Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Loipon i Veronika Fosterova einai katarxas tsexa kai einai montelo sti xwra tis!!! Ta kaka nea einai oti einai pantremeni me to Daniel Holovsky(des photo) Exei kanei fwtografiseis to 2005 sto max kai to 2007 sto playboy.Sou dinw liges photo gia "parigoria"...

¨Αν και νέος στην παρέα μας σου βγάζω το καπέλο τύφλα να έχει η ΚΥΠ γαμώ τις πληροφορίες
με άριστα το 10 παίρνεις 20....
ΔΕν έρχεσαι μιά βόλτα μαζί μας 31/3 έως 3/4/ στήν Σόφια???? νοείτε οτι θα έχεις και τους φακέλους Α! Εθνικής μαζί σου....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Loipon to fevrouario pou eimouna panw ematha mia kali gomena.Tin lene Aleks,einai kastani me wraia matia,apaixto sfixto kormaki...to stithos kanoniko.Sti symperifora i kopela einai arketa kali,se sevetai kai genika den exei kollimata sto na kanei diafora...ola auta ta lew apo empireia kai mono.Oi tarifes tis einai:

1 h - 120 EUR
2 h - 180 EUR
3 h - 250 EUR
4 h - 300 EUR
5 h - 350 EUR
6 h - 400 EUR

Den lew oti ta lefta pou thelei einai kala,apenantias einai polla alla mono kai mono gia to xwro tis kathws kai tin prothymotita tis se kanoun na to ksanaskefteis isws.

Opoios thelei kamia photo kai to tilefwno tis na me pei na tou ta dwsw.

Μέ τόση διαφήμιση  έπρεπε να έχεις βάλη τουλάχιστον την φώτο για να κρίνουμε εκ πρώτης
όψεως την Αλεκς.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα ηθελα να σας αναφερω οτι με τα ενοικιαζομενα δωματια 2-3 μερες,ειναι και λιγο επικινδυνη η φαση,διοτι μπορει να βρεθειτε και θυματα ληστειας ξαφνικα.σας το λεω εκ πειρας.

Πολύ πιθανό αυτό που λές αλλα εγω χρησιμοποιώ ταχτικά διαμερίσματα στο κέντρο μεσω σοβαρού γραφείου στην Σόφια λουξ κατάστασης και δέν είχα κανένα πρόβλημα και να μήν μου τύχη ποτέ δέν είναι και  ότι καλυτερο να σου τύχη κάτι στραβό χαλάει όλη η διάθεση  να περάσεις καλά.
Πάντως μήν τρομάζετε απλά  ο φίλος θέλει να μας επιστήση την προσοχή και να μήν είμαστε
επιπόλαιοι......

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μαγκες καλυτερα ειναι να κλισετε ενα ραντεβου προμαχωνα και απο εκει να φυγετε σφαιρα για σοφια,με ταξι καλυτερα.

¨Αν είμαστε τρείς οι τέσσερις αξίζη τον κόπο  αλοιώς ΜΜΜ ¨η ΙΧ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε,allantalon σε παιρνω τηλ. και δεν το σηκωνεις!!!!Που εισαι???

Οταν σε έπαιρνα εγώ δεν το σηκωνες εσύ!!!!! τώρα την ώρα που πήρες εσύ πιθανόν να σήκωνα
κάτι άλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: ή  :sleeping: :sleeping: :sleeping:  ώς συνήθως.
Θά τα πούμε σήμερα....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την συμετοχή των φίλων συναγωνιστών
στην κατηγορία Σοφια και ελπίζω να διευρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις εμπειρίες μας και τις απόψεις μας σχετικά.......
κλείσαμε σχεδόν  ένα μήνα κα βλέπω ότι πάει καλά αλλά δέν βλέπω καμμία αναφορά στα υπόλοιπα θέματα της Βουλγαρίας τι έγινε δεν ταξιδεύει κανείς???? πουθενά?????????
άτιμη κρίση.!!!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
πολλα τα λεφτα για BG !!!!βαλε εδω φωτο ή δωσε link να δουμε.
Στη Σοφια γαμησα milf 35-40 στο σπιτι της, με 5αρι βυζι :boobies:,τελειως ανωμαλη στο γαμησι :rockon: και της εδωσα 15 ευρω χαριστικα(η συμφωνια ηταν για 10 !!!).Βεβαια πανε και 3 χρονια απο τοτε,αλλα στη Σοφια πανω απο 50 ευρω την ωρα(με το ρολοι) τα θεωρω κοροιδια και καταστροφη μιας καλης και φτηνης πιατσας για αυτους που την επισκεπτονται.Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον στην Σοφια απο Βουλγαρους φιλους ακουγεται οτι οι Ελληνες πληρωνουν οσα κ οσα  για να γαμησουν :tickedoff:

Κάναμε το θαύμα μας πάλι

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κάναμε το θαύμα μας πάλι

¨Ελα τώρα μήν τα παίρνετε όλα της μετροιτής άν νομίζετε ότι μόνο οι  Ελληνες κανουν
εκδρομές με σκοπό το σέξ  είστε γελασμένοι....... αποτελούμε μια μικρή μειοψηφία σε σχέση με τους υπολοιπους επισκέπτες απλά ως συνήθως έχουμε το μικρόβιο της βιτρίνας και της επίδειξης  και του άρχοντα κουβαρντά άνδρα το άλφα κεφαλαιο (Α) και μετα βαράμε το κεφάλι μας και το πάνω και το κάτω.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος μας εχουν παρει χαμπαρι οι βουλγαροι και μας σερβιρουν συνεχεια σααβουρα.εκτος αυτου ανεβασαν και τις τιμες.οσο για το την περνουν οι ξενοι περνουν τα αρχιδια μου,εγω τοσες φορες που εχω παει σοφια,δεν εχω ξενους να περνουν βιζιτα,αφου εχουν στις χωρες τους βιζιτες.μονο στην ελλαδα εχουμε μεινει πισω στο θεμα αυτο,και γιαυτο υπαρχει τετοια λιγουρα.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντος μας εχουν παρει χαμπαρι οι βουλγαροι και μας σερβιρουν συνεχεια σααβουρα.εκτος αυτου ανεβασαν και τις τιμες.οσο για το την περνουν οι ξενοι περνουν τα αρχιδια μου,εγω τοσες φορες που εχω παει σοφια,δεν εχω ξενους να περνουν βιζιτα,αφου εχουν στις χωρες τους βιζιτες.μονο στην ελλαδα εχουμε μεινει πισω στο θεμα αυτο,και γιαυτο υπαρχει τετοια λιγουρα.

θα συμφωνισω σε αυτο με τον συναγωνιστη πληρως!!!!!!!!!!!

ειδικα στην βορεια ελλαδα εχει πεσει λιμος απο την ελειψη ελευθερας βοσκης αιδιων!
απο σταυρούς ομως και παρελασεις ειμαστε πληρες και "καλες οικογενειες"

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Paidia tha ithela na sas euxaristisw gia tin prosklisi pou mou kanete,eidika to filo allantallwn gia tin ekdromi sti Sofia.Dystixws den mporw giati stis 02/04/09 dinw G KAI D epaggelmatika diplwmata.Yposxomai pantws na sas dwsw oti plirofories exw kai perissoteres an ginetai.Tha erthw axasto stin epomeni ekdromi!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Paidia tha ithela na sas euxaristisw gia tin prosklisi pou mou kanete,eidika to filo allantallwn gia tin ekdromi sti Sofia.Dystixws den mporw giati stis 02/04/09 dinw G KAI D epaggelmatika diplwmata.Yposxomai pantws na sas dwsw oti plirofories exw kai perissoteres an ginetai.Tha erthw axasto stin epomeni ekdromi!

Φιλε,pierredaniil καλη επιτυχια στις εξετασεις σου και την αλλη φορα που θα γινει εκδρομη μακαρι να μπορεσεις να ερθεις

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Φιλε,pierredaniil καλη επιτυχια στις εξετασεις σου και την αλλη φορα που θα γινει εκδρομη μακαρι να μπορεσεις να ερθεις

:2funny: Εγω φιλε allantalon κατι ειχα πει παλιοτερα για Πουλμαν αλλα με κοροιδευες... να δεις που δεν θα πεφτει καρφιτσα μεσα...και απο τις χειρολαβες θα κρεμονται... :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: Εγω φιλε allantalon κατι ειχα πει παλιοτερα για Πουλμαν αλλα με κοροιδευες... να δεις που δεν θα πεφτει καρφιτσα μεσα...και απο τις χειρολαβες θα κρεμονται... :2funny:

Σκάσε ρε μην  το ματιάξεις και πάει καλά το θέμα..............
Με το ερως σόου τι  γίνετε ρε παιδιά πήγε  θα πάει κανεις ?????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

τι έγινε ???? θα μάς τιμήσεις με την παρουσία σου ????
θα έρθεις μόνος σου ???? μαζί μας?????  διαμονή ???? στείλε ΠΜ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλώς,  καλή επιτυχία  σέ ότι κάνεις και  παράκληση στείλε ότι πληροφορία τυχόν
νομίζεις καλό και κατα προτίμηση σε Ξανθό... νομίζω ότι θα επενδύσω περισσότερο.

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καταρχας ειμαι καινουργιος στο θεμα,αυτο το Σ/Κ ετοιμαζομαι να παω Σοφια(28/29 Μαρτιου) και τις περισσοτερες πληροφοριες μου τις πηρα απο το Forum. Ελπιζω να ειναι καλα για να ξανακανω την εκδρομη. θα προτειμησω TIFANNI που ειναι σε πολλα post και μετα ενα ξανθο πουδεν καταλαβαινω το ονομα της... :huh: απλα αυτο που θα ηθελα να μου απαντησετε ειναι να μεινω στο κεντρο σε καποιο καλο ξενοδοχειο ή σε αυτα των 45-55Ε???
Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταρχας ειμαι καινουργιος στο θεμα,αυτο το Σ/Κ ετοιμαζομαι να παω Σοφια(28/29 Μαρτιου) και τις περισσοτερες πληροφοριες μου τις πηρα απο το Forum. Ελπιζω να ειναι καλα για να ξανακανω την εκδρομη. θα προτειμησω TIFANNI που ειναι σε πολλα post και μετα ενα ξανθο πουδεν καταλαβαινω το ονομα της... :huh: απλα αυτο που θα ηθελα να μου απαντησετε ειναι να μεινω στο κεντρο σε καποιο καλο ξενοδοχειο ή σε αυτα των 45-55Ε???
Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?

μεγαλε για πρωτη φορα καλα ειναι να μεινεις κεντρο,για να μην χαθεις,και να μην σε φανε και τα ταξι.οσο για το τι ειδες απο εδω αστο καλυτερα.καλυτερα να δεις εκει επιτοπου τι γινετε για να ξερεις και τι θα παρεις.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μεγαλε για πρωτη φορα καλα ειναι να μεινεις κεντρο,για να μην χαθεις,και να μην σε φανε και τα ταξι.οσο για το τι ειδες απο εδω αστο καλυτερα.καλυτερα να δεις εκει επιτοπου τι γινετε για να ξερεις και τι θα παρεις.

Σωστός !!!!!!!!!,
άν εχεις δυνατότητα κανε μια βολτα εδώ ( με ταξι - και μακρυά απο την φιρμα ταξι
" ΟΚ."  είναι κλέφτες στις χρώσεις ) και ενημερωσέ μας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom