allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
allantalon με την Νέα Χρονιά κανονίζω κάτι αλλά την ψάχνω ακόμα γιατί θέλω να είναι όσο καλύτερα μπορώ...
Δες το θέμα.
Καποια στιγμη θα συνατηθω με τον James070 για καφε η ποτο(θα παΜΕ στο στεκι των ταυλανδων)...θελεισ να ερθεις???
Την Δευτερα θα περασω απ'το γραφειο να σου πω και απο κοντα τις ευχες μου..Μεχρι τι ωρα θα εισαι εκει??
Τα λεμε
Μπραβο παιδια πολύ χρησιμες οι πληροφοριες σας. Επειδη εγω γουσταρω να γαμαω τρια τεσσερα πουτανακια το βραδυ, αυτά τα βουλγαρικα στριπτιζαδικα που λετε εχουν δωματια οπου μπορεις να γαμησεις τις στριπτιζουδες εκει μεσα? Η θα πρεπει να πηγαινοερχομαι από τα στριπ στο ξενοδοχειο και πισω?
Άλλη λυση που σκεφθηκα είναι τα μπουρδελα, που εχουν. Τα βουλγαρικα μπουρδελα είναι τοσο χαλια? Διαβασα εδώ και αποθαρρυνθηκα. Ειναι δηλαδη βρωμικα? Τουλαχιστον οι γκομενες ειναι καθαρες?
Μετα ακουσα ότι η Βουλγαρια εχει εροτικ μπαρ. Κατι σαν κωλομπαρα απο οτι καταλαβα. Πας σε αυτά τα μπαρ, καθεσε, πινεις ποτο, διαλεγεις από μερικες πουτανες που εχει εκει και πας μετα σε διπλανο γαμοτελ και τις πηδας. Ξερετε τιποτα τετοιο? Ευχαριστω πολύ.
λοιπον αγαπητοί φίλοι
Καλό ειναι νομίζω τα καταγράφουμε εδω τις προτάσεις μας απο τις εμπειριες μας
οπως εσκορτς - Βιζιτες-μπαράκια-στρπτιζαδικα με φωτο τηλεφωνα αν ειναι δυνατον και χωρις αναλυτικά σχόλια τα οποια δεν θα πάψουμε να τα αναφέρουμε στο σχετικό θρέντ που υπαγονται
ετσι θα δημιουργήσουμε μια ντάτα απο επαγγελματιες και προτάσεις προς τους ενδειαφερόμενους.
Λετε να πετύχει;;;;
[size=10pt]ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ.[/size]
Πρώτη επίσκεψη στις 22-24 ΙΑΝ. και τα λέμε στην Σόφια.......
Πολλή ησυχία έχει πέσει στο thread!!Ελπίζω να είστε όλοι καλά και έχετε χαθεί λόγω πολλής δουλειάς ή συνεχούς sex!
Καλώς τον allanΚαταραμένη ΚΡΙΣΗ ποιός θα ανέβη επάνω αυτο το ΠΣΚ;;;;; Μήπως και παρουμε νέα;;
Εσυ ποτε τις δοκίμασες όλλες αυτές που κριτικάρησες στις βιζιτες;;;;;;
Ειμαι χασκοβο.Βοηθατε αλληλους
ακόμα περιμένω αυτό το πμ σου βρε συ αλλαν.............Καταραμένη ΚΡΙΣΗ ποιός θα ανέβη επάνω αυτο το ΠΣΚ;;;;; Μήπως και παρουμε νέα;;
Εσυ ποτε τις δοκίμασες όλλες αυτές που κριτικάρησες στις βιζιτες;;;;;;