θα αρχιση να σε τρωει και το παρακατω θα ειναι το μαραζι σου προσεχε χαχχαχαχχαχχαχαααααααααααααααααααααααααααααα

Δυστηχώς ετσι ειναι τα πραγματα οταν δενεσαι με μια μονο πεταλουδα..
χχαχαχχχαχααααααααααααααα

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το άκουσα και για τον κουμπάρο........

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γελα γελα απο Δευτερα που θα επιστρεψεις στα πατρια εδαφη δεν σε βλεπω να αντεχεις για πολυ  θα αρχιση να σε τρωει και το παρακατω θα ειναι το μαραζι σου προσεχε χαχχαχαχχαχχαχαααααααααααααααααααααααααααααα

Δυστηχώς ετσι ειναι τα πραγματα οταν δενεσαι με μια μονο πεταλουδα..
χχαχαχχχαχααααααααααααααα

πρόβλημα μεγάλο... Αυτό σκεφτόμουν τώρα που αναλογίζομαι τις μέρες μου εδώ... Από Σεπτέμβρη Οκτώβρη με βλέπω να κανονίζω και άλλη εξόρμηση!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
για σου αλλαν αρχοντα :)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πρόβλημα μεγάλο... Αυτό σκεφτόμουν τώρα που αναλογίζομαι τις μέρες μου εδώ... Από Σεπτέμβρη Οκτώβρη με βλέπω να κανονίζω και άλλη εξόρμηση!

Το ξερω - το ξερω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι αλλα πολλά μη κοιτάς που δεν μιλάω οποιος καταλαβε καταλαβε.

Περιμένω οικονομική αναφορά χαχαχχαχαχχαχα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για σου αλλαν αρχοντα :)

εσυ κατσε στο κλουβί σου και περιμενε την δευτερη παρουσια..............
Ειδες πως περασε το πατριωτάκι σου;;;;;;;;;;;;;;; (Γειτονια σου ειναι) Ζ Α Α Α Α Α Α Α Χ Α Ρ Ι.

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Έχω παρατηρήσει πως, όταν φτάνει Σαββατοκύριακο, όπως η Σόφια, έτσι και το thread ψοφάει τελείως. Κάτι ξέρουν όλοι που δεν το 'χω μάθει ακόμα, μου φαίνεται :P

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει πως, όταν φτάνει Σαββατοκύριακο, όπως η Σόφια, έτσι και το thread ψοφάει τελείως. Κάτι ξέρουν όλοι που δεν το 'χω μάθει ακόμα, μου φαίνεται :P

Εχεις Ακομα χιλιόμετρα μπροστά σου μην  βιαζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο GOD  τι εγινε ρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχει τρεις μερρες να δωση σημεια ζωής!!!!!!!!!!!!
Μαζευη τα κοματια του αραγε;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ - ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Η σοφία είναι γνώση ποτισμένη με δάκρυα .

Αντε να γελασουμε και λιγο

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαζευη τα κοματια του αραγε;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επέστρεψε στα πάτρεια εδάφη, για λεπτομέρειες ας ενημέρωσει ο ίδιος!!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω - το ξερω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι αλλα πολλά μη κοιτάς που δεν μιλάω οποιος καταλαβε καταλαβε.

Περιμένω οικονομική αναφορά χαχαχχαχαχχαχα

Άλλαν ετοιμάσου από Σεπτέμβρη Οκτώβρη για την Άνοδο των μυρίων !

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Καλημέρα παιδιά, Συγνώμη για το μικρό κενό, δυστυχώς δεν είχα πρόσβαση στο internet στα κορφοβούνια που ήμουν με τους δικούς μου!
Όπως καταλάβατε έχω γυρίσει πίσω με ελαφρά κατάθλιψη αλλά εντέλη ίσως έκανα το σωστότερο για τώρα!

Μετά από πολύ σκέψη και μετά από ένα μικρό στραβωματάκι αποφάσισα να φύγω νύχτα με την υπόσχεση να ξανανέβω τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη όπως και τον Δεκέμβρη φυσικά που το είχα είδη στο πρόγραμμα! οπότε έκλεψα 2-3 μέρες από τώρα για να τις προσθέσω στο επόμενο ταξιδάκι ! Πιστεύω πως ήταν μία νηφάλια κίνηση για να κρατήσω και κανένα ευρώ για το μετέπειτα ταξίδι!  Όπως σοφά παρέθεσε και ο συνάδελφος Ενας31 δεν είμαι του νεοπλουτισμού! :)

Πολύ σύντομα θα έχω έτοιμη και την αναφορά Άλλαν που πιστεύω σε γενικά πλαίσια ήταν πολύ καλή λαμβανομένης υπόψιν της αποκομιδής από πλευράς υπηρεσιών και μη !

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

φίλε μου DOc παρατήρησα πως έστειλες μηνυματάκι για νυχτερινή εξόρμηση για το Σάββατο αλλά δυστυχώς είχα φύγει! Αν βγαίναμε το Σάββατο θα φορτώναμε σίγουρα καμία από τα νυφοπάζαρα ή από του johny του ταρίφα με τις πολλές άκρες! κράτα τις ορέξεις σου για λίγο πιο μετά γιατί σε 3 μέρες πιάνουμε Σεπτέμβρη! 

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
φίλε μου DOc παρατήρησα πως έστειλες μηνυματάκι για νυχτερινή εξόρμηση για το Σάββατο αλλά δυστυχώς είχα φύγει! Αν βγαίναμε το Σάββατο θα φορτώναμε σίγουρα καμία από τα νυφοπάζαρα ή από του johny του ταρίφα με τις πολλές άκρες! κράτα τις ορέξεις σου για λίγο πιο μετά γιατί σε 3 μέρες πιάνουμε Σεπτέμβρη! 

είδα που δεν απαντούσες κάναδυο μέρες κι ήμουν έτοιμος ν' ανησυχήσω!

αντε καλή κατάθλιψη τώρα και αναμένω επιστροφή σου :grin: :grin: :grin: :grin:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απολογισμός εξόδων λοιπόν από το ίσως πιο ενδιαφέρον ταξίδι που έχω κάνει μέχρι στιγμής!

Διάρκεια : 16 μέρες 10/08 πρωί - 26/08 βράδυ

Από call girls εκτός της μικρής κάλεσα μόνον τρεις εκ των οποίων παρέθεσα και τα αντίστοιχα posts! από τις 18-19 του μηνός όμως είμαι σχεδόν κάθε μέρα με τη γνωστή συνοδεία συνοδεία + ένα διήμερο στη Φιλιππούπολη!

Βενζίνη: 260 λέβα περίπου
σούπερ μάρκετ : 300 λέβα , Την είδα μάγειρας και γενικά μαγείρευα τακτικά μιας και είχα πολύ ελεύθερο χρόνο! μέχρι να φύγω είχα καταναλώσει σχεδόν τα πάντα εκτός από τα εφυαλωμένα νερά που είχα πάρει πάρα πολλά!
taxi/καθαρίστρια : 130 περίπου... γενικά τα πρωινά χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο και με 1 λέβα είχα ασφαλές πάρκινγκ στο mall of Sofia, τα βράδια όμως αναγκαστικά έπαιρνα ταξί!
Εστιατόρια/καφέδες/έξοδοι σόλο ή με φίλους : 320 λέβα περίπου και αυτό περιλαμβάνει 1 επίσκεψη στα γνωστά νυφοπάζαρα, μπόλικα καφεδάκια, κανένα φαγητό και εξόδους το βράδυ με παρέα φίλους!

sponsoring:
            3 φορές που βγήκαμε έξω με τη μικρή Σόφια 180 λέβα
            Φιλιππούπολη : δύο βράδια στο ξενοδοχείο + εστιατόρια + βραδινό στο δωμάτιο + μπουζούκια + ένα δωράκι + ταξί 600 λέβα περίπου

Τέλος όπως τα έχω μετρήσει σε όλες τις κοπέλες σύνολο έδωσα 1030 λέβα μαζί με το μασάζ!

σύνολο : 2820 λέβα ήτοι 1410 ευρώ αν και σίγουρα θα έχω ξεχάσει μικροπράγματα που περίπου με φέρνουν στα 1500...

Υπόψιν ότι δεν είχα λειτουργικά έξοδα σπιτιού μιας και έμενα δωρεάν σε σπίτι ενός φίλου μου

Φθορές:
        μικρό ράγισμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, από θερμοκέφαλο Βούλγαρο προφανώς ενώ αυτό ήταν μέσα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου της Φιλιππούπολης για το οποίο πλήρωνα 9 ευρώ τη μέρα!

Χαλασμένο Φλας... Στην 180η λακκούβα (λέμε για τους δρόμους μας αλλά ειλικρινά εκεί είναι το κάτι άλλο) και ενώ είχα το αριστερό φλας αναμμένο... έσβησε το πίσω και βραχυκύκλωσε το μπροστά!

Αυτά ! πιστεύω πως σε γενικές γραμμές με αυτά που έκανα θα χρειαζόμουν πολλά περισσότερα χρήματα για να τα πραγματοποιήσω

Ευχαριστίες :

Ένας31 : Αγαπητέ είσαι φοβερή παρέα και αποδείχτηκες καταλύτης για τις διακοπές μου στη Σόφια. Χωρίς εσένα δεν νομίζω να περνούσα τόσο καλά ! Αναμένω reunion στο κοντινό μέλλον!

AllanTalon: Παρόλο από απόσταση, σε ότι χρειάστηκα είχα την καθοδήγηση σου και πριν ακόμα ξεκινήσω για Σόφια και σε ευχαριστώ πολύ!

DocHollywood: ότι και να πω είναι περιττό ! Σε ευχαριστώ για την καλή παρέα και μένουμε σε επαφή!

Dpk: Συνάδελφε (εννοιολογικά) χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε !             

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
agaphte god se perimenoyme kai pali syntoma an eixes rothsei gia plovdiv thaxes glytosei merika exoda. Sygnomh gia ta greeklish alla grafo apo thlefono xoris ellhnika panta tetoia efxomai se oloys  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom