Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι με το που βλέπουν ξένο τείνουν να τον εκμεταλευτουν οσο μπορούν παραπάνω. Το βλεπω απο τη προσωπική μου εμπειρία όλες αυτες τις μερες, με το που σε βλεπουν σου μιλούν βουλγαρικα ακομα και αν δεν χρειάζεται, αν δουν οτι δε καταλαβαίνεις τοτε γελανε μαζι σου, προσποιούνται οτι δε μιλάνε Αγγλικά και σε χρεώνουν 5φορες πανω για οτιδήποτε! Να μιλήσω για τράπεζες? εστιατόρια? ταξι? ξενοδοχεία? τελωνεία? μπακάλικα - μανάβικα? μπάτσους? τάνες? Το είπα πιο πανω.. enemy territory. κι'αν τους μιλησεις και ελληνικά.. χειρότερα! με πεντε-δεκα ρώσσικα που ξέρω μ'αυτα συνενοουμαι.. τους μόνους που φοβούνται εδώ.. μα βγαίνω οφ-τοπικ. Είδα ενα δυο καλά κομματια σημερα στο δρομο, σε μια εδωσα το μαιλ μου ακομα περιμένω, αν μιλαγανε καλύτερα αγγλικά 8α ηταν ολα ποιο ευκολα. Το μεγαλυτερο προβλημα για μένα εδώ είναι η γλώσσα και οτι ειναι και λίγο γκάου γενικως.. δυσκολο το βουλγάρικο καμάκι. :banghead

καλο ειναι αμα εχεις καποιες αποριες γενικης φυσεως πανω στη καθημερινη ζωη/χρεωσεις/μαγαζια κλπ της σοφιας να τις γραψεις εδω για να εχεις πανω κατω μια ιδεα τι παιζει ειτε για μαγαζια εστιατορια ταξι κλπ μιας κ εχει ατομα που ειτε ανεβαινουν συχνα σοφια ειτε εχουν ζησει καποια χρονια εκει(οπως εγω) και μπορου να σου δωσουν 2-3 'hint' πχ πως ξεχωριζεις το ταξι απο τις χρεωσεις του,αμα βολευει καποιο δρομολογιο λεωφορειου εκει που θες να πας,καποιο προτεινομενο εστιατοριο,τι να αποφυγεις αν θες να πας σε καποιο συγκεκριμενο κλπ
παντως η αληθεια ειναι αυτη που ανεφερες , η πλειοψηφια των  βουλγαρων οταν βλεπουν ξενο που δε μιλαει καν τη γλωσσα ειναι : '' οπα να μια κινητη τραπεζα''

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Καλώς σας βρήκα! Αλλαν εμεις τα ειπαμε, DPK69 με ρεγουλα οι πληροφορίες είμαστε ινκογκνιτο εδώ.. Στειλτε pm με συγκεκριμένες ερωτησεις απαντάω παντα.
Πάντως παιδια εδω Βουλγαρία για να ανοιξετε μαγαζι σας συμφερει να το κανετε συνεταιριστικα με ντόπιους Βούλγαρους, μονο ετσι και οπωσδήποτε πρέπει να βρήτε και ατομο εμπιστοσυνης! Γιατι με το που βλέπουν ξένο τείνουν να τον εκμεταλευτουν οσο μπορούν παραπάνω. Το βλεπω απο τη προσωπική μου εμπειρία όλες αυτες τις μερες, με το που σε βλεπουν σου μιλούν βουλγαρικα ακομα και αν δεν χρειάζεται, αν δουν οτι δε καταλαβαίνεις τοτε γελανε μαζι σου, προσποιούνται οτι δε μιλάνε Αγγλικά και σε χρεώνουν 5φορες πανω για οτιδήποτε! Να μιλήσω για τράπεζες? εστιατόρια? ταξι? ξενοδοχεία? τελωνεία? μπακάλικα - μανάβικα? μπάτσους? τάνες? Το είπα πιο πανω.. enemy territory. κι'αν τους μιλησεις και ελληνικά.. χειρότερα! με πεντε-δεκα ρώσσικα που ξέρω μ'αυτα συνενοουμαι.. τους μόνους που φοβούνται εδώ.. μα βγαίνω οφ-τοπικ. Είδα ενα δυο καλά κομματια σημερα στο δρομο, σε μια εδωσα το μαιλ μου ακομα περιμένω, αν μιλαγανε καλύτερα αγγλικά 8α ηταν ολα ποιο ευκολα. Το μεγαλυτερο προβλημα για μένα εδώ είναι η γλώσσα και οτι ειναι και λίγο γκάου γενικως.. δυσκολο το βουλγάρικο καμάκι. :banghead
Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω ποση εμπειρια εχεις αλλα πανω κατω τα ειπες σωστα αλλωστε ταχουμε ξαναπει σε προηγομνες καταχωρησεις.Εγω μιλαω Βουλγαρικα πλεον και ολα ειναι διαφορετικα αλλα ολα εχουν τον τροπο τους.Καλο ειναι ναχετε μαζι σας στις καθημερινες εξορμησεις καποιον που μπορειτε να εμπιστευθειτε οπως η Αλεξ που λεει ο αλαν.Εφοσον μιλησες με τον Αλαν θα μιλησουμε συντομα και μαζι.Καλα να περνατε!

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
καλο ειναι αμα εχεις καποιες αποριες γενικης φυσεως πανω στη καθημερινη ζωη/χρεωσεις/μαγαζια κλπ της σοφιας να τις γραψεις εδω για να εχεις πανω κατω μια ιδεα τι παιζει ειτε για μαγαζια εστιατορια ταξι κλπ μιας κ εχει ατομα που ειτε ανεβαινουν συχνα σοφια ειτε εχουν ζησει καποια χρονια εκει(οπως εγω) και μπορου να σου δωσουν 2-3 'hint' πχ πως ξεχωριζεις το ταξι απο τις χρεωσεις του,αμα βολευει καποιο δρομολογιο λεωφορειου εκει που θες να πας,καποιο προτεινομενο εστιατοριο,τι να αποφυγεις αν θες να πας σε καποιο συγκεκριμενο κλπ
παντως η αληθεια ειναι αυτη που ανεφερες , η πλειοψηφια των  βουλγαρων οταν βλεπουν ξενο που δε μιλαει καν τη γλωσσα ειναι : '' οπα να μια κινητη τραπεζα''
Φιλε απσου σωστα τα λες αλλα εχε υποψη σου οτι τα πραγματα αλλαζουν απο μερα σε μερα ηδη το τελευταιο εξαμηνο οι τιμες σε καφε κλπ πηραν παλι την ανηφορα απλα γινεται σιγα σιγα καθε διμηνο.Ο αλαν εχει ενημερωσει για ολα οποιος χρειαζεται κατι αλλο συγκεκριμενο ας στειλει πμ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημεραααααααααααααααααα  Ξημέρωσε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ρε τι παθατε πρωι πρωι με τις φιλολογίες περι Βουλγαρομαλακων;;;
αντε να ανοίξη το ματακι μας λιγο και τα λέμε..........

Συνημμένα

• thinkgif.GIF
    thinkgif.GIF
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • eyxeschristmas.JPG
    eyxeschristmas.JPG
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αντε παιδιά ήρθε ο καιρός ....
ξεκινησαν ήδη οι προετοιμασιες για Χριστουγεννιατικα και πρωτοχρονιάτκες εκδηλώσεις στα μπουρδελομαγαζα της Σόφιας.....
αντε να αρχισουν οι πρωτες ευχες + εκδηλώσεις....
παρτε ενα δειγμα...........

Συνημμένα

• christmas4.jpg
    christmas4.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • christmas6.jpg
    christmas6.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 21

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντε παιδιά ήρθε ο καιρός ....
ξεκινησαν ήδη οι προετοιμασιεςγια Χριστουγεννιατικα και πρωτοχρονιάτκες εκδηλώσειςστα μπουρδελομαγαζα της Σόφιας.....
αντε να αρχισουν οι πρωτες ευχες + εκδηλώσεις....
παρτε ενα δειγμα...........
ε ρε και να εβλεπες τι εκανε ο τονουσου στο μαγαζι :grouphug: :grouphug: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τ

Συνημμένα

• christmas13.jpg
    christmas13.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 20
  • christmas16.jpg
    christmas16.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τ

Συνημμένα

• christmas7.jpg
    christmas7.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • christmas17.jpg
    christmas17.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εδω δε χρειαζεται να ψαξεις πολυ
καλά μην μας χαλάς τωρα το εορταστικό μας κλίμα.......
εδώ ειναι Βουλγαρια Σόφια   
να γράφεις στον δικό σου χώρο και θα σου απαντησω καταλληλα.

αντε το κουβαδάκι σου και στην δική σου παραλία..... δρόμο απο δω...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλά μην μας χαλάς τωρα το εορταστικό μας κλίμα.......
εδώ ειναι Βουλγαρια Σόφια     
να γράφεις στον δικό σου χώρο και θα σου απαντησω καταλληλα.

αντε το κουβαδάκι σου και στην δική σου παραλία..... δρόμο απο δω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ζηλευουμε???

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• hotshow.jpg
    hotshow.jpg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 55
  • andrea-lovestory.jpg
    andrea-lovestory.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 77

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ καθόλου απεναντιας το χαιρωμαι ενω εσύ;;;;;;;;;;;;;
ζηλευεις ;;;;ζηλεύης ;;;;;;;;  εεεεεεεεεεεεεε ως συνήθως........

for you only
ευσωμε ξερεις εγω δε βγαζω φοτο...οταν ομως ερθεις τοτε θα δεις μονος σου...και γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ευσωμε ξερεις εγω δε βγαζω φοτο...οταν ομως ερθεις τοτε θα δεις μονος σου...και γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος

Ωπα ωπαααααααααααααααα  μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ώπαααααα
δηλαδή θα μου παραχωρήσης την ξανθια που ειδα στοκρεβάτι σου να.................
με................ :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck2: :pipa1: :tits: :tits2: :knockinb: ξεναγήση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
στα αχαλινωτα ερωτικά σοκάκια του Χισινάου;;;;;;;;;;;;

Γουστάρωωωωωωωωωωωωωω πολύ.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωπα ωπαααααααααααααααα  μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ώπαααααα
δηλαδή θα μου παραχωρήσης την ξανθια που ειδα στοκρεβάτι σου να.................
με................ :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck2: :pipa1: :tits: :tits2: :knockinb: ξεναγήση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
στα αχαλινωτα ερωτικά σοκάκια του Χισινάου;;;;;;;;;;;;

Γουστάρωωωωωωωωωωωωωω πολύ.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εγώ πάντος αν... ΛΕΩ  άν..................το κάνεις
σου παραχωρώ όποια  επιτθυμής απο αυτες... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Μα τι λεω;; εσυ εισαι μουνοφαγάς δεν μοιράζεσε τιποτα με τους φιλους απεναντιας .........

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αλλαννννννννννννννννν!!!!!! Τι εγινε χιονισε και χαθηκες Ολα καλα? Χρειαζεσαι βοηθεια? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom