Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Πού είναι ο Άλαν ρε παιδιά κι εξαφανίστηκε; Φαίνεται θα έχει κανονίσει κανένα εβδομαδιαίο  :knockinb:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πού είναι ο Άλαν ρε παιδιά κι εξαφανίστηκε; Φαίνεται θα έχει κανονίσει κανένα εβδομαδιαίο  :knockinb:

παίκτη ασε τις μαλαγανιές σε παρεπέμπω εδω .
Δεν αξιζη να ασχολείτε κανεις , είστε αξιοι της μοίρα σας και της μιζέρια σας.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε και για να μην λετε τιποτα παρτε και μια καρτα που μου εστειλαν για ευχές προς όλλους σας.

Συνημμένα

• xmas-card.jpg
    xmas-card.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 52

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Άλαν, μην πραγματοποιήσεις τις απειλές σου, θα μαραζώσει το θρεντ!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω εξόρμηση, βλέπεις η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις και στο  :fuck2:

Ίσως άλλοι συναγωνιστές που παραθερίζουν τις μέρες αυτές στην, ανοιξιάτικη απ' ό,τι άκουσα, Σόφια, να μας πουν τα νεότερα επιστρέφοντας.

ΥΓ. Καμιά καρτούλα με ξεβράκωτες δεν έχεις να πάρουμε λίγο μάτι τουλάχιστον;  :rockon: :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλαν, μην πραγματοποιήσεις τις απειλές σου, θα μαραζώσει το θρεντ!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω εξόρμηση, βλέπεις η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις και στο  :fuck2:

Ίσως άλλοι συναγωνιστές που παραθερίζουν τις μέρες αυτές στην, ανοιξιάτικη απ' ό,τι άκουσα, Σόφια, να μας πουν τα νεότερα επιστρέφοντας.

ΥΓ. Καμιά καρτούλα με ξεβράκωτες δεν έχεις να πάρουμε λίγο μάτι τουλάχιστον;  :rockon: :rockon:

ΑΣΕ  ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ  ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ....

Συνημμένα

• no-sex.gif
    no-sex.gif
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 27

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια πολλα σε ολους τους βουλγαροκτονους!
Υ.Γ. Allan κρατα ψηλα τη σημαια! :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Χρονια πολλα σε ολους τους βουλγαροκτονους!
Υ.Γ. Allan κρατα ψηλα τη σημαια! :rockon:

κουράστηκα ρε φίλε δεν αξιζει τον κοπο....
ερχονται :knockinb: :knockinb: :knockinb: αντλουν οτι καλο τους δινουμε και δεν λενε ουτε ευχαριστώ τιποτα λες και εμεις πεφτουμε κατευ θειαν στο μελι και στα καλά ...
αν τους τυχη κατι καλό δεν λενε τιποτα λες και θα την παντρευτούν ή βρηκαν την  πριγκίπισσα της ζωής τους τόσο κοντόφθαλμοι ειναι.. το τι κερατο και πηδημα και ανωμαλίες πεφτουν στην Σοφια δεν λέγετε ειδικά με τους Βουλγαρους που κοροιδευουν όλλλους τους ερωτύλους σεξοτουρίστες.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Άλαν, οι Βούλγαροι μας έχουν πάρει πολύ στην πλάκα,ε;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλαν, οι Βούλγαροι μας έχουν πάρει πολύ στην πλάκα,ε;

εεεε:::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εφοσον αυτοι της  γαμανε με ενα μπουκαλι Βοτκα και μαλιστα στο σπιτι τους και μεις τους ακουμπάμε χοντρά.
Η Νταρίνα που εγω την επαιρνα για 6 ωρες 300 λέβα σε κατι συμπολεμιστες χτες ζήτησε νεα τιμή λέει  300 λέβα για δυο ώρες ρε δεν γαμιετε να ασπριση ο κόλος της λέω εγω..

αντε επειδη εισαι καλό παιδί πάρε ματι μια περσινή μου κάρτα

Συνημμένα

• image0022.jpg
    image0022.jpg
    200,7 KB · Εμφανίσεις: 22

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
εεεε:::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εφοσον αυτοι της  γαμανε με ενα μπουκαλι Βοτκα και μαλιστα στο σπιτι τους και μεις τους ακουμπάμε χοντρά.
Η Νταρίνα που εγω την επαιρνα για 6 ωρες 300 λέβα σε κατι συμπολεμιστες χτες ζήτησε νεα τιμή λέει  300 λέβα για δυο ώρες ρε δεν γαμιετε να ασπριση ο κόλος της λέω εγω..

αντε επειδη εισαι καλό παιδί πάρε ματι μια περσινή μου κάρτα

:new_shocked:  :happy: :happy:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Γενικώς πρέπει να μας έχουνε πάρει στο ψιλό εκεί πάνω γιατί από τα λίγα που γνωρίζω όχι μόνο οι σεξοτουρίστες αλλά ακόμα και οι οικογένειες που ανεβαίνουν για διακοπές έχουνε ψιλοτουπέ του στιλ και καλά λεφτάς (με ένα χιλιάρικο το μήνα  :headbang:).

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαρηκες ετσι;;;;;;;;;;;;

Αντε να φυγουν οι γιορτές να αρχισουμε την γυμναστική λίγο γιατι δεν παμε καλά...

κάνε κλικ στην εικόνα.

Συνημμένα

• ATT236593.gif
    ATT236593.gif
    224,4 KB · Εμφανίσεις: 55

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γενικώς πρέπει να μας έχουνε πάρει στο ψιλό εκεί πάνω γιατί από τα λίγα που γνωρίζω όχι μόνο οι σεξοτουρίστες αλλά ακόμα και οι οικογένειες που ανεβαίνουν για διακοπές έχουνε ψιλοτουπέ του στιλ και καλά λεφτάς (με ένα χιλιάρικο το μήνα  :headbang:).

ανεκαθεν ετσι μας βλεπανε δεν ειναι κατι το καινουριο

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως.
ρε μαλακα μηπως καψουρευτικες καμια βουλγαρα και μας εγραψες στα αρχιδια σου? :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως.
ρε μαλακα μηπως καψουρευτικες καμια βουλγαρα και μας εγραψες στα αρχιδια σου? :think: :think: :think: :think: :think:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κοψε τις λαλακιες γιατι αν δεν  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: μικρος θα  :knockinb: :fuck2: :fuck1: :knockinb: μεγάλος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα σε περιμενω ρε παπαρα να ερθης....
Σόφια ειμαι  δεν εχω κατι νεοτερο τα ειπα όλλα.
ποτε ερχεσε;;;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αγαπητοι φίλοι,
σας εύχωμαι και του χρόνου διασκέδαση.
τα Χριστούγεννα πάνε
  :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:  :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :dancing:

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος  καλως να μας έρθη!

Συνημμένα

• SANTA BABE.jpg
    SANTA BABE.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 24

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αγαπητοι φίλοι,
σας εύχωμαι και του χρόνου διασκέδαση.
τα Χριστούγεννα πάνε
  :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:  :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :dancing:

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος  καλως να μας έρθη!

Xρονια πολλα και απο εμενα και να τον ακουτε το Αlan
θα τα πουμε ρε φιλε γιατι ειμαι κομμένος απο χθες χαχαχαχαχαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom