allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ακόμα περιμένω αυτό το πμ σου βρε συ αλλαν.............
Σορρυ ρε φίλε εμπλεξα, με Πετριτσι Βουλγαριας και παω πρωι επιστρεφω βράδι καθημερινα
σου στελνω τωρα ειμαι γραφειο.
ακόμα περιμένω αυτό το πμ σου βρε συ αλλαν.............
Καλώς τον allan
Οι δοκιμές εγιναν το τελευταίο τετράμηνο που ανέβηκα μερικές φορές. είχα γράψει σχετικά και σε αυτό το thread. Οι γνώμες είναι προσωπικές βέβαια, περι ορέξεως...
Σε βλεπω κι εσένα στατικό...όλοι κυνηγάμε επιταγές γμτ!
λειπεις εσυ τυπε κ δεν εχει νοημα η ζωη μαςαπο οτι φαινετε το θρεντ το χτυπησε η κριση για τα καλα.
υπομονη θα ερθουν και καλυτερες ημερες.
καλη χρονια ρε ντεκερ.λειπεις εσυ τυπε κ δεν εχει νοημα η ζωη μας
καλη χρονια ρε φιλε κ χρονια πολλα
προσπαθω φιλε.ολα καλα μεχρι τωρα.μας μπηκε καλα ο χρονος ελπιζω κ ετσι να τελειωσει.εσυ?καλη χρονια ρε ντεκερ.
τι κανεις ρε φιλε?
και εγω ρε φιλε ελπιζω να παει καλα.προσπαθω φιλε.ολα καλα μεχρι τωρα.μας μπηκε καλα ο χρονος ελπιζω κ ετσι να τελειωσει.εσυ?
μακαρι κ για τους 2και εγω ρε φιλε ελπιζω να παει καλα.
μακαρι κ για τους 2
Τα Δρομολογια τρενων λειτουργουν παντα κανονικα,ετσι πηγα και εγω περσιΑν πας με τρένο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... σωστά;
ποιο τρενο ρε παιδια.....ο αλλαν θα βρει τροπο να "τρουπωσει" μεσα απ'τα μπλοκα!!!Προβλεπω το ταξιδι να ειναι "σαφαρι'!!!!
τι με κανεις,δασκαλε.....τι με κανεις???[size=10pt]με βαζεισ να "προδωσω" την αγαπημενη μου Ταυλανδη[/size]
αλλα να πω την αληθεια,πεθυμησα γυναικαρες αφρατες και ψηλες..........καλα και τα ταυλανδακια αλλα και τα βουλγαρακια(και οχι μονο,γενικως του ανατολικου μπλόκ) εχουν τις χαρες τους!!!
Αλλαν...........την Πεμπτη πρωι φευγουμε!!!!θα σε περιμενω στο σημειο που ειπαμε.... :-* :-* :-* :-* :-*