Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,βλεπω οτι "επεσε" δουλεια στο φορουμ,(ο tsvasilis αρχισε την"ερευνα" του......ο allantalon οργανωνει την εκδρομη στις αρχες Απριλιου και μας δινει και τα τελευταια νεα.........καινουργια προσωπα εμφανιζονται στο προσκηνιο....κλπ)
Μπραβο!!!Τωρα κανουμε δουλεια............
Για την Kamelia πρεπει να πω οτι ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!Δεν την ξερω αλλα απ'τισ φωτογραφιες και 1βιντεακι στο youtube(που τραγουδαει) ειναι ΘΕΑ!!!!Και αν η συμπεριφορα της(οπως λεει ο συναγωνιστης)ειναι ευγενικη και η συμμετοχη της στο ολο νταβατουρι καλη,ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα!!!!

Μια προταση¨Οταν με το καλο παμε πανω(ΣΟΦΙΑ) να κανουμε να επιτοπια ερευνα για την ΚΑΜΕΛΙΑ........Βλεπω οτι αξιζει...

Οσο για τον συναγωνιστη που πηγε στο rodina hotel και του κανανε τετοιο σκηνικο,ενα πραγμα θα πω.........ΜΑΥΡΟ!!!!!ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!
Υπαρχουν τοσα ενοικιαζομενα δωματιο και τοσα αλλα ξενοδοχεια!!!!!!!

Μαυρο στο ΡΟΝΤΙΝΑ........Εμπαργκο!!!!

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΑΑΑΑΑ.........και κατι αλλο!!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ 1821!!!!(Λογω ημερας)

:ak: :police: :ak: :police: :uzi:

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε allantalon..........Τι γινεται???Πως θα παμε για πανω???το αμαξι ακομα δεν φτιαχτηκε???Αν ειναι να παω να βγαλω εισητηρια!!!!!

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟυ ειστε ολοι???Στην Παρελαση???

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Aste tin parelasi edw,organwsi sti thema sofia theloume! o kalytera enimerwmenos einai autos pou tha perasei kalytera...

serreos

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά…μπαίνω και εγώ στο team των εξερευνητών της Σόφιας…έχω κάνει 5 ταξίδια μέχρι στιγμής στην πόλη στα 3 από αυτά μπόρεσα να ασχοληθώ με τον σεχοτουρισμό…και πάλι όχι επαγγελματικά….στο πρώτο μου ταξίδι πήρα το περιοδικό που κυκλοφορεί στα ξενοδοχεία και κάλεσα από εκεί από τις αγγελίες γραφείων που έχει κοπέλες..να σας πω πως είδα στο 25 κοπέλες ( μέχρι την 24η δεν με άρεσε καμία όλες ήταν σάβρες) αλλα με έσωσε ένα γραφείο με το όνομα κοντέσα που με έστειλε μια Ξανθιά κοπέλα πολύ πολύ όμορφη και πολύ πολύ καλή στο κρεβάτι τιμή 50 ευρώ η ώρα…οι άλλες κοπέλες που είδα ήταν από 25-50 ευρώ η ώρα. αλλά μπάζα.. της άλλες 2 φορές ψώνισα από το Κλεοπάτρα με 60 ευρώ η ώρα 2 κοπέλες όμορφες η μια καλή στο κρεβάτι η άλλη μέτρια… το Κλεοπάτρα αναλόγως με την μέρα παίζει και την τιμή δηλαδή δευτέρα τρίτη 60 τέταρτη πέμπτη Κυριακή 70 παρασκευή Σάββατο 100 η ώρα  Πιστεύω το επόμενο ταξίδι μου στην Σοφια με την βοήθεια σας να μην είναι τόσο ερασιτεχνικό ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και σας κάπου αν χρειαστεί.

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Loipon to fevrouario pou eimouna panw ematha mia kali gomena.Tin lene Aleks,einai kastani me wraia matia,apaixto sfixto kormaki...to stithos kanoniko.Sti symperifora i kopela einai arketa kali,se sevetai kai genika den exei kollimata sto na kanei diafora...ola auta ta lew apo empireia kai mono.Oi tarifes tis einai:

1 h - 120 EUR
2 h - 180 EUR
3 h - 250 EUR
4 h - 300 EUR
5 h - 350 EUR
6 h - 400 EUR

Den lew oti ta lefta pou thelei einai kala,apenantias einai polla alla mono kai mono gia to xwro tis kathws kai tin prothymotita tis se kanoun na to ksanaskefteis isws.

Opoios thelei kamia photo kai to tilefwno tis na me pei na tou ta dwsw.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά…μπαίνω και εγώ στο team των εξερευνητών της Σόφιας…έχω κάνει 5 ταξίδια μέχρι στιγμής στην πόλη στα 3 από αυτά μπόρεσα να ασχοληθώ με τον σεχοτουρισμό…και πάλι όχι επαγγελματικά….στο πρώτο μου ταξίδι πήρα το περιοδικό που κυκλοφορεί στα ξενοδοχεία και κάλεσα από εκεί από τις αγγελίες γραφείων που έχει κοπέλες..να σας πω πως είδα στο 25 κοπέλες ( μέχρι την 24η δεν με άρεσε καμία όλες ήταν σάβρες) αλλα με έσωσε ένα γραφείο με το όνομα κοντέσα που με έστειλε μια Ξανθιά κοπέλα πολύ πολύ όμορφη και πολύ πολύ καλή στο κρεβάτι τιμή 50 ευρώ η ώρα…οι άλλες κοπέλες που είδα ήταν από 25-50 ευρώ η ώρα. αλλά μπάζα.. της άλλες 2 φορές ψώνισα από το Κλεοπάτρα με 60 ευρώ η ώρα 2 κοπέλες όμορφες η μια καλή στο κρεβάτι η άλλη μέτρια… το Κλεοπάτρα αναλόγως με την μέρα παίζει και την τιμή δηλαδή δευτέρα τρίτη 60 τέταρτη πέμπτη Κυριακή 70 παρασκευή Σάββατο 100 η ώρα  Πιστεύω το επόμενο ταξίδι μου στην Σοφια με την βοήθεια σας να μην είναι τόσο ερασιτεχνικό ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και σας κάπου αν χρειαστεί.
εισαι ωραιος....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα ηθελα να σας αναφερω οτι με τα ενοικιαζομενα δωματια 2-3 μερες,ειναι και λιγο επικινδυνη η φαση,διοτι μπορει να βρεθειτε και θυματα ληστειας ξαφνικα.σας το λεω εκ πειρας.

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαγγες και γω ψηνομαι για ενα τουρ στη Σοφια ειμαι και Βορειος οποτε το κανονισετε ριξτε ενα σφυριγμα και σε μενα.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες καλυτερα ειναι να κλισετε ενα ραντεβου προμαχωνα και απο εκει να φυγετε σφαιρα για σοφια,με ταξι καλυτερα.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Loipon to fevrouario pou eimouna panw ematha mia kali gomena.Tin lene Aleks,einai kastani me wraia matia,apaixto sfixto kormaki...to stithos kanoniko.Sti symperifora i kopela einai arketa kali,se sevetai kai genika den exei kollimata sto na kanei diafora...ola auta ta lew apo empireia kai mono.Oi tarifes tis einai:

1 h - 120 EUR
2 h - 180 EUR
3 h - 250 EUR
4 h - 300 EUR
5 h - 350 EUR
6 h - 400 EUR

Den lew oti ta lefta pou thelei einai kala,apenantias einai polla alla mono kai mono gia to xwro tis kathws kai tin prothymotita tis se kanoun na to ksanaskefteis isws.

Opoios thelei kamia photo kai to tilefwno tis na me pei na tou ta dwsw.
πολλα τα λεφτα για BG !!!!βαλε εδω φωτο ή δωσε link να δουμε.
Στη Σοφια γαμησα milf 35-40 στο σπιτι της, με 5αρι βυζι :boobies:,τελειως ανωμαλη στο γαμησι :rockon: και της εδωσα 15 ευρω χαριστικα(η συμφωνια ηταν για 10 !!!).Βεβαια πανε και 3 χρονια απο τοτε,αλλα στη Σοφια πανω απο 50 ευρω την ωρα(με το ρολοι) τα θεωρω κοροιδια και καταστροφη μιας καλης και φτηνης πιατσας για αυτους που την επισκεπτονται.Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον στην Σοφια απο Βουλγαρους φιλους ακουγεται οτι οι Ελληνες πληρωνουν οσα κ οσα  για να γαμησουν :tickedoff:

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Exeis poly megalo dikaio file mou!!! an tin exeis se kamia photo  kai kana tilefwnaki steile. I photo einai apo ti kopela pou sas elega.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    7 KB · Εμφανίσεις: 23

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Egw pantws sigoura den xanaplirwnw tosa gia ena aplo mouni,den einai kai kamia superstar!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιος σας ειπε οτι χρεωνουν 50 ευρω την ωρα?καταρχην  ο φιλος εκανε μαλακια που πηρε τηλεφωνο απο τον οδηγο πολης.καρφωθηκε απο μονος του οτι ειναι τουριστας.και γιαυτο τον χρεωσαν ετσι.

serreos

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και πως δεν θα με περνουσαν για τουριστα αφου δεν μιλαω βουλγαρικα??

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και πως δεν θα με περνουσαν για τουριστα αφου δεν μιλαω βουλγαρικα??

εισαι και απο τις σερρες.και εγο απο εκει ειμαι.λοπον δεν ειναι θεμα τη γλωσσα θα μιλησεις,καλυτερα να πεις σε ενα σεκιουριτα,η ενα σερβιτορο του ξενοδοχειου,η ενα ταξιτζη τι θελεις,και αυτοι θα στο βρουνε αμεσως,αλλα θα τους εχεις πει απο την αρχη οτι αν ειναι μαπα η γκομενα φευγει κατευθειαν,μην μασας  αυτο να το πεις,γιατι ολοι αυτοι οι μαλακες συνεργαζοντε με πολλους νταβαδες,και περνουν και ποσοστα απο αυτους.

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε,allantalon σε παιρνω τηλ. και δεν το σηκωνεις!!!!Που εισαι???

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λοιπόν μαλάκες είμαι Σόφια και ψάχνομαι...είναι κανείς εδώ να πάμε για κανα καφέ;

Είσαι ευγενέστατος.......ευτυχώς που μας ενημερώνεις τουλάχιστον για το τί γίνετε με κάποια πράγματα και επι την Ευκαιρία αν έχεις δυνατότητα να πάς και στό Ερως Σόου και να μας ενημερώσεις καλό θα ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom