You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευσωμε !!!!!ποιος ειναι εδω κι εσυ δεν???? και μαλλον σαββατο παμε τιρασπολη???
τι πίνης και δεν μας δίνης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ευσωμε !!!!!ποιος ειναι εδω κι εσυ δεν???? και μαλλον σαββατο παμε τιρασπολη???
Εσύ που να ξερες ποιος ηταν εδω σημερα και συ δεν εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ο τονού σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ρε ακομα δεν ήρθε και πάτε εκει;;;;;;;;;;;;;;;
αντε ανοιξτε τον δρομο να ερθω Δευτερα ή τριτη θα ειμαι σε σενα τι λες;;; θα ξαναπάς μαζί μου αν αξίζη τον κόπο;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δεν εχω εμπειρία αλλά κανα 6ωρο νομίζω......ela αλλαν αυτο ηταν καλαμπουρι.Απο ποτα πεινω χαμομηλι, αλλα με αλκολ, δηλαδη ουισκι με ενα παγο..[size=10pt]Αλλαν το τρενο, ποση ωρα κανει, απο θεσσαλονικη, για σοφια? [/size]
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι ο τονουσου...μπηκε το βραδυ ξαφνικα στο μαγαζι...αν ειναι να ερθεις συντομα να σε περιμενουμε...ποιος ηταν σε σενα ???Εσύ που να ξερες ποιος ηταν εδω σημερα και συ δεν εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ο τονού σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ρε ακομα δεν ήρθε και πάτε εκει;;;;;;;;;;;;;;;
αντε ανοιξτε τον δρομο να ερθω Δευτερα ή τριτη θα ειμαι σε σενα τι λες;;; θα ξαναπάς μαζί μου αν αξίζη τον κόπο;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ναι ο τονουσου...μπηκε το βραδυ ξαφνικα στο μαγαζι...αν ειναι να ερθεις συντομα να σε περιμενουμε...ποιος ηταν σε σενα ???
ο ένας και μοναδικός κολλητος σου Μέγας θυρευτής των ανατολικών νυμφωμανων και πάσης Ρουμανιας - Μολδαβίας και Ουκρανίας.
ο Νοών νοείτο ηταν Ικογνιτο απο δώ περαστικος.
Μια χαρά παλικάρι ειναι ρε τι παθατε και τον βάλατε στοχο εσεις εκει πάνω ζηλεύετε - ζουλεύετε τις επιτυχίες του;;;;;;;;;;;;;;;
παρε σκαιπ να τα πουμε. θα ειμαι εως 3.30 μετα εχω συνεδρία με την ασφάλεια της Βουλγαριας θα με πάρουν συνεντευξη για τα δρωμενα της κατοικίας μου στην Σόφια.
Θα μου δώσουν το κλειδί της πόλης........χαχαχαχαχαχααααααααααααααα
ΥΓ.: ο πρωκτολόγος οχι.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καταλαβα ποιος ηρθε ....ο μεγαλυτερος γαμιας της βοσκοπουλαςο ένας και μοναδικός κολλητος σου Μέγας θυρευτής των ανατολικών νυμφωμανων και πάσης Ρουμανιας - Μολδαβίας και Ουκρανίας.
ο Νοών νοείτο ηταν Ικογνιτο απο δώ περαστικος.
Μια χαρά παλικάρι ειναι ρε τι παθατε και τον βάλατε στοχο εσεις εκει πάνω ζηλεύετε - ζουλεύετε τις επιτυχίες του;;;;;;;;;;;;;;;
παρε σκαιπ να τα πουμε. θα ειμαι εως 3.30 μετα εχω συνεδρία με την ασφάλεια της Βουλγαριας θα με πάρουν συνεντευξη για τα δρωμενα της κατοικίας μου στην Σόφια.
ΥΓ.: ο πρωκτολόγος οχι.
GrayFox
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα κι'από μένα, Δε με ξέρετε είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και ομολογώ οτι είναι μου δύσκολο να διαβάσω 173 σελίδες σερί με ποστ εδω μέσα γιαυτό και συγνωμη αν φανώ άσχετος αλλά ήδη αισθάνομαι οτι σας ξέρω.. Είμαι και θα βρισκομαι Σόφια μεχρι τα Χριστουγεννα για δουλειές αν καποιος θελει και μπορεί να με ακολουθήσει στις καταδρομικές μου επιχειρήσεις εδώ στα γνωστά πλέον και δοκιμασμένα μπουρδελομάγαζα αλλα και οχι μόνο, ας στειλει pm. Θα χαρώ να γνωριστούμε. Ειμαι πολύ εμπειρος σε "επιχειρήσεις" αυτού του ειδους σε Δυτική, Βόρεια, Ανατολική Ευρώπη και Αμερική μα δυστυχώς και οιμέ λόγω κρισης η μοιρα με εριξε εδώ σ'αυτο το αφιλόξενο και γεμάτο κινδυνους κωλοχανείο που λεγεται βουλγαρία..
Συνήθως "πετάω" solo kai under absolute stealth conditions άλλα ένας wingman για αλληλοκάληψη εδώ σ'αυτήν την ξένη και hostile χώρα ειναι πάντα ευπρόσδεκτος! Τα χαιρετησματά μου σε ολους και ειδικά στον "στρατηγο" Allan που μου φαίνεται εξαιρετικά δικτυομένος εδώ αλλά και έμπειρος με το άθλημα.. Θα ποστάρω κριτικές από εδώ σύντομα.
GrayFox
Συνήθως "πετάω" solo kai under absolute stealth conditions άλλα ένας wingman για αλληλοκάληψη εδώ σ'αυτήν την ξένη και hostile χώρα ειναι πάντα ευπρόσδεκτος! Τα χαιρετησματά μου σε ολους και ειδικά στον "στρατηγο" Allan που μου φαίνεται εξαιρετικά δικτυομένος εδώ αλλά και έμπειρος με το άθλημα.. Θα ποστάρω κριτικές από εδώ σύντομα.
GrayFox
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Καλως ορισες! Για πες μας και αλλα για εσενα αν θες εστω και σε πμ.Παιδιά καλησπέρα κι'από μένα, Δε με ξέρετε είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και ομολογώ οτι είναι μου δύσκολο να διαβάσω 173 σελίδες σερί με ποστ εδω μέσα γιαυτό και συγνωμη αν φανώ άσχετος αλλά ήδη αισθάνομαι οτι σας ξέρω.. Είμαι και θα βρισκομαι Σόφια μεχρι τα Χριστουγεννα για δουλειές αν καποιος θελει και μπορεί να με ακολουθήσει στις καταδρομικές μου επιχειρήσεις εδώ στα γνωστά πλέον και δοκιμασμένα μπουρδελομάγαζα αλλα και οχι μόνο, ας στειλει pm. Θα χαρώ να γνωριστούμε. Ειμαι πολύ εμπειρος σε "επιχειρήσεις" αυτού του ειδους σε Δυτική, Βόρεια, Ανατολική Ευρώπη και Αμερική μα δυστυχώς και οιμέ λόγω κρισης η μοιρα με εριξε εδώ σ'αυτο το αφιλόξενο και γεμάτο κινδυνους κωλοχανείο που λεγεται βουλγαρία..
GrayFox
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Σωστος !!! Εχει δυο δρομολογια απο Θεσσαλονικη καθε μερα το πρωι γυρω στις 7 αν θυμαμαι καλα και το απογευμα στις 5.30 κανει 1 ωρα και κατι για Προμαχωνα και αλλες 5 ωρες μεχρι Σοφια αφουν δεν παει πανω απο 50χλμδεν εχω εμπειρία αλλά κανα 6ωρο νομίζω......
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
[quote author=allantalon link=topic=53578.msg2410488#msg2410488
:
[/quote]
τελικα χωρις αστεια θα το παρει το κλειδι της πολης!!
:
[/quote]
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
allan μεχρι ποτε θα εισαι πανω?
Οσο αντεχει η τσεπη μου....
καμια εικοσαριά χρόνια και βάλεεεεεεεε
ΥΓ. εκτος κι αν με διώξουν για καταχρηση των θυλικών.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Παιδιά καλησπέρα κι'από μένα, Δε με ξέρετε είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και ομολογώ οτι είναι μου δύσκολο να διαβάσω 173 σελίδες σερί με ποστ εδω μέσα γιαυτό και συγνωμη αν φανώ άσχετος αλλά ήδη αισθάνομαι οτι σας ξέρω.. Είμαι και θα βρισκομαι Σόφια μεχρι τα Χριστουγεννα για δουλειές αν καποιος θελει και μπορεί να με ακολουθήσει στις καταδρομικές μου επιχειρήσεις εδώ στα γνωστά πλέον και δοκιμασμένα μπουρδελομάγαζα αλλα και οχι μόνο, ας στειλει pm. Θα χαρώ να γνωριστούμε. Ειμαι πολύ εμπειρος σε "επιχειρήσεις" αυτού του ειδους σε Δυτική, Βόρεια, Ανατολική Ευρώπη και Αμερική μα δυστυχώς και οιμέ λόγω κρισης η μοιρα με εριξε εδώ σ'αυτο το αφιλόξενο και γεμάτο κινδυνους κωλοχανείο που λεγεται βουλγαρία..
GrayFox
εχεις πμ
Ωπα βρηκα ανθρωπο για μονιμες εξορμήσεις εκτος κι αν μας δουλεύη ολους μαζί..
Για περνα για ενα τεστ ντραιβ εσυ σε μας και εμεις σε σενα. (καλώς ήρθες πάντως).
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
[quote author=allantalon link=topic=53578.msg2410488#msg2410488
:
Ρε τι να το κάνω το κλειδι της πόλης εγώ τα θυλικά της θελω μόνο και να μην τα σπονσοράρο ολα τα υπολοιπα εχει καλώς
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν παληκάρια πέρα απο τις Βουλγαρες τα ιδρύματα και τα κεντρα διασκεδασης κλπ. κλπ.
θελω να σας ενημερώσω οτι εδω ειναι χαιβάνια οι Βουλγαροι στο θέμα των επιχειρήσεων της διασκεδασης και της νυχτας.
ειμαι σχεδόν τεσσερις εβδομάδες συνεχόμενες και ισως και περισσότερο, κλεινω σχεδόν τρεια χρόνια συνεχους παρουσιας και επισκέπτης πελάτης συνήθως στους ίδιους χωρους καταστηματα διασκεδασης , τους εχω αφήση τόσο εγω οσο και οι φίλοι επισκεπτες αρκετα χρήματα τοσο για την διασκεδαση μας , την πλάκα μας , το κεφι μας και για οτι επιθυμεί η ψυχή μας οτι εφικτό,
ρε το πιστευετε οτι δεν εχουν κεράση ουτε σφηνακι ρε τα λιγουρια, οχι οτι το εχω ανάγκη αλλά μια καλή κινηση εκτιμησης και σεβασμου προς τον πελάτη τους που συνεχως τους τιμά με την παρεα του.
Πείτε μου ενα μαγαζί της νυχτας στην Ελλάδα που δεν κινείτε στα πλαίσια των δημοσίων σχεσεων και δεν προσφέρει κατι για να κερδίση τον πελάτη τους.
Χωρις πλακα αναζητώ σοβαρό επενδυτη με οικονομική ανεση αλλά και το βασικότερο με γνωση λειτουργίας καταστήματος νυχτερινης διασκεδασης τουλαχιστον να προσφερουμε την Ελληνική εμπειρία της νυχτας και να κερδίσουμε οτι μεγαλυτερο μεριδιο αγορας σε αυτό το κομματι.
θεματα οργανωσης ασφαλεια δημοσιες σχεσεις και οτι αναλογεί οικονομικά στο μεριδιο μου ενοείτε.ειναι κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;
αντε για να μην μου κλαψουριζεστε για την οικονομική κριση και δεν φτάνουν τα όβολα.........
αποκλείεται ασχετος με το αντικείμενο κι ας εχει την οικονομική δυνατότητα..
θελω να σας ενημερώσω οτι εδω ειναι χαιβάνια οι Βουλγαροι στο θέμα των επιχειρήσεων της διασκεδασης και της νυχτας.
ειμαι σχεδόν τεσσερις εβδομάδες συνεχόμενες και ισως και περισσότερο, κλεινω σχεδόν τρεια χρόνια συνεχους παρουσιας και επισκέπτης πελάτης συνήθως στους ίδιους χωρους καταστηματα διασκεδασης , τους εχω αφήση τόσο εγω οσο και οι φίλοι επισκεπτες αρκετα χρήματα τοσο για την διασκεδαση μας , την πλάκα μας , το κεφι μας και για οτι επιθυμεί η ψυχή μας οτι εφικτό,
ρε το πιστευετε οτι δεν εχουν κεράση ουτε σφηνακι ρε τα λιγουρια, οχι οτι το εχω ανάγκη αλλά μια καλή κινηση εκτιμησης και σεβασμου προς τον πελάτη τους που συνεχως τους τιμά με την παρεα του.
Πείτε μου ενα μαγαζί της νυχτας στην Ελλάδα που δεν κινείτε στα πλαίσια των δημοσίων σχεσεων και δεν προσφέρει κατι για να κερδίση τον πελάτη τους.
Χωρις πλακα αναζητώ σοβαρό επενδυτη με οικονομική ανεση αλλά και το βασικότερο με γνωση λειτουργίας καταστήματος νυχτερινης διασκεδασης τουλαχιστον να προσφερουμε την Ελληνική εμπειρία της νυχτας και να κερδίσουμε οτι μεγαλυτερο μεριδιο αγορας σε αυτό το κομματι.
θεματα οργανωσης ασφαλεια δημοσιες σχεσεις και οτι αναλογεί οικονομικά στο μεριδιο μου ενοείτε.ειναι κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;
αντε για να μην μου κλαψουριζεστε για την οικονομική κριση και δεν φτάνουν τα όβολα.........
αποκλείεται ασχετος με το αντικείμενο κι ας εχει την οικονομική δυνατότητα..
Γεια σου Άλαν αρχηγέ! Σε βλέπω σε λίγα χρόνια το μεγάλο Αφεντικό της νύχτας στη Σόφια
Όμως εκεί δεν είναι τίγκα στη μαφία; Θα μου πεις, θα πάρουν κι αυτοί το κατιτίς τους, όμως άμα είναι να τους πάρεις μεγάλο κομμάτι από την πίτα δεν παίζει να στραβώσουν;
Όμως εκεί δεν είναι τίγκα στη μαφία; Θα μου πεις, θα πάρουν κι αυτοί το κατιτίς τους, όμως άμα είναι να τους πάρεις μεγάλο κομμάτι από την πίτα δεν παίζει να στραβώσουν;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Γεια σου Άλαν αρχηγέ! Σε βλέπω σε λίγα χρόνια το μεγάλο Αφεντικό της νύχτας στη Σόφια
Καπου αναφερω θεματα οργανωσης "" ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"" ενοειτε οτι ενοω τα αναλαμβάνω εγώ......
πολλά τετοια να μην ρωτας ον λάιν.
Προς ενημερωση σου και οποιος αλλος εχει την δική σου απορία θα σου πω οτι οχι Μαφία με την ενοια που λές δεν υπάρχει ....
Υπάρχει ομως ομάδα ασφάλείας (security) όπως και στην Ελλάδα γκε γκε????????
GrayFox
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλώς σας βρήκα! Αλλαν εμεις τα ειπαμε, DPK69 με ρεγουλα οι πληροφορίες είμαστε ινκογκνιτο εδώ.. Στειλτε pm με συγκεκριμένες ερωτησεις απαντάω παντα.
Πάντως παιδια εδω Βουλγαρία για να ανοιξετε μαγαζι σας συμφερει να το κανετε συνεταιριστικα με ντόπιους Βούλγαρους, μονο ετσι και οπωσδήποτε πρέπει να βρήτε και ατομο εμπιστοσυνης! Γιατι με το που βλέπουν ξένο τείνουν να τον εκμεταλευτουν οσο μπορούν παραπάνω. Το βλεπω απο τη προσωπική μου εμπειρία όλες αυτες τις μερες, με το που σε βλεπουν σου μιλούν βουλγαρικα ακομα και αν δεν χρειάζεται, αν δουν οτι δε καταλαβαίνεις τοτε γελανε μαζι σου, προσποιούνται οτι δε μιλάνε Αγγλικά και σε χρεώνουν 5φορες πανω για οτιδήποτε! Να μιλήσω για τράπεζες? εστιατόρια? ταξι? ξενοδοχεία? τελωνεία? μπακάλικα - μανάβικα? μπάτσους? τάνες? Το είπα πιο πανω.. enemy territory. κι'αν τους μιλησεις και ελληνικά.. χειρότερα! με πεντε-δεκα ρώσσικα που ξέρω μ'αυτα συνενοουμαι.. τους μόνους που φοβούνται εδώ.. μα βγαίνω οφ-τοπικ. Είδα ενα δυο καλά κομματια σημερα στο δρομο, σε μια εδωσα το μαιλ μου ακομα περιμένω, αν μιλαγανε καλύτερα αγγλικά 8α ηταν ολα ποιο ευκολα. Το μεγαλυτερο προβλημα για μένα εδώ είναι η γλώσσα και οτι ειναι και λίγο γκάου γενικως.. δυσκολο το βουλγάρικο καμάκι. :banghead
Πάντως παιδια εδω Βουλγαρία για να ανοιξετε μαγαζι σας συμφερει να το κανετε συνεταιριστικα με ντόπιους Βούλγαρους, μονο ετσι και οπωσδήποτε πρέπει να βρήτε και ατομο εμπιστοσυνης! Γιατι με το που βλέπουν ξένο τείνουν να τον εκμεταλευτουν οσο μπορούν παραπάνω. Το βλεπω απο τη προσωπική μου εμπειρία όλες αυτες τις μερες, με το που σε βλεπουν σου μιλούν βουλγαρικα ακομα και αν δεν χρειάζεται, αν δουν οτι δε καταλαβαίνεις τοτε γελανε μαζι σου, προσποιούνται οτι δε μιλάνε Αγγλικά και σε χρεώνουν 5φορες πανω για οτιδήποτε! Να μιλήσω για τράπεζες? εστιατόρια? ταξι? ξενοδοχεία? τελωνεία? μπακάλικα - μανάβικα? μπάτσους? τάνες? Το είπα πιο πανω.. enemy territory. κι'αν τους μιλησεις και ελληνικά.. χειρότερα! με πεντε-δεκα ρώσσικα που ξέρω μ'αυτα συνενοουμαι.. τους μόνους που φοβούνται εδώ.. μα βγαίνω οφ-τοπικ. Είδα ενα δυο καλά κομματια σημερα στο δρομο, σε μια εδωσα το μαιλ μου ακομα περιμένω, αν μιλαγανε καλύτερα αγγλικά 8α ηταν ολα ποιο ευκολα. Το μεγαλυτερο προβλημα για μένα εδώ είναι η γλώσσα και οτι ειναι και λίγο γκάου γενικως.. δυσκολο το βουλγάρικο καμάκι. :banghead
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K