Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
touché, όρος ξιφασκίας που αναφωνείται όταν παίκτης δεχτεί χτύπημα (κυρ.: άγγιγμα), χρησιμοποιείται στην (αμερικάνικη, βασικά) καθομιλουμένη από κάποιον που αναγνωρίζει ότι του την έχεις πει πετυχημένα :P

Την άλλη φορά που θα έρθει γκόμενα στο σπίτι μου, θα της πω, είσαι για ένα touché, αν δεν το καταλάβει θα της πω να σε πάρει τηλέφωνο!!

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Την άλλη φορά που θα έρθει γκόμενα στο σπίτι μου, θα της πω, είσαι για ένα touché, αν δεν το καταλάβει θα της πω να σε πάρει τηλέφωνο!!

Αν δεν το καταλάβει να μου τη στείλεις να της το δείξω :P

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Θόδωρε, από το Μιλάνο πως βρέθηκες στο Πλόβτνιβ...................η μικρή γεννήθηκε τέλη Ιουλίου. εκτός και αν μου είπε ψέματα!!

Σωτήρης Δανέζης καλύτερα, πολεμικός ανταποκριτής από το μέτωπο! Οκ θα το εξακριβώσω πολύ σύντομα.. Αύριο πρωί ξεκινάμε για Σόφια οπότε θα τα πούμε και κατ ιδίαν! 

Ναι έπρεπε να ρωτήσω για το ξενοδοχείο...δεν ήξερα ότι είσαι γνώστης! με έχουνε μαδήσει, 120 ευρώ για 2 μέρες +18 ευρώ το πάρκινγκ + ότι δεν έχουνε νερά στο ψυγείο και το πιο φτηνό που έχει μέσα είναι σόδα και κάνει 7 λέβα!   

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αφου μπήκες στο χορό,  χορεψε φιλε μου και απολαυσέ το και ασε τισ μαλακιεσ τωρα με τις ηλικιες κοιτα να περασης καλά και δεν χρειαζεται να κανεις αυτου του ειδους αναφορες ...........

Θελεις κανα τηλεφωνο για τρίο στο ΠΛΟΒΝΤΙΒ;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( Η Ελλινα απο Κλεοπάτρα ειναι μονιμα  εκει για οσους την ψάχνουν)

Όπως το είπες Άλλαν, Μύθος ... κάνω πολύ καλές διακοπές και θα παραθέσω στο τέλος και post με ευχαριστίες !

Το τηλέφωνο που έλεγες μπορεί να εκτιμηθεί Δεόντως!  ;)

Σήμερα έχει Τσάλγκα ... μπουζούκια! είναι η Γκλόρια στο plovdin και θα την τιμήσουμε λέμε... χορεύει μου λέει πάνω στα τραπέζια δε μασάει! θα το εξακριβώσω και αυτό..

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ωραια πραγματα..plodvid ψηλο παρακμα φαση μου κανει αν και δεν εχω βρεθει..αχ απατεωνια και κλεψιμο ε?φτωχια τι να πεις..εχω κονε για plodvid οποτε κατα το φθινοπωρο θα επιδιωξο να βρεθω προς τα εκει..

Ναι έχει μπόλικους γύφτους εδώ στο κέντρο κάνουν πιάτσα στους τουρίστες... έχει φτώχεια Ναι, ακριβώς πίσω από το Dedeman trimondium hotel όπως κοιτούσαμε από την πισίνα τους ήταν δύο εγκαταλελειμμένα σπίτια του 1940 γεμάτα με τόνους σκουπίδια και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης!

Αλλά υπάρχει και η καλή πλευρά, μπόλικη αρχαιολογία της Ρωμαϊκής εποχής που βρίσκεται κάτω από την παλιά την πόλη τους όπου βρίσκονται και πολλά κτίσματα της εποχής της αναγέννησης... Σήμερα αυτά βλέπαμε και πήγαμε και στο μουσείο Ιστορίας τους που ήταν ψιλοάδειο... με 2 λέβα είσοδο η κυρία εκεί μας έκανε φουλ ξενάγηση στα πάντα εκεί!

Τέλος η μικρή μου είπε πως εδώ λέγεται πως υπάρχουν οι καλύτερες βίζιτες της Βουλγαρίας!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όπως το είπες Άλλαν, Μύθος ... κάνω πολύ καλές διακοπές και θα παραθέσω στο τέλος και post με ευχαριστίες !

Το τηλέφωνο που έλεγες μπορεί να εκτιμηθεί Δεόντως!  ;)

Σήμερα έχει Τσάλγκα ... μπουζούκια! είναι η Γκλόρια στο plovdin και θα την τιμήσουμε λέμε... χορεύει μου λέει πάνω στα τραπέζια δε μασάει! θα το εξακριβώσω και αυτό..

Πριν φύγεις από εκεί, μάθε τουλάχιστον που είσαι, PLOVDIV-ΠΛΟΒΝΤΙΒ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Το τηλέφωνο που έλεγες μπορεί να εκτιμηθεί Δεόντως!  ;)

Εγω σε καταλαβαίνω απόλυτα ζησε το ονειρο και ασε να σε χτυπουν οι αλλοι........
την δουλειά σου εσυ :knockinb: :fuck2: :fuck1: :tits: :tits2: :pipa1: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ε φαγώθηκες για το μικρό...........πάντως εγώ θα της πω ότι είσαι κάτι σαν μοντέλο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπερδευτηγκες νομίζω  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

δεν φαγωθηκα για το μικρο ειναι αλλο θεμα και η οικονομική αναφορα ειναι αλλο θέμα.
θελω να μάθω ποσα ξοδεψε σε συνολο για ολοκληρη την εξορμηση του εως επιστροφή Πάτρια εδαφη.

Μάλλον μπερδευτηκες ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πριν φυγεις περιμενω μια οικονομική αναφορά για ολο το ως ανω διαστημα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μέχρι πριν το plovdiv ήμουν παραδειγματικά καλά ...τώρα ψιλοχάθηκε η μπάλα αλλά πάλι όχι πολύ άσχημα.. ναι θα γράψω αναλυτική αναφορά!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μέχρι πριν το plovdiv ήμουν παραδειγματικά καλά ...τώρα ψιλοχάθηκε η μπάλα αλλά πάλι όχι πολύ άσχημα.. ναι θα γράψω αναλυτική αναφορά!

Θα την περιμενω να την διαβάσω ο λογος ειναι καθαρα προς ενημερωση νεων που ρωτουν διαφορα  ας ενημερωθουν λοιπον οτι πρεπει κατι να ξοδεψουν ......................

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπερδευτηγκες νομίζω  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

δεν φαγωθηκα για το μικρο ειναι αλλο θεμα και η οικονομική αναφορα ειναι αλλο θέμα.
θελω να μάθω ποσα ξοδεψε σε συνολο για ολοκληρη την εξορμηση του εως επιστροφή Πάτρια εδαφη.

Μάλλον μπερδευτηκες ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ααααααααααααααααα ρε Άλλαν μια πλάκα έκανα, κατάλαβα τι ρώτησες!!
Ο GOD έτσι και αλλιώς είναι από τις ειδικές περιπτώσεις, ποιος άλλος έρχεται για ένα μήνα, συνήθως είναι για τριήμερο, άντε εβδομάδα το πολύ.
Καλό είναι να κάνει ανάλυση, τόσα στο μικρό,τόσα στα φαγητά, τόσα στα ξενοδοχεία...........
GOD κράτα αποδείξεις!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ααααααααααααααααα ρε Άλλαν μια πλάκα έκανα, κατάλαβα τι ρώτησες!!
Ο GOD έτσι και αλλιώς είναι από τις ειδικές περιπτώσεις, ποιος άλλος έρχεται για ένα μήνα, συνήθως είναι για τριήμερο, άντε εβδομάδα το πολύ.
Καλό είναι να κάνει ανάλυση, τόσα στο μικρό,τόσα στα φαγητά, τόσα στα ξενοδοχεία...........
GOD κράτα αποδείξεις!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα