Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά είναι ! +1

έβαλε και τα extentions και τώρα ποιος τη χάρη της! .. θα σκάσουν και οι φίλες της από το κακό τους  :cheesy:

Κάτι μου έλεγε πως θα άλλαζε και το χρώμα των μαλλιών προς το πιο ξανθό ελπίζω να το έκανε και αυτό!

Δεν νομίζω να το έβαψε, άλλα κοιτούσα.........άσε που το βυζί της σαν να μεγάλωσε από το τράβηγμα που έριξες!!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτά είναι ! +1

έβαλε και τα extentions και τώρα ποιος τη χάρη της! .. θα σκάσουν και οι φίλες της από το κακό τους  :cheesy:

Κάτι μου έλεγε πως θα άλλαζε και το χρώμα των μαλλιών προς το πιο ξανθό ελπίζω να το έκανε και αυτό!

GOD ???????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

sponsoring ta extensions  εκανες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Με τέτοια υπερπροσφορά χορηγών που υπάρχει την κόβω τη μικρή σε κανένα χρόνο με ΒmW! μηχανή φωτογραφική ολοκαίνουρια έχει, κινητό καινούριο έχει, μαλλιά έβαλε.. όλα τα "φτηνά" τα αγόρασε...τώρα πάμε για τα χοντρά.. σπίτια και αυτοκίνητα!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά παθαίνουν οι αγαπούληδες my dear!!

αυτά παθαίνουν....μου ανέβηκε στο σβέρκο...! Εδώ που τα λέμε την "αγριάδα" της την θέλει γιατί εγώ που της φέρθηκα με το γάντι το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο! σε εσένα όμως που ξέρει τι παίζει βαράει προσοχές!

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω και τους δυο,δυστυχως ειμαι μανιακος καπνιστης, ετσι μαλλον δεν εχω αλλη επιλογη απο το Kempinski,στο οποιο εχω μεινει και παλι προ μηνων, 50 ευρω ειναι καλη τιμη με πρωινο, αλλα καλο ειναι να ρωταμε διοτι ποτε δεν ξερεις . και παλι σας ευχαριστω θερμα.

πρότασή μου, τσέκαρε το St George στο κέντρο () κι αν σου αρέσει κλείσ'το από bookings. Στο καπάκι παρ'τους τηλέφωνο και ζήτα τους upgrade δωματίου, ή κατέβασμα τιμής, για να το ακυρώσεις απ' το booking και να κάνεις την κράτηση απ' ευθείας σ' αυτούς. trust me, it works.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν εχεις αδικο, το αμεσως αναλογο ομως που μου αρεσε στο κεντρο, δηλαδη το Radisson Blu Grand Hotel
ειναι ακριβως διπλο κοστος,και τα ταξι στην Σοφια απο οτι ενθυμουμαι ειναι πολυ φθηνα,καπου 5 λεβα νομιζω πληρωσα απο κεντρο για KEMPINSKI Hotel  προ 3-4 μηνων.Σε καθε περιπτωση ευχαριστω θερμα για τις σωστες παρατηρησεις σου.
αν πηγαίνεις συχνά κάνε μια ειδική τιμή.
εγώ ας πούμε έχω κάνει ειδική τιμή 83 ευρώ στο ΑΝΕΛ καράκεντρο και 5άστερο.
το Κεμπίνσκι είναι όπως λες πολύ καλό ξενοδοχείο αλλά ελαφρώς δύσκολο για πορνοκαταστάσεις...

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτά παθαίνουν....μου ανέβηκε στο σβέρκο...! Εδώ που τα λέμε την "αγριάδα" της την θέλει γιατί εγώ που της φέρθηκα με το γάντι το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο! σε εσένα όμως που ξέρει τι παίζει βαράει προσοχές!

Εγώ GOD το μικρό το βαρέθηκα, με κοντό ή μακρύ μαλλί, έλα όμως που γουστάρει τα τρίο με φίλη δικιά της ή δικιά μου!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ GOD το μικρό το βαρέθηκα, με κοντό ή μακρύ μαλλί, έλα όμως που γουστάρει τα τρίο με φίλη δικιά της ή δικιά μου!!

Σταματα ρε μην παθουμε κανενα καρδιακο τι ειναι αυτα τωρα;;;;;;;;;;
Αντε γιατι μας εφαγε η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εδω.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με τέτοια υπερπροσφορά χορηγών που υπάρχει την κόβω τη μικρή σε κανένα χρόνο με ΒmW! μηχανή φωτογραφική ολοκαίνουρια έχει, κινητό καινούριο έχει, μαλλιά έβαλε.. όλα τα "φτηνά" τα αγόρασε...τώρα πάμε για τα χοντρά.. σπίτια και αυτοκίνητα!

Darling come to δώθε..........με leasing θα το πάρει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Darling come to δώθε..........με leasing θα το πάρει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με leasing θα το πάρει το BmW αλλά κάθε πρώτη του μηνός θα την χτυπάει την κάρτα στον ΟΑΕΔ της Βουλγαρίας!

γιατί ως γνωστόν όλες είναι φουλ στο χρήμα αλλά για το κράτος άνεργες! 

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με leasing θα το πάρει το BmW αλλά κάθε πρώτη του μηνός θα την χτυπάει την κάρτα στον ΟΑΕΔ της Βουλγαρίας!

γιατί ως γνωστόν όλες είναι φουλ στο χρήμα αλλά για το κράτος άνεργες!   

Οι συντάξεις ξεκινούν από 150 λέβα και πολλά λέω, πόσο λες να παίρνουν από τον ΟΑΕΔ αν ύπάρχει βεβαίως βεβαίως!!
Που το είδες ότι όλες είναι φουλ στο χρήμα, ρε GOD πόσες σπονσοράρισες;;;;

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οι συντάξεις ξεκινούν από 150 λέβα και πολλά λέω, πόσο λες να παίρνουν από τον ΟΑΕΔ αν ύπάρχει βεβαίως βεβαίως!!
Που το είδες ότι όλες είναι φουλ στο χρήμα, ρε GOD πόσες σπονσοράρισες;;;;

Μία μόνον (αν μπορείς και να το πεις έτσι), απλά υποθέτω! με την τιμή της βίζιτας στα 100-150 λέβα και με 10 πελάτες το μήνα νάτο το 1200άρι.. όχι φυσικά για όλες και όχι για πολλά χρόνια μιας και ανταγωνισμός παραείναι υγιής!

με 150 λέβα σύνταξη ούτε την κηδεία του με δόσεις δεν μπορεί να πληρώσει κανείς... ας μη μιλήσουμε για φάρμακα και φαγητό γιατί αυτά είναι είδη πολυτελείας! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom