Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι από εμενα. Επιστροφή από διακοπές και αντε πάλι από την αρχη!  :huh: :huh:

Χαιρομαι που βρίκα το thread ανανεωμένο, με νέα πρόσωπα, φρέσκες κριτικές και σε καλό κέφι.  :rockon:

Πάντα τέτοια

Μπά;;;;;;;;;;;;;;;;  Βρηκες χρήματα να πας διακοπές;;;;;;

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλό διήμερο, καλού κακού κάνε και ένα τσεκάρισμα στην ηλικία, γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το έκανα!!

Τις καλησπέρες μου ! μία ώρα προσπαθώ να φτιάξω το internet εδώ ..έχουν λίγο μυστήριο σύστημα...

Ευπειθώς αναφέρω ανταπόκριση από το όμορφο plovdin αν και η πλατεία μου θυμίζει κάτι σε Σαντάνσκι σε πιο μεγάλο και λίγο πιο glam...Μέχρι στιγμής 3 φορές μου ζήτησαν λεφτά στο δρόμο και η παγωτατζού μου έφαγε 10 λέβα. Έχω έρθει εδώ με το μικρό και το έχω εδώ χοροπηδάει σαν το κατσίκι και δεν με αφήνει να γράψω! ξυπνήσαμε το πρωί, κάναμε δουλειές και φύγαμε σιγά σιγά για το dedeman princess trimondium hotel και χάριν στο gps το βρήκαμε αμέσως! το δωμάτιο μέτριο ακρετά παλιό και υπερτιμημένο..Η εξυπηρέτηση εδώ όμως άψογη, μέχρι και χάρτη μας έδωσαν για να πάμε βόλτα!

Το 1993 γεννήθηκε λέει αλλά δεν μου λέει μήνα... Θα μου δείξει ταυτότητα λέει όταν επιστρέψουμε Σόφια!

Επιστρέφω μεθάυριο Σόφια αλλά θα είμαι online αραιά και που για ρεπορτάζ! καλό διήμερο,
Για το Thread
Θοδωρος Ανδρεάδης Συνγκελάκης

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλό διήμερο, καλού κακού κάνε και ένα τσεκάρισμα στην ηλικία, γιατί εγώ τόσο καιρό δεν το έκανα!!

Τις καλησπέρες μου ! μία ώρα προσπαθώ να φτιάξω το internet εδώ ..έχουν λίγο μυστήριο σύστημα...

Ευπειθώς αναφέρω ανταπόκριση από το όμορφο plovdin αν και η πλατεία μου θυμίζει κάτι σε Σαντάνσκι σε πιο μεγάλο και λίγο πιο glam...Μέχρι στιγμής 3 φορές μου ζήτησαν λεφτά στο δρόμο και η παγωτατζού μου έφαγε 10 λέβα. Έχω έρθει εδώ με το μικρό και το έχω εδώ χοροπηδάει σαν το κατσίκι και δεν με αφήνει να γράψω! ξυπνήσαμε το πρωί, κάναμε δουλειές και φύγαμε σιγά σιγά για το dedeman princess trimondium hotel και χάριν στο gps το βρήκαμε αμέσως! το δωμάτιο μέτριο ακρετά παλιό και υπερτιμημένο..Η εξυπηρέτηση εδώ όμως άψογη, μέχρι και χάρτη μας έδωσαν για να πάμε βόλτα!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξαναγράφω μερικά σχόλια γιατί κόπηκε η σύνδεση και δεν εμφανίστηκαν!

To 1993 μου λέει αλλά δεν μου λέει μήνα... Θα μου δείξει ταυτότητα όταν γυρίσουμε Σόφια!

Επιστρέφω μεθαύριο Σόφια αλλά θα είμαι onlie αραιά και που για ρεπορτάζ ! καλό διήμερο!

Για το Thread,

Θόδωρος Ανδρεάδης Συγκελάκης!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

To 1993 μου λέει αλλά δεν μου λέει μήνα... Θα μου δείξει ταυτότητα όταν γυρίσουμε Σόφια!

Επιστρέφω μεθαύριο Σόφια αλλά θα είμαι onlie αραιά και που για ρεπορτάζ ! καλό διήμερο!

Για το Thread,

Ρε Θόδωρε, από το Μιλάνο πως βρέθηκες στο Πλόβτνιβ...................η μικρή γεννήθηκε τέλη Ιουλίου. εκτός και αν μου είπε ψέματα!!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Το ξενοδοχείο σχετικά καλό, στα ότι είναι στο κέντρο, αλλά θα μπορούσες να βρεις καλύτερο σ' αυτά τα χρήματα, δεν ήξερες δεν ρώταγες!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Για το Thread,

Αφου μπήκες στο χορό,  χορεψε φιλε μου και απολαυσέ το και ασε τισ μαλακιεσ τωρα με τις ηλικιες κοιτα να περασης καλά και δεν χρειαζεται να κανεις αυτου του ειδους αναφορες ...........

Θελεις κανα τηλεφωνο για τρίο στο ΠΛΟΒΝΤΙΒ;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( Η Ελλινα απο Κλεοπάτρα ειναι μονιμα  εκει για οσους την ψάχνουν)

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραια πραγματα..plodvid ψηλο παρακμα φαση μου κανει αν και δεν εχω βρεθει..αχ απατεωνια και κλεψιμο ε?φτωχια τι να πεις..εχω κονε για plodvid οποτε κατα το φθινοπωρο θα επιδιωξο να βρεθω προς τα εκει..

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραια πραγματα..plodvid ψηλο παρακμα φαση μου κανει αν και δεν εχω βρεθει..αχ απατεωνια και κλεψιμο ε?φτωχια τι να πεις..εχω κονε για plodvid οποτε κατα το φθινοπωρο θα επιδιωξο να βρεθω προς τα εκει..

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να θέλει να πάει σε ψιλο παράκμα φάση, απατεωνιά, κλέψιμο και φτώχεια αν και δεν έχει βρεθεί, τι να πεις!!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προς ενημέρωση, η γνωστή Λίλυ ξέρει και παρακολουθεί το site bourdela, μου είπε ότι θα κάνει και εγγραφή σε λίγο καιρό!!

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Προς ενημέρωση, η γνωστή Λίλυ ξέρει και παρακολουθεί το site bourdela, μου είπε ότι θα κάνει και εγγραφή σε λίγο καιρό!!

εμ άμα την αναλάβει η ομογένεια, θα τα μιλάει τα ελληνικά στο πιτς φιτίλι

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
χαχαχα κάνε μετάφραση!!

touché, όρος ξιφασκίας που αναφωνείται όταν παίκτης δεχτεί χτύπημα (κυρ.: άγγιγμα), χρησιμοποιείται στην (αμερικάνικη, βασικά) καθομιλουμένη από κάποιον που αναγνωρίζει ότι του την έχεις πει πετυχημένα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom