ραπορτο γρηγορο μιας και ειμαστε με ενα φιλο σοφια απο χθες το βραδυ.πιασαμε δωματιο τσαρκο τσελο τιμη για δυο διπλα standard δωματια για δυο νυχτες 216 ευρω (54 ευρω δωμ.βραδυ).ωραια μεγαλα καθαρα δωματια και κυριως κανενα μα κανενα προβλημα να φερεις οποιες και οσες γυναικες θελεις.αριβαραμε απογευμα παρασκευης γυρω στις 7(ηρθαμε οδικος απο αθηνα-σημ.μεγαλη τσαπου τα κλειστα τεμπη η διαδρομη απο αγιοκαμπο μαρτυριο).κατευθειαν στο ξεν. (ειχαμε δει τη διαδρομη απο google earth)μετα απο σχετικη ξεκουραση,- τι σχετικη δηλαδη την επεσα κατα τις 8 και ξυπνησα 12- και επειδη ηταν αργα την καναμε για κλεοπατρα καπακι.μετα απο συντομο κοζι ο φιλος μου κεντραρε τον πρωτο στοχο.το ονομα αυτης ελλη καστανοξανθη γυρω στο 1.70 μεγαλο φυσικο στηθος, ωραιο προσωπο ,κωλαρα και μπολικη τρελα (χαβαλε).γρηγορα γιναμε καρε με την προσθηκη της σισης, αυτη ηταν για τα δικα μου γουστα , ομορφο μελαχροινο αδυνατο με πεταχτο κωλαρακι καλοσχηματισμενο και στηθος απο αυτο που χωραει στην παλαμη. κερασαμε ποτο (στανταρ διαδικασια τα ξερετε)ηπιαμε και μεις αλλο ενα και κανονισαμε για τα περαιτερω.κοστος ποτα δικα μας και κοριτσιων 124 λεβα (10 λεβα εισοδος 24 λεβα 4 μπιρες 90 λεβα 2 ποτα κοριτσιων). απο 150 λεβα δωσαμε στα κοριτσια για μια ωρα στο ξενοδοχειο μας , τα χρηματα τα δωσαμε πριν φυγουμε απο το μαγαζι και βουρ για το ξενοδοχειο.επειδη ο λακαμας ο φιλος μου τα πρηζει να την κανουμε σταματαω προς το παρον εδω και θα επανερθω με τις εντυπωσεις απο τη μαχη
.