Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα τα πουμε ρε φιλε [size=10pt]γιατι ειμαι κομμένος απο χθες χαχαχαχαχαχχαχα[/size]

Ναι σιγα να μην ελεγες κατι αλλο και θα σε πιστευα...
με τετοια αλόγα που πηρες χτες και long time πως να εισαι ξεκουραστος δεν κατάλαβα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στην Σόφια και έχουμε και λέμε:

- Μαύρο στην Νταρίνα... πριν ένα μήνα την είχα πάρει με 100 λέβα (50ευρώ) και τώρα μας κοτσάρισε νέα τιμή 80 ευρώ η ώρα και 150 ευρώ το δίωρο και ακατέβατα ...
- Respect στην Ντάνη μπορεί να μην είναι τόσο κλασάτη γκόμενα όπως η Νταρίνα αλλά είναι σαφώς πιο θερμή από αυτήν χωρίς να υπολείπεται ιδιαίτερα σε εμφάνιση , άλλωστε είναι και αρκετά μικρότερη σε ηλικία. Μας πήρε από 100 λεβα εμένα και το φίλο μου  :grouphug: για μία ώρα και τα άξιζε. Κανονίστε να την χαλάσουμε και αυτήν...
- Απλές Βουλγάρες αρχίζουν και ψωνίζονται σιγά σιγά και τις βλέπω σύντομα να φτάνουν την συμπεριφορά των Ελληνίδων 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

- Μαύρο στην Νταρίνα... πριν ένα μήνα την είχα πάρει με 100 λέβα (50ευρώ) και τώρα μας κοτσάρισε νέα τιμή 80 ευρώ η ώρα και 150 ευρώ το δίωρο και ακατέβατα ...
- Respect στην Ντάνη μπορεί να μην είναι τόσο κλασάτη γκόμενα όπως η Νταρίνα αλλά είναι σαφώς πιο θερμή από αυτήν χωρίς να υπολείπεται ιδιαίτερα σε εμφάνιση , άλλωστε είναι και αρκετά μικρότερη σε ηλικία. Μας πήρε από 100 λεβα εμένα και το φίλο μου  :grouphug: για μία ώρα και τα άξιζε. Κανονίστε να την χαλάσουμε και αυτήν...
- Απλές Βουλγάρες αρχίζουν και ψωνίζονται σιγά σιγά και τις βλέπω σύντομα να φτάνουν την συμπεριφορά των Ελληνίδων 
ALLAN αυτα που σουγραψα πριν λιγο στο πμ,δες τα,κ μετα διαβασε κ το ποστ αυτο,κι ο νοων εννοεισε... ;) ;) ;)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ALLAN αυτα που σουγραψα πριν λιγο στο πμ,δες τα,κ μετα διαβασε κ το ποστ αυτο,κι ο νοων εννοεισε... ;) ;) ;)

ΟΚ τα ειδα εχεις δικιο κατανοητό.
Οσο για το παραπανω θέμα το ξερω  ειμουν με τα παιδια εδω Σοφια και ενημερώθηκα απ'ευθείας

ευτυχώς εδω ειναι η πηγη της Βίζιτας και ακομα παιζουν τιμές απο 40 ευρο την ωρα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Αυτο μου απάντησε η Νταρινα τα συμπερασματα δικά σας.....

At these prices I get enough work and my regular customers are not complaining because of the 30 bgn difference in the price. I have no idea how people expect a young, beautiful, well-maintained and intelligent girl, who will do her job good enough, no matter who the customer is... either it being nice or nasty guy, etc... 90% of the working girls are fat, ugly and look like cheap junky hookers, streetwalkers... but work on the same prices. Actually, this price is very low for me... my hairstylist alone is like 500 euro per month. Look at the girl, who is in my friends list on my page. Check her prices.... I don't work alone.

[size=10pt]αντε παρτε και την μετάφραση για να μην κουραζεστε πουλάκια μου...
[/size]

Σε αυτές τις τιμές έχω αρκετή δουλειά και τακτικούς πελάτες που δεν διαμαρτύρονται λόγω της διαφοράς 30 BGN στην τιμή. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς οι άνθρωποι περιμένουν μια νεαρή, όμορφη, καλά διατηρημένη και έξυπνη κοπέλα, που θα κάνει τη δουλειά της  αρκετά καλά, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πελάτης ......... είτε αυτός είναι καλός ή άσχημος τύπος, κλπ. .. 90% των εργαζομενων κοριτσιών  είναι (χονδρες)λίπος, άσχημες και μοιάζουν με φτηνά πρεζάκια πουτάνες, streetwalkers ... αλλά  εργαζονται σχετικά με τις ίδιες τιμές. Στην πραγματικότητα, αυτή η τιμή είναι πολύ χαμηλή για μένα ... hairstylist μου μόνο είναι  € 500 ανά μήνα. Κοιτάξτε την κοπέλα, που έχει στην λίστα των φίλων μου στη σελίδα μου. Ελέγξτε τις τιμές της .... Δεν δουλεύω μόνη.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δυστηχώς κατα καποιο τροπο με επεισε και εχει δικιο για μενα με το παραπανω σκεφτικό της.

ΠΑΡΌΛΑ αυτά,..... εδω οπως ειπα ειναι η πηγη της βιζιτας και εχει απ 'ολα ο μπαξες ..ακόμα.

πχ

αντε παωω για κλεοπάτρα αφου κι εκει εχουν ιδιες τιμες με Νταρίνα καιισως ακριβώτερες...

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο μου απάντησε η Νταρινα τα συμπερασματα δικά σας.....

Σε αυτές τις τιμές έχω αρκετή δουλειά και τακτικούς πελάτες που δεν διαμαρτύρονται λόγω της διαφοράς 30 BGN στην τιμή. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς οι άνθρωποι περιμένουν μια νεαρή, όμορφη, καλά διατηρημένη και έξυπνη κοπέλα, που θα κάνει τη δουλειά της  αρκετά καλά, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πελάτης ......... είτε αυτός είναι καλός ή άσχημος τύπος, κλπ. .. 90% των εργαζομενων κοριτσιών  είναι (χονδρες)λίπος, άσχημες και μοιάζουν με φτηνά πρεζάκια πουτάνες, streetwalkers ... αλλά  εργαζονται σχετικά με τις ίδιες τιμές. Στην πραγματικότητα, αυτή η τιμή είναι πολύ χαμηλή για μένα ... hairstylist μου μόνο είναι  € 500 ανά μήνα. Κοιτάξτε την κοπέλα, που έχει στην λίστα των φίλων μου στη σελίδα μου. Ελέγξτε τις τιμές της .... Δεν δουλεύω μόνη.

Και πρέπει εγώ να της πληρώσω ρε άλλαν τον hairstylist της??? και στη τελική εγώ που πάω γυμναστήριο και κρατίεμαι και είμαι και 31 και ούτε κακάσχημος ούτε χοντρός και τις φέρομαι λες και είναι κοπέλα μου θα μου κάνει κανά σκόντο στη τιμή....πίπες λέω εγώ απλά ψωνίστηκε... και στη τελική με μία λιγότερο κλασάτη αλλά όχι λιγότερο όμορφη έβγαλα περισσότερα γούστα και είχε και περισσότερο συμμετοχή στο κρεβάτι για να μην αναφέρω για την τίφανυ άμα βέβαια καταφέρεις να την πετύχεις τι γούστα βγάζεις... η λύση είναι μια ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .

thanasis72

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες τελικα καπου κοντα στα συνορα υπαρχει να  :knockinb:με 20 30 το πολυ πολυ 50 λεβα ????? 

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε παιδες τελικα καπου κοντα στα συνορα υπαρχει να  :knockinb:με 20 30 το πολυ πολυ 50 λεβα ????? 

ναι αν εισαι Βουλγαροκεφαλος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δεν διαβάζεις τι γινετε με τις τιμές;;;;μας δουλεύης;;; τι ερωτηση ειναι αυτή;;;;;;;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Και πρέπει εγώ να της πληρώσω ρε άλλαν τον hairstylist της??? και στη τελική εγώ που πάω γυμναστήριο και κρατίεμαι και είμαι και 31 και ούτε κακάσχημος ούτε χοντρός και τις φέρομαι λες και είναι κοπέλα μου θα μου κάνει κανά σκόντο στη τιμή....πίπες λέω εγώ απλά ψωνίστηκε... και στη τελική με μία λιγότερο κλασάτη αλλά όχι λιγότερο όμορφη έβγαλα περισσότερα γούστα και είχε και περισσότερο συμμετοχή στο κρεβάτι για να μην αναφέρω για την τίφανυ άμα βέβαια καταφέρεις να την πετύχεις τι γούστα βγάζεις... η λύση είναι μια ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

τα ειπαμε να μην λεμε πάλι τα ίδια και τα ίδια δοξα το θεό εχει πολλά νεα τεμάχια ..............το προβλημα ειναι οτι κι αν πολοι ερχωνται και κανουν τεστ ντραιβ δεν λενε τιποτα δεν ενημερωνουν τα θελουν για παρτη τους...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαλακα αλλαν τι γινετε?
σηκωσαν κεφαλι οι πουτανες στην  σοφια?
αντε να μπουν τα πραγματα στην ταξη τους λιγο.
καταρχην ρε μαλακα κατι νταρινες-αλεξ και τα σχετικα,πιστευω οτι πηραν χαμπαρι οτι θεοποιηθηκαν μεσα απο το σαιτ,επεσε δουλεια και αρχισαν να κανουν μαγκιες.
αντε λοιπον να ξεκαθαριζει το πραγμα.
την νταρινα οσο μουναρα και ωραια την βλεπετε αλλο τοσο ειναι ξενερωτη στα γαμησια.
η αλεξ ειναι ικανη να σας πει οτι ο γαιδαρος πεταει,αρκει να πεσουν τα φραγκα.
για τις υπολοιπες εντος των ημερων.
μαλακα αλλαν παραξυπνησαν αυτα τα μοσχαρια και πουλανε μαγκιες.
για βαλε τις λιγο ταξη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sofia_worker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του forum.

Από την προσωπική μου εμπειρία στη Βουλγαρία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, μπορείς να παρατηρήσεις ακόμα και μικρές μειώσεις τιμών, στα εστιατόρια κυρίως.

Κάτι ανάλογο θα πρέπει να έχει γίνει και στα call girls απλά με την ώθηση που δίνει το συγκεκριμένο forum σε δύο τρεις κοπέλες και με τη δεδομένη ρευστότητα των Ελλήνων σε σχέση με τους Βουλγαροκέφαλους, κάνει τις συγκεκριμένες κοπέλες όχι μόνο να μην ρίχνουν τις τιμές αλλά για να μειώσουν και λίγο την ζήτηση να τις ανεβάσουν... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, ιδιαίτερα αν έτσι προσφέρουν ποιο καλές υπηρεσίες.

Δυστυχώς το site αυτό προμοτάρει ότι καλό κομμάτι δοκιμάσει ο Άλλαν και δύο τρεις άλλοι εδώ μέσα, με αποτέλεσμα τις συγκεκριμένες κοπέλες να τις απογειώνει και αφήνει κριμένες όλες εκείνες που δοκιμάζουμε οι υπόλοιποι, μερικές εκ των οποίων άξιες αναφοράς, με λιγότερα λεφτά και ίσως και ποιο καλές.

Θεωρώ ότι αν αντί να επαναλαμβάναμε 5 κοπέλες εδώ και 1,5 χρόνο περίπου είχαμε 15, τότε και καμία από αυτές δεν θα είχε ανεβάσει τις τιμές, αλλά και θα είχαν γυρίσει σε ένα καθαρά ελληνικό πελατολόγιο με ότι αυτό συνεπάγεται για εμάς.

Και πάλι χρόνια πολλά και καλές γιορτές

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσυ καλά τα λες ποιος σε ακουει όμως.... :think: :think: :think: :think: :think:

Εγω τόσο καιρό φωνάζω αλλά που........
  στου κουφου την πόρτα  οσο θέλεις βρόντα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μαλακα αλλαν τι γινετε?
σηκωσαν κεφαλι οι πουτανες στην  σοφια?
αντε να μπουν τα πραγματα στην ταξη τους λιγο.
καταρχην ρε μαλακα κατι νταρινες-αλεξ και τα σχετικα,πιστευω οτι πηραν χαμπαρι οτι θεοποιηθηκαν μεσα απο το σαιτ,επεσε δουλεια και αρχισαν να κανουν μαγκιες.
αντε λοιπον να ξεκαθαριζει το πραγμα.
την νταρινα οσο μουναρα και ωραια την βλεπετε αλλο τοσο ειναι ξενερωτη στα γαμησια.
η αλεξ ειναι ικανη να σας πει οτι ο γαιδαρος πεταει,αρκει να πεσουν τα φραγκα.
για τις υπολοιπες εντος των ημερων.
μαλακα αλλαν παραξυπνησαν αυτα τα μοσχαρια και πουλανε μαγκιες.
για βαλε τις λιγο ταξη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ρε Αρκ αν η Αλεξ καταφερε να σου τα πάρη και να σε πείση οτι ο γαιδαρος πετάει χαλάλι της
εγω θα της εδινα και δώρα για να το δώ αυτο........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσκυνω την χάρη της χαχαχαχχααααααααααααααααααααααα

Συνημμένα

• kathreptis1.JPG
    kathreptis1.JPG
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του forum.

Από την προσωπική μου εμπειρία στη Βουλγαρία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, μπορείς να παρατηρήσεις ακόμα και μικρές μειώσεις τιμών, στα εστιατόρια κυρίως.

Κάτι ανάλογο θα πρέπει να έχει γίνει και στα call girls απλά με την ώθηση που δίνει το συγκεκριμένο forum σε δύο τρεις κοπέλες και με τη δεδομένη ρευστότητα των Ελλήνων σε σχέση με τους Βουλγαροκέφαλους, κάνει τις συγκεκριμένες κοπέλες όχι μόνο να μην ρίχνουν τις τιμές αλλά για να μειώσουν και λίγο την ζήτηση να τις ανεβάσουν... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, ιδιαίτερα αν έτσι προσφέρουν ποιο καλές υπηρεσίες.

Δυστυχώς το site αυτό προμοτάρει ότι καλό κομμάτι δοκιμάσει ο Άλλαν και δύο τρεις άλλοι εδώ μέσα, με αποτέλεσμα τις συγκεκριμένες κοπέλες να τις απογειώνει και αφήνει κριμένες όλες εκείνες που δοκιμάζουμε οι υπόλοιποι, μερικές εκ των οποίων άξιες αναφοράς, με λιγότερα λεφτά και ίσως και ποιο καλές.

Θεωρώ ότι αν αντί να επαναλαμβάναμε 5 κοπέλες εδώ και 1,5 χρόνο περίπου είχαμε 15, τότε και καμία από αυτές δεν θα είχε ανεβάσει τις τιμές, αλλά και θα είχαν γυρίσει σε ένα καθαρά ελληνικό πελατολόγιο με ότι αυτό συνεπάγεται για εμάς.

Και πάλι χρόνια πολλά και καλές γιορτές

καλα τα λες τι να κάνουμε όμως εγω δεν αντεχω να πληρώνω για τεστ ντραιβ πρεπει να βρουμε  άλλους τροπους εκτος κι αν  δημιουργησετε ταμειο τεστ ντραιβ και να σας μεταφερω της εμπειριες
και το τι καλο ή μπαζο κινιθηκε ακομη και κατα περαγγελια τεστ ντραιβ αλλά ποιος πληρώνει τον λογαριασμο...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω στην Βουλγαρια δεν εχω  πληρώση Βιζιτα απο τις αρχες Νοεμβριου μια και κινουμε σε αλλες κατηγοριες εκτος του κλεοπάτρα που ακομα τα χώνω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

προταση δευτερη αντι του ταμειου..

60  εως 70 χιλιαρικα ευρώ εεεεεεεεεεεε  οχι ρουβλια ή λεβα  απο ανάλογους 60-70 συναθλητες
επενδυση απο 1000 ευρω ο καθένας πολυμετοχική επιχείρηση καφέ κλάμπ στην Σοφια να μαζέψουμε
ολες (οσο το δυνατόν περισσότερες ανεξαρτητες) τις Βιζιτες της περιοχης και να γινη ενα καλό σημειο αναφοράς και στεκι όλων των φιλων τουριστων εδω...
(αυτο το προτζεκτ ήδη τρεχει και θα γινη αναφορα οταν  και αν χρειαστει  και εφ όσον υλοποιηθη)...

αντε να δουμε αν και ποιος μπορει...........
το πμ ειναι ανοιχτο σε προτάσεις..............

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

αυτα σκεφτωμαι αυτα σας μεταφερω και αν κανενας κακοπροαίρετος παρεξηγηθη ζαμαν φου...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεε κοιμάστε ορθιοι  ουτε για συζήτηση ειστε ουτε για προτάσεις τα θελετε ολα ετοιμα ξυρισμένα στο πιάτο και  ας  τα ακριβωπληρώνετε ....

αντε να κλείσουμε την χρονια με ευχες και καλή διαθεση για την Νεα χρονιά..........

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΞΟΤΑΞΕΙΔΙΑ  ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011.

Συνημμένα

• 11VgD966M.gif
    11VgD966M.gif
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 95 Bad Girl.jpg
    95 Bad Girl.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom