Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ερευνα ??????? :huh: :huh: :huh: ποιά έρευνα??????? :huh: :huh: :huh:
δική μας ή της εργασίας σου ???????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε έχασα επεισόδια ελειψε μερικές ώρες και συνεχισα μόνο την τραγουδίστρια είδα ξανά και ξανά και ξανά και ξανά αλλά τα 500 με ενοχλούν.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λές άν την πώ ότι είμαι Ελληνας και της προσφέρω διακοπές μαζί μου να τσιμπήση ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

Να τα φάμε μαζί τουλάχιστον και όχι μόνη της.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν μαλάκες είμαι Σόφια και ψάχνομαι...είναι κανείς εδώ να πάμε για κανα καφέ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και για το club rai, ρωτησα ... μου απαντήσανε σε άπταιστα σπαστά ακαταλαβίστικα αγγλικά πως είναι 60 γιούργια το απλό και αν θές κωλάτο 150. Έρχεται στο ξενοδοχείο.

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Hi paides,eimai kainourios sto forum alla palios sti fasi bulgaria.Loipon meta apo tosa taxidia sti Bulgaria ena exw na pw: ama ta skas,pernas kala.Ton teleutaio xrono exw faei kollima me mia "tragoudistria" tin Kamelia Vladimirova Veskova.I en logw kopela otan tin synantisa tragoudouse sti Varna mazi me to diko mas Saki Kouko.Apo ton ioulio tou 08 tin exasa,ematha oti twra einai sti Sofia.Tha ithela loipon na rwtisw an kanenas tin exei "parei" i an tin eide se kana club? emfanizetai allote xanthia kai allote kokkinomalla.Thelei 500 leva i douleia,alla to koritsi(38 etwn) ta timaei me to parapanw!

Euxaristw gia tin prosoxi sas!
pierredaniil

Hello,

Φίλε pierredaniil θές να μας τρελάνεις?

Που τα έμαθες αυτά?

Πώς μπορώ να το κανονίσω? Δώσε πληροφορίες!

250 για την Καμελια δεν είναι πολλά, μιά χαρά είναι.

Η γυναίκα είναι απίστευτη έχει θεϊκό σώμα, στο βιντεοκλίπ του playboy  φαίνεται ξεκάθαρα το αγαλματένιο κορμί της με το βελούδινο δέρμα.

Μήπως άκουσες τίποτα και για Εμίλια - Πρεσλάβα? :P
kamelia.jpg

kameliq.jpg

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Paidia twra irtha apo ti douleia kai sikwnw to video se rapidshare.Ante kai kali malakia se olous mas!

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
To polypothito link: 
File mou Bon4o kai gw sto skotadi eimai.Egw tin petyxaina sti Varna pou tragoudouse kai kanoniza me ton ypeuthino VLADI sto onoma,na me ferei se epafi.Opws proanefera den tin exw xanadei.Filoi mou pou piainoun logw eppagelmatos sti Varna mou eipan oti stamatise apo ekei.To pou mporoume na ti vroume einai agnwsto,kai gw tin psaxnw....ta 250 euro einai tipota gia mouni A Ethnikis,oxi san to Vardari pou pidame omega erasitexniko...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. να κάνω μια διόρθωση...στο προηγούμενο ποστάρισμα. Είναι 60 ΛΕΒΑ! συν 10 ΛΕΒΑ το ταξάκι.
2. Εντυπώσεις:
πολύ καλή συνεννόηση παρά τα λίγα σπαστά αγγλικά. Η κοπέλα που ήρθε ήταν αυτή που ζήτησα. Όταν είχα ζητήσει άλλη μου είπαν πως δεν δούλευε σήμερα λόγω υδραυλικών (αυτό κατάλαβα από τα αγγλικά τους)
Πολύ καλή τιμή. Μειονέκτημα πως ήρθε και με πήρε τηλέφωνο από τη ΡΕΣΕΨΙΟΝ (ένιωσα σαν να με σταύρωνε εκείνη την ώρα) και πως η αντικαταβολή του πακέτου έγινε μπροστά στη Ρεσεψιόν!!!!
Ταυτοτητούλα στο γκισέ και προχωρήσαμε.
Ευγενική κοπέλα (πήρα Katja - για να μην μπερδευτείτε έιναι η τελευταία φωτό στο σάιτ), κεφάτη, έχει έρθει και Πάτρα και...κρατηθείτε...ΆΝΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ..χαχαχα...τεσπα...άσχετο αυτό.
Πολύ όμορφο σώμα, όπως στη φωτό. Πρόσωπο...περί ορέξεως.
Ντουζάκι και μετά η...έκπληξη...η κοπέλα είχε αξύριστες μασχάλες (όχι δάσος, αλλά σίγουρα αξύριστη μια εβδομάδα). Συμμετοχή πολύ καλή (ναι, προχώρησα λόγω σώματος και λόγω του οτι δεν έλεγε να καλμάρω το εργαλείο πάνω στη φόρα), ελεύθερα πιασίματα...και όταν της είπα να μην κάθεται μόνο αλλά να κουνηθεί λιγάκι..υπάκουσε και συμμετείχε.
Σφιχτό νιμου και από ό,τι είδα ....θεόσφιχτη η άλλη είσοδος.
All in all...θα ξανάπερνα αλλά όχι την ίδια. Ούτως ή άλλως μόνιμη έχω μόνο τη γυναίκα μου...αλλά η τρίχα κάγκελο...πήγε λίγο too much.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
To polypothito link:  
File mou Bon4o kai gw sto skotadi eimai.Egw tin petyxaina sti Varna pou tragoudouse kai kanoniza me ton ypeuthino VLADI sto onoma,na me ferei se epafi.Opws proanefera den tin exw xanadei.Filoi mou pou piainoun logw eppagelmatos sti Varna mou eipan oti stamatise apo ekei.To pou mporoume na ti vroume einai agnwsto,kai gw tin psaxnw....ta 250 euro einai tipota gia mouni A Ethnikis,oxi san to Vardari pou pidame omega erasitexniko...
κατεβαίνει ένα αρχείο .flv. Τι σκατά αρχείο είναι αυτό ρε αδερφέ; με τι πρόγραμμα βλέπεται;;

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Agapite Lastmoican,to arxeio flv gia na paixei xreiazetai enan player.An psaxeis sto yahoo gia flv player tha vreis sigoura polla.To flv antikatasta ta avi kai mpg dioti exei tin idia poiotita alla to miso ogko.Kali sinetheasi euxomai!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Tvasili  πές αλεύρι..............Δές τι σε γυρεύη .......................

παιδια σορυ κιολας αλλα εχω ξαναδει και αλλου φωτο απο αυτο το μωρο κ πραγματικα εχω τρελαθει κ πιστεψε με δεν εχω ξαναγραψει ποτε για γκομενα που βλεπω απο φωτο! τι μωρο ειναι αυτο? την εχει συναβτησει ποτε κανεις απο κοντα? βρισκεται βουλγαρια?????
                    ευχαριστω εκ των προτερων

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Loipon i Veronika Fosterova einai katarxas tsexa kai einai montelo sti xwra tis!!! Ta kaka nea einai oti einai pantremeni me to Daniel Holovsky(des photo) Exei kanei fwtografiseis to 2005 sto max kai to 2007 sto playboy.Sou dinw liges photo gia "parigoria"...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Loipon i Veronika Fosterova einai katarxas tsexa kai einai montelo sti xwra tis!!! Ta kaka nea einai oti einai pantremeni me to Daniel Holovsky(des photo) Exei kanei fwtografiseis to 2005 sto max kai to 2007 sto playboy.Sou dinw liges photo gia "parigoria"...

αδερφέ, όλα ωραία και καλά αυτά που λες...αλλα να ξέρεις πως είσαι οφφ τόπικ.
Εδώ γράφουμε για Σόφια και γράφουμε για τα μπουρδέλλα-βίζιτες-μπαράκια-κλαμπ της ΣΟΦΙΑΣ και ΜΟΝΟ ΣΟΦΙΑΣ.
Αν δεν σου κάνει μεγάλο κόπο, τα υπόλοιπα ράφτα στο θρεντ της Βουλγαρίας, ένας επίγειος παράδεισος (τρομάρα του). Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες βεβαίως, έτσι;

pierredaniil

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
"Αν δεν σου κάνει μεγάλο κόπο, τα υπόλοιπα ράφτα στο θρεντ της Βουλγαρίας, ένας επίγειος παράδεισος (τρομάρα του). "

An sou pw oti den se pianw...gia explain,ti thes na peis?

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες στόχος επιτεύχθη πήρα προαγωγή έγινα ανώτερος αξιωματικός πήρα αστέρι αρα εγινα επιτελικός και όχι μάχιμος αντε τωρα για την σύνταξη στο επόμενο αστέρι θα γίνω  :sleeping: :sleeping: :sleeping: συνταξιούχος ξενοδόχος τετράστερος και έχουμε συνέχεια. :jerking: :jerking: :jerking:

Αντε και ........στρατηγος!!!!! :police: :police: :police:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom