Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
λοιπόν αλοιμονό σου αν πληρώσουμε περισσότερα θα σου τα χρεώσω
εμένα μου είπε 105 λέβα η ρεσεψιόν 'ητοι 53 ευρά  why?????? :huh: :huh: :huh:

...μπορει να παιζει και το οτι εγω το κοβω Invoice στην εταιρεια μου και επειδη πηγαινω πολλα χρονια να μου κανουν αυτην την τιμη...ενταξυ δεν νομιζω τωρα οτι 45-53 ειναι και τιποτα ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.......Θα στο ξεπληρωσω με μια ξανθια παρθενα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι λές φίλε μου καλέ!!!!
ξέρεις τι κόπο έχει για να πάς με παρθένα ?????
Εγώ θα βγαλω το φίδι απο την τρύπα  να το βρής ετοιμο εσύ και να σου έχω και υποχρέωση???
:2funny: :2funny: :2funny:

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Μια ευκολη λυση για να ταξιδεψει κανεις ειναι και το τρενο (απο Θεσσαλονικη). Πριν 2 χρονια το εισητηριο ειχε 30-40 ευρω πανε ελα και ειναι σχεδον παντα αδειο. Μπορεις να αραξεις μονος σε μια καμπινα και να ριξεις εναν υπνακο στις 5 ωρες που κανει περιπου να φτασει.
Προσοχη οταν φτανετε στον σταθμο στην Σοφια με το που κατεβετε θα σας πλησιασουν γυφτοι οι οποιοι θα προσπαθησουν να σας βοηθησουν με τις αποσκευες και το παιζουν οτι δουλευουν στον σταθμο. Οταν σας πανε στην εξοδο, μακρια απο κοσμο, θα σας ζητησουν φιλοδορημα για το κουβαλημα και γενικα θα σας πριξουν. Αποφυγετε τους οταν κατεβαινετε απο το τρενο!

Παιχνιδι γινετε στην Σοφια στο μπαρ Planeta, το οποιο ειναι αρκετα κυριλε μαγαζι και μαζευει πολυ καλο κοσμο. Η αναλογια γυναικες αντρες ειναι 70-30 και γενικα εχει ομορφες παρουσιες μεσα. Με ειχε παει μια call-girl και μεσα στο μαγαζι με συστισε σε 2 φιλες της οι οποιες ηταν αρκετα νεαρες (18-19) και καναν την ιδια δουλεια. Και οι 2 ηταν πολυ καλες και φυσικα εκλεισα την μια για την επομενη μερα. Δεν κυνηγησα να ρωτησω μεσα στο μαγαζι γυναικες αν ειναι call-girls, λογω του οτι με συστησε η κοπελα που ηταν μαζι στις 2 απο αυτες, αλλα εχω την εντυπωση οτι και 2-3 ακομα εκει μεσα καναν την ιδια δουλεια. Δεν ξεχωριζουν φυσικα μεσα στο πληθος, ειναι σε παρεες με αντρες και γυναικες αλλα ειδα οτι μερικες κοιτουσαν περισσοτερο απο οτι χρειαζοταν.
Οταν ειχα παει στο εν λογω μαγαζι ειχε και μια barwoman η οποια ηταν η πιο ομορφη βουλγαρα που εχω δει (πριν 2 χρονια αυτο). Αν την δει κανεις θα καταλαβει, μοιαζει σε μια καστανοξανθη εκδοση της Angelina Jolie. Δεν νομιζω να κανει κατι εξτρα αυτη, αλλα ειναι ωραιο απλα να καθεσε στο μπαρ και να την χαζευεις.

Καλα να περασετε στην εκδρομη καρντασια.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κυριοι μια καλη ακομα φαση ειναι να πατε απογευμα σαββατου αν εχει καλο και καιρο,στο ετεκα ετσι λεγετε,εχει μια μεγαλη πλατεια,και περνανε πολλες βουλγαρες κανουν βολτα,εχει ματι καλο.αλλα μην πατε καμια 20 ατομα μαζεμενα γιατι θα ειστε σαν τους κινεζους τουριστες και ακρη δεν θα βγει.αν πεινασατε ειναι και τα mc donalts απεναντι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κυριοι μια καλη ακομα φαση ειναι να πατε απογευμα σαββατου αν εχει καλο και καιρο,στο ετεκα ετσι λεγετε,εχει μια μεγαλη πλατεια,και περνανε πολλες βουλγαρες κανουν βολτα,εχει ματι καλο.αλλα μην πατε καμια 20 ατομα μαζεμενα γιατι θα ειστε σαν τους κινεζους τουριστες και ακρη δεν θα βγει.αν πεινασατε ειναι και τα mc donalts απεναντι.
ακριβως!!!!
σαν τους κινεζους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι πηγα εγω με ενα φιλαρακι που ηξερε και 5 βουλγαρικα!!! Βαρνα! (το καλοακαιρι εχει μουνοθυελα)
και ενοειτε mc donalts φαγαμε! (και αλου) αλλα τα προτιμαμε περισσοτερο!!
Σοφια εχω περασει εκατονταδες φορες απ εξω και μια φορα δεν εγινα αιτια να παω! αλλα που θα μου παει!??

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε βαρνα εχω παει 3 φορες αλλα θα ειμαι εκτος θεματος αν το αναλυσω απο εδω τωρα.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: Και το Ονομα αυτης........ΚΑΛΙΝΑ.... :dancing: :dancing:

Τα λεφτα που ζηταει ειναι πολλα... αλλα ειδομεν.... Ξερει κανενας κατι?

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• Kalina.jpg
    Kalina.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 30

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και κάτι ακόμα...δεν είμαστε σίγουροι πως είναι η δική της φωτό...αλλά και να είναι, πάλι κανά κοντοπούτανο θα είναι και θα μείνουμε με την περιέργεια...και το πουλί στο χέρι γμτ...δεν έχουνε μπέσα ρε γμτ στο Μπουλγκάρια.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
τι είπες βρε συ 100 γιούργια...απαπαπαπα...
οικονομική κρίση πες της...με 50 κλείσαμε και πολλά είναι.

...Απο κοντα τα παζαρια... στο SITE ολες γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει... Κριση εχουν και αυτοι και οι γκομενες προκειμενου να κλεισουν ραντεβουδακι κανουν παζαρι....

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
α...και κάτι ακόμα...δεν είμαστε σίγουροι πως είναι η δική της φωτό...αλλά και να είναι, πάλι κανά κοντοπούτανο θα είναι και θα μείνουμε με την περιέργεια...και το πουλί στο χέρι γμτ...δεν έχουνε μπέσα ρε γμτ στο Μπουλγκάρια.

Αν εισαι εκει ακομα... κανε μια θυσια και πες μας... Η φωτο ειναι σιγουρα γνησια και η φιλη της ειναι απο κατω... με 50 ευρα... Αρα παει και αυτη με 50...
Ειναι 24/170

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αν εισαι εκει ακομα... κανε μια θυσια και πες μας... Η φωτο ειναι σιγουρα γνησια και η φιλη της ειναι απο κατω... με 50 ευρα... Αρα παει και αυτη με 50...
Ειναι 24/170

θα πάρουμε και τις δύο μαζί οπότε κανονίζετε το ποσό εκεί που θέλουμε αλλά ξέρεις όντως αν ειναι αυτή στην φωτογραφία ??? εδώ σε θέλω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε tvasili δέν παίρνουμε και τις δύο μαζί ( TIFFANY & DARINA ) σε αυτά τα λεφτά που είναι
έγκυρες απο εμφάνιση διότι στις άλλες δύο ποιός θα πάρη το μπάζο αν  αυτή ειναι πραγματικη???? :huh: :huh: :huh:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
ρε tvasili δέν παίρνουμε και τις δύο μαζί ( TIFFANY & DARINA ) σε αυτά τα λεφτά που είναι
έγκυρες απο εμφάνιση διότι στις άλλες δύο ποιός θα πάρη το μπάζο αν  αυτή ειναι πραγματικη???? :huh: :huh: :huh:

:think: :think: Εσενα παντως αυτη... Δεν σου θυμιζει τιποτα???  :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16