Τελείωσε η δουλίτσα στο γραφείο, και μπορώ να γράψω για τη χθεσινή μας νύχτα.
Πρώτα πρώτα να πω ότι ο Άλλαν είναι φοβερός τυπάς, μπαίνεις στο Κλεοπάτρα και από 10 μπορείς να τον ξεχωρίσεις, είναι ο μόνος ο οποίος φαίνεται σαν στο σπίτι του.
Συνάντηση λοιπόν χθές στο Κλεοπάτρα με τον Άλλαν, χωρίς να τον έχω ξαναδεί πάω και του μιλάω σίγουρος οτι είναι αυτός. Αλλάζουμε τραπέζι για να είμαστε πιο άνετοι και καθόμαστε σε ένα από τα κεντρικά. Εγώ μαζί με τον κολλητό έξω από τα νερά μας και ο Άλλαν να μιλάει σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού με το μικρό τους όνομα (πολύ γέλιο).
Το μαγαζί μικρό γιατί σύμφωνα με τον αρχηγό κάνουν επεκτάσεις, αλλά οι κοπέλες αν μη τι άλλο εντυπωσιακές και πολλές. Φαντάζομαι ότι κάτι εξαιρετικό είχε συμβεί χθές μια και άκουγα συνέχεια τον Άλλαν να μονολογεί ότι τόσο πράγμα δεν έχει ξαναδεί παρά μόνο πολύ παλιά (στα καλά τα χρόνια όπως είπε). Για να μην τα πολυλογώ δεν ξέραμε ποιά να διαλέξουμε, τελικά δεν διαλέξαμε όλοι αλλά μόνο ο κωλλητός φορτώσαμε με συνοπτικές διαδικασίες μετά από ένα χορό και δύο ώρες red bull με τον Άλλαν και χαιρετηθήκαμε...
Το μωρό το φόρτωσε ο φίλος αλλά καθότι άσχετος με το site αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της μεταφοράς της ιστορίας με την προηπόθεση ότι θα αναλάβει ο Άλλαν να μάθει το όνομα της γιατί εμείς δεν μπήκαμε στον κόπο να ρωτήσουμε
Το μωρό λοιπόν πολύ ωραίο, στο 1.65 με ξανθά μαλλιά και ανοιχτά μάτια και ωραία οδοντοστοιχία (το λέω για τους απαιτητικούς), ίχνος κυτταρίτιδας πουθενά, και βυζί σίγουρα μεγάλο για τα κιλά της (αδύνατη) και φυσικό. Κορμί για γλύψιμο φάτσα για έρωτα, με λίγα λόγια δύναμη...
Ως εδώ είναι τα θετικά γιατί στη συνέχεια φάνηκε ότι ήταν πολύ αργή ώς ανήπαρκτη στις προτοβουλίες της, με πολύ προσπάθεια για να ζεσταθεί η κατάσταση, επικοινωνία μηδέν αφού μιλάει μόνο Βουλγάρικα (ούτε το όνομα μας δεν ρώτησε οπότε και εμείς δεν ρωτήσαμε για το δικό της
)
Καλή πίπα, και πισοκολλητό, αλλά μέχρι εκεί...
Έκατσε μία ώρα, όσο είχαμε συμφωνήσει, και ελάφρωσε τον φίλτατο δύο φορές από τα περιττά κουκούτσια.
Σήμερα το πρωί που ρώτησα τον κολλητό εάν θα την ξανάπαιρνε μου απάντησε μετά από μπόλικη σκέψη,ναι. Όταν τον ρώτησα αν θα την ξανάπαιρνε αν πηγαίναμε σήμερα, μου είπε αμέσως πως θα ήθελε να δοκιμάσει και τίποτα άλλο, τα συμπεράσματα δικά σας.