allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καλό διήμερο, καλού κακού κάνε και ένα τσεκάρισμα στην ηλικία, γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το έκανα!!
Ρε ασε το παιδι να ζήση τον ερωτα του....... τον μύθο του
Καλό διήμερο, καλού κακού κάνε και ένα τσεκάρισμα στην ηλικία, γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το έκανα!!
Καλησπέρα κι από εμενα. Επιστροφή από διακοπές και αντε πάλι από την αρχη!
Χαιρομαι που βρίκα το thread ανανεωμένο, με νέα πρόσωπα, φρέσκες κριτικές και σε καλό κέφι.
Πάντα τέτοια
ξαναγράφω μερικά σχόλια γιατί κόπηκε η σύνδεση και δεν εμφανίστηκαν!
To 1993 μου λέει αλλά δεν μου λέει μήνα... Θα μου δείξει ταυτότητα όταν γυρίσουμε Σόφια!
Επιστρέφω μεθαύριο Σόφια αλλά θα είμαι onlie αραιά και που για ρεπορτάζ ! καλό διήμερο!
Για το Thread,
Θόδωρος Ανδρεάδης Συγκελάκης!
Τις καλησπέρες μου ! μία ώρα προσπαθώ να φτιάξω το internet εδώ ..έχουν λίγο μυστήριο σύστημα...
Ευπειθώς αναφέρω ανταπόκριση από το όμορφο plovdin αν και η πλατεία μου θυμίζει κάτι σε Σαντάνσκι σε πιο μεγάλο και λίγο πιο glam...Μέχρι στιγμής 3 φορές μου ζήτησαν λεφτά στο δρόμο και η παγωτατζού μου έφαγε 10 λέβα. Έχω έρθει εδώ με το μικρό και το έχω εδώ χοροπηδάει σαν το κατσίκι και δεν με αφήνει να γράψω! ξυπνήσαμε το πρωί, κάναμε δουλειές και φύγαμε σιγά σιγά για το dedeman princess trimondium hotel και χάριν στο gps το βρήκαμε αμέσως! το δωμάτιο μέτριο ακρετά παλιό και υπερτιμημένο..Η εξυπηρέτηση εδώ όμως άψογη, μέχρι και χάρτη μας έδωσαν για να πάμε βόλτα!
ξαναγράφω μερικά σχόλια γιατί κόπηκε η σύνδεση και δεν εμφανίστηκαν!
To 1993 μου λέει αλλά δεν μου λέει μήνα... Θα μου δείξει ταυτότητα όταν γυρίσουμε Σόφια!
Επιστρέφω μεθαύριο Σόφια αλλά θα είμαι onlie αραιά και που για ρεπορτάζ ! καλό διήμερο!
Για το Thread,
Θόδωρος Ανδρεάδης Συγκελάκης!
( Η Ελλινα απο Κλεοπάτρα ειναι μονιμα εκει για οσους την ψάχνουν)
Α μπραβο, μηπως ξέρεις και πού βρίσκεται η Σόνια που την έψαχνα προχτές, αλλά ξέχασα να ρωτήσω;
ωραια πραγματα..plodvid ψηλο παρακμα φαση μου κανει αν και δεν εχω βρεθει..αχ απατεωνια και κλεψιμο ε?φτωχια τι να πεις..εχω κονε για plodvid οποτε κατα το φθινοπωρο θα επιδιωξο να βρεθω προς τα εκει..
Δεν ρωτησες στο Κλεοπατρα;;;;
το'χα σκοπό σου λέω, αλλά.... αποπροσανατολίστηκα!
Προς ενημέρωση, η γνωστή Λίλυ ξέρει και παρακολουθεί το site bourdela, μου είπε ότι θα κάνει και εγγραφή σε λίγο καιρό!!
εμ άμα την αναλάβει η ομογένεια, θα τα μιλάει τα ελληνικά στο πιτς φιτίλι
Αν κάποιος προτιμά να μιλάει από το να πηδάει, ίσως!!
χαχαχα κάνε μετάφραση!!