Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ, γύρισα σήμερα και τα πολύ ενδιαφέροντα posts που βρήκα, μου άνοιξαν την όρεξη!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ, γύρισα σήμερα και τα πολύ ενδιαφέροντα posts που βρήκα, μου άνοιξαν την όρεξη!

Καλώς τον,
Αρκετά λουφάρισες ξεκινα τεστ ντραιβ και ενημερωση αμεσα διοτι εως και Δευτέρα εσυ και ο GOD  θα ειστε οι μονοι ανταποκριτες απο το μετωπο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα, εγώ χτύπησα μασαζάκι εχτές σε ένα κοντά στο εντεκά από μία ψιλή ξανθιά.. από μασάζ ας τα πούμε καλά μετά ακολούθησε και το γνωστό χτύπημα του φραπέ που έσωσε την κατάσταση... 40 λέβα οκ πιστεύω άξιζε για μία ωρίτσα!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
20 ευρω για μασαζ χαλαρωτικο και  :pipa2: καλα ειναι κομπλε.

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εξόρμηση στο planet εχτές μετα συνοδείας! το barflight γεμάτο ! bombay τζιν με σόδα και θέα ένα Χ6 με φιμέ τζάμια..! συνέχεια χαλαρά στο museum για ένα ποτάκι ακόμα και ήσυχα ήσυχα στο σπίτι με ταξάκι...Έπειτα  σεξάκι και ύπνο αγκαλιά με νανούρισμα μία ταινία με τον Nicolas Cage!

Μετά από έναν αναβρασμό σθένους και περισσής σκέψης αναφωνώ.... : Σόφια και μόνον Σόφια!  :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εξόρμηση στο planet εχτές μετα συνοδείας! το barflight γεμάτο ! bombay τζιν με σόδα και θέα ένα Χ6 με φιμέ τζάμια..! συνέχεια χαλαρά στο museum για ένα ποτάκι ακόμα και ήσυχα ήσυχα στο σπίτι με ταξάκι...Έπειτα  σεξάκι και ύπνο αγκαλιά με νανούρισμα μία ταινία με τον Nicolas Cage!

Μετά από έναν αναβρασμό σθένους και περισσής σκέψης αναφωνώ.... : Σόφια και μόνον Σόφια!  :grin:

Συνοδεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;  σεξάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αγκαλια;;;;;;;;;;;;;;
Μήπως παρελειψες κάποιο σημαντικο γεγονός;;;;; ή εχασα επεισόδεια;;;;;;;;;;;;;;

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Φιλαρακι allantalon ο συναγωνιστης G.O.D μου ειπε οτι εισαι ο πιο καταλληλος ανθρωπος για να μου προτεινεις καποιο καλο ξενοδοχειο στην Σοφια,εχεις κατι υποψιν σου???

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φιλαρακι allantalon ο συναγωνιστης G.O.D μου ειπε οτι εισαι ο πιο καταλληλος ανθρωπος για να μου προτεινεις καποιο καλο ξενοδοχειο στην Σοφια,εχεις κατι υποψιν σου???

Και που το ξέρει αυτός;;;;;;;;;;;
ασε να απαντηση πρωτα στο ως άνω ερωτημα και βλέπουμε......

στειλε με πμ  τι περιπου ψαχνεις και θα σου πώ.. με δικο σου μεσον θα πάς;;; ποσο καιρό;;

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συνοδεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;  σεξάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αγκαλια;;;;;;;;;;;;;;
Μήπως παρελειψες κάποιο σημαντικο γεγονός;;;;; ή εχασα επεισόδεια;;;;;;;;;;;;;;

Ναι παρέλειψα ένα μικρό γεγονός! πιστεύω δεν κάνει να το γράψω δημόσια αλλά είναι αυτό που κατάλαβες :)
και δεν το επιδίωξα.... μου ζητήθηκε!

η ζωή τραβάει την κατηφόρα ! Наздраве приятели!

Σόφια και μόνον Σόφια συνάδελφοι!

Επίσης να πω στα παιδιά που δεν θέλουν να σκάνε κάθε μέρα λεφτά στους ταρίφες πως μπορούν να παρκάρουν το αμάξι τους στο mall of Sofia που είναι πάνω στην staboulinski 600 μέτρα από το κέντρο και είναι για 4 ώρες 1 λέβα ..απλά μέτα το τετράωρο πάει 1 λέβα κάθε μισή ώρα!
Οπότε αν πάτε για ψώνια ή για καφέ φαγητό στο κέντρο μπορείτε με ασφάλεια να παρκάρετε εκεί!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD :  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά να περνάς σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Kάποιοι ετοιμάζονται για Kλεοπάτρα απόψε... γιατί δεν μιλάνε? :)

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παραδόξως σηκώθηκα καλά σήμερα..! φρόντισα να πιω 1 λίτρο νερό βέβαια πριν κοιμηθώ...

Προορισμός εχτές στο γνωστό Cleoparta με τον φίλο DocHolywood και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλά...είχε σε γενικές γραμμές αρκετές καλές κοπέλες εκτός από 1-2 κομμάτια που μάλλον θα ξέμειναν από κάποια παλιά κατεδάφιση κτηρίου! Πήραμε από 3 χορούς και σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι...Ήμασταν αναποφάσιστοι όμως και είπαμε να πάμε στο kama surta για να δούμε και εκεί τι παίζει..Εδώ μπένει στην ιστορία ο Johny O ταξιτζής!
      Τσιγγανόφατσα που μιλάει καλά ελληνικά και πρόθυμος να μας βρει ότι του ζητήσουμε! παίζει να μας πουλούσε και τίποτα όπλα αν του λέγαμε! ... μας πλακώνει στον πρόλογο και τελικά μας πείθει να πάμε στο velvet!
      Ούτε και στο Velvet ήταν άσχημα μπορώ να πω συν ότι διακρίναμε πλέον αισθητά τη βιασύνη που είχαν οι κοπέλες για να φορτωθούν σε κανένα λιωμένο πελάτη μιας και η ώρα κόντευε 4! Στο cleopatra σχεδόν καμία δεν ήθελε να φύγει σε σπίτι και γενικά μας ψιλογείωσαν αφού έχοντας κάνει μία αφαίμαξη επικεντρώθηκαν σε μία μεγάλη παρέα Ιταλών! Πριν φύγουμε από το μαγαζί (velvet) δεχτήκαμε επίθεση φιλίας από δύο κοπέλες που σαν βδέλες είχαν κολλήσει πάνω μας μπας και τις πάρουμε μαζί μας!

εσύ Doc αυτή με τα τατουάζ τα πολλά έλεγε να την πάρεις... εγώ τη χοντρή τι να την έκανα ..άσχετα αν έλεγε ότι κάνει τα πάντα, 150 λέβα ήταν υπερβολικά πολλά για την κοπέλα!

Στο τέλος πήραμε και το τηλέφωνο της απόγνωσης στο φίλο μας τον Johny για να μας βρει τεμάχια και μπορώ να πω πως γενικά μας πήγε σε καλούτσικες γκόμενες! Πάραυτα εγώ νύσταζα πολύ και ο φίλος holywood είχε πειστεί πως θα φόρτωνε άλλη φορά! έτσι μας πήγε στα σπίτια μας λέγοντας πως και αύριο ότι θέλουμε είναι στη διάθεση μας!
Σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ καλή βραδιά...
Απολογισμός 80 + 80 λέβα ο καθένας στο cleopatra και 60+60 λέβα στο Velvet και κάτι ψιλά τα ταξί! 

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωx xωx ωx ωx ωx ωxωxxxxxxxxxxxxxxxx ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωxxxxx
εμπλεξε ο Θεος με τον  baby face ωχωχωχωχωχωχωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ψαρουκλες καλα και ωραια ολα καλά,
μην ξανοίγεστε και πολυ με τους ταξιτζίδες κρατατε και καμια επιφύλαξη
προμηθεια παιρνουν απο οπου κι αν σας πάνε ετσι δουλευει το συστημα εκει,
αλά μακαρι να μεινη η ιστορία μονο στις προμηθειες μην βρειτε κανενα μπελά και  σιγουρα ταυτοτητα παντα μαζί σας μην  βρεθείτε σε κανενα κρατητηριο για ταυτοποιήση.

O GOD δεν ξερει τι ενοώ ο  baby face όμως εχει ιδίαν πείραν και δεν ειμαι εκει να σωσω την κατασταση
καταλαβαινώμαστε νομιζω.....................

Καλά να περνάτε ζηλεύω με την καλή την ενοια που δεν μπορώ να ειμαι και εγω στην παρέα σας.

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
εγώ πάντως για τα χθεσινοβραδινά, ένα έχω να πω: Lilly = εγγύηση, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...  :grin: :grin:

εσύ Doc αυτή με τα τατουάζ τα πολλά έλεγε να την πάρεις...

πολλά τα λεφτά για τέτοια ώρα, δε θα το αφήσω στεναχωρημένο το κορίτσι όμως, κάποια στιγμή που θα'μαι πιο φορτσάτος θα το χαρτογραφήσω

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
προμηθεια παιρνουν απο οπου κι αν σας πάνε ετσι δουλευει το συστημα εκει

αστειεύεσαι; αφού κατέβηκε μαζί μας κιόλας για να χτυπήσει την κάρτα!  :2funny:

Καλά να περνάτε ζηλεύω με την καλή την ενοια που δεν μπορώ να ειμαι και εγω στην παρέα σας.

πότε τελειώνει η σαιζόν σου εκεί κάτω να μας ανέβεις;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αστειεύεσαι; αφού κατέβηκε μαζί μας κιόλας για να χτυπήσει την κάρτα!  :2funny:

πότε τελειώνει η σαιζόν σου εκεί κάτω να μας ανέβεις;

20- 25 Σεπτεμβρη πρεπει να εχω τελειώση απο εδω και........... κατευθυνομαι για Μονιμα Σόφια
εκτος κι αν με κερδίσουν οι Μολδαβες - Τιρασπολ.. :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αυτο δεν σημαίνει οτι εως τοτε δεν θα κανω καμια καταδρομική Σόφια.

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωx xωx ωx ωx ωx ωxωxxxxxxxxxxxxxxxx ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωxxxxx
εμπλεξε ο Θεος με τον  baby face ωχωχωχωχωχωχωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ψαρουκλες καλα και ωραια ολα καλά,
προμηθεια παιρνουν απο οπου κι αν σας πάνε ετσι δουλευει το συστημα εκει,
αλά μακαρι να μεινη η ιστορία μονο στις προμηθειες μην βρειτε κανενα μπελά και  σιγουρα ταυτοτητα παντα μαζί σας μην  βρεθείτε σε κανενα κρατητηριο για ταυτοποιήση.

O GOD δεν ξερει τι ενοώ ο  baby face όμως εχει ιδίαν πείραν και δεν ειμαι εκει να σωσω την κατασταση
καταλαβαινώμαστε νομιζω.....................

Άλλαν ο Doc μου είπε πως όταν σκας μύτη στο Cleopatra .. ουρά κάνουν τα μανούλια για να σου σκάσουνε φιλάκια! ο παλίος είναι αλλιώς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom