Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
κερδισες κανα στοίχημα ρε Χρηστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;

τι γινετε με τους δρομους ΔΚΡ69??????????????;;;;;;;;;;;

Ερχωμαι Σοφια αυριο βράδι πρωτα ο καιρος......
Οι δρομοι ειναι ενταξει ανοικτοι! Φτιαξαν τον δρομο για Προμαχωνα! Δεν ξερω σε τι κατασταση θα τα βρεις εκει στο Ρουσε πολυ παγο αλλα σημερα αυριο θα βρεξει λενε οποτε ενταξει! Καλο δρομο!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ποπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  ρε δεν παίζεστε με τιποτα .
τι νεκρα ειναι αυτη;;;;;;;;;;;
τι εγινε ρε μάγκες;;;;;;;;;;; βιτσα γάντι και γιαλί μονο;;;;;;;;;;;;;;

Αντε ρε που θελετε και αστερια καλα σας ειναι και τα μπαζα στο Σαντανσκι.

εεεεε  αν δεν βρεξετε κόλο  ψαρι δεεν εχει.

θα σας τις κάνω συνδρομιτικες τις πληροφοριες να βγάζουμε τα εξοδα μας τουλάχιστον

τςτςτςτςτςτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τι ειστε εσεις ρε δεν παίζεστε με τιποτα αντε να σηκώσετε την Ελληνική οικονομια τουλάχιστον
γιατι τον  :bigdick: σας δεν τον βλεπω να τον σηκώνετε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝ ΝΤΟΥΛΑΠ ΑΛΛΑΝ δεν καταλαβες οτι μονο εση και εγω τα γραφουμε σα μαλακες!!! και οταν αποκαλιφθουν ολα!! τοτε εμφανιζοντε οι εξυπνακιδες και λενε της παπαριες τους!!! καμια φοτο απο τιρασπολ δεν τραβηξες???ειδες που σασ τα ελεγα?????  τελικα του μολντου του δουλεβει το εργαλιο??????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝ ΝΤΟΥΛΑΠ ΑΛΛΑΝ δεν καταλαβες οτι μονο εση και εγω τα γραφουμε σα μαλακες!!! και οταν αποκαλιφθουν ολα!! τοτε εμφανιζοντε οι εξυπνακιδες και λενε της παπαριες τους!!! καμια φοτο απο τιρασπολ δεν τραβηξες???ειδες που σασ τα ελεγα?????  τελικα του μολντου του δουλεβει το εργαλιο??????

ειχες δικιο παμε  μετακομίζω και χωριζω ........................

Του  Μόλντο;;;τσουκ μας δουλεύη.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν μπορεις ρε εχω τσιγκινο σλιπάκιιιιι.............χαχαχαχαααααααααααααααααααα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κολ......αιδο  Μόλντο
και καρ.....λη Αθηναίεε  μου λείπετε λιγο ηταν δεν προλαβα να συνειδητοποιησω τιποτα εκτος απο την επισκεψη Τιρασπόλ σαν ονειρο μου φαίνετε περασε πολυ γρηγορα η εβδομάδα γαμώτο......

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κολ......αιδο  Μόλντο
και καρ.....λη Αθηναίεε  μου λείπετε λιγο ηταν δεν προλαβα να συνειδητοποιησω τιποτα εκτος απο την επισκεψη Τιρασπόλ σαν ονειρο μου φαίνετε περασε πολυ γρηγορα η εβδομάδα γαμώτο......
καμια φοτογραφια δεν πειρατε ρε χαιβαινα!!!!  μολντο μιν τρελενεσεε ρεε!!!! θα σου μαθει τα κολπα  ο κλευτοκοτας!!!  τεζα τεντα το κανονι !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  να βαλω μια αγγελια

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟΥ
Παραχωρείτε ενοικιαστηριο διαμερισματος στο Κεντρο της Σοφιας διπλα στο Σερατον πληρες επιπλωμένο νεοανακαινισμενο
350 ευρω τον μηνα
εκτος απο τα βασικα επιπλα περιλαμBάνει και OPTION δυο ζωντανα επιπλα για την καθαριοτητα τα λειτουργικά εξοδα και την σεξουαλικη διαθεση του ενοικιαστη.

Πασα προσφορα δεκτή.

φοτος επιπλων.

1) 
2) 

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καμια φοτογραφια δεν πειρατε ρε χαιβαινα!!!!   μολντο μιν τρελενεσεε ρεε!!!! θα σου μαθει τα κολπα  ο κλευτοκοτας!!!  τεζα τεντα το κανονι !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιβαν ντοκτόρ πολυ ήρεμο σε βρίσκω τι εγινε ;;
σου κανανε καμια κολονοσκόπηση και ηρέμησες;;;;;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Χαιβαν ντοκτόρ πολυ ήρεμο σε βρίσκω τι εγινε ;;
σου κανανε καμια κολονοσκόπηση και ηρέμησες;;;;;;;;;;;;
χαιβαν ντουλαπ το χω ριξει στην πολιτικη ειμαι αθηνα αυτο τον καιρο !! γαμισετα αδερφε δεν την βγαζουμε καθαρη εδω κατο!!!! μιλαμε εχει αρχισει τρελαα στον κοσμακιιι  ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ?? ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!! ΨΟΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαιβαν ντουλαπ το χω ριξει στην πολιτικη ειμαι αθηνα αυτο τον καιρο !! γαμισετα αδερφε δεν την βγαζουμε καθαρη εδω κατο!!!! μιλαμε εχει αρχισει τρελαα στον κοσμακιιι  ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ?? ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!! ΨΟΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ????

Σαλονικα;;;;  χ  α  λ  α  ρ  α
χαχαχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κολ......αιδο  Μόλντο
φιλε μη λες τιποτα για τιρασπολη αστο γιατι...θα μαζευτουν πολλα κορα;κια με νυχια γαμψα και θα χασουμε το τελευταιο προορισμο οπως ειπε και ο σοφος πρωκτολογος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καμια φοτογραφια δεν πειρατε ρε χαιβαινα!!!!   μολντο μιν τρελενεσεε ρεε!!!! θα σου μαθει τα κολπα  ο κλευτοκοτας!!!  τεζα τεντα το κανονι !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα; σωθηκα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αυτος ουτε νερο στο μπαρμπα του δε δινει  το βλεπω το κανκνι μου πεσμενο για πολυ καιρο.... τι λες κι εσυ αλλαν???

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τωρα; σωθηκα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αυτος ουτε νερο στο μπαρμπα του δε δινει  το βλεπω το κανκνι μου πεσμενο για πολυ καιρο.... τι λες κι εσυ αλλαν???

αααααααααααα θα σας μαλώσω δεν ξερω εγω τι λέτε εσεις ξερω όμως οτι με περιποιηθηκε στο Βουκουρέστι με όλλους τους τυπους και νομους της φιλοξενίας.
και καφε κερασε και ενα σαντουιτς ζήτησα δυο μου εφερε
( λές το δευτερο να ήταν για αυτόν :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: )

και ετρεξε μαζι μου και στην Αγορά για κατι που με ενδειέφερε οποτε αδικα τον κατηγορείτε κατι άλλο συμβαίνη μηπως τον ζηλεύεται;;;;;;;;;;;

κατι χρήματα περιμενη λεει να σου στειλη ο χαιβάν Ντοκτορ κατι τετοιο δεν καταλαβα...  ετρωγα.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Καλημερααααα! Αλαν!!!! Ξυπνα να κανουμε και καμια δουλεια! Περιμενω στο σκυπε!!!!!
:2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αααααααααααα θα σας μαλώσω δεν ξερω εγω τι λέτε εσεις ξερω όμως οτι με περιποιηθηκε στο Βουκουρέστι με όλλους τους τυπους και νομους της φιλοξενίας.
και καφε κερασε και ενα σαντουιτς ζήτησα δυο μου εφερε
( λές το δευτερο να ήταν για αυτόν :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: )

και ετρεξε μαζι μου και στην Αγορά για κατι που με ενδειέφερε οποτε αδικα τον κατηγορείτε κατι άλλο συμβαίνη μηπως τον ζηλεύεται;;;;;;;;;;;

κατι χρήματα περιμενη λεει να σου στειλη ο χαιβάν Ντοκτορ κατι τετοιο δεν καταλαβα...  ετρωγα.
ρε αφιλοτιμε του εφαγες το σαντουιτς του ανθρωπου !!!!! γι αυτο εξαφανιστηκε ??? σε φοβηθηκε το ματι του...καημενε τσιμο τι σουμελε να παθεις!!!! λοιπον τιρασπολη βραδυ παραγγειλαμε πιτσες ποιος τις εφαγε????  η σωστη απαντηση βραβευεται αντε αδερφια περιμενω με αγωνια...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
 λοιπον τιρασπολη βραδυ παραγγειλαμε πιτσες ποιος τις εφαγε????  η σωστη απαντηση βραβευεται αντε αδερφια περιμενω με αγωνια...
Ο Δασκαλος!!!!!!!!Ενταξει εχει καποιες αδυναμιες αλλα ειναι το πρωτο παληκαρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom