Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ένας31 : Αγαπητέ είσαι φοβερή παρέα και αποδείχτηκες καταλύτης για τις διακοπές μου στη Σόφια. Χωρίς εσένα δεν νομίζω να περνούσα τόσο καλά ! Αναμένω reunion στο κοντινό μέλλον!

GOD, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και εγώ το ίδιο καλά πέρασα και γι' αυτό σε βοήθησα όσο μπορούσα, άλλωστε δεν είχα κανένα άλλο όφελος εκτός από την παρέα σου (όπως θα νομίζουν μερικοί, μερικοί).
Και για να σε τρελάνω, σήμερα είχα τρίο με την μικρή (αν και είπα ότι δεν θα την ξαναπάρω, αλλά τρίο ήταν αυτό) και μια φίλη της από Βάρνα, προσεχώς φοιτήτρια στην Σόφια!!
Συντόμως αναμένω και άλλο μωρό για τρίο!!
Να περνάς-άτε καλά!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
GOD, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και εγώ το ίδιο καλά πέρασα και γι' αυτό σε βοήθησα όσο μπορούσα, άλλωστε δεν είχα κανένα άλλο όφελος εκτός από την παρέα σου (όπως θα νομίζουν μερικοί, μερικοί).
[size=10pt]Και για να σε τρελάνω, σήμερα είχα τρίο με την μικρή [/size](αν και είπα ότι δεν θα την ξαναπάρω, αλλά τρίο ήταν αυτό) και μια φίλη της από Βάρνα, προσεχώς φοιτήτρια στην Σόφια!!
Να περνάς-άτε καλά!!

ρε μην του γραφεις τετοια τώρα .........βαλτός εισαι;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
H AIR MALTA σαν ετερεια ειναι οκ ? διοτι οι τιμες που δινει για Σεπτεμβριο ειναι στα 105 ευρω πηγαινε ελα απο Αθηνα-Σοφια με φορους κλπ .Το Kempinski ειναι οκ στα 50 ευρω η υπαρχει κατι καλλυτερο σε αυτα τα χρηματα στην Σοφια?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
H AIR MALTA σαν ετερεια ειναι οκ ? διοτι οι τιμες που δινει για Σεπτεμβριο ειναι στα 105 ευρω πηγαινε ελα απο Αθηνα-Σοφια με φορους κλπ .Το Kempinski ειναι οκ στα 50 ευρω η υπαρχει κατι καλλυτερο σε αυτα τα χρηματα στην Σοφια?

Μια χαρα ειναι η τιμή σαν εταιρεία δεν γνωριζω .....φαντασου οτι εγω θέλω σχεδον 100 ευρω πηγαινε ελα με το δικο μου αυτοκινητο απο Θεσσαλονικη -Σοφια -Θεσσαλονικη το οποιο  το κυκλοφορω στην Πολη μερα νύχτα δεν εχω θέμα φοβου οτι κατι κακο θα μου συμβει διοτι εχω Ελληνικες πινακίδες .

Οσον αφορα το Ξενοδοχειο η τιμή ειναι η καλυτερη που υπαρχει για Ξενοδοχειο αυτης της κατηγορίας...
η αμέσως επόμενη καλυτερη τιμή ειναι να πάς σε διαμέρισμα με 35 ευρω την  ημέρα.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αν δεν είσαι καπνιστής δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο και φθηνότερο!!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω και τους δυο,δυστυχως ειμαι μανιακος καπνιστης, ετσι μαλλον δεν εχω αλλη επιλογη απο το Kempinski,στο οποιο εχω μεινει και παλι προ μηνων, 50 ευρω ειναι καλη τιμη με πρωινο, αλλα καλο ειναι να ρωταμε διοτι ποτε δεν ξερεις . και παλι σας ευχαριστω θερμα.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω και τους δυο,δυστυχως ειμαι μανιακος καπνιστης, ετσι μαλλον δεν εχω αλλη επιλογη απο το Kempinski,στο οποιο εχω μεινει και παλι προ μηνων, 50 ευρω ειναι καλη τιμη με πρωινο, αλλα καλο ειναι να ρωταμε διοτι ποτε δεν ξερεις . και παλι σας ευχαριστω θερμα.

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να το ψάξεις καλύτερα για πιο κεντρικό ξενοδοχείο, το Kempinski ναι μεν κόντα σχετικά στο κέντρο, αλλά όχι κέντρο που θα βγεις και θα πας όπου θες με τα πόδια!!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εχεις αδικο, το αμεσως αναλογο ομως που μου αρεσε στο κεντρο, δηλαδη το Radisson Blu Grand Hotel
ειναι ακριβως διπλο κοστος,και τα ταξι στην Σοφια απο οτι ενθυμουμαι ειναι πολυ φθηνα,καπου 5 λεβα νομιζω πληρωσα απο κεντρο για KEMPINSKI Hotel  προ 3-4 μηνων.Σε καθε περιπτωση ευχαριστω θερμα για τις σωστες παρατηρησεις σου.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχεις αδικο, το αμεσως αναλογο ομως που μου αρεσε στο κεντρο, δηλαδη το Radisson Blu Grand Hotel
ειναι ακριβως διπλο κοστος,και τα ταξι στην Σοφια απο οτι ενθυμουμαι ειναι πολυ φθηνα,καπου 5 λεβα νομιζω πληρωσα απο κεντρο για KEMPINSKI Hotel  προ 3-4 μηνων.Σε καθε περιπτωση ευχαριστω θερμα για τις σωστες παρατηρησεις σου.

Γούστα είναι αυτά, αλλά από όσο θυμάμαι το Kempinski εχουν κάποιους αιώνες να το ανακαινίσουν, π.χ. αυτα εδώ τα βρίσκω πιο συμπαθητικά και πολύ κεντρικά

Best Western Premier Thracia Hotel

Arte Hotel

City Avenue Hotel

Δες στο Booking............

Δεν ξέρω πόσες ημέρες θα μείνεις, αλλά αν πηγαίνεις 2 φορές την ημέρα στο κέντρο θες 20 λέβα x ημέρες......

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Οταν πηγαινεις για δουλειες δεν ειναι μονο θεμα γουστου, ειναι και θεμα αναγκαιοτητας καποιες φορες,προσπαθω να συνδυασω την φημη του ξενοδοχειου με λογικη τιμη, οπου βεβαια αυτο ειναι δυνατον. ειναι σωστο οτι το Κεμπινσκι εχει χρονια να ανακαινιστει, πλην ομως οι Βουλγαροι το θεωρουν απο τα καλλυτερα ξενοδοχεια της πολεως τους.αρα οι επιλογες μου ειναι μεταξυ αυτης της κλασεως των ξενοδοχειων για τα συγκεκριμενα ταξιδια,αν παω για αναψυχη θα μπορουσα να μεινω και στην καλυβα του μπαρμπα - θωμα που λεει ο λογος,καποιες φορες ομως δεν γινεται διαφορετικα, στις δουλειες σε μετρανε και απο σε ποιο ξενοδοχειο μενεις, πως εισαι ντυμενος, τι ρολοι φορας κλπ.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οταν πηγαινεις για δουλειες δεν ειναι μονο θεμα γουστου, ειναι και θεμα αναγκαιοτητας καποιες φορες,προσπαθω να συνδυασω την φημη του ξενοδοχειου με λογικη τιμη, οπου βεβαια αυτο ειναι δυνατον. ειναι σωστο οτι το Κεμπινσκι εχει χρονια να ανακαινιστει, πλην ομως οι Βουλγαροι το θεωρουν απο τα καλλυτερα ξενοδοχεια της πολεως τους.αρα οι επιλογες μου ειναι μεταξυ αυτης της κλασεως των ξενοδοχειων για τα συγκεκριμενα ταξιδια,αν παω για αναψυχη θα μπορουσα να μεινω και στην καλυβα του μπαρμπα - θωμα που λεει ο λογος,καποιες φορες ομως δεν γινεται διαφορετικα, στις δουλειες σε μετρανε και απο σε ποιο ξενοδοχειο μενεις, πως εισαι ντυμενος, τι ρολοι φορας κλπ.

Ok τότε αλλάζει το πράγμα, εγώ νόμισα ότι είσαι για ειδική αποστολή  :fuck2: και εσύ!!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε μου ειλικρινα πες μου , ποιος στραβος δεν θελει το φως του? πλην ομως δεν ειναι σε  αυτο το ταξιδι προτεραιοτητα το  :fuck2:
Εχω μελετησει ολα τα σχολια σε ολη την ενοτητα Βουλγαρια στο συγκεκρυμενο σιτε και ομολογω οτι μου φανηκαν παρα πολυ χρησιμα στο προηγουμενο ταξιδι, αν και οι Βουλγαροι εκει μου το ειχαν ετοιμο το πακεττο το  βραδυ στο ξενοδοχειο :knockinb:.
Ειδα ομως στο μπαρ  του Κεμπινσκι 3-4 καλα τεμαχια, αλλα επειδη ημουν αγκαζε δεν τολμησα να ρωτησω τιμες κλπ, ισως αυτην την φορα το αποπειραθω.Εμεινα παντως ενθουσιασμενος απο την επισκεψη μου στην Βουλγαρια,σημαντικα φθηνοτερες τιμες σε ολα σε σχεση με την Ελλαδα και καθολου γκρινια και κατεβασμενα κεφαλια που δυστυχως συναντησα στην χωρα μας.Επισης αν και εκατσα μονο μια νυχτα μου αρεσε πολυ το PLOVDIV.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ειλικρινα πες μου , ποιος στραβος δεν θελει το φως του? πλην ομως δεν ειναι σε  αυτο το ταξιδι προτεραιοτητα το  :fuck2:
Εχω μελετησει ολα τα σχολια σε ολη την ενοτητα Βουλγαρια στο συγκεκρυμενο σιτε και ομολογω οτι μου φανηκαν παρα πολυ χρησιμα στο προηγουμενο ταξιδι, αν και οι Βουλγαροι εκει μου το ειχαν ετοιμο το πακεττο το  βραδυ στο ξενοδοχειο :knockinb:.
Ειδα ομως στο μπαρ  του Κεμπινσκι 3-4 καλα τεμαχια, αλλα επειδη ημουν αγκαζε δεν τολμησα να ρωτησω τιμες κλπ, ισως αυτην την φορα το αποπειραθω.Εμεινα παντως ενθουσιασμενος απο την επισκεψη μου στην Βουλγαρια,σημαντικα φθηνοτερες τιμες σε ολα σε σχεση με την Ελλαδα και καθολου γκρινια και κατεβασμενα κεφαλια που δυστυχως συναντησα στην χωρα μας.Επισης αν και εκατσα μονο μια νυχτα μου αρεσε πολυ το PLOVDIV.

Α μη το λες, υπάρχουν και στραβοί με καμμένους λαμπτήρες........
Το ότι σου είχαν έτοιμο το πακέτο (αν ήταν και καλό) σε καλούς Βούλγαρους θα έτυχες.
Για τα μωρά στο μπαρ, κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν εκεί για ξεβράκωμα!!
Το Plovdiv μια χαρά πόλη είναι, όσο για τις τιμές, 2 με 3 φορές κάτω σε σχέση με το Ελλάντα.

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ένας31 : Αγαπητέ είσαι φοβερή παρέα και αποδείχτηκες καταλύτης για τις διακοπές μου στη Σόφια. Χωρίς εσένα δεν νομίζω να περνούσα τόσο καλά ! Αναμένω reunion στο κοντινό μέλλον!

Και για να σε τρελάνω, σήμερα είχα τρίο με την μικρή (αν και είπα ότι δεν θα την ξαναπάρω, αλλά τρίο ήταν αυτό) και μια φίλη της από Βάρνα, προσεχώς φοιτήτρια στην Σόφια!!
Να περνάς-άτε καλά!!

Ναι, μου είχε πει ότι θα ερχόταν μία φίλη της από Βάρνα, ίσως η μοναδική που έχει με βάση τα λεγόμενά της μιας και όλες οι άλλες θέλουν το κακό της και την ζηλεύουν !
Ελπίζω τα έβγαλες ΤΑ γούστα και άντε ψήσε και το άλλο που έλεγες ..πολύ σε παιδεύει :)

τελικά τη μικρή πως της έκοψες? 60/40 γέρνει περισσότερο προς τα θηλυκά ή το αντίστροφο?

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γερνει προς την πλευρά των μετρητων λεω τωρα εγω σαν ......................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Money Talks!  :rockon: :rockon:

Κάνει και το γνωστό κόλπο όπως μου είπε πως το κάνουν κάτι χορεύτριες φίλες της που εκδίδονται αλλά σίγουρα το κάνει και αυτή γιατί το παρατήρησα..Φοράει πάντα φτηνά ρούχα όταν πάει με κάποιον για του προκαλέσει συναισθήματα συμπόνιας και λύπης.. και όταν είναι με τις φίλες της φοράει τα ακριβά για να σκάσουν από το κακό τους που δεν μπορούν να βρουν και αυτές!

Μια μέρα είχε πάει σολάριουμ με κάτι φίλες της και έπειτα συναντηθήκαμε ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο και μου έσκασε μύτη με το diesel το παντελονάκι των 200ων λέβα ενώ όσες φορές το είχαμε προγραμματίσει μου ερχόταν με ένα υποκατάστατο των 20 λέβα!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Money Talks!  :rockon: :rockon:

Κάνει και το γνωστό κόλπο όπως μου είπε πως το κάνουν κάτι χορεύτριες φίλες της που εκδίδονται αλλά σίγουρα το κάνει και αυτή γιατί το παρατήρησα..Φοράει πάντα φτηνά ρούχα όταν πάει με κάποιον για του προκαλέσει συναισθήματα συμπόνιας και λύπης.. και όταν είναι με τις φίλες της φοράει τα ακριβά για να σκάσουν από το κακό τους που δεν μπορούν να βρουν και αυτές!

Μια μέρα είχε πάει σολάριουμ με κάτι φίλες της και έπειτα συναντηθήκαμε ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο και μου έσκασε μύτη με το diesel το παντελονάκι των 200ων λέβα ενώ όσες φορές το είχαμε προγραμματίσει μου ερχόταν με ένα υποκατάστατο των 20 λέβα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, μου είχε πει ότι θα ερχόταν μία φίλη της από Βάρνα, ίσως η μοναδική που έχει με βάση τα λεγόμενά της μιας και όλες οι άλλες θέλουν το κακό της και την ζηλεύουν !
Ελπίζω τα έβγαλες ΤΑ γούστα και άντε ψήσε και το άλλο που έλεγες ..πολύ σε παιδεύει :)

τελικά τη μικρή πως της έκοψες? 60/40 γέρνει περισσότερο προς τα θηλυκά ή το αντίστροφο?

Μπα δεν την έκοψα να είναι παραπάνω προς το θυληκό, όταν ασχολιόμουν με την άλλη, μου έλεγε έλα και εμένα τώρα  :fuck2:
Πάντως χθες, εμένα μου ήρθε ντυμένη κοκόνα, και με ωραίο μακρύ μαλλί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπα δεν την έκοψα να είναι παραπάνω προς το θυληκό, όταν ασχολιόμουν με την άλλη, μου έλεγε έλα και εμένα τώρα  :fuck2:
Πάντως χθες, εμένα μου ήρθε ντυμένη κοκόνα, και με ωραίο μακρύ μαλλί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά είναι ! +1

έβαλε και τα extentions και τώρα ποιος τη χάρη της! .. θα σκάσουν και οι φίλες της από το κακό τους  :cheesy:

Κάτι μου έλεγε πως θα άλλαζε και το χρώμα των μαλλιών προς το πιο ξανθό ελπίζω να το έκανε και αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom