Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα να περνας Αλαν.προσοχη στους δρομους εχει σκατοκαιρο
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παιδες......εχω να σας πως περασες τα μπλοκα ο Αλαν!!!!καλα δεν παιζεται το ατομο!!!!απλα θα σας πω οτι ειμαστε ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟΙ απ'τους αγροτες!!!!Εχουν αναρτησει αφισες με τις φατσες μας και λεει απο κατω"ΚΑΤΑΖΗΝΤΟΥΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Η ΝΕΚΡΟΙ.......ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΜΑς ΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ!!!!!"

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Χαιρετισματα απ'την χιονισμενη Σοφια........ενω ο συναγωνιστης-κομαντο(θα καταλαβετε στην συνεχεια γιατι τον λεω κομαντο) εχει δουλεια αυτη τηυν στιγμη...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:.........θα σας πω εγω πως περασε το μπλοκο των αγροτων στον Προμαχωνα........
Αλλα να τα παρουμε απ'την αρχη....
8 το πρωι ξεκινησαμε απο Θε/νικη με το τζιπακι του Αλλαν......να σας πω την αληθεια,εγω προσωπικα πιστευα οτι αδικα κανουμε τον κοπο και παμε Σοφια και θα γυρνουσαμε πισω απραγοι........Τελος παντων......αφου ειδαμε στα μισα της διαδρομης ενα μπλοκο αγροτων το οποιο εκεινη την ωρα ηταν ανοιχτο!!!αυτο καπως αναπτερωσε τις ελπιδες μας τοι μπορει να ειμασταν τυχεροι και να περνουσαμε και απο τον Προμαχωνα.........Φτανοντας λοιπον στον προμαψωνα βλεπουμε μια τεραστια ουρα απο βουλγαρικες νταλικες δεξια του δρομου.......και φτανοντας στα συνορα ειδαμε οτι οντως υπηρχαν πολλα τρακτερ και δεν περνουσε κανεις!!!!Μπορστα μας ηταν ενα ρουμανικο λεωφορειο το οποιο οπως ηταν φυσικο σταματησε και αυτο....κατεβαινουμε με τον αλλαν για να επιθεωρησουμε τον χωρο......ο αλλαν βλεπει μια μικρη "τρυπα" στο μπλοκο(ισα ισα χωροθσε αμαξι αλλα και να χωρουσε ειχε απ΄την μια μερια τρακτερ και απ'την αλλη ψηλο πεζοδρομιο,παρτερι και γκαζον....Παει με τα ποδια στους τελεωνειακους τους Ελληνες και ακολουθει ο παρακατω διαλογος...

Αλλαν¨"Καλημερα...........μπορουμε να περασουμε???υπαρχει καποιο προβλημα???"
Τελωνιακοι¨"Ναι,κυριε μπορειτε να περασετε........με τα ποδια"
Αλλαν¨"Οχι,φιλε μου.μπορουμε να περασουμε με αμαξι???"
Τελωνειακοι¨"και πως θα περασεις,ρε φιλε.........Θα πεταξεις?"
Αλλαν¨"Περιμενετε...σε 2 λεπτα θα δειτε ενα αμαξι εδω μπροστα σας!!!!!!"

και φευγουμε.......
Μου λεει ο Αλλαν¨"Μπες μεσα....θα περασουμε!!!!"
Μπαινω μεσα και του λεω¨"Οπου ρε τρελε,θα περασουμε???δεν βλεπεις οτι ολα ειναι κλειστα!!!"
και μου λεει ο Αλλαν¨"Δεν τωρα πως θα περασουμε!!!"

Και βαζει μπρος την μηχανη!!!!!!και δινει μια ξερογκαζια και καβαλαει παρτερια,γκαζον,πεζοδρομια,τρακτερια,αγροτες απ'την τρυπα που σας ειπα προηγουμενως!!!!
και σε δευτερολεπτα ηταν μπορστα στους τελωνιακους!!!!!Δεν ξερω και αν οι αγροτες καταλαβανε τι εγινε!!!!ολοι οι τελωνειακοι βγηκαν εξω!!!!!δεν πιστευαν στα ματια τους!!!
Δεν μας ελεγξαν ουτε τα διαβατηρια!!!
και ετσι περασαμε!!!!
εγω εχω μεινει καγκελο!!!!δεν πιστευα αυτο που εγινε!!!
Του λεω¨"Εισαι Κομαντο!!!!τελειωσε!!!!ενας τρελος Κομαντος"

Μου λεει οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μην περασουμε και οτι εχε και καλο εργαλειο(αμαξι)

και ετσι ξεκινησαμε το οδοιπορικο στην Σοφια.

Το θεμα τωρα ομως ειναι αλλο....καλα μπηκαμε.....πως βγαινουμε τωρα????!!!!
Σιγουρα θα μας εχουν επικυρηγμενους οι αγροτες και θα κλεισανε καθε πιθανη "τρυπα"

Αυριο με το καλο φευγουμε......ειμαι πολυ περιεργος τι θα συμβει!!!

Για κριτικες call girls σε αλλο μυνημα..

Τα λεμε
 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
13
Πόντοι
1
Καλα τους κανατε τους μαλακες τους αγροτες.Αντε καλο βολι παιδια κ καλη τυχη στην επιστροφη.Σας βλεπω να περνατε μεσα απο χωραφια!!!
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Γεια σας παιδες.......Με το καλο ειμαστε Ελλαδα εγω και ο αλλαν........Οπως παντα περασαμε παρα  πολυ καλα!!!!!
Θα κανω μερικες παρατηρησεις για το ταξιδι αυτο το 2ημερο με τον αλλαν στην Σοφια......η πιο σημαντικη ειναι οτι μια κοπελλα που ‘πηραμε‘ μας εξηγησε τι γινεται με τις αγγελιες στο ιντερνετ και τις φωτογραφιες.......
Μας ειπε οτι το 99.9% των φωτογραφιων στο ιντερνετ ειναι απατη!!!!!!!!!!!!
Τι παιζεται;;;;
Ειναι καποιοι τυποι που φτιαχνουν ενα site με τετιοιυ ειδους αγγελιες και βαζουν φωτογραφιες μοντελων,ηθοποιων,τραγουδιτριων με αλλοιωμενα χαρακτηριστικα......οταν καποιος παρει τηλεφωνα και θελησει καποια απ’τις κοπελλες που ειδε στην αγγελια(και στην φωτογραφια) πηγαινουν στα βουγλαρικα μπουρδελα οπου παιρνουν την κοπελλα πχ για 1 ωρα(που εκει κοστιζει 50 λεβα)και στην φερνουν σε σενα για 150!!!!!!!
Ετσι απλα!!!!
και γι’αυτο εγω αποφασισα τερμα πια συναντησεις απο ιντερνετ!!!!
Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις(οπου ειναι οντως αλυθινες οι φωτογραφιες) αλλα νομιζω πρεπει να ειναι η μειονοτητα!!!!


Κατα τ’αλλα,ειχε αρκετο κρυο στην Σοφια(το βραδυ -9!!!!!)η οποια ηταν χιονισμενη και παγωμενη........ομως εμεις δεν καταλαβαιναμε τιποτα!!!Αφου περασαμε με τον ‘τσαμπουκα‘ το μπλοκο στον Προμαχωνα,δεν μας επιανε τιποτα!!!!

Τωρα θα μιλησω για το τι ειδα και εκανα ΕΓΩ....Για το αλλαν δεν θα γραψω....αν θελει ας γραψεις ο ιδιος αλλα πιστεψτε με ο ανθρωπος εκανε ΟΡΓΙΑ!!!!Ειναι καβλιαρης και γλυκοτσουτσουνος και πολυ αγαπητος στα κοριτσια!!!!!

1η μερα
Ηλιανα........πολυ συμπαθητικη κοπελλα,μελαχροινη,με ωραιο σωμα και ψηλη.......20-21 χρ.(αν δεν απατωμαι........ε αλλαν τοσο ειναι;;;)......σχετικα καλα Αγγλικα και πολυ επικοινωνιακη κοπελλα........το μονο ‘κακο‘ της ειναι οτι πρεπει να την ‘οδηγας‘ εσυ.....δηλ. δεν επαιρνε πρωτοβουλιες και επρεπε να της λες εσυ τι να κανει....Πολυ καλη πιπα και καλη συμμετοχη στο σεξ.....
επισης κατι που με ‘χαλασε‘ ηταν οτι χτυπουσε το τηλ. της συνεχεια και προσπαθει να σου ‘φαει‘ χρονο με το να σου μιλαει...αν δεν της ελεγα εφω να παει στο μπανιο να κανει κανα ντους ακομα θα μιλουσαμε!!!!
Γενικα ομως καλη επιλογη........τιμη 120 λεβα για 1 ωρα.....

το βραδακι αφου φαγαμε στο Happy που ειναι απεναντι απ’το Sherαton Hotel(πολυ καλη αλυσιδα εστιατοριων με πολυ ωραιο φαγητο και πολυ ομορφες Σερβιτορες........ΣΗΜΕΙΩΣΗ¨Εεκει συχναζει και ο Μirko,Mitko{καπως ετσι] ο οποιος εμφανισιακα μοιαζει με τον Γκουσκουνη ο οποιος ειναι Βουλγαρος που μιλαει Ελληνικα και η καρτα του γραφει:"Full Service Information".......αν καταλαβατε τι εννοω  :thumbsup: :cool2: :thumbsup: :cool2: :thumbsup: :cool2:].......Ξεκινησαμε για Kama Sutra[strip club]
Οταν πηγαμε επιαζε για αρκετη ωρα ελληνικη μουσικη και οταν ρωτησαμε μηπως εχουν Ελληνα dj μας ειπανε οτι καποια παρεα Βουλγαροι πληρωναν συνεχεια για να παιζει Ελληινκη μουσικη!!!!!
Ο αλλαν βρηκε την ‘αγαπη‘ του εκει :tits: και καθησε μαζι του.....Εν τω μεταξυ,θα το λεω συνεχεια.........το Kama Sutra ειναι το μερος που θα βρεις τα ομορφοτερα και νεοτερα κοριτσια στην Σοφια(προσωπικη μου αποψη).....επισης επειδη ποτε δεν ειχα φορτωσει απο εκει ηθελα να φορτωσω....και την σταμπαρω!!!!Μελαχροινη,με :tits: τα μαλλια της μακρια αλλα τα ειχε ‘πιασμενα‘ κωτσο,οχι χοντρη αλλα οχι και λεπτη(επαναλαμβανω για τα δικα μου γουστα παντα),γλυκο προσωπακι........ερχεται η σειρα της για χορο εκει μπορστα σε μας....αλλα βλεπω να κοιταζει τον αλλαν και να του κανει κολπα!!!!‘Αμαν‘,λεω..‘μου την ‘εφαγε‘ ο γερος!!!!!‘αλλα ευτυχως ο αλαν ηταν πιστος στην ‘αγαπη‘ του και ετσι την ειπα να ερθει σε μενα!!!!καλη επικοινωνια(εννοω καλα αγγλικα και πολυ ‘παιχνιδιαρα‘)......την κερναω ενα ποτακι για να σπασει ο παγος και να δω ‘τι καπνο φουμαρει‘.......το εμστικτο μου ελεγε οτι θα περασω καλα μ’αυτην την κοπελλα.......Το ονομα αυτης Lona{Eleonora}.....
ειδα οτι ‘τραβουσε‘ η ομαδα και οτι περνουσα καλα μαζι της(εννοω γελουσαμε,μιλουσαμε,χουφτωναμε) και η αρχικη σκεψη ηταν να την παρω για 2 ωρες(300 λεβα)αλλα με την κουβεντα και τα ‘ναζακια‘ της ‘μ’εφτιαξε‘ και αποφασισα να την παρω για ολο το βραδυ(ΣΗΜΕΙΩΣΗ....οταν λεμε ολο το βραδυ εννουμε 5 ωρες!!!500 λεβα)......ο αλαν με ‘μαλωσε‘ αλλα του ειπα οτι εχω καλο προαισθημα .........και οντως!!!αυτη την φορα δεν επεσα εξω...........περασα παρα πολυ καλα.....πολυ καλη συμμετοχη στο κρεββατι και γενικως καλη συμπεριφορα........σιγουρα θα την ξαναδω οταν παω Σοφια....περασαμε πολυ καλα ολο το βραδυ......Αν καποιος την παρει,ας την δωσει και φιλακι απο μενα(απ’τον Λακη να της πειτε!!!)


2η  μερα
Αφου ξυπνησα το απογευμα μετα την ‘Μαχη‘ με την Lona....και αναδιοργανωθηκα ηθελα ξανα να  :knockinb:
Αφου μπηκα στο bourdela.tv και στο φορουμ ‘Βιζιτες- Εσκορτς- Προτάσεις- Σόφια - Βουλγαρία‘,προσεξα την κριτικη του συναγωνιστη JJJKK για την Βιλι και μου κεντρισε το ενδιαφερον....και ετσι την τηλεφωνησα.......κλειστηκε το ραντεβου για 1 ωρα και αν πηγαινε καλα θα την κρατουσα και αλλο......τα αγγλικα της οχι και τοσο καλα αλλα μπορουσες να συννεοηθεις......και ερχεται η ωρα και χτυπαει η πορτα!!!!Ανοιγω......και  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Η Νυφη του Φρακενσταιν στο Ξανθο αυτοπροσοπως!!!!!!Ηξερε τι εκανε οταν εκρυβε το προσωπο της στις φωτογραφιες(επαναλαμβανω αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη)!!!!
Ομως την δεχτηκα στο δωματιο............Ρε παιδια.....οση ομορφια της ελειπε,τοσο ‘καβλιαρα‘ στο κρεββατι!!!!απ’τα καλυτερα  :fuck2: που εχω κανει......να σε φιλαει στο στομα παθιαρικα........να βογγαει......να την αφηνεις να την πιανεις οπου γουσταρεις...Κατσε καλα!!!!και αντεχει στο αγριο σφυροκοπημα!!!!Βεβαια το  :knockinb: εγινε με κλειστα τα φωτα!!!για οση ωρα  :knockinb: περασα υπερ-υπεροχα!!!!Αυτο πρεπει να της το αναγνωρισω!!!!!!ειναι απαιχτη!!!!
αλλα μολις  :pipa2: και αναψαμε τα φωτα,ηταν απογοητευτικο το θεαμα...εκτος του οτι ηταν αχημη για τα γουστα μου,ειχε πισω στη περιχη του κολου της μια μεγαλη ουλη.....‘με χαλασε‘ πολυ........την εδωσα τα 100 λεβα και 20 λεβα για ταξι και την εδιωξα κακην κακως αλλα με ευγενικο τροπο...

Εν τω μεταξυ ο αλλαν ενω ημουν με την Βιλι,ο αθεοφοβος ειχε ‘οργανωσει‘ συναντηση με 3 διαφορετικες σχεδον τις ιδιες ωρες!!!!!!Ενω ετοιμαζομουν να στειλω την Βιλι,με παιρνει τηλ. και μου λεει να την στειλω(ετσι και αλλοιως θα το εκανα) και να την κανουμε απ’το ηοτελ γιατι μαλλον θα τον κυνηγουσαν οι γκομενες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλο που δεν ηθελα........ετοιμαστηκα και φυγαμε για εξω........αφου πηγαμε για φαι στο Happy{που αλλου)......ξεκινησαμε να βρουμε ενα μπαρακι που εγραψε ενας συναγωνιστης με το ονομα ‘Ιντριγκα‘(οπου ελεγε οτι ειχε μεσα καλα ‘κομματια‘).....αφου ψαχναμε πανω απο 1 ωρα μες το κρυο(-9),τελικα αποφασισαμε να παμε στο ‘αγαπημενο‘ μου μερος....Cleopatra strip club......Σάυτο το μερος νοιωθω πολυ ανετα και γενικως απο θεμα περιβαλλοντος για μενα εινα το καλυτερα...σ’αυτο παιζει και ρολο η καλη σχεση που εχουμε με την μανατζερ του μαγαζιου,την Μιρα η οποια πιστεψτε με ειναι πολυ πιο μουναρος απο μερικες εκει μεσα(εννοοω εργαζομενες)!!!!!
Τελος παντων.........παμε καθομαστε σ’ενα τραπεζι εκει και αφου παραγγελνουμε αρχιζουμε να ‘εξερευνουμε‘ το χωρο..........Ξαφνικα βλεπω μια γνωστη φυσιογνωμια να με πλησιαζει(κοπελλα) και να μου χαμογελαει......Ηταν η Σονια.......Η Σονια ειναι το μονο κοριτσι απ’ολα τα στριπτητζαδικα που εχω παει και εχω  ‘παρει‘ η οποια οποτε με βλεπει με χαιρεταει συνεχεια και μου μιλαει για το πως περναω και τι κανω!!!και να σας πω ρε παιδια,αυτο το ΕΚΤΙΜΩ παρα πολυ!!!!!!Η Σονια δεν ειναι ο Μουναρος αλλα ο τυπος της μ’αρεσει πολυ(σαν γυναικα)αλλα εειναι και καλο κοριτσι(επαναλαμβανω ειναι η προσωπικη μου γνωμη)....Στο Κλεοπατρα ειχε και καλα κομματια(ειδικα ενα μελαχροινο πιπινακι(20 χρ.) με ενα βυζακι και ενα σωμα αλαβαστρινο.......Αγγελος!!)
Ο αλλαν και εκει πηρε την ‘αγαπη‘ του........Οντως η επιλογη του ηταν παρα πολυ καλη!!!!Μπραβο ρε αλλαν..........πολυ ομορφη η ‘αγαπη‘ σου και πολυ παιχνιδιαρια!!Απ’τα ωραιοτερα κοριτσια στο Κλεοπατρα!!!!!
και ετσι καθησαννε τα κοριτσια(η Σονια με εμενα φυσικα και η αλλη με τον αλλαν).....κερναμε ποτο και αρχιζουμε και μιλαμε.....σε μια στιγμη μου λεει ο αλλαν¨‘Λακη,δεν ειναι βλακεια να κερναμε συνεχει ποτα;;;δεν τα παιρνουμε τα κοριτσια να τα παμε στο δωματιο να συνεχισουμε εκει το παρτυ;;;) και εγω συμφωνησα!!!και ετσι εγινε...............150 λεβα για 1 ωριτσα η καθεμια......τις φορτωνουμε και φευγουμε.....εν τω μεταξυ η παρεα και των 4 μας μες το αυτοκινητο αλλα και μεσα στο κλαμπ ειναι υπεροχη,,,,,,,,,πειραγματα......χουφτωματα.....πλακες...χαμογελα....παρα πολυ καλη ατμοσφαιρα!!!
Φτανου στο χοτελ και ανεβαινουμε ολοι μαζι στο δωματιο του αλλαν.........φερνω εγω απο διπλα(διπλα-διπλα)τα δωματια μας την Βοτκα και ο αλλαν βαζει το Ουισκι και βαζουμε στα ποτηρια μας και αρχιζουμε τα τσουκγρισματα.....και η ατμοσφαιρα παραμενει εκπληκτικη!!!!!Ξαφνικα βλεπω τον αλλαν να ξεντυνεται!!!!!Αμαν,λεω........θα μας  :knockinb: ολους ο πορνο γερος........η ‘δικια‘ του αρχιζει να ξεντυνεται και αυτη!!!!Ωχ......αγριευει το πραγμα!!!!!Μου λεει ο αλλαν¨‘Αντε ρε.......αρχιζε να την Ξεντυνεις και την Σονια‘.....του λεω¨‘Ελα ρε αλλαν,μπορει η κοπελλα να μην θελει να ‘ξεντυθει‘ εδω!!!!........‘Ρωτα την‘,μου λεει.........την ρωταω και πριν προλαβω να παρω απαντηση,αρχιζει και τα πεταει και αυτη τα ρουχα της!!!!!!!Ε ρε πουστη μου λεω!!!!!Εν τω μεταξυ ο αλλαν εχει αρπαξει την ‘αγαπη‘ του και την χαιδευει παντου!!!και εγω αρπαζω την Σονια και κανω και εγω το ιδιο.......ολοι με τα εσωρουχα(και μερικοι χωρις αυτα!!!)και εγω ντυμενος!!!!!¨‘Αντε‘,μου λεει ο αλλαν..........Βγαλτα και εσυ!!!!!
Και εκει ‘κολλησα‘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του λεω¨‘Δεν μπορω να το κανω‘ και παιρνω την Σονια και την κανω για το δικο μου το δωματιο!!!!Καλα ο αλλαν τι μου εσουρε δεν λεγεται!!!!!Παντως ηταν μια παρα πολυ καλη ευκαιρια για ‘παρτυ‘ 4 ατομων και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαμε και πολυ γελιο!!!!αλλα την κλωτσησα την ευκαιρια!!!!Αλλαν,σου υποσχομαι την επομενη φορα,δεν θα κανω πισω!!!!!!

Παιρνω την Σονια και παμε στο δωματιο μου..........Παρα πολυ καλη συμμετοχη(σαν να ηταν η γκομενα μου) και πολυ καλα αγγλικα και πολυ καλη επικοινωνια.........καναμε ερωτα οχι σεξ(αν καταλαβαινετε τι εννοοω).....με χαιδευματα,φιλακια,αγγιγματα......ρομαντικα πραγματα......και το καταευχαριστηθηκα!!!!!
δεν καταλαβα πως περασε η 1 ωρα........

Τελικα αυτο που καταλαβα απ’τις επισκεψεις μου σε Βουλγαρια,Ταυλανδη,σε city tours,σε μπουρδελα και γενικως σε ‘πονηρες‘ συναντησεις.........αν φερθεις σ’αυτες τιε κοπελλες ανθρωπινα και ευγενικα,θα σας το ανταπωδωσουν(οι πιο πολλες,βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις)

Γενικως αυτη η εκδρομη την θεωρω και αυτη επιτυχημενη και περασα παρα πολυ καλα......μπορει λιγο να ξεφυγαμε στο οικονομικο θεμα αλλα χαλαλι!!!!!Εξαλλου μια ζωη την εχουμε!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
 

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Μηνύματα
201
Like
1
Πόντοι
1
για καφε δεν ηρθατε βρε κουφαλες ομως. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Μηνύματα
201
Like
1
Πόντοι
1
αλητεια... παντως απο οτι φαινεται περασαν παρα πολυ καλα! παντα τετοια...
δεν ηταν αλητεια φιλε.με πηρε ο αλλαν τηλεφωνο οταν περασαν τα συνορα,και μου ειπε οτι δεν προλαβαιναν να ερθουν γιατι ο λακης δουλευε.ο αλλαν οταν επιστρεφει απο τετοιες επιδρομες κανει μια σταση σε μενα για καφε και με ενημερωνει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αααα....ετσι εξηγειται! χαλαλι λοιπον...
 

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Μηνύματα
122
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε Last.σε ευχαριστω που με συμπληρωσες! μολις αυτο θα εγραφα... :2funny: :2funny: :2funny: Η Βουλγαρια λεει θα ζητησει αποζημιωση για το κλεισιμο των δρομων.δικιο εχουν...τωρα που ειναι κλειστοι οι δρομοι τα διαφυγοντα κερδη απο τα ...σπα ειναι απειρα!!!  :2funny: :2funny:
παντως μη νομιζετε οτι και ολοι αγροτες πανε εκει για να αγωνιστουν για τι "δικια" τους...Οι μισοι και παραπανω τη νυχτα που σφυγγουν και τα κρυα,ορμανε μεσα για να βρουνε κανενα ζεστο μουνακι!  :knockinb: Βεβαια αυτοι δε ξερουν to bourdela.tv και πανε στα λεσια που εχει στα συνορα αντε μεχρι το Σαντανσκι.Ειμαι απο Σιδηροκαστρο και τα ξερω απο πρωτο χερι! :birdman:
 

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Μηνύματα
122
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
by the way μηπως υπαρχει και κανενα thread για ρουμανια? Ψαχτηκα στο ιντερνετ και βλεπω κατι φανταστικα γκομενακια :lheel:
Αλλα πως θα μαθω αν παιζει και εκει το ιδιο θεατρο με Βουλγαρια?
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντως μη νομιζετε οτι και ολοι αγροτες πανε εκει για να αγωνιστουν για τι "δικια" τους...Οι μισοι και παραπανω τη νυχτα που σφυγγουν και τα κρυα,ορμανε μεσα για να βρουνε κανενα ζεστο μουνακι!  :knockinb: Βεβαια αυτοι δε ξερουν to bourdela.tv και πανε στα λεσια που εχει στα συνορα αντε μεχρι το Σαντανσκι.Ειμαι απο Σιδηροκαστρο και τα ξερω απο πρωτο χερι! :birdman:
τι να κανουν και αυτοι...να  :knockinb: θελουν!
 

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Μηνύματα
228
Like
36
Πόντοι
1
Ζηλεύω πολύ γιατί δεν μπορώ να πάω αυτό τον καιρό Σόφια.... Συμφωνώ με τον Λάκη για την Σόνια από Κλεοπάτρα την έχω πάρει ένα τριωράκι και είναι πολύ καλό κορίτσι αν και δεν είναι από τα κορυφαία του Κλεό.Είναι για make love και όχι για do sex !!!


 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
δεν ηταν αλητεια φιλε.με πηρε ο αλλαν τηλεφωνο οταν περασαν τα συνορα,και μου ειπε οτι δεν προλαβαιναν να ερθουν γιατι ο λακης δουλευε.ο αλλαν οταν επιστρεφει απο τετοιες επιδρομες κανει μια σταση σε μενα για καφε και με ενημερωνει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

οντως φιλε Αρκανς δουλευα..........την αλλη φορα με το καλο θα ερθουμε για καφε
 

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.486
Κριτικές
21
Like
1.955
Πόντοι
6.415
...

Γενικως αυτη η εκδρομη την θεωρω και αυτη επιτυχημενη και περασα παρα πολυ καλα......μπορει λιγο να ξεφυγαμε στο οικονομικο θεμα αλλα χαλαλι!!!!!Εξαλλου μια ζωη την εχουμε!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Lakis η περιγραφές σου άπαιχτες! πάντα τέτοια να περνάτε και να περνάμε καλά! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :knockinb: :knockinb:

άντε να δω πότε θα ανέβω κι εγώ....
 

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
194
Like
58
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...

Φίλε Λάκη είσαι πρώτος...  :think: :think: :think: θα κανονίσουμε εδω στο FORUM όσοι σε διαβάσαμε να σου καλήψουμε τα μισά έξοδα απο αυτα που έκανες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Στον Αλλαν τιποτα... κουβέντα δεν μας είπε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
20
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...

Φίλε Λάκη είσαι πρώτος...  :think: :think: :think: θα κανονίσουμε εδω στο FORUM όσοι σε διαβάσαμε να σου καλήψουμε τα μισά έξοδα απο αυτα που έκανες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Στον Αλλαν τιποτα... κουβέντα δεν μας είπε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα εγώ μαζεύω τα κομμάτια μου με ξεζουμίσανε.
εδώ την κοπάνησα την δευτερη νύχτα μέρα γιατι δεν τις προλάβαινα αστα να πάνε
χρειάζομαι ενισχύσεις για να αντεχω περισσότερες εκσπερματώσεις αλλά δεν μου δίνης κανείς την λύση και θα αναγκαστώ να καταφύγω σε άλλα μέσα τύπου βιάγκρα κλπ.
Ασε τις μαλακίες  θέλω και εγω σπονσάρισμα εξόδων τοσα μυνήματα εχω κάνη ασε να δουλέψη και κανένας άλλος.


ΥΓ. εγώ ξοδεύω λιγότερα διοτι παίζη λάβ στόρυ τι βγάζω με μικροδωράκια και αντε να τις παίρνω απο 1 ώρα έως τρεις ενω ο Λαλάκης;;;; με την μέρα-νύχτα.
 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.891
Κριτικές
31
Like
743
Πόντοι
4.535
Καλημέρα εγώ μαζεύω τα κομμάτια μου με ξεζουμίσανε.
εδώ την κοπάνησα την δευτερη νύχτα μέρα γιατι δεν τις προλάβαινα αστα να πάνε
χρειάζομαι ενισχύσεις για να αντεχω περισσότερες εκσπερματώσεις αλλά δεν μου δίνης κανείς την λύση και θα αναγκαστώ να καταφύγω σε άλλα μέσα τύπου βιάγκρα κλπ.
Ασε τις μαλακίες  θέλω και εγω σπονσάρισμα εξόδων τοσα μυνήματα εχω κάνη ασε να δουλέψη και κανένας άλλος.


ΥΓ. εγώ ξοδεύω λιγότερα διοτι παίζη λάβ στόρυ τι βγάζω με μικροδωράκια και αντε να τις παίρνω απο 1 ώρα έως τρεις ενω ο Λαλάκης;;;; με την μέρα-νύχτα.

Για να μην καταφύγεις σε λύσεις τύπου βιάγκρα μπορώ να σε βοηθήσω εγώ... θα έρθω την άλλη φορά μαζί σας, αν με θέλετε, και θα βάλω - στην κυριολεξία - τα στήθη μου μπροστά - ή οτιδήποτε άλλο - για να μην σε πλησιάσουν όλες οι μανιασμένες...

Για το καλό σου το κάνω...
 

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Μηνύματα
201
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα εγώ μαζεύω τα κομμάτια μου με ξεζουμίσανε.
εδώ την κοπάνησα την δευτερη νύχτα μέρα γιατι δεν τις προλάβαινα αστα να πάνε
χρειάζομαι ενισχύσεις για να αντεχω περισσότερες εκσπερματώσεις αλλά δεν μου δίνης κανείς την λύση και θα αναγκαστώ να καταφύγω σε άλλα μέσα τύπου βιάγκρα κλπ.
Ασε τις μαλακίες  θέλω και εγω σπονσάρισμα εξόδων τοσα μυνήματα εχω κάνη ασε να δουλέψη και κανένας άλλος.


ΥΓ. εγώ ξοδεύω λιγότερα διοτι παίζη λάβ στόρυ τι βγάζω με μικροδωράκια και αντε να τις παίρνω απο 1 ώρα έως τρεις ενω ο Λαλάκης;;;; με την μέρα-νύχτα.
αλλαν ο προμαχωνας ακομα κλειστος.
σημερα εκλεισαν και την σιδηροδρομικη γραμμη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν ο προμαχωνας ακομα κλειστος.
σημερα εκλεισαν και την σιδηροδρομικη γραμμη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Νο προμπλεμ η τρυπα που ανακαλυψα ειναι ΟΚ αρκει να εχεις τζίπ ξαναπερνώ οτι ώρα γουστάρω
τα ευρω ειναι το πρόβλημα όχι τα μπλόκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom