DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ, γύρισα σήμερα και τα πολύ ενδιαφέροντα posts που βρήκα, μου άνοιξαν την όρεξη!
Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ, γύρισα σήμερα και τα πολύ ενδιαφέροντα posts που βρήκα, μου άνοιξαν την όρεξη!
Μετά από έναν αναβρασμό σθένους και περισσής σκέψης αναφωνώ.... : Σόφια και μόνον Σόφια!
Εξόρμηση στο planet εχτές μετα συνοδείας! το barflight γεμάτο ! bombay τζιν με σόδα και θέα ένα Χ6 με φιμέ τζάμια..! συνέχεια χαλαρά στο museum για ένα ποτάκι ακόμα και ήσυχα ήσυχα στο σπίτι με ταξάκι...Έπειτα σεξάκι και ύπνο αγκαλιά με νανούρισμα μία ταινία με τον Nicolas Cage!
Μετά από έναν αναβρασμό σθένους και περισσής σκέψης αναφωνώ.... : Σόφια και μόνον Σόφια!
Φιλαρακι allantalon ο συναγωνιστης G.O.D μου ειπε οτι εισαι ο πιο καταλληλος ανθρωπος για να μου προτεινεις καποιο καλο ξενοδοχειο στην Σοφια,εχεις κατι υποψιν σου???
Συνοδεία;;;;;;;;;;;;;;;;;; σεξάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αγκαλια;;;;;;;;;;;;;;
Μήπως παρελειψες κάποιο σημαντικο γεγονός;;;;; ή εχασα επεισόδεια;;;;;;;;;;;;;;
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD :
Καλά να περνάς σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Kάποιοι ετοιμάζονται για Kλεοπάτρα απόψε... γιατί δεν μιλάνε?
εσύ Doc αυτή με τα τατουάζ τα πολλά έλεγε να την πάρεις...
μην ξανοίγεστε και πολυ με τους ταξιτζίδες κρατατε και καμια επιφύλαξη
προμηθεια παιρνουν απο οπου κι αν σας πάνε ετσι δουλευει το συστημα εκει
Καλά να περνάτε ζηλεύω με την καλή την ενοια που δεν μπορώ να ειμαι και εγω στην παρέα σας.
αστειεύεσαι; αφού κατέβηκε μαζί μας κιόλας για να χτυπήσει την κάρτα!
πότε τελειώνει η σαιζόν σου εκεί κάτω να μας ανέβεις;
Ωx xωx ωx ωx ωx ωxωxxxxxxxxxxxxxxxx ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωxxxxx
εμπλεξε ο Θεος με τον baby face ωχωχωχωχωχωχωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Ψαρουκλες καλα και ωραια ολα καλά,
μην ξανοίγεστε και πολυ με τους ταξιτζίδες κρατατε και καμια επιφύλαξη
προμηθεια παιρνουν απο οπου κι αν σας πάνε ετσι δουλευει το συστημα εκει,
αλά μακαρι να μεινη η ιστορία μονο στις προμηθειες μην βρειτε κανενα μπελά και σιγουρα ταυτοτητα παντα μαζί σας μην βρεθείτε σε κανενα κρατητηριο για ταυτοποιήση.
O GOD δεν ξερει τι ενοώ ο baby face όμως εχει ιδίαν πείραν και δεν ειμαι εκει να σωσω την κατασταση
καταλαβαινώμαστε νομιζω.....................
Καλά να περνάτε ζηλεύω με την καλή την ενοια που δεν μπορώ να ειμαι και εγω στην παρέα σας.